ako on dodje,ode sve u urac krasni.popokatepetl_com wrote:Roberto Mancini je slboodan i jedini je sposoban da vodi ekipu Barcelone.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- scarface32
#23651 Re: FC Barcelona
- MyTao
#23652 Re: FC Barcelona
Da su pametni pa da krenu za Wengerom... kad su vec toliko igraca doveli iz Arsenala mogu i kojeg trenera.
Mislim da bi on bio najbolje rijesenje... ako bi pristao
-
solo2
#23654 Re: FC Barcelona
ma daj.. pa nisu na te grane spali... dosta sto sam ga gledao zbog Dzeke u Shitiju - sada da ga trpim u Barci.. bas nebih mogaoscarface32 wrote:ako on dodje,ode sve u urac krasni.popokatepetl_com wrote:Roberto Mancini je slboodan i jedini je sposoban da vodi ekipu Barcelone.
-
solo2
#23655 Re: FC Barcelona
ma kakav Boske - on je prestar za toga isto kao i Jupp.. AVB mi se ne svidja jer ima onu neku aroganciju kao i mourinho...thomasgravesen wrote:Del Boske.
- MOSALJOZE
#23656 Re: FC Barcelona
popokatepetl_com wrote:Roberto Mancini je slboodan i jedini je sposoban da vodi ekipu Barcelone.
-
solo2
#23657 Re: FC Barcelona
Wenger je odlican trener.. samo star i pomalo cudan u zadnje vrijeme..(treba da proda Messija Real-u kao sto je prodao RVP-a ManU)MyTao wrote:Da su pametni pa da krenu za Wengerom... kad su vec toliko igraca doveli iz Arsenala mogu i kojeg trenera.
- p206
#23658 Re: FC Barcelona
šta je taj AVB osvojio dosad... ono sa Portom ligu Evrope, domaću ligu ne kontam jer je Porto kao klub davno prekucao... u Chelsea bio taraba, gledao sam dosta utakmica i vidjelo se da nije neki taktičar Ferguson ga pravio smiješnim... u Totenhemu ništa posebno...Totenhem je i prije njega bio tu gdje jeste.... ukratko nije moj izbor definitivno
- DonVito
#23659 Re: FC Barcelona
Da sad i tako ese portugeus .........*?*?*?*?*?*?*solo2 wrote:ma kakav Boske - on je prestar za toga isto kao i Jupp.. AVB mi se ne svidja jer ima onu neku aroganciju kao i mourinho...thomasgravesen wrote:Del Boske.
- MyTao
#23660 Re: FC Barcelona
Ja mislim da je ovo jedini forum na svijeti gdje se Wenger smatra i trenerom i vlasnikom Arsenala... ako imas igraca kojem istice ugovor za godinu dana, a odbija da ga produzi i otvoreno kaze da zeli da ide... svako normalan ce ga prodati da bar nesto zaradi na njemu jer slijedece sezone ide djaba... a to sto Arsenal ne kupuje igrace od 30-40 miliona, i prodaje zvijezde nije nesto sto on moze kontrolisati... al eto...solo2 wrote:Wenger je odlican trener.. samo star i pomalo cudan u zadnje vrijeme..(treba da proda Messija Real-u kao sto je prodao RVP-a ManU)MyTao wrote:Da su pametni pa da krenu za Wengerom... kad su vec toliko igraca doveli iz Arsenala mogu i kojeg trenera.
Mislim da bi on bio najbolje rijesenje... ako bi pristao![]()
-
solo2
#23661 Re: FC Barcelona
To je samo zadnja u nizu gresaka koje je napravio (on je trener-manager valjda se njega pita ko mu treba a ko ne) - prodajuci vrhunske igrace a ne nalazeci odgovarajuce zamjene, RVP je izrazio zelju da ode kada je vidio da je vrag odnio salu i da ce ovaj(Wenger)-ovi(vlasnici) nastaviti da krpi bez pretenzija na prvo mjesto u ligi. Mrsko mi je da ti nabrajam imena ali bilo ih je mnogo koji su otisli zbog takve politike - prvenstveno njegoveMyTao wrote:Ja mislim da je ovo jedini forum na svijeti gdje se Wenger smatra i trenerom i vlasnikom Arsenala... ako imas igraca kojem istice ugovor za godinu dana, a odbija da ga produzi i otvoreno kaze da zeli da ide... svako normalan ce ga prodati da bar nesto zaradi na njemu jer slijedece sezone ide djaba... a to sto Arsenal ne kupuje igrace od 30-40 miliona, i prodaje zvijezde nije nesto sto on moze kontrolisati... al eto...solo2 wrote:Wenger je odlican trener.. samo star i pomalo cudan u zadnje vrijeme..(treba da proda Messija Real-u kao sto je prodao RVP-a ManU)MyTao wrote:Da su pametni pa da krenu za Wengerom... kad su vec toliko igraca doveli iz Arsenala mogu i kojeg trenera.
