SDA-All about

Post Reply
hizo ramidovic

#23601 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

muha_sa wrote:
hizo ramidovic wrote: osamdestrece godisce alije jarane ocuvana kondaje devedeseto nekakaje baba vozala vako dogranapa ajajoj metno duboke karanbolke maloe cuniro
jel baba pojacalo ugradila :?
bilagaje metnula alsamgaja izvadijo jerboje bilo slabo samo dvjesta vata aja turijo svoe zdvjeszapedeset vata ionaj bufer zvucnjak nazad ala grmi jarane nistase necuje spolja unjemu kad vozis
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#23602 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ultima_palabra wrote:
JThomas wrote:malo li je 11 godina...temeljito izučila, zato je i danas elitni stručnjak. a ne k'o ovi što to smlate i sfušere u nekakvom roku... :mrgreen:
HM je to već objasnio... to je zato što je bila snaha političkog uznika, pa je profesori nisu gotivili 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja poljitićkog uznika i gofana :roll: :facepalm:

prvi put ga pušte iz zatvora i hop zaposle u državnoj firmi, pa postave za sekretara onog Zavoda za izgradnju jal tako nešto i daju državni stan u centru

drugi put ga vade iz prdekani svi svrbski telektualci i štampaju kvazipoljitićo naprdživanje zatucanog kozojeba u Srpskoj reči

evo samo proguglajte pa nađite biografiju ovog grobara naše države...nigdje nema šta je gdje radio vego samo stilizirano ideološko smeće koje serviraju đeci nepismenoj

ja kolko poznam šta je sve UDBA radila nikad ćuo nijesam da je zapošljavala neprijatelje naroda i rušitelje poretka...... one prave političke protivnike UDBA il je protjerala iz države il je pod zemlju poslala

hAlija je ništa drugo vego saradnik, cinkaroški gmaz i najobićnija seoska varalica željna moči
JThomas

#23603 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

lažni zatvorenik i lažni neprijatelj poretka.
Tarzo

#23604 Re: SDA-All about

Post by Tarzo »

Što li je Sebija baš ginekologiju specijalizirala?
JoseMujica

#23605 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

JThomas wrote:lažni zatvorenik i lažni neprijatelj poretka.

jedna od omiljenih igara svih tajnih službi je da sami kreiraju svog neprijatelja kako bi ga držali pod kontrolom i usmjeravali
ned424

#23606 Re: SDA-All about

Post by ned424 »

Tarzo wrote:Što li je Sebija baš ginekologiju specijalizirala?
Zato sto Bakir nema muda pa da ga moze lijeciti.
JoseMujica

#23607 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Tarzo wrote:Što li je Sebija baš ginekologiju specijalizirala?
otkad je Don Neonka srela struĆnjak je za phichke :evil:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#23608 Re: SDA-All about

Post by pici »

Sebija Izetbegović, supruga bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, jučer je izabrana za direktoricu Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Nova direktorica imenovana je na sjednici Upravnog odbora UKCS-a, a bila je jedina kandidatkinja za ovu poziciju.
FUJJJJJJ JEBEM TE DRZAVO I NARODE GLUPI !!!!! FUUUUJJJ
JoseMujica

#23609 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Al još mi jedna podudarnost pade na pamet.....vidite kako Izmetbezi ko pravi Svrbi drže do hobićaja starih pa Seka dobi bolnicu za Božič

HRISTOS SE RODI PRVA SEJO PROŠNJAĆKA!
julisiz es grant

#23610 Re: SDA-All about

Post by julisiz es grant »

ultima_palabra wrote:
julisiz es grant wrote: Ehehe :thumbup: , neka Izeta Građević, čini mi se ovako spika :)
Umjetnička direktorica SFF-a... naslijedila Eminu Ganić na toj prestižnoj poziciji :lol:
Znao sam da je neka s crvenog tepiha :D
almir90

#23611 Re: SDA-All about

Post by almir90 »

Bolje ona, neg' da neko ko do sada nije bio uhljebljen dođe na tu funkcijum gladan i žedan. Il' ne daj Bože da neko od forumaša dobije tu funckiju, gdje bi nam bio kraj. :D :lol:

