bilagaje metnula alsamgaja izvadijo jerboje bilo slabo samo dvjesta vata aja turijo svoe zdvjeszapedeset vata ionaj bufer zvucnjak nazad ala grmi jarane nistase necuje spolja unjemu kad vozismuha_sa wrote:jel baba pojacalo ugradilahizo ramidovic wrote: osamdestrece godisce alije jarane ocuvana kondaje devedeseto nekakaje baba vozala vako dogranapa ajajoj metno duboke karanbolke maloe cuniro
SDA-All about
-
hizo ramidovic
#23601 Re: SDA-All about
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#23602 Re: SDA-All about
ultima_palabra wrote:HM je to već objasnio... to je zato što je bila snaha političkog uznika, pa je profesori nisu gotiviliJThomas wrote:malo li je 11 godina...temeljito izučila, zato je i danas elitni stručnjak. a ne k'o ovi što to smlate i sfušere u nekakvom roku...
ja poljitićkog uznika i gofana
prvi put ga pušte iz zatvora i hop zaposle u državnoj firmi, pa postave za sekretara onog Zavoda za izgradnju jal tako nešto i daju državni stan u centru
drugi put ga vade iz prdekani svi svrbski telektualci i štampaju kvazipoljitićo naprdživanje zatucanog kozojeba u Srpskoj reči
evo samo proguglajte pa nađite biografiju ovog grobara naše države...nigdje nema šta je gdje radio vego samo stilizirano ideološko smeće koje serviraju đeci nepismenoj
ja kolko poznam šta je sve UDBA radila nikad ćuo nijesam da je zapošljavala neprijatelje naroda i rušitelje poretka...... one prave političke protivnike UDBA il je protjerala iz države il je pod zemlju poslala
hAlija je ništa drugo vego saradnik, cinkaroški gmaz i najobićnija seoska varalica željna moči
- JThomas
#23603 Re: SDA-All about
lažni zatvorenik i lažni neprijatelj poretka.
-
Tarzo
#23604 Re: SDA-All about
Što li je Sebija baš ginekologiju specijalizirala?
- JoseMujica
#23605 Re: SDA-All about
JThomas wrote:lažni zatvorenik i lažni neprijatelj poretka.
jedna od omiljenih igara svih tajnih službi je da sami kreiraju svog neprijatelja kako bi ga držali pod kontrolom i usmjeravali
- ned424
#23606 Re: SDA-All about
Zato sto Bakir nema muda pa da ga moze lijeciti.Tarzo wrote:Što li je Sebija baš ginekologiju specijalizirala?
- JoseMujica
#23607 Re: SDA-All about
otkad je Don Neonka srela struĆnjak je za phichkeTarzo wrote:Što li je Sebija baš ginekologiju specijalizirala?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#23608 Re: SDA-All about
FUJJJJJJ JEBEM TE DRZAVO I NARODE GLUPI !!!!! FUUUUJJJSebija Izetbegović, supruga bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, jučer je izabrana za direktoricu Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Nova direktorica imenovana je na sjednici Upravnog odbora UKCS-a, a bila je jedina kandidatkinja za ovu poziciju.
- JoseMujica
#23609 Re: SDA-All about
Al još mi jedna podudarnost pade na pamet.....vidite kako Izmetbezi ko pravi Svrbi drže do hobićaja starih pa Seka dobi bolnicu za Božič
HRISTOS SE RODI PRVA SEJO PROŠNJAĆKA!
-
julisiz es grant
#23610 Re: SDA-All about
Znao sam da je neka s crvenog tepihaultima_palabra wrote:Umjetnička direktorica SFF-a... naslijedila Eminu Ganić na toj prestižnoj pozicijijulisiz es grant wrote: Ehehe, neka Izeta Građević, čini mi se ovako spika
-
almir90
#23611 Re: SDA-All about
Bolje ona, neg' da neko ko do sada nije bio uhljebljen dođe na tu funkcijum gladan i žedan. Il' ne daj Bože da neko od forumaša dobije tu funckiju, gdje bi nam bio kraj.
Samo SDA, na svim nivoima.

Samo SDA, na svim nivoima.