Mislim da bi on bio najbolje rijesenje... ako bi pristao![]()
- skenderija04
#23662 Re: FC Barcelona
Ovaj vikend ce biti ludnica od raznoraznih kandidata .Situacija je jebena i to zestoko. U zavisnosti ko bude dosao, prelazni rok bi tek sada mogao da pocne. I mnogi igraci cekaju da vide ko je novi pa da dignu sidro ili da im se kaze da se na njih ne racuna. 29.08 se prikljucuju 11-torica sa kupa konfederacija. Trener se mora znati u ponedjeljak jer klub ulazi u crvenu zonu. Dovoljno je da 15.08 Cesc npr kaze da ide i zdravo sve. A i novi trener... Ne znamo da li je rjesenje za godinu dana ili je neko vec dogovoren koji je sa upravom uskladio poteze. Klub je pocistio 9 igraca a jos trojica su prakticno vec vani. Ko ce doci?
Spomenuto je jako puno kandidata. Od provjerenih kao Jupp i Bielsa, etabliranih kao AVB ,sa prosloscu u Barci kao Koeman,Laudrup,Luis Enrique,Carreras ili Oscar... Svi imaju dobre i lose strane. Stvarno ne znam ko je idealan. U svakom slucaju, gadna situacija
Spomenuto je jako puno kandidata. Od provjerenih kao Jupp i Bielsa, etabliranih kao AVB ,sa prosloscu u Barci kao Koeman,Laudrup,Luis Enrique,Carreras ili Oscar... Svi imaju dobre i lose strane. Stvarno ne znam ko je idealan. U svakom slucaju, gadna situacija
-
missko
#23663 Re: FC Barcelona
Luis Enrike je moj favorit, i da dovede jos Pjanketa pa mogo bi pocet gotivit blaugranu, pod uslovom da ujebu Pepa i njegove svabe.
Jos vece karanje bi bilo da ovi dovedu Juppa, bilo bi posteno.
Jos vece karanje bi bilo da ovi dovedu Juppa, bilo bi posteno.
- Muhamed Đakmić
#23664 Re: FC Barcelona
Ne vjerujem u Enriquea. Tek je preuzeo Celtu.
- kisni indijanac
#23665 Re: FC Barcelona
ja sam za bielsu.....
Last edited by kisni indijanac on 19/07/2013 23:11, edited 1 time in total.
- kisni indijanac
#23666 Re: FC Barcelona
de bolan ne peglaj višeDonVito wrote:Slobodan.
Vec ga vidim kako nosi šal u bojama Katalunje tj. Barse.
-
kory_galaktikos
#23667 Re: FC Barcelona
ja glasam za rouru
nadam se oporavku tita
nadam se oporavku tita
- Zmijuga loma
#23668 Re: FC Barcelona
Nako realno, AVB je sasvim dobro rješenje, mlad, moderanih shvatanja fudbala, ambiciozan, nezreo taktički ali opet teško da može biti lošiji od Tita po tom planu. Raniji model rada mu je vrlo blizak Barcinom, ko je čitao neke njegove intervjue zna da vrlo dobro poznaje mehaniku Barcinog superiornog sistema. Ne znam ko bi još mogao, možda Laudrup ali on mi nekako baš djeluje zaljubljen u ono što radi u Swansea do te mjere da bi i odbio giganta poput Barce.
Nije loš ni Jupp ili Bielsa kao neko kratkoročno prelazno rješenje. Najveći fol bi bio da sa Barcom Jupp ponovo prekuca Evropu.
Titu sve najbolje što se zdravlja tiče. Odradio je vrlo dobru prošlu sezonu generalno kad se sve uzme u obzir, ali mu se one dvije utakmice protiv Milana (prva) i Bayerna (prva) ne mogu oprostiti. U te dvije utakmice je pokazao da kao trener nema šta ponuditi sa strateško-taktičke strane.