Samo SDA, na svim nivoima. :bih: :run:
julisiz es grant

#23612 Re: SDA-All about

Post by julisiz es grant »

ultima_palabra wrote:
JThomas wrote:malo li je 11 godina...temeljito izučila, zato je i danas elitni stručnjak. a ne k'o ovi što to smlate i sfušere u nekakvom roku... :mrgreen:
HM je to već objasnio... to je zato što je bila snaha političkog uznika, pa je profesori nisu gotivili 8-)
Ne vjerujem da to ima ikakve veze, jer je recimo sve troje djece Munira Gavrankapetanovića istu tu medicinu završilo, koliko ja znam, bez problema i u razumnom roku.
Znam da se udala u vrijeme studija, da je imala trudnoću koja je dovedena do kraja, ali se nije sretno završila, tako da su i te stvari sigurno doprinijele dužem studiranju, a moguće da su i izvor njene neograničene malicioznosti i osvetoljubivosti.
Banksy

#23613 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Chmoljo wrote: radi mi šta hoćeš 47 mjeseci. ako mi 48. doneseš kafu i kocku, glasaću za tebe.
E to.
Ali i činjenica da je danas teško naći familiju koja nema bar jedno negdje na budžetu.
walk_M-A-N

#23614 Re: SDA-All about

Post by walk_M-A-N »

nemampojma0 wrote:Saznajem da je Sebija imenovana na ovu poziciju samo do 2018., jer je planirano da ona zamijeni muza u Predsjednistvu nakon izbora 2018. :izet: :izet:
Bljutavo, oporo, gadno...fuj fuj fuj.
Nije to naš izum, da se razumijemo, eno Hilari, ista priča, da ne idemo u poznate diktature. Što ne znači da je to u redu, naprotiv. Šta nakon Sebije, imaju li djece, da i oni zasjednu, ako recimo od čitave BiH ostane bar Kanton Sarajevo.. jer to je jedna posljedica ovakvog bezočnog postupanja.
julisiz es grant wrote:
Man of steel wrote:Toliko toga lošeg se može reći o ovom imenovanju ali suštinski napredak je napravljen.
Umjesto Šanke dobili smo Sebiju što je samo po sebi napredak
Nisam baš siguran.
Ne volim ih nijedno, Šanko je nestručan i generalno nezaintersovan za posao, ali ova je uz sve i maliciozna, da ne upotrijebim grublju riječ.
Da, jeste napredak, jer valjda od Šanke ne može gore. A i kažu da je Sebija napravila nekog reda u Nakašu, ne znam, imaju UO i Vlada i Skupština, pa ti stisni i analiziraj.
Ali samo ako su naše opcije svedene na te koje Stranka postavi. Zar Stranke nemaju stručne i poštene? Sva kadrovska baza im je par imena.. Zato su dugovi KCUS ogromni. I Sebija koliko vidim želi da ih smanji. Možda nekome neće biti jasno ali ja to podržavam, otpuštanje tih 250 sestara ako su istina i slično. Ali zar mora ona i samo ona, koja je za UO bezgrešna, to uraditi, takvu jasnu stvar?
budza wrote:sebija da je jedina doktorica i najmenadzer u sarajevu, nije trebala prihvatiti ni ovu ni predhodnu funkciju.
steta da su ziveli kraj takve velicine i gromade kakav je bio rahmetli mu otac (i svekar) a da nista naucili nisu.
Tako razmišljaju idealisti. Problem je što nije ona "prihvatila" ponuđeno već je sve sama isplanirala i osigurala putem svojih ljudi u Upravnim odborima, i Nakaš i KCUS. Naravno, ti isti niti su stručni nisi ih zanima medicniski posao, niti smiju nešto pitati. Tu su samo da izglasaju što "Stranka" naredi a zna se ko je Stranka, ista koja ih i postavlja.
glasnik wrote:Zvanična biografija:
http://www.mf.unsa.ba/podaci/naucne_ref ... Sebija.pdf
Obratiti pažnju na naglašene detalje.
Radi ovakvih postova i postača :) vrijedi forum. Jadni nam stručnjaci sa ovakvim "pr.dr." ala Sebija, Nedžad (Branković), Denis (Zvizdić).. Ljudi koji su našli vremena da se pored svih drugih državnih obaveza bave i "naukom". Zato je država kakva je, a nauka još gora, uključujući milionske afere na UNSA.
Život nas uči da je za uspjeh, čak i posao, dužina studiranja nebitna. Ali ipak za samu nauku i profesuru, ja znam da su pametni i sposobni završavali u roku.
ultima_palabra wrote:Mada realno situacija u Kliničkom ne može biti gora, ono je sramota za državu. Potrebno je da neko moćan stane na kraj javašluku i sitnim sujetama gore.
Možda ovo bude dobro za KCUS, ali svakako loše oslikava Bakira kao političara da ne može odoliti ambicijama svoje supruge da napreduje u karijeri preko njega.
Lijepo rečeno.
Last edited by walk_M-A-N on 07/01/2016 13:44, edited 1 time in total.
suspect_zero

#23615 Re: SDA-All about

Post by suspect_zero »

Sebija k'o Elene Čaušesku :oops: .....valjda dočekamo da završi isto.
JoseMujica

#23616 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Čita Mujo novine i pita Fatu:
- Šta svaka direktkurka treba da zna?

