lazni liberal wrote: Sta kazes salonac nisu postojali ?
Aj ti meni objasni sta ti znaci "salonac"?
A da ti pravo kazem, ja sam za Bosnjake cuo tek u ovom milenijumu. Nemoj me samo streljat zbog toga.
lazni liberal wrote: Sta kazes salonac nisu postojali ?
Hrulj wrote:Govorim ti kao akademski gradjanin. Ako pak ne mozes dostici taj nivo kulture da postujes tudja osjecanja onda nisi trebao ni dolaziti na forum gdje ima drugacijih od tebe.Creasy wrote:Hrulj wrote: Bosnjaci postoje jos iz srednjeg vijeka. To sto su im nazivi branjeni i zabranjivani nije moj problem. I koristiti ces ispravan naziv za jedan narod. Ovdje niko srbe ne naziva vlasima ili raznim drugim imenima, tako da ces i ti koristiti jednak nivo kulture.
Je l' to naređujes?![]()
Desavanja u srbiji. Ako mislis na trenutnu raspravu, opresija Bosnjaka u Srbiji kroz historiju i danas.dalmatinka wrote:A tema je ????
Prije je bio drogiras a onda je postao domacin , patriotavivace wrote:obicno za boru corbu kazu bio je bled u pocetku...to je period kad je imao gradjanske pesme...a posle je dobio integritet,boju, samosvojnost...bas je pravi,jel da ? a meni kosa u visjer se misli na njegov cetnicki opus.
Zbog cega jurisaju na vivace i da li su ljudi koji negiraju postojanje drugih nacija nacionalisti.dalmatinka wrote:A tema je ????
nema odgovora?radostan dan wrote:pade kosovo, mara prva raširi noge pred osvajačima,
a onda i sve srpkinje, da što prije nadoknade gubitak...
i još pitaš čim si uvrijedio?
Ah to je meni bilo upuceno?radostan dan wrote:nema odgovora?radostan dan wrote:pade kosovo, mara prva raširi noge pred osvajačima,
a onda i sve srpkinje, da što prije nadoknade gubitak...
i još pitaš čim si uvrijedio?
Creasy wrote:lazni liberal wrote: Sta kazes salonac nisu postojali ?
Aj ti meni objasni sta ti znaci "salonac"?![]()
toliko o tebi.Hrulj
Pa mara jeste rasirila te nogice da prostis, pogledaj za koga se udala, bolje reci u ciji je harem otisla.
A ostalo je pitanje, i ne uzimaj van konteksta recenog prije toga. Ako je sve srpstvo poginulo na kosovu otkud srbi danas, tko ih napravi?
Toliko. Kad se hoce vrijedjat mogu i ja pitanje postavit. Ugodan ostatak veceri.radostan dan wrote:toliko o tebi.Hrulj
Pa mara jeste rasirila te nogice da prostis, pogledaj za koga se udala, bolje reci u ciji je harem otisla.
A ostalo je pitanje, i ne uzimaj van konteksta recenog prije toga. Ako je sve srpstvo poginulo na kosovu otkud srbi danas, tko ih napravi?
Kakva si ti sirovinaHrulj wrote:Toliko. Kad se hoce vrijedjat mogu i ja pitanje postavit. Ugodan ostatak veceri.radostan dan wrote:toliko o tebi.Hrulj
Eto vidis, ne shvatas kakvu si glupost napisao cak i kada ti ljudi skrenu paznju na istuHrulj wrote:A zasto?
A sta cesславянин wrote:Eto vidis, ne shvatas kakvu si glupost napisao cak i kada ti ljudi skrenu paznju na istuHrulj wrote:A zasto?
![]()
Hrulj wrote:A sta cesславянин wrote:Eto vidis, ne shvatas kakvu si glupost napisao cak i kada ti ljudi skrenu paznju na istuHrulj wrote:A zasto?
![]()
prosvjetli me
Hrulj
Sta to znaci ? Da je jedan prevod udaje - Zena rasirila nogice jel ?Hrulj wrote:Ajd jos jednom da postavim da procitas mozda naglo dobijes "prosvjetljenje" pa skontas kakvu si glupost napisao.
Mileva Olivera Lazarević, Despina Hâtûn (Serbian Cyrillic: Деспина Оливера Лазаревић,(ca. 1373 - died after 1444)) the youngest daughter of Lazar of Serbia and Milica and wife of Ottoman Sultan Bayezid I, whom she married just after the Battle of Kosovo in 1389, as a pledge of peace between the Lazarević family and the Ottoman Empire
S Lazarem je izginuo cvet moravskih junaka; zemlja je ostala obezglavljena sa jednom ženskom glavom na prestolu
Et pogrijesih cvet je ipak...
Pa sumnjam da ih nije sirilaславянин wrote: Sta to znaci ? Da je jedan prevod udaje - Zena rasirila nogice jel ?
Dobro kad ti "rasiris nogice" zelim ti sretno "sirenje nogica" ako vec nisi "rasirila nogice"EminaSA wrote:Pa sumnjam da ih nije sirilaславянин wrote: Sta to znaci ? Da je jedan prevod udaje - Zena rasirila nogice jel ?
славянин wrote:Sta to znaci ? Da je jedan prevod udaje - Zena rasirila nogice jel ?Hrulj wrote:Ajd jos jednom da postavim da procitas mozda naglo dobijes "prosvjetljenje" pa skontas kakvu si glupost napisao.
Mileva Olivera Lazarević, Despina Hâtûn (Serbian Cyrillic: Деспина Оливера Лазаревић,(ca. 1373 - died after 1444)) the youngest daughter of Lazar of Serbia and Milica and wife of Ottoman Sultan Bayezid I, whom she married just after the Battle of Kosovo in 1389, as a pledge of peace between the Lazarević family and the Ottoman Empire
S Lazarem je izginuo cvet moravskih junaka; zemlja je ostala obezglavljena sa jednom ženskom glavom na prestolu
Et pogrijesih cvet je ipak...
A tebi ih mrsko vidit amaaaaanславянин wrote:Dobro kad ti "rasiris nogice" zelim ti sretno "sirenje nogica" ako vec nisi "rasirila nogice"EminaSA wrote:Pa sumnjam da ih nije sirilaславянин wrote: Sta to znaci ? Da je jedan prevod udaje - Zena rasirila nogice jel ?![]()