-
julisiz es grant
#23612 Re: SDA-All about
Ne vjerujem da to ima ikakve veze, jer je recimo sve troje djece Munira Gavrankapetanovića istu tu medicinu završilo, koliko ja znam, bez problema i u razumnom roku.ultima_palabra wrote:HM je to već objasnio... to je zato što je bila snaha političkog uznika, pa je profesori nisu gotiviliJThomas wrote:malo li je 11 godina...temeljito izučila, zato je i danas elitni stručnjak. a ne k'o ovi što to smlate i sfušere u nekakvom roku...
Znam da se udala u vrijeme studija, da je imala trudnoću koja je dovedena do kraja, ali se nije sretno završila, tako da su i te stvari sigurno doprinijele dužem studiranju, a moguće da su i izvor njene neograničene malicioznosti i osvetoljubivosti.
- Banksy
#23613 Re: SDA-All about
E to.Chmoljo wrote: radi mi šta hoćeš 47 mjeseci. ako mi 48. doneseš kafu i kocku, glasaću za tebe.
Ali i činjenica da je danas teško naći familiju koja nema bar jedno negdje na budžetu.
-
walk_M-A-N
#23614 Re: SDA-All about
Nije to naš izum, da se razumijemo, eno Hilari, ista priča, da ne idemo u poznate diktature. Što ne znači da je to u redu, naprotiv. Šta nakon Sebije, imaju li djece, da i oni zasjednu, ako recimo od čitave BiH ostane bar Kanton Sarajevo.. jer to je jedna posljedica ovakvog bezočnog postupanja.nemampojma0 wrote:Saznajem da je Sebija imenovana na ovu poziciju samo do 2018., jer je planirano da ona zamijeni muza u Predsjednistvu nakon izbora 2018.![]()
![]()
Bljutavo, oporo, gadno...fuj fuj fuj.
Da, jeste napredak, jer valjda od Šanke ne može gore. A i kažu da je Sebija napravila nekog reda u Nakašu, ne znam, imaju UO i Vlada i Skupština, pa ti stisni i analiziraj.julisiz es grant wrote:Nisam baš siguran.Man of steel wrote:Toliko toga lošeg se može reći o ovom imenovanju ali suštinski napredak je napravljen.
Umjesto Šanke dobili smo Sebiju što je samo po sebi napredak
Ne volim ih nijedno, Šanko je nestručan i generalno nezaintersovan za posao, ali ova je uz sve i maliciozna, da ne upotrijebim grublju riječ.
Ali samo ako su naše opcije svedene na te koje Stranka postavi. Zar Stranke nemaju stručne i poštene? Sva kadrovska baza im je par imena.. Zato su dugovi KCUS ogromni. I Sebija koliko vidim želi da ih smanji. Možda nekome neće biti jasno ali ja to podržavam, otpuštanje tih 250 sestara ako su istina i slično. Ali zar mora ona i samo ona, koja je za UO bezgrešna, to uraditi, takvu jasnu stvar?
Tako razmišljaju idealisti. Problem je što nije ona "prihvatila" ponuđeno već je sve sama isplanirala i osigurala putem svojih ljudi u Upravnim odborima, i Nakaš i KCUS. Naravno, ti isti niti su stručni nisi ih zanima medicniski posao, niti smiju nešto pitati. Tu su samo da izglasaju što "Stranka" naredi a zna se ko je Stranka, ista koja ih i postavlja.budza wrote:sebija da je jedina doktorica i najmenadzer u sarajevu, nije trebala prihvatiti ni ovu ni predhodnu funkciju.
steta da su ziveli kraj takve velicine i gromade kakav je bio rahmetli mu otac (i svekar) a da nista naucili nisu.
Radi ovakvih postova i postačaglasnik wrote:Zvanična biografija:
http://www.mf.unsa.ba/podaci/naucne_ref ... Sebija.pdf
Obratiti pažnju na naglašene detalje.
Život nas uči da je za uspjeh, čak i posao, dužina studiranja nebitna. Ali ipak za samu nauku i profesuru, ja znam da su pametni i sposobni završavali u roku.
Lijepo rečeno.ultima_palabra wrote:Mada realno situacija u Kliničkom ne može biti gora, ono je sramota za državu. Potrebno je da neko moćan stane na kraj javašluku i sitnim sujetama gore.