- Da se dobro, kaže Fata, uda!
:evil:
sumirprimus

#23617 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

jedan crnjak,dva crnjaka,tri crnjaka...
crnjak do crnjaka...
crnjak...
Moenx

#23618 Re: SDA-All about

Post by Moenx »

JoseMujica wrote:Al još mi jedna podudarnost pade na pamet.....vidite kako Izmetbezi ko pravi Svrbi drže do hobićaja starih pa Seka dobi bolnicu za Božič

HRISTOS SE RODI PRVA SEJO PROŠNJAĆKA!

A evo i Severina slavi isto

http://www.pink.rs/showbiz/u-tazbini-se ... ozic-foto/
saale

#23619 Re: SDA-All about

Post by saale »

DAL CE IKO OVDJE RECI ISTINU,,,NAJVECI PROBLEM ZDRAVSTA JE STO JE ONO U NADLEZNOSTI KANTONA,,A tu pocinju i zavrsavaju svi problemi!¨!!
Tomahawk11
Globalni moderator

#23620 Re: SDA-All about

Post by Tomahawk11 »

Dzabe prica, vecina su oni koji su na jaslama ili imaju automatski programiranu komandu da glasaju za SDA. Konkurencija je svakako ista/gora (ako moze gore), a manje sposobna da drzi stado na okupu.
Za koga da glasa onaj ko zeli da mu bude bolje sutra?! Mozes samo glasati za one sto se bore da NJIMA bude bolje sutra.
Drvosjeca iz Dejcica

#23621 Re: SDA-All about

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

E sada je sve konacno potaman u fildzan drzavi. :oops:
oridjidji

#23622 Re: SDA-All about

Post by oridjidji »

Treba ovdje kakav revolucionarni pokret, ali tipa nekih juznoamerickih pokreta da svako malo obezglave nekog kriminalca na vlasti ili dignu neku korumpiranu instituciju na tudjem platnom spisku. Kad vec sami ne umijemo da se borimo sa ovim pojavama. Ispasce to jedini nacin da se ovim sociopatama lopovskim stane u kraj.
oridjidji

#23623 Re: SDA-All about

Post by oridjidji »

pici wrote:
Sebija Izetbegović, supruga bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, jučer je izabrana za direktoricu Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Nova direktorica imenovana je na sjednici Upravnog odbora UKCS-a, a bila je jedina kandidatkinja za ovu poziciju.
FUJJJJJJ JEBEM TE DRZAVO I NARODE GLUPI !!!!! FUUUUJJJ
+1
:thumbup:
agent_zero

#23624 Re: SDA-All about

Post by agent_zero »

Tomahawk11 wrote:Dzabe prica, vecina su oni koji su na jaslama ili imaju automatski programiranu komandu da glasaju za SDA. Konkurencija je svakako ista/gora (ako moze gore), a manje sposobna da drzi stado na okupu.
Za koga da glasa onaj ko zeli da mu bude bolje sutra?! Mozes samo glasati za one sto se bore da NJIMA bude bolje sutra.
Apsolutno netačno i nadasve pogubno razmišljanje koje ako postane matrica može imati dugoročno katastrofalne posljedice.

Ovo je bez premca najgora vlast, odnosno najgora konstalacija vlasti i vodi ovu zemlju sigurnim koracima u feudalno društvo nekolicine porodica ogrezlih u kriminalu i lopovluku tokom i poslije rata.

A trenutni opozicioni blok, odnosno najavljeno okupljanje opozicije za iduće izbore, je svjetlosnim godinama po svemu ispred ovih sada.
JoseMujica

#23625 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

kako je ono utemeljitelj dinastije Izmetbega hAlija Prvovjenćani jenom reko o izboru izmedžu podobnih i sposobnih? Sječa li se ko vodna?

zato sadena dok podobni vladaju sposobni se iseljavaju
Post Reply