JoseMujica wrote:džaba se kreći, prića, argumentira kad se nemre doprijet do mozga preko primordijalnog ćobanskog straha od gladi i gladi za điđanlukom
Pogledaj dom svoj andjele... i skontaj ko kreći, prića, argumentira. Velis "strah"? Moguce da ima straha, mada mislim da ima vise "inata", jer s
jecas li se draga kraljevica Zlatka...
JoseMujica wrote:vego samo se smijat i zajebavat, izolirat se od ovog ćobanlenda kolko se more, posmatrat ga ko nastavak Monty Pythona ili TLN i propadat u veselju i sa stilom.
Hoces da kazes da
Ja sa strane samo posmatram taj svet... nisi jedini Mujice nisi..jer ko god si bio smuvan i varan, pa svakom se desi da ispadne saran...
JoseMujica wrote:SVI SMO MI DON NEONKO!
Nismo svi ba, a nisu ni sve zene hanume kao Sebija...
JoseMujica wrote:PS
i obavezno glasat za Poslanika i prosvetitelja Essa a.s. našu Zlatnu ruku Prošnjaćku jer kojima Esso a.s. nije otvorio oći otvorijo je Don Neonko prkno, bilo njihovo da im ga metne do balćaka jal svoje da se uvuku u njega i mirno spavaju ko ovćice u toru dok im se đeca u vene bodu i hebu jedna druge drškama od metle uz Allahovu milost jer rata neče da bidme
Glasat, nego sta... sve dok se ne pojavi alternativa vrijedna zaokruzivanja, svjetina ce glasati za one
sa vrha i dna..jer..
Ko zivot vodi u mutnoj vodi
mora sve trikove dobro da zna,
u mutnoj vodi, sto mnogim godi,
posebno onim sa vrha i dna....
Na kraju sto se tice tog mrnog spavanja, da dodam....poslije novogodišnje noći i šenlučenja drnč se osjeti na svakom koraku, a valjda ti to nešto govori....