VjecitiStudent wrote:Libero, iskreno, koji ti je ovo navijački promašaj po redu?
Najiskrenije? Ne mislim da je promasaj.
Da imaju mana, DA. Da imaju nedoraslosti pojedinim situacijama, politickom 'plivanju', DA i to.
Ali, najiskrenije (drugi put pisem ovo, mozes misliti koliko onda vjerujem u to

) ja ne mislim da su ovi iz NS, jos uvijek

,promasaj.
Naravo, o tome mozemo detaljno, a i ne trebamo. Jer ja sasvim detaljno obrazlozim svaku svoju podrsku nekom cinu ove stranke, ili kritiku. A bilo je i toga, sto je prirodno. Al' stvarno mislim, uz sve moguce nedostatke i opravdane kritike, da na ovom siromasnom politickom nebu ove drzave, NS jos uvijek ima, ako nista drugo, iskrene tendencije, i taj politicki svjetonazor koji pozitivno odudara od vecine drugih stranaka. U prevodu, da skratim

, mislim da su najmanje losi od svih drugih.
P.S a nevezano za NS. Moje simpatije i podrska ondasnjem SDPu, nije bila fula. Dok sam ih podrzavao, mislim da su bili, i oni

, u tom periodu najmanje losi. Onda ide era Zlatka, i odvajanje SDP od izvorne ideje, i prerastanje u nesto sasvim drugo, i tu se zavrsavaju moje simpatje spram njih, i moja podrska. Upadaju ovi iz NS ko pocetak alternative svemu tome, i to je to. I da, jedina prava fula, koju priznajem, jer nemam problem sa tastinom, i slicnom pricom

, je glas za Suljagica na proslim izborima. Eto jedna fula, i priznajem je.
Eto ti detaljan odgovor.