Možda ovo bude dobro za KCUS, ali svakako loše oslikava Bakira kao političara da ne može odoliti ambicijama svoje supruge da napreduje u karijeri preko njega.
Last edited by walk_M-A-N on 07/01/2016 13:44, edited 1 time in total.
-
suspect_zero
#23615 Re: SDA-All about
Sebija k'o Elene Čaušesku
.....valjda dočekamo da završi isto.
- JoseMujica
#23616 Re: SDA-All about
Čita Mujo novine i pita Fatu:
- Šta svaka direktkurka treba da zna?
- Da se dobro, kaže Fata, uda!

- Šta svaka direktkurka treba da zna?
- Da se dobro, kaže Fata, uda!
-
sumirprimus
#23617 Re: SDA-All about
jedan crnjak,dva crnjaka,tri crnjaka...
crnjak do crnjaka...
crnjak...
crnjak do crnjaka...
crnjak...
-
Moenx
#23618 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:Al još mi jedna podudarnost pade na pamet.....vidite kako Izmetbezi ko pravi Svrbi drže do hobićaja starih pa Seka dobi bolnicu za Božič
A evo i Severina slavi isto
http://www.pink.rs/showbiz/u-tazbini-se ... ozic-foto/
-
saale
#23619 Re: SDA-All about
DAL CE IKO OVDJE RECI ISTINU,,,NAJVECI PROBLEM ZDRAVSTA JE STO JE ONO U NADLEZNOSTI KANTONA,,A tu pocinju i zavrsavaju svi problemi!¨!!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23620 Re: SDA-All about
Dzabe prica, vecina su oni koji su na jaslama ili imaju automatski programiranu komandu da glasaju za SDA. Konkurencija je svakako ista/gora (ako moze gore), a manje sposobna da drzi stado na okupu.
Za koga da glasa onaj ko zeli da mu bude bolje sutra?! Mozes samo glasati za one sto se bore da NJIMA bude bolje sutra.
Za koga da glasa onaj ko zeli da mu bude bolje sutra?! Mozes samo glasati za one sto se bore da NJIMA bude bolje sutra.
- Drvosjeca iz Dejcica
#23621 Re: SDA-All about
E sada je sve konacno potaman u fildzan drzavi. 
-
oridjidji
#23622 Re: SDA-All about
Treba ovdje kakav revolucionarni pokret, ali tipa nekih juznoamerickih pokreta da svako malo obezglave nekog kriminalca na vlasti ili dignu neku korumpiranu instituciju na tudjem platnom spisku. Kad vec sami ne umijemo da se borimo sa ovim pojavama. Ispasce to jedini nacin da se ovim sociopatama lopovskim stane u kraj.
-
oridjidji
#23623 Re: SDA-All about
+1pici wrote:FUJJJJJJ JEBEM TE DRZAVO I NARODE GLUPI !!!!! FUUUUJJJSebija Izetbegović, supruga bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, jučer je izabrana za direktoricu Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Nova direktorica imenovana je na sjednici Upravnog odbora UKCS-a, a bila je jedina kandidatkinja za ovu poziciju.
- agent_zero
#23624 Re: SDA-All about
Apsolutno netačno i nadasve pogubno razmišljanje koje ako postane matrica može imati dugoročno katastrofalne posljedice.Tomahawk11 wrote:Dzabe prica, vecina su oni koji su na jaslama ili imaju automatski programiranu komandu da glasaju za SDA. Konkurencija je svakako ista/gora (ako moze gore), a manje sposobna da drzi stado na okupu.
Ovo je bez premca najgora vlast, odnosno najgora konstalacija vlasti i vodi ovu zemlju sigurnim koracima u feudalno društvo nekolicine porodica ogrezlih u kriminalu i lopovluku tokom i poslije rata.
A trenutni opozicioni blok, odnosno najavljeno okupljanje opozicije za iduće izbore, je svjetlosnim godinama po svemu ispred ovih sada.
- JoseMujica
#23625 Re: SDA-All about
kako je ono utemeljitelj dinastije Izmetbega hAlija Prvovjenćani jenom reko o izboru izmedžu podobnih i sposobnih? Sječa li se ko vodna?
zato sadena dok podobni vladaju sposobni se iseljavaju
zato sadena dok podobni vladaju sposobni se iseljavaju