"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
DonieBrasco
#23576 Re: "Majstori" parkiranja
Ovakve nikad necu razumjeti.
-
kakaljin
#23577 Re: "Majstori" parkiranja
Danas gospodja, ako se moze tako nazvati, u BBI parkirala na izlaznoj rampi prema Radicevoj i izasla iz auta i otisla da plati parking, kolona iza stoji ne moze da izadje.
- O'zone
- Globalni moderator
#23578 Re: "Majstori" parkiranja
Mene je u BBI-u prošle sedmice 2 sata parkinga izašlo 10 KM.kakaljin wrote:Danas gospodja, ako se moze tako nazvati, u BBI parkirala na izlaznoj rampi prema Radicevoj i izasla iz auta i otisla da plati parking, kolona iza stoji ne moze da izadje.
Platio na aparatu na -2 vratilo mi karticu sve OK, došao na red na rampi prinesem karticu bar kod čitaču, ništa. Opet, ništa. Onda skontam na displeju piše doplatite 5 KM. Koji K!
Morao izaći iz auta otići na naplatnu kaže onaj umiljati lik nije plaćeno. Kako bolan nije sad platio, kaže nije. I sad šta ću? Kolona iza mene već svi nervozni platim opet 5 KM i izađem.
Rekao nikad više u garažu BBI centra. Jer nije se samo meni dogodilo da aparat ne evidentira uplatu ima još slučajeva al jbga kad ne učim na tuđim greškama moram na svojim.
-
530i
#23579 Re: "Majstori" parkiranja
U BBI centru godinama plaćam SMS-om i nikad nikakvih problema.
-
kakaljin
#23580 Re: "Majstori" parkiranja
Ja uvijek sms-om platim i tiket ne prinosim rampi vec mi kamera ocita tablice i digne rampu. Tako da nesto nije u redu bilo ali ova gospoda se nije osvrtala i makar rekla da nesto nije u redu vec bez ikakvog osvrtanja hladno otisala da plati. A ljudi cekali.O'zone wrote:Mene je u BBI-u prošle sedmice 2 sata parkinga izašlo 10 KM.kakaljin wrote:Danas gospodja, ako se moze tako nazvati, u BBI parkirala na izlaznoj rampi prema Radicevoj i izasla iz auta i otisla da plati parking, kolona iza stoji ne moze da izadje.
Platio na aparatu na -2 vratilo mi karticu sve OK, došao na red na rampi prinesem karticu bar kod čitaču, ništa. Opet, ništa. Onda skontam na displeju piše doplatite 5 KM. Koji K!
Morao izaći iz auta otići na naplatnu kaže onaj umiljati lik nije plaćeno. Kako bolan nije sad platio, kaže nije. I sad šta ću? Kolona iza mene već svi nervozni platim opet 5 KM i izađem.
Rekao nikad više u garažu BBI centra. Jer nije se samo meni dogodilo da aparat ne evidentira uplatu ima još slučajeva al jbga kad ne učim na tuđim greškama moram na svojim.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#23581 Re: "Majstori" parkiranja
zato ja uvijek placam na kucici,pjehe dodjem ,platim ,sjednem u auto i gas,nikad problema sem degenerika koji me blokiraju da ne mogu izaci...O'zone wrote:
- Euphoria
#23582 Re: "Majstori" parkiranja
Kakav je ono apara u BBI jbt nista ne kontam. Jucer nas 4, niko ne moze da skonta kako da plati parking. Vjerovatno nesto nije radilo. Sreca ima onaj ciko 
- JavierBosnia
#23583 Re: "Majstori" parkiranja
Jebem mater onom na malti ko parkira na sredinu onako
Zagradio me levat sa astrom i ostavio metar prostora da izadjem. 15 minuta izlazio po 3 cm naprijed nazad
Zagradio me levat sa astrom i ostavio metar prostora da izadjem. 15 minuta izlazio po 3 cm naprijed nazad
- Laplace
#23584 Re: "Majstori" parkiranja
Ali zato uredno uzme novac.O'zone wrote:Mene je u BBI-u prošle sedmice 2 sata parkinga izašlo 10 KM.kakaljin wrote:Danas gospodja, ako se moze tako nazvati, u BBI parkirala na izlaznoj rampi prema Radicevoj i izasla iz auta i otisla da plati parking, kolona iza stoji ne moze da izadje.
- johntra
#23585 Re: "Majstori" parkiranja
Postali su najveći lopovi u BBI centru sa parkingom...neki dan piše da ima mjesta i uđem...nikad ne parkiram na prvom spratu, uvijek siđem minus jedan...međutim i tu puno..haj kontam, odoh dole na -2, kad dole nešto kao rade na nekoliko mjesta, građevinski radovi, a sve zagrađeno kantama i sranjima...i ne može se naravno parkirati...bilo je sigurno desetak takvih mjesta, koje oni vode kao slobodne, naravno...i kružio još malo, prošlo 10 minuta, sve puno...i ja gore, kaže moraš platiti dvije marke...dao sam naravno i usput im se nagovorio za taj bezobrazluk sa zagrađivanjem mjesta...onaj muto gleda kroz ono staklo, ko tele u šarena vrata...što se mene tiče, nikad više...
