Da a samim tim i servis.Sarajevo1970 wrote: Da su ovih naki izgubili zastupnistvo za ovu marku. Mislis na to?
Najblizi servis za noa ce biti neka firmica u bl.
Moderator: Benq
Da a samim tim i servis.Sarajevo1970 wrote: Da su ovih naki izgubili zastupnistvo za ovu marku. Mislis na to?
Ma postujem.Sarajevo1970 wrote:Ja inace kupujem 99% od stvari iz Kine, pa mi je BL ekstra blizu.zdruzdjo wrote:Da a samim tim i servis.Sarajevo1970 wrote: Da su ovih naki izgubili zastupnistvo za ovu marku. Mislis na to?
Najblizi servis za noa ce biti neka firmica u bl.
Ali i nema se sta pokvariti ako se mali pripazi stvari, ja neznam kad mi
je se desilo zadnji put da mi se telefon prokvario "ono sam od sebe".
(cini mi se nekad u 2008-u godinu, Google G1 trackball nesta nije radio)
velika vecina telefona danas je na 1.2.3. klik i eto ga root.Sarajevo1970 wrote:Ma moram je to jednom kad budem imao vremena fino sjesti i potraziti sta i kako. Zadnji put kad sam sam radio root ke bilo sa Galaxy S2 pa sad nisam baš "u toku"
nemooooj da se zarovim pa da nadjem.diablobih wrote:@zdruzdjo, ne moze to kada nema otkljucan bootloader, lahko je rootovati kada ima otkljucan, ovako ne moze.
Pa hajde, neces samo pomoci sarajevo1970zdruzdjo wrote:nemooooj da se zarovim pa da nadjem.diablobih wrote:@zdruzdjo, ne moze to kada nema otkljucan bootloader, lahko je rootovati kada ima otkljucan, ovako ne moze.
Sarajevo1970 wrote: Ma nezna on to naci
Ma ne mogu sad me stid.Sarajevo1970 wrote: Zezam te ba
Averus wrote:Stigao Honor 8 (plOvi) danas
Nisam još nabacio ni nova launcher niti sam uradio update. Hoću malo da vidim kakav je stock sistem
Hvala svima na podršci, pogotovo @zdruzdjo
zdruzdjo wrote: OooooooOOooooOOoo
Dobro dosao u klub.
jeli dual-sim ili single.
Update slobodno sacekaj. na forumima praaaavo puno raje kaze da je battery life bolji sa MM.
I obavezno ali obavezno zastite nabaci. bilo sta. toliko je klizav da nekad jednostavno prepadne.
Pratim na xda o update-u.Averus wrote: ......:
Pa koji format fura dron pobogu si, kadtelwfon nece da ocita. Jednom mi se desilo samo da mi mx nije htio ocitati video sa net-a.ug_lee wrote:Opet kartice..
Snimao sam sa dronom, svi snimci se spašavaju na SD karticu. Medjutim kada karticu ubacim u fon, čujemo zvuk i izbaci dole piše "video nije podržan" šta sad čovjek da mu radi?
Rijetki su ti powerbank-ovi koji bas kvalitetno PUNE. Sve je to neko sitno kiseljenje tek toliko da ne umre baterija ili da ga ostavis iz ruku par sati pa da napuni.Jocker80 wrote:Pozdrav svima imam jedno pitanje imam samsung J5 i u njemu je baterija katastrofa,dali se isplati kupovati power bank i kakva su vasa iskustva,na PIK-u ima dosta izbora ali nisam siguran sta kupiti.
Ovaj mi se ne cini los https://www.olx.ba/artikal/24637872/fri ... mahiphone/