BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
spree

#23651 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by spree »

to se zove islamofobija :P
sto se tice kodre bolje u bundesligi nego u segundi. trebao bi da je tehnicki prejak za njemacke lige, jer dolazi iz spanije + visok i jak :bih: .
luckylaka

#23652 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

sta bi sa Milanom Djuricem,racuna li jos iko na njega
Point.

#23653 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Grean wrote:
cyprus wrote:
Grean wrote:Ako je Bilbao diskriminacija onda su sve nacionalne selekcije diskriminacija.

Ipak, najinteresantnija je kritika @pointa koji ima Laziovog orla na avataru :mrgreen: Ljudi ciljano morali kupiti tamnopute igrace da skinu zvono sovinistickog i fasistickog kluba sa sebe.

Ne bojim se ja ideja kakve promovise Bilbao, mene je strah gdje nas vode ove ideje tipa Lazio, Siroki, oni Izraelci koji su zapalili prostorije kluba jer je angazovao dva Cecena.
Aman svašta... Athletic nije reprezentacija, nego klub koji ima diskriminatorsku transfer politiku... I to nije jedini klub iz Baskije, ali jeste jedini sa ovom nakaradom od politike...

Ne možeš reći: hrvatska i izraelska nacionalistička isključivost ne valjaju, ali baskijska je cool :-)
Jebi ga, treba ti izgleda crtati ili jednostavno se pravis lud i ne zelis da vidis razliku kad kazes ne zelimo ove odredjene, znaci ne zelis ih jer ih mrzis ili kad kazes hocemo samo ove, hoces ih jer ih volis, tvoji su.

Ako ni sad ne shvatis razliku, odustajem.
Ti bas ne znas ni sta pises vise. Kakva je razlika kad Listica ne uzima igraca izrizito zato sto je Bosnjak ili Srbin ili kad Athletic nece nekoga samo zato sto nije rodjen u Baskiji nego na Kanarskim Ostrvima? Haj malo razmisli. Diskriminacija u oba slucaja.
Tomahawk11
Globalni moderator

#23654 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

Diskriminacija svakako, ali sa razlikom.
Ovi nece, jer su nacionalfasisti (Siroki), a Baskijci jer su konzervativa.
Da li bi u Sirokom mogao igrati Bosnjak koji bi se i rodio tamo?
Logovan

#23655 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Diskriminacija svakako, ali sa razlikom.
Ovi nece, jer su nacionalfasisti (Siroki), a Baskijci jer su konzervativa.
Da li bi u Sirokom mogao igrati Bosnjak koji bi se i rodio tamo?
Ne bi sigurno i tu je razlika između njih.
cyprus

#23656 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Grean wrote:Jebi ga, treba ti izgleda crtati ili jednostavno se pravis lud i ne zelis da vidis razliku kad kazes ne zelimo ove odredjene, znaci ne zelis ih jer ih mrzis ili kad kazes hocemo samo ove, hoces ih jer ih volis, tvoji su.

Ako ni sad ne shvatis razliku, odustajem.
Jah, i u Širokom Brijegu bi rekli: Sude mi, zato što svoje volim, volim najviše... :D Zna se vrlo dobro šta to zapravo znači kad nacionalista kaže da voli svoje 8-)

Nego jebo ga Bilbao više, ovo je moj posljednji post na ovoj temi o ovome... Nadam se da će i ostali slijedit moj primjer (inače eto Charuge :-D )
Vega_Brothers

#23657 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Vega_Brothers »

Zukanović "na meti" Cagliaria. Ljudina zadala za cilj da za 5 godina prođe sve prosječne italijanske klubove. Istovremeno Vranješ igra istu igru ali umjesto samo Italije u igri je cijela Europa.
Tomahawk11
Globalni moderator

#23658 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

Fakat se pojedini seljakaju isto namadi. A sto mi imamo takvih primjeraka u reprezentaciji, malo ko ima.
Do cega je, jesu li bas tako tanki, izdaju li se za bolje nego sto jesu ili je karakter problem?
mega_mashcine

#23659 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mega_mashcine »

Pa šta će, ne igra u Atalanti, logično da će tražiti novi klub u kojem će igrati.
Logovan

#23660 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Vega_Brothers wrote:Zukanović "na meti" Cagliaria. Ljudina zadala za cilj da za 5 godina prođe sve prosječne italijanske klubove. Istovremeno Vranješ igra istu igru ali umjesto samo Italije u igri je cijela Europa.
Frajer ne igra nikako, šta očekuješ od njega. :-) Evo otići će u Cagliari, tamo će više sjediti, nego igrati i onda nakon godinu dana slijedi transfer u Bolognu.
tr_ba

#23661 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by tr_ba »

On je svoj san ispunio kada je istrcao protiv Reala,boli ga q!!!
Ostalo sta god da se desi je bonus.
Njemu i takvima kao on je to limit,a sto mi kao reprezentacija nemamo bolje,to je drugi par opanaka.
Muhamed Đakmić

#23662 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Muhamed Đakmić »

Prodaju ih poznanstva i činjenica da igraju za reprezentaciju. Ne prodaje ih kvalitet. To ti je ono, bolje njega jer je iskusan, nego nekog mladog.