Nije loš ni Jupp ili Bielsa kao neko kratkoročno prelazno rješenje. Najveći fol bi bio da sa Barcom Jupp ponovo prekuca Evropu.
Titu sve najbolje što se zdravlja tiče. Odradio je vrlo dobru prošlu sezonu generalno kad se sve uzme u obzir, ali mu se one dvije utakmice protiv Milana (prva) i Bayerna (prva) ne mogu oprostiti. U te dvije utakmice je pokazao da kao trener nema šta ponuditi sa strateško-taktičke strane.
-
missko
#23669 Re: FC Barcelona
Jup bi sa Barcom mogao prekucati Murinja po osvojenim LP sa razlicitim klubovima. Radio bi sa 2 svijetska igraca Messi i Neymar vratio bi se u Spaniju i ne znam sta bi mu se ljepse moglo desiti od ovog scenarija. Ako ga kontaktirali prihvatit ce garant, jedino ako ga Uli nije ugovorom nekim svezao za penziju pa mu nema mrdanja, jer Jup nije otisao svojevoljno 100%
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#23670 Re: FC Barcelona
Nekako mi AVB nije za Bracelone 
-
5 0 5
#23671 Re: FC Barcelona
@eabidalofficial
Strength, Tito. You're great. Always by your side. Big, big hug.
@Guaje7Villa
A big hug for Tito and all his family. I wish you lots of strength to keep fighting in this very difficult moment.
@chelseafc
Everyone at Chelsea Football Club sends their best wishes to Tito Vilanova for a speedy recovery.
Jose Mourinho, his coaching staff and the Chelsea players also all send their best wishes to Tito Vilanova for his fast recovery.
@realmadriden
We would like to send our support, affection, and solidarity to Tito Vilanova, his family, friends, and FC Barcelona.
@GaryLineker
Very sad that FC Barcelona coach, Tito Vilanova has resigned due to his medical condition. Wish him all the very best.
@gerardeulofeu
"Strength, Tito! We are with you!"
@Thi_Alcantara91
All the support in the world for Tito and his family. We are all with you!
@juanmata10
All my support for Tito and his family, we are with you
Lionel Messi (via Facebook):
Strength, Tito! We are all with you in this fight
@_AlvaroNegredo_
All the strength and luck to TitoVilanova. I wish you a quick recuperation.
@ PReina25
Football is fleeting with its triumphs and troubles. All my strength to Tito Vilanova and his family. Animo!! You're going to win this game!
@FALCAO
Todo mi apoyo para Tito Vilanova, amigos y familia! Animo y mucha fuerza! // All my support to Tito Vilanova, friends and his family!
@Guaje7Villa
A big hug for Tito and all his family. I wish you lots of strength to keep fighting in this very difficult moment.
@chelseafc
Everyone at Chelsea Football Club sends their best wishes to Tito Vilanova for a speedy recovery.
Jose Mourinho, his coaching staff and the Chelsea players also all send their best wishes to Tito Vilanova for his fast recovery.
@realmadriden
We would like to send our support, affection, and solidarity to Tito Vilanova, his family, friends, and FC Barcelona.
@GaryLineker
Very sad that FC Barcelona coach, Tito Vilanova has resigned due to his medical condition. Wish him all the very best.
@gerardeulofeu
@Thi_Alcantara91
@juanmata10
@_AlvaroNegredo_
@ PReina25
Football is fleeting with its triumphs and troubles. All my strength to Tito Vilanova and his family. Animo!! You're going to win this game!
@FALCAO
Todo mi apoyo para Tito Vilanova, amigos y familia! Animo y mucha fuerza! // All my support to Tito Vilanova, friends and his family!
- p206
- skenderija04
#23673 Re: FC Barcelona
Nedostaje jedan i vec dobro kasni....................505sCrtom wrote:@eabidalofficial
@Guaje7Villa
@chelseafc
@realmadriden
@GaryLineker
@gerardeulofeu
@Thi_Alcantara91
@juanmata10
@_AlvaroNegredo_
@ PReina25
@FALCAO
- thomasgravesen
#23674 Re: FC Barcelona
Nema interneta taj jedan.
- skenderija04
#23675 Re: FC Barcelona
Taj jedan ima jedinstvenu sansu da sa samo jednim gestom i sa par rijeci zavrsi sa svim na najbolji moguci nacin. Ja se nadam da ce se javno oglasiti.thomasgravesen wrote:Nema interneta taj jedan.