Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
IlijaLadin

#23651 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IlijaLadin »

luckylaka wrote:
IlijaLadin wrote:neko mu upao u account :)

ne daj se laki, sve ce to bit ok... pozivi trecim licima su tu da ovi zabavljaju vicevima one iz prvih 11, donesu lopte, malo daju raji priliku da peru susica na ruke i budu na treninzima sparing ekipa. ovi ce zauzvrat imati besplatan izlet u sarajvo s ekskurzijom u zenicu, hranu, smjestaj i priliku da se druze sa zvijezdama. ocekujem nakon slovacke reviziju spiska, malo vecu
Onda je mogao pozvati nas 5-6 da im pravimo drustvo i da se malo provodimo.Ma ozbiljno kakva je to protekcija da forsiras nekoga kome jednostavno ne ide.Ko da radi za Hayat i onu,,Ispuni mi zelju,,Hocu i ja u Brazil sa zmajevima zasluzio sam ako ne igrom onda navijanjem
Nemoj ba tako... dokazano je da ne znaš dobrih viceva. Osim toga, mijenjao si nick i to ti je veliki minus. Ali, vidim te na sljedećem spisku, pošto su se Sunjić i Avdija okrenuli crnom humoru. Pape ne voli crni humor.
luckylaka

#23652 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

IlijaLadin wrote:
luckylaka wrote:
IlijaLadin wrote:neko mu upao u account :)

ne daj se laki, sve ce to bit ok... pozivi trecim licima su tu da ovi zabavljaju vicevima one iz prvih 11, donesu lopte, malo daju raji priliku da peru susica na ruke i budu na treninzima sparing ekipa. ovi ce zauzvrat imati besplatan izlet u sarajvo s ekskurzijom u zenicu, hranu, smjestaj i priliku da se druze sa zvijezdama. ocekujem nakon slovacke reviziju spiska, malo vecu
Onda je mogao pozvati nas 5-6 da im pravimo drustvo i da se malo provodimo.Ma ozbiljno kakva je to protekcija da forsiras nekoga kome jednostavno ne ide.Ko da radi za Hayat i onu,,Ispuni mi zelju,,Hocu i ja u Brazil sa zmajevima zasluzio sam ako ne igrom onda navijanjem
Nemoj ba tako... dokazano je da ne znaš dobrih viceva. Osim toga, mijenjao si nick i to ti je veliki minus. Ali, vidim te na sljedećem spisku, pošto su se Sunjić i Avdija okrenuli crnom humoru. Pape ne voli crni humor.
Nije dosta sto jebe PAPE nego poceo i ti :D P.S.Boga mi nisam nick promijenio nijednom za sve ove godine a Sunjica bi mogao zamijeniti bar 20 minuta.
miki.ba

#23653 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

Sta bi od onakvog coeka. :D
BHF_Manijak

#23654 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Fakat Lucky sta se desava, je l' te to na poslu sekiraju pa bijes iskaljujes na Susicu ili?! :lol: :mrgreen:
IlijaLadin

#23655 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IlijaLadin »

luckylaka wrote: Nije dosta sto jebe PAPE nego poceo i ti :D P.S.Boga mi nisam nick promijenio nijednom za sve ove godine a Sunjica bi mogao zamijeniti bar 20 minuta.
samo opušteno! nabavi baljin album i pusti stare snimke rerezentacije kad su stoperi bili milenković i bajić. čista sinestezija muzike i slike.
PeppermintSA

#23656 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by PeppermintSA »

IlijaLadin wrote:
luckylaka wrote: Nije dosta sto jebe PAPE nego poceo i ti :D P.S.Boga mi nisam nick promijenio nijednom za sve ove godine a Sunjica bi mogao zamijeniti bar 20 minuta.
samo opušteno! nabavi baljin album i pusti stare snimke rerezentacije kad su stoperi bili milenković i bajić. čista sinestezija muzike i slike.
Bajić je bio odličan štoper
Edin H.

