SDA-All about

Post Reply
julisiz es grant

#23576 Re: SDA-All about

Post by julisiz es grant »

Man of steel wrote:Toliko toga lošeg se može reći o ovom imenovanju ali suštinski napredak je napravljen.

Umjesto Šanke dobili smo Sebiju što je samo po sebi napredak
Nisam baš siguran.
Ne volim ih nijedno, Šanko je nestručan i generalno nezaintersovan za posao, ali ova je uz sve i maliciozna, da ne upotrijebim grublju riječ.
budza

#23577 Re: SDA-All about

Post by budza »

sebija da je jedina doktorica i najmenadzer u sarajevu, nije trebala prihvatiti ni ovu ni predhodnu funkciju.
steta da su ziveli kraj takve velicine i gromade kakav je bio rahmetli mu otac (i svekar) a da nista naucili nisu.
glasnik

#23578 Re: SDA-All about

Post by glasnik »

Zvanična biografija:

http://www.mf.unsa.ba/podaci/naucne_ref ... Sebija.pdf

Obratiti pažnju na naglašene detalje.

Image
Image
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#23579 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

kamberovica polje wrote:Glasači SDA, vi ste grobari ove zemlje sad u miru.
Upravo. :!:

Feudalni sistem je pri samom kraju uspostave. Jos par manjih sitnica i to je Oto.

Bosnjacka KRALJEVINA Izetbegovic. Istina, na samo 23 do 25% (maksimum) BH teritorije, al' je nase, pa taman ko fildzan bilo....da ne kazem k'o Gaza :zzzz:
ljevoruki

#23580 Re: SDA-All about

Post by ljevoruki »

Znam da je pitanje naivno ali ozbiljno:
Kako sprijeciti Bakira i SDA da rade ovakve stvari?
Moze li mu se kako stati na rep?
Shvatam da ima glasacku masineriju iza sebe, razlog zasto drzi toliki broj na budjetu je ocigledan ali mora se naci nacin da se zustavi ova zajebancija.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#23581 Re: SDA-All about

Post by Truba »

Bakir se ne pridržava očeve najbolja je žena za koju niko ne zna
:lol:
ultima_palabra

#23582 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Čuj Seka iz Podgorice? :D 11 godina studija o.O

Mada realno situacija u Kliničkom ne može biti gora, ono je sramota za državu. Potrebno je da neko moćan stane na kraj javašluku i sitnim sujetama gore.

Možda ovo bude dobro za KCUS, ali svakako loše oslikava Bakira kao političara da ne može odoliti ambicijama svoje supruge da napreduje u karijeri preko njega. Što ne mislim da će loše uticati na njegovu popularnost, zbog specifične strukture njegovih glasača :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#23583 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

ultima_palabra wrote:Čuj Seka iz Podgorice? :D 11 godina studija o.O

Mada realno situacija u Kliničkom ne može biti gora, ono je sramota za državu. Potrebno je da neko moćan stane na kraj javašluku i sitnim sujetama gore.

Možda ovo bude dobro za KCUS, ali svakako loše oslikava Bakira kao političara da ne može odoliti ambicijama svoje supruge da napreduje u karijeri preko njega. Što ne mislim da će loše uticati na njegovu popularnost, zbog specifične strukture njegovih glasača :D
radi mi šta hoćeš 47 mjeseci. ako mi 48. doneseš kafu i kocku, glasaću za tebe.
jao_situacije

#23584 Re: SDA-All about

Post by jao_situacije »

Chmoljo wrote:

radi mi šta hoćeš 47 mjeseci. ako mi 48. doneseš kafu i kocku, glasaću za tebe.
može i u kešu
madner

#23585 Re: SDA-All about

Post by madner »

All hail Sebilja, the first of her name. :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#23586 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

džaba se kreći, prića, argumentira kad se nemre doprijet do mozga preko primordijalnog ćobanskog straha od gladi i gladi za điđanlukom

vego samo se smijat i zajebavat, izolirat se od ovog ćobanlenda kolko se more, posmatrat ga ko nastavak Monty Pythona ili TLN i propadat u veselju i sa stilom.

tako je kako je ćobani i neokasablije neMogu bolje i smješnije vego što jes

SVI SMO MI DON NEONKO!

PS

i obavezno glasat za Poslanika i prosvetitelja Essa a.s. našu Zlatnu ruku Prošnjaćku jer kojima Esso a.s. nije otvorio oći otvorijo je Don Neonko prkno, bilo njihovo da im ga metne do balćaka jal svoje da se uvuku u njega i mirno spavaju ko ovćice u toru dok im se đeca u vene bodu i hebu jedna druge drškama od metle uz Allahovu milost jer rata neče da bidme :evil:
The BEN10

#23587 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

hizo ramidovic wrote:znaliko imaldze kupit kedera zagolfa dvoiku metalik farba ima pet brzina i alaminiske feluge akoko znade falamu
Koje je godište cadvi?
GeeTnT

