Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AmiĐa_Idriz

#23601 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Gandalf wrote:svaka smrdljiva ekipa ima za cilj samo nekako bod Liverpoolu izvuć pa makar pocrkali svi u ekipi odmah

ostatak sezone provešće k'o kanta za nabijanje, ali sveta misija je uspjela, hrkljušem se uzeo bod

ovaj smrdljivi albion mi je najmrža ekipa u fudbalu koja postoji

njihovo ispadanje iz lige bih proslavio kao liverpulovu titulu
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
MyTao

#23602 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

One of those games, sto bi rekli :)

Bar nisu primili, kao sto je bio slucaj ranijih godina.

Sudija ponistio cist gol... za tri dana su Liverpool zakinuli za 4 boda... jbg
Gandalf

#23603 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

interesantno je kako sve kontraverzne odluke nekako na štetu Liveta se uvijek okrenu, sada bi imali 6 bodova protiv dvije kante od ekipa a ovako 2 - dragi fudbal i fudbalski savezi, uvijek lete nagraditi retardirane ekipe
MyTao

#23604 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Sta vam smeta WBA... Ljudi se dosli braniti I uspjeli izvuci bod. Svaka cast. Uz malo srece al jbg...

Iskusnije ekipe ovo rijese, Liverpool jos nije na tom nivou... Polahko.
missko

#23605 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Blentavi su ovi albioni nisu uopste htjeli da izadju na centar da ostave ove brzace Salaha i Manea da laganini setaju po 16 i koriste svoju brzinu
zomri

#23606 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Kad god pomisliš "evo ga uzmemo tu bodove" i penjemo se na tabeli jednostavno znaj da se to neće desiti. Liverpool je ekipa koja se prepadne bilo kakve šanse da napreduje na tabeli i dok smo živi bićemo osuđeni da preživljavamo ovakve kixeve. Pozitivno iz ove tekme je što je mali Loris pokazao da se na njega za razliku od one belgijske smlate može ozbiljno računati. Dobro je i da nismo zijanili jer bi prošlih godina i to bilo.

Ostalo zaboraviti što prije.
AmiĐa_Idriz

#23607 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Nema veze bice bolje za 30 godina.
zomri

#23608 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Tačno sam znao da slijede zijani poslije Spartaka ko onda poslije Arsenala. Tačno sam znao! Još kad se poklopiše rezultati da smo mogli doći na treće, tri boda iza Uniteda. Ali prepadoše se levati. :run:
AmiĐa_Idriz

#23609 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Suti dobro je, prosli put nakon 7 u Mariboru nas naruzi Tottenham, sad smo jos i 2 boda uzeli!
MyTao

#23610 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Iskreno, nisu ni srece imali... onaj penal i ova "ruka" danas se obicno ne svira.

Ali to nije razlog za prosipanje bodova... krivi su napadaci koji su promasili neke sanse koje su morali zabiti, kako danas tako i protiv Evertona.

Jos uvijek su u odlicnoj trci za top 4 sto i jeste neka realnost ovog tima.
Gandalf

#23611 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Očekivao sam od onog Robertsona da bude makar ona otočka bečina, sirov u duelu i sa nekakvim solidnim centaršutem, lik je veća ubleha od Morena.
Solanke pravi nasljednik N'goga, u trećoj sezoni valjda bude i prvijenac, Can će se u Italiji pravo dobro snaći, onako trom sa predajom lopte, pasovima unazad, nekim lafo ostavljanjem lopte petom igraču do sebe, ma idealan za taktika Serie A.

Wyjnaldum & OX haha, što onu mlađariju rastjeraše, svi ti Kentovi, Woodburni, Ojarie i Ojoi su mogli igrati isto što ova dva navodno polivalentna igrača igraju trenutno, još džabe, a njih dvojica koštali zajedno preko 60 mil. funti, ccccc , transfer politika je stvarno dno dna u ovom klubu, jako važna stvar za unaprijediti, a oni se blago rečeno zajebaju i stagniraju već godinama.
Mustang1

#23612 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Solanke nije nijednu utakmicu odigrao na spicu. I znao sam da ce tako biti i da ce ga upropastiti. Covjek je spic a ne krilo niti igra iza napadaca. Zrtvuje se on i kada igra da bi Firminho igrao spica, a i dalje tvrdim da bi Firminho jos bolji bio iza klasicnog spica.
skafiskafsnjak

#23613 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Ja ne kontam ovaj Liverpool.... ljudi par tekmi razvale, tada protivnik nije ni bitan - razvaljivanje je .
Onda prospu bodove protiv levata... ne kontam .
Nadzorna_ploca

#23614 Re: Liverpool FC

Post by Nadzorna_ploca »

Prosuli su ove godine bodove i protiv Newcastla, Burnleya pa i Watforda na samom pocetku. Mogi razvaljivati koga hoce ali od pocetka sezone kiksaju na slabijim protivnicima. Vec sad imaju 6-7 remija. Lose bas.
skafiskafsnjak

#23615 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Ne pratim ih toliko da znam... ali imam osjecaj da se puno trose na nekim utakmicama. Pa onda to dodje na naplatu ... treba igrati dovoljno, pogotovo u Engleskoj gdje ima puno utakmica. Plus na to dodati ligu prvaka... Igraj brate na 2-3 gola razlike, i drzi loptu onda ...odmaraj .
zomri