#23657 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Puko lucky :shock:
cindrlimindrli

#23658 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

luckylaka wrote:Jes mi ovaj PAPE poceo piti krv.Jebem ti vise i pruzanje trece sanse nekome da se proda preko reprezentacije.Daj PAPE sansu da se preko reprezentacije prodaju Besic,Hajrovic,Buric,Ibricic,Medunjanin...a ne nekakvi Sunjici,Vrsajevici.Ne mogu nazor,ne ide.Sreca pa imamo onih standardnih 13-14 po ovim ostalim bili bi jos oko 100 na fifinoj listi.PAPE ne seri vise usitnilo je ,Brazil je na vidiku ne igraj se mojim zivotom
Group G

Teams

P

W

D

L

F

A

+/-

Pts

Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina 6 5 1 0 23 3 20 16
Greece Greece 6 4 1 1 7 4 3 13
Slovakia Slovakia 6 2 3 1 7 5 2 9
Lithuania Lithuania 6 1 2 3 4 8 -4 5
Latvia Latvia 6 1 1 4 6 14 -8 4
Liechtenstein Liechtenstein 6 0 2 4 3 16 -13 2

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Pape :thumbup:

:mrgreen:
luckylaka

#23659 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Fakat Lucky sta se desava, je l' te to na poslu sekiraju pa bijes iskaljujes na Susicu ili?! :lol: :mrgreen:
Pa kako se bolan neces sikirati .Imas jos tri utakmice(il cetiri Bog me ubio ako znam)i ono sto svako ziv vidi PAPE se pravi da ne vidi.Jebo ga Sunjic,Vrsajevic(cuj Vrsa ko zamjena za Mujdzu,za qrac moj je on zamjena)Pa jebem ga nisam ni ja za onog Celu Cocu al daj coeku poluvrijeme ako zadovolji otjeraj ga ako ne zadovolji opet ga otjeraj ali mu daj sansu.Zovi malog Besica(seljak Jagodic laze u svojim izjavama za Besica da nece za B selekciju)jebo te Jagodic PAPE njemu vjerujes ne vjerujes svojim ocima.Besic je extra klasa za tvoje i Seadove ljubimce.Ma bjezi bolan dzaba se sekiram.Neka izgubimo ovo svjetsko cuvaj se PAPE to tebe je.Jebala vas vise tabela postavite je na kraju kvalifikacija koji ce mi qrac sad.
Infaze Studio

#23660 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

:lol: :lol: Nemres bilivet. :shock:

Neka laki bolan, cuvaj zivce. Idemo u Brazil, k'o da gledam. Samo opusteno :zzzz:
ultima_palabra

#23661 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Naprijed PAPE :bih: :bih: :bih: 'ta znaju ovi mrzitelji i nepatrioti... nek idu navijati za Hrvatsku i Srbiju :bih: :bih: :bih:
phillie

#23662 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

luckylaka wrote:
BHF_Manijak wrote:Fakat Lucky sta se desava, je l' te to na poslu sekiraju pa bijes iskaljujes na Susicu ili?! :lol: :mrgreen:
Pa kako se bolan neces sikirati .Imas jos tri utakmice(il cetiri Bog me ubio ako znam)i ono sto svako ziv vidi PAPE se pravi da ne vidi.Jebo ga Sunjic,Vrsajevic(cuj Vrsa ko zamjena za Mujdzu,za qrac moj je on zamjena)Pa jebem ga nisam ni ja za onog Celu Cocu al daj coeku poluvrijeme ako zadovolji otjeraj ga ako ne zadovolji opet ga otjeraj ali mu daj sansu.Zovi malog Besica(seljak Jagodic laze u svojim izjavama za Besica da nece za B selekciju)jebo te Jagodic PAPE njemu vjerujes ne vjerujes svojim ocima.Besic je extra klasa za tvoje i Seadove ljubimce.Ma bjezi bolan dzaba se sekiram.Neka izgubimo ovo svjetsko cuvaj se PAPE to tebe je.Jebala vas vise tabela postavite je na kraju kvalifikacija koji ce mi qrac sad.
Pravda za lakija :D
A sto se tabele tice, u pravu je covjek....ma u stvari, za sve je u pravu! Pape, mjenjaj ih!
Brkooo