#23588 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

JoseMujica wrote:džaba se kreći, prića, argumentira kad se nemre doprijet do mozga preko primordijalnog ćobanskog straha od gladi i gladi za điđanlukom
Pogledaj dom svoj andjele... i skontaj ko kreći, prića, argumentira. Velis "strah"? Moguce da ima straha, mada mislim da ima vise "inata", jer sjecas li se draga kraljevica Zlatka...
JoseMujica wrote:vego samo se smijat i zajebavat, izolirat se od ovog ćobanlenda kolko se more, posmatrat ga ko nastavak Monty Pythona ili TLN i propadat u veselju i sa stilom.
Hoces da kazes da Ja sa strane samo posmatram taj svet... nisi jedini Mujice nisi..jer ko god si bio smuvan i varan, pa svakom se desi da ispadne saran...
JoseMujica wrote:SVI SMO MI DON NEONKO!
Nismo svi ba, a nisu ni sve zene hanume kao Sebija...
JoseMujica wrote:PS

i obavezno glasat za Poslanika i prosvetitelja Essa a.s. našu Zlatnu ruku Prošnjaćku jer kojima Esso a.s. nije otvorio oći otvorijo je Don Neonko prkno, bilo njihovo da im ga metne do balćaka jal svoje da se uvuku u njega i mirno spavaju ko ovćice u toru dok im se đeca u vene bodu i hebu jedna druge drškama od metle uz Allahovu milost jer rata neče da bidme :evil:
Glasat, nego sta... sve dok se ne pojavi alternativa vrijedna zaokruzivanja, svjetina ce glasati za one sa vrha i dna..jer..
Ko zivot vodi u mutnoj vodi
mora sve trikove dobro da zna,
u mutnoj vodi, sto mnogim godi,
posebno onim sa vrha i dna....

Na kraju sto se tice tog mrnog spavanja, da dodam....poslije novogodišnje noći i šenlučenja drnč se osjeti na svakom koraku, a valjda ti to nešto govori....
jao_situacije

#23589 Re: SDA-All about

Post by jao_situacije »

mujice ja te pozivam u kc hadžići
častim full tretmanom, biće i banja :mrgreen:
julisiz es grant

#23590 Re: SDA-All about

Čak sam joj znao i rođeno prezime, al zaboravio. I da ima 2-3 sestre i jedna je javna ličnost, možda neka dizajnerica :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#23591 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

jao_situacije wrote:mujice ja te pozivam u kc hadžići
častim full tretmanom, biće i banja :mrgreen:
:thumbup: :lol: :lol: :lol:

Image
ultima_palabra

#23592 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

julisiz es grant wrote:
Čak sam joj znao i rođeno prezime, al zaboravio. I da ima 2-3 sestre i jedna je javna ličnost, možda neka dizajnerica :D
Građević, sestra joj je žena Mire Purivatre. Ali nisam znao da odatle vuku korijene.
julisiz es grant

#23593 Re: SDA-All about

ultima_palabra wrote:
julisiz es grant wrote:
Građević, sestra joj je žena Mire Purivatre. Ali nisam znao da odatle vuku korijene.
Ehehe :thumbup: , neka Izeta Građević, čini mi se ovako spika :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#23594 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Monarhija u najizrazenijem obliku.

Kako su samo striktno, naravno i familijarno :D , pokrili sve. Od SFF do Klinickog centra, i BHTelekoma....itd.itd

Tacno da nije tragicno, bilo bi urnebesno smijesno :lol: :thumbup:

Kazem ja 'Bosnjacka kraljevina Izetbegovic' na 23% teritorije BH. Malo je' al je nase. U jedinstvu je snaga. :thumbup:
JThomas

#23595 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

malo li je 11 godina...temeljito izučila, zato je i danas elitni stručnjak. a ne k'o ovi što to smlate i sfušere u nekakvom roku... :mrgreen:
ultima_palabra

#23596 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

julisiz es grant wrote: Ehehe :thumbup: , neka Izeta Građević, čini mi se ovako spika :)
Umjetnička direktorica SFF-a... naslijedila Eminu Ganić na toj prestižnoj poziciji :lol:
ultima_palabra

#23597 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:malo li je 11 godina...temeljito izučila, zato je i danas elitni stručnjak. a ne k'o ovi što to smlate i sfušere u nekakvom roku... :mrgreen:
HM je to već objasnio... to je zato što je bila snaha političkog uznika, pa je profesori nisu gotivili 8-)
JThomas

#23598 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

škola mu nije išla bogzna kako, mrzile ga prof'sorice... :mrgreen:
hizo ramidovic

#23599 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

The BEN10 wrote:
hizo ramidovic wrote:znaliko imaldze kupit kedera zagolfa dvoiku metalik farba ima pet brzina i alaminiske feluge akoko znade falamu
Koje je godište cadvi?
osamdestrece godisce alije jarane ocuvana kondaje devedeseto nekakaje baba vozala vako dogranapa ajajoj metno duboke karanbolke maloe cuniro
muha_sa

#23600 Re: SDA-All about

Post by muha_sa »

hizo ramidovic wrote:
The BEN10 wrote:
Koje je godište cadvi?
osamdestrece godisce alije jarane ocuvana kondaje devedeseto nekakaje baba vozala vako dogranapa ajajoj metno duboke karanbolke maloe cuniro
jel baba pojacalo ugradila :?
Post Reply