-
noviclan
#23586 Re: "Majstori" parkiranja
Ma najjaci su sarajevski årapi koji parkiraju uz sinekakavdanakneiskustvu wrote:https://www.zenicablog.com/par-iz-nepro ... 12mWrMLKfM
- arslanica
#23587 Re: "Majstori" parkiranja
šta se sekiraš baJavierBosnia wrote:Jebem mater onom na malti ko parkira na sredinu onako
mene pretprošle godine zagradilo i još cca 40ak auta na Ciglanama ... 45 min sam čekala da dodje čika policajac ... da bi mi na kraju rekao da mu ne može ništa ... ka'e nisu ocrtana parking mjesta
- muha_sa
#23588 Re: "Majstori" parkiranja
nije nikom ništaarslanica wrote:šta se sekiraš baJavierBosnia wrote:Jebem mater onom na malti ko parkira na sredinu onako
Zagradio me levat sa astrom i ostavio metar prostora da izadjem. 15 minuta izlazio po 3 cm naprijed nazad![]()
mene pretprošle godine zagradilo i još cca 40ak auta na Ciglanama ... 45 min sam čekala da dodje čika policajac ... da bi mi na kraju rekao da mu ne može ništa ... ka'e nisu ocrtana parking mjestaode čika policajac, kad nakon 15ak min dodje neki stariji čiko, hladno sjede u auto kojim nas je sve zagradio i ode .. i nikom ništa
- arslanica
#23589 Re: "Majstori" parkiranja
ma kadamuha_sa wrote:
nije nikom ništafino sam ti se izvino i poljubac poslo
- muha_sa
#23590 Re: "Majstori" parkiranja
arslanica wrote:ma kadamuha_sa wrote:
nije nikom ništafino sam ti se izvino i poljubac poslo
nisam ništa vidjela
![]()
znaš da sam ja starog kova--pazim da nikog ne zagradim
- Euphoria
#23591 Re: "Majstori" parkiranja
I mene je tako na Zdravoj vodi neka Corsa zagradila. Nije se do kraja uparkirala, vec ostao zadnji dio viriti izvan parking mjesta. Ja da izajdem u rikverc ne mogu, kako god ona mi smeta, a sa obje strane blizu auta....Bilo mi je doslo dole u onu provaliju da sletimarslanica wrote:šta se sekiraš baJavierBosnia wrote:Jebem mater onom na malti ko parkira na sredinu onako
Zagradio me levat sa astrom i ostavio metar prostora da izadjem. 15 minuta izlazio po 3 cm naprijed nazad![]()
mene pretprošle godine zagradilo i još cca 40ak auta na Ciglanama ... 45 min sam čekala da dodje čika policajac ... da bi mi na kraju rekao da mu ne može ništa ... ka'e nisu ocrtana parking mjestaode čika policajac, kad nakon 15ak min dodje neki stariji čiko, hladno sjede u auto kojim nas je sve zagradio i ode .. i nikom ništa
- Control panel
#23592 Re: "Majstori" parkiranja
Neki dan preko pita OHR-a u pravcu grbavice lik parkirao u desnoj traci, naravno uz obaveznu dozvolu za parkiranja na svim mjestima tj sva cetiri zmigavca i ode.
Nisam mogao vjerovati. Nisam mogao stati da slikam.
Nisam mogao vjerovati. Nisam mogao stati da slikam.
-
noviclan
#23593 Re: "Majstori" parkiranja
Jbg ako ga sipic i security bijele kuce nije otjeralo onda je imao neko jeveno odobrenje
- johntra
- holowey
#23595 Re: "Majstori" parkiranja
mogu pjevati borbene... ako su uredno registrovani, mogu parkirati na bilo kojem oznacenom parking mjestu...johntra wrote:https://faktor.ba/vijest/sarajevo-rent- ... azne/50835
- Qler
#23596 Re: "Majstori" parkiranja
al je shupacki...
- Logovan
#23597 Re: "Majstori" parkiranja
Mogu, ali nije uredu ovo.holowey wrote:mogu pjevati borbene... ako su uredno registrovani, mogu parkirati na bilo kojem oznacenom parking mjestu...johntra wrote:https://faktor.ba/vijest/sarajevo-rent- ... azne/50835
- holowey
#23598 Re: "Majstori" parkiranja
sve po zakonu...Logovan wrote:Mogu, ali nije uredu ovo.holowey wrote:mogu pjevati borbene... ako su uredno registrovani, mogu parkirati na bilo kojem oznacenom parking mjestu...johntra wrote:https://faktor.ba/vijest/sarajevo-rent- ... azne/50835![]()
- Qler
#23599 Re: "Majstori" parkiranja
to je najgore... to sve po zakonu...
- Travnički Noćni Šetač
#23600 Re: "Majstori" parkiranja
Pa mislim da baš i nije...holowey wrote:sve po zakonu...