#23663 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Brkooo »

jebote belaj... jos 7 dana :-) :-) :-) :bih: :bih:
shalla

#23664 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

luckylaka wrote:
Pa kako se bolan neces sikirati .Imas jos tri utakmice(il cetiri Bog me ubio ako znam)i ono sto svako ziv vidi PAPE se pravi da ne vidi.Jebo ga Sunjic,Vrsajevic (cuj Vrsa ko zamjena za Mujdzu,za qrac moj je on zamjena) Pa jebem ga nisam ni ja za onog Celu Cocu al daj coeku poluvrijeme ako zadovolji otjeraj ga ako ne zadovolji opet ga otjeraj ali mu daj sansu.Zovi malog Besica(seljak Jagodic laze u svojim izjavama za Besica da nece za B selekciju)jebo te Jagodic PAPE njemu vjerujes ne vjerujes svojim ocima.Besic je extra klasa za tvoje i Seadove ljubimce.Ma bjezi bolan dzaba se sekiram.Neka izgubimo ovo svjetsko cuvaj se PAPE to tebe je.Jebala vas vise tabela postavite je na kraju kvalifikacija koji ce mi qrac sad.
:shock:
Lucky doš'o tobe :thumbup:
MOSALJOZE

#23665 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

KvaziExpert wrote:Zbog čega Bešić nije ulazio u igru protiv Albanije? Jesu li svi koji su igrali odbranu bili bolji od njega? Ako jesu, ko ga je#e, ali ako su igrali lošiji, a on sjedio na klupi, onda je u pravu, treba ih/nas odje#at.

edit: evo jagodić objasnio, nadam se da ne laže
http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... aciju.html
Mogao je slagati da je to jednom uradio,ali vidiš da se ponavlja i Jagodić je to govorio na koferencijama kako Bešić ne moze doci zbog ovoga i onoga i nije mu zamjerao.
cyprus

#23666 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

luckylaka wrote:
:shock: :shock: Hakiran laki :D
luckylaka

#23667 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

cyprus wrote:
luckylaka wrote:
:shock: :shock: Hakiran laki :D
Nisam Boga mi hakiran,to sam ja glavom i bradom ali selektoru je izgleda lakse,,metar u guzu nego cm.u glavu,,i sto je jos gore on je svjestan da grijesi ali kao eto nema drugog izbora.Pa daj covjece sta nas jebes sad na kraju.Ako je mogao pozvati Rahimica i Pandzu onda je mogao zvati i Papca i Salihamidzica.Ma daj necu vise ni gledati kvalifikacije i ovako cekam kada ce mi srce otkazati i bez reprezentacije
north

#23668 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

Laki, ispao si jako neozbiljan sagovornik sa ovim posljednjim izjavama...nisi dao na Papeta kad je možda i zaslužio najviše kritika u prethodnom periodu, a sad pred utakmice koje znamo šta nam svima znače, ti krenuo sa hrakanjem i ko sad ti prekipilo i ne možeš ga više odjednom, jer je sad trebao ovo ili ono.....ozbiljno, nema šta....a ko ranije je sve bilo u redu pa si na sve kritike smarao sa tabelom i prstom gore za selektora....podsjećaš me na onu djecu koja do danas navijaju za jedan klub, pa od sutra za neki drugi, jer su kao nečega postali svjesni..neozbiljno jako, pogotovo tajming kada si odlučio da promijeniš ploču...
Edin H.

#23669 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

luckylaka wrote:
Pa nisi nesto bas ranije reagovao kada smo govorili da se provlaci te neka hrvatske preko buraza vezane kombinacije.