#23616 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

skafiskafsnjak wrote:Ja ne kontam ovaj Liverpool.... ljudi par tekmi razvale, tada protivnik nije ni bitan - razvaljivanje je .
Kako ne kontaš, pa Looserpooool :lol: :lol: :lol: :lol:
skafiskafsnjak

#23617 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

zomri wrote:
skafiskafsnjak wrote:Ja ne kontam ovaj Liverpool.... ljudi par tekmi razvale, tada protivnik nije ni bitan - razvaljivanje je .
Kako ne kontaš, pa Looserpooool :lol: :lol: :lol: :lol:
Mozda ...mentalitet ih jebe ,a ?
zomri

#23618 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

škafa, opet trolaš? :?

ali evo za slučaj da ne trolaš da ti odgovorim: kloppov liverpool je ekipa koja ovisi o prostoru u zadnjoj trećini, ako im daš prostor završiš kao spartak ili arsenal, ako ga uzmeš dobre su šanse za dobar rezultat. to je recept koji je bajat ali sve dok pali neće ga mijenjati oni koji žele uraditi nešto na anfieldu. koristili su ga i big sam i mourinho, a evo sad i pardew.
skafiskafsnjak

#23619 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Ti trolas...ja normalno pisem.

Ne znam koliko i pali taj recept...gubljenje bodova protiv levata. A doci ce i u LP neko jaci....koji nece dati prostora ne samo u trecoj nego u citavoj utakmici
Mustang1

#23620 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nije zadnjoj trecini utakmice, nego zadnjoj trecini terena :D
zomri

#23621 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Mustang1 wrote:Nije zadnjoj trecini utakmice, nego zadnjoj trecini terena :D
:lol: :lol:

ma pusti škafu, taj ne trola samo kad traži novi tv :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#23622 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

''Matip je na dobrom putu, trči ali nije spreman za sutra, isto vrijedi i za Clynea. Za Daniela moramo vidjeti je li napredovao od jučer. Gomez, Milner i Robertson imaju posljedice udaraca koje su dobili u utakmicama, ali bi trebali biti ok. Moreno sigurno nije spreman. Lallana i Mignolet su spremni za igru.''

''Ekipa nam daje tu mogućnost i zato rotiramo. Razumijem da su kritike tu kad dva puta odigrate neriješeno kod kuće. Nismo imali sreće u derbiju, a protiv WBA nismo zaslužili sreću. Dodavanja nisu bila dobra, bili smo spori, ali to nema veze s rotacijom.''

''Cijelo vrijeme razmišljamo o igračima koje možemo dovesti. Skauti rade svoj posao ne samo za ovu zimu nego i za sljedeće ljeto.''

''Prošla utakmica protiv Bournemoutha na njihovom stadionu nije bila najbolja. Prerano smo zatvorili utakmicu i primili golove. Iako, ne razmišljam previše o tome. To je dio pozitivne statistike za Bournemouth i negativne za nas, ništa više.''

''Ne razmišljam previše o City-u. Nitko od nas,pa čak ni United koji im je najbliži ne razmišlja o njima. Igraju odličan nogomet i pobjeđuju čak i utakmice u kojima im ne ide dobro postižući golove u posljednjim sekundama. I za nas su prije 9 dana govorili da letimo, ali sada kada pogledam u vas, vidim da postoji veliki problem.''

''Bournemouth je dobra ekipa. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica i uzeli su manje bodova nego što zaslužuju. Trenutno nisu na mjestu na kojem žele biti i utakmica sigurno neće biti laka jer im trebaju bodovi.''

''Utakmica protiv WBA je počela s velikom ukočenošću. Ipak, nije smjela završiti tako. Imali smo nekoliko dobrih šansi koje su trebale biti dovoljne za rješavanje utakmice. Mi nismo izgubili svoj talent u ovih nekoliko dana i samo bolje moramo iskoristiti ove situacije koje stvorimo. Lopta mora ići tečno i ovo nam se dogodilo prvi put nakon dugo vremena. Ne mislim da trebam biti zabrinut da ćemo od sad svaki put igrati kao u prošloj utakmici. WBA je došao s planom, potpuno drugačijim nego Everton, nisu primili gol i zaslužili su svoj bod.''

''Bournemouth neće igrati protiv nas kao što su igrali protiv Uniteda. Mi igramo na drugačiji način i sigurno će biti drugačije postavljeni. Poštujem ono što Eddie Howe radi s njima i sigurno će biti težak protivnik.''
''Mignolet će početi utakmicu ako bude spreman.''
Hajmo se nadati da neće biti spreman.
zomri

#23623 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Bournemouth (A) sutra.
Spavaš li mirno, Karius Lorise?!?! :mrgreen: :mrgreen:

missko

#23624 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Lako cete sutra s njima istrosili su se protiv Uniteda :D
AmiĐa_Idriz

#23625 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Spavam :oops: sad sam zreo golman :oops:

Doner ce postati jedan od najplacenijih igraca Juventusa, placeniji i od Dybale i Higuaina, zagarantovano mjesto u prvih 11 :-)
Post Reply