Kao što se i u našoj ligi vrte ublehe iz raznih dijelova svijeta, samo na nižem nivou, tako se vrte i u Italiji, Grčkoj i većini ovih južnijih evropskih liga.
ljevoruki

#23663 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ljevoruki »

Kenan Kodro u Mainzu. :thumbup:
Sretno majstore.
:bih:
luckylaka

#23664 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

ljevoruki wrote:Kenan Kodro u Mainzu. :thumbup:
Sretno majstore.
:thumbup: Nevjerovatno je koliko mi je drag taj momak i daj boze da prevazidje Mehu.Mogao bi biti pravi naslednik V.Ibisevica ABD
ljevoruki

#23666 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ljevoruki »

luckylaka wrote:
ljevoruki wrote:Kenan Kodro u Mainzu. :thumbup:
Sretno majstore.
:thumbup: Nevjerovatno je koliko mi je drag taj momak i daj boze da prevazidje Mehu.Mogao bi biti pravi naslednik V.Ibisevica ABD

:thumbup:
I meni je drag, cini mi se da bi mogao da izraste u finog igraca.

AmiĐa_Idriz

#23667 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

Fudo387 wrote:Od svih mladih nada jedino mi on lici na moguceg Edinovog nasljednika, ostali mi izgledaju neuvjerljivo za ozbiljne karijere.
Ako sam dobro skont'o, njemu je 23 godine, Edin je imao 21 kad je presao u BL, u ovom segmentu malo kasni al' moze se to nadoknaditi.
Tim prije sto ima bolju startnu poziciju, nije isto kad dolazis iz Teplica ili iz Osasune, plus bolji uslovi od malih nogu.
Keno sretno, ako si i mrvu na Mehu, a izgleda da jesi, eto tebe za par godina u Manchester Unitedu.
Gluho bilo.

Zaista cu sa istinskim gustom propratiti Mainz ove sezone. Dopada mi se Kodro mogao bi biti strasan igrac.

Neka malo talenta pokaze i eto ga u Bayernu ha ya :mrgreen:
Raigor Stonehoof

#23668 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Raigor Stonehoof »

Sampdoria have officially signed Milan Primavera midfielder Cristian Hadizosmanovic on permanent basis

jeko ovaj :lol:
Kinaski

#23669 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Kinaski »

Raigor Stonehoof wrote:Sampdoria have officially signed Milan Primavera midfielder Cristian Hadizosmanovic on permanent basis

Bit ce da je Braco vrbanjusa jedne godine ljetovao na talijanskoj strani jadrana, talijanke nisu mogle da odole na tu sarmantnost :mrgreen:
NajdraziVodjaa

#23671 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by NajdraziVodjaa »

Hoce li se vjecni as turske lige Edin Visca napokon prodati? :mrgreen: Eh dobra stara vremena kad nije bilo aplikacija, interneta i prenosa svih mogucih profesionalnih liga svih rangova pa si nekog poput Visce mogao u ligu petice uvaliti samo na osnovu broja odigranih tekmi za reprezentaciju. Jebiga nema srece sto ga danas svi mogu pogledati u bilo kojem trenutku niko se ne moze zajebati izgleda...
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#23672 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Slo Burner »

Raigor Stonehoof wrote:Sampdoria have officially signed Milan Primavera midfielder Cristian Hadizosmanovic on permanent basis

Da je cigan , nas je
Logovan

#23674 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

NajdraziVodjaa wrote:Hoce li se vjecni as turske lige Edin Visca napokon prodati? :mrgreen: Eh dobra stara vremena kad nije bilo aplikacija, interneta i prenosa svih mogucih profesionalnih liga svih rangova pa si nekog poput Visce mogao u ligu petice uvaliti samo na osnovu broja odigranih tekmi za reprezentaciju. Jebiga nema srece sto ga danas svi mogu pogledati u bilo kojem trenutku niko se ne moze zajebati izgleda...
Vala je neko fakat postao naporan koliko ga pokušava prodati negdje. :D :lol: Koliko je samo u posljednje 3, 4 godine, pa čak i više, bilo članaka o prodaji Višće, te ide u Englesku, te u Njemačku, te u Fener, u Galatu, ide tamo, ide ovamo, a on ne mrda iz onog kluba. :lol: Upravo kako ti reče, nema sreće, neće niko da se zajebe. Zna se njegov stvarni kvalitet.
NajdraziVodjaa

#23675 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by NajdraziVodjaa »

A splasnule su i te ponude uvaljivali su ga godinama u englesku i spaniju cak su se arsenal i sevilja spominjali :mrgreen: pa su onda spali na turske bogatase fener i galatu a sada je izgleda trabzonspor u igri :lol:
Post Reply