Nije to od jucer, i ne samo vezano za Papeta, davno sam pisao koliko je vozila sa hrvatskim tablicama bilo ispred hotela kada smo igrali sa Belgijom ili dolazak "menadzera" Sukera protiv Estonije.
luckylaka

#23670 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

north wrote:Laki, ispao si jako neozbiljan sagovornik sa ovim posljednjim izjavama...nisi dao na Papeta kad je možda i zaslužio najviše kritika u prethodnom periodu, a sad pred utakmice koje znamo šta nam svima znače, ti krenuo sa hrakanjem i ko sad ti prekipilo i ne možeš ga više odjednom, jer je sad trebao ovo ili ono.....ozbiljno, nema šta....a ko ranije je sve bilo u redu pa si na sve kritike smarao sa tabelom i prstom gore za selektora....podsjećaš me na onu djecu koja do danas navijaju za jedan klub, pa od sutra za neki drugi, jer su kao nečega postali svjesni..neozbiljno jako, pogotovo tajming kada si odlučio da promijeniš ploču...
Uopste ne pljujem po selektoru (po idolima nikada)samo kazem da je malo neozbiljno sto ne racun reprezentacije pokusava da proda neke levate koji ustvari u reprezentaciji i ne znace nista .Ipak sam kontao da ce da pokazu nesto bilo koji od prozvanih igraca protiv Usa ali ni jedan nista i za mene je bilo normalno da se kotarise bar 1-2 ali..kako i sam PAPE kaze,,makon jedne lose ne tjeram igraca,,Vidjecemo u narednih desetak dana jeli bio u pravu ili molimo Boga da se od standardnih niko ne povrijedi.Inace i poslije eventualnog neuspjeha reprezentacije(ne daj Boze) PAPE ostaje PAPE a u revoltu se svasta kaze :D
luckylaka

#23671 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote:
Pa nisi nesto bas ranije reagovao kada smo govorili da se provlaci te neka hrvatske preko buraza vezane kombinacije.

Nije to od jucer, i ne samo vezano za Papeta, davno sam pisao koliko je vozila sa hrvatskim tablicama bilo ispred hotela kada smo igrali sa Belgijom ili dolazak "menadzera" Sukera protiv Estonije.
Ma ovo ti je malo neozbiljno sa autima Hr tablica.Koliko je auta bilo parkirani iz Svedske,Svice,Njemacke...ali je ocito i pored toga da neko ima nekog tala .Ko,kako,zasto mozemo nagadjati.
Edin H.

#23672 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

luckylaka wrote:Ma ovo ti je malo neozbiljno sa autima Hr tablica.Koliko je auta bilo parkirani iz Svedske,Svice,Njemacke...ali je ocito i pored toga da neko ima nekog tala .Ko,kako,zasto mozemo nagadjati.
Nije neozbiljno, jer sam sjedio sa nekim od tih ljudi, ali donekle nebitno, jer su tada Ciru ganjali.
Ovo sam samo spomenuo zbog "kontinuiteta" ovoga o cemu ti sada pricas.

Tjesi se, kazu da je u Srbiji mnogo gora situacija sto se tice odredjivanja tima od strane odredjenih lobija i forsiranja pojedinih igraca. :D
cindrlimindrli

#23673 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Ma bezveze pravite dramu, uzimamo ovo rutinski.
luckylaka

#23674 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

cindrlimindrli wrote:Ma bezveze pravite dramu, uzimamo ovo rutinski.
Ma jebat ga moras dramatizovati nisu Slovaci levati kavim ih mi pravimo,oni nemaju sta izgubiti a nama pod moranje.Moliti boga samo ovaj vikend bez povreda.
Infaze Studio

#23675 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote:Ma ovo ti je malo neozbiljno sa autima Hr tablica.Koliko je auta bilo parkirani iz Svedske,Svice,Njemacke...ali je ocito i pored toga da neko ima nekog tala .Ko,kako,zasto mozemo nagadjati.
Nije neozbiljno, jer sam sjedio sa nekim od tih ljudi, ali donekle nebitno, jer su tada Ciru ganjali.
Ovo sam samo spomenuo zbog "kontinuiteta" ovoga o cemu ti sada pricas.

Tjesi se, kazu da je u Srbiji mnogo gora situacija sto se tice odredjivanja tima od strane odredjenih lobija i forsiranja pojedinih igraca. :D
E pa lako je tebi diskutovati ovdje. Ti imas informacije iz prve ruke. :zoka:
Locked