Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#23551 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by _BataZiv_0809 »

Đeste heroji :D
Fudo387

#23552 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

luckylaka wrote:
Fudo387 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Kako Skandinavci furaju kape od vikinga? :lol:

Karikirate i razvlačite. Nema tu puno filozofije. Zna se kakvi su i koji transparent dobro došli na fudbalsku utakmicu, a koji nisu.
Kome smeta, eno lijepog Bužima, pa fino na trg (valjda ga imaju), pa zastave, brigade, artiljerijska paljba u pravcu Kladuše, maskirne uniforme...
Sve sto treba da uradis je da stanes pred njih i kazes im da idu za Buzim i masu ratnim zastavama.
Iskreno se nadam da ces me poslusati.
:-D Treba imati muda za to,lakse je ovako ko mish
Ima garant, neka povede Batu i Edina.
Obecavam da cu im ja kupiti ulaznice za utakmicu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#23553 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by _BataZiv_0809 »

Dodji ti Fudo sa tom svojom spikom medju nas. Povedi i lakija ako te strah :D
luckylaka

#23554 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Nemoj na Edina Edin je nas .Bata je poznati oslobodilac poznat jos iz 41-e,ovaj drugi nije vrijedan paznje
luckylaka

#23555 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

_BataZiv_0809 wrote:Dodji ti Fudo sa tom svojom spikom medju nas. Povedi i lakija ako te strah :D
Gdje to medju vas.Koji smo to mi a koje vi.Ne kontam.Za onog drugog kontam ko su oni a ko smo mi ali tebe ne.
Fudo387

#23556 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:Dodji ti Fudo sa tom svojom spikom medju nas. Povedi i lakija ako te strah :D
Javite mi gdje i kad, od mene ulaznice, hotel, pice.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#23557 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by _BataZiv_0809 »

luckylaka wrote: Gdje to medju vas.Koji smo to mi a koje vi.Ne kontam.Za onog drugog kontam ko su oni a ko smo mi ali tebe ne.
Pa trebalo bi da smo jedno bar kad je ova tema u pitanju. Ali se nekako trudimo da se razdvojimo!
Fudo387 wrote: Javite mi gdje i kad, od mene ulaznice, hotel, pice.
Ne trebas ti nista placat, samo dodji. Popij pivu sa rajom, proveseli se nakon gola Dzeke, poslije nedje da cevape pojedemo, pa u kafanu da proslavimo pobjedu. Vidjeces da nema potrebe da budes tako krut i nadmen prema nama :wink:
Fudo387

#23558 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:Ne trebas ti nista placat, samo dodji. Popij pivu sa rajom, proveseli se nakon gola Dzeke, poslije nedje da cevape pojedemo, pa u kafanu da proslavimo pobjedu. Vidjeces da nema potrebe da budes tako krut i nadmen prema nama
Nisam ja ni nadmen ni krut prema vama, ti si meni napisao haj' ti Fudo dodji medju nas sa tom spikom.
Fino napisem kad i gdje, i sad ja nadmen i krut?
Pa ho's da gledamo utakmicu skupa ili ne's?
U cemu je problem?
luckylaka

#23559 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

_BataZiv_0809 wrote:
luckylaka wrote: Gdje to medju vas.Koji smo to mi a koje vi.Ne kontam.Za onog drugog kontam ko su oni a ko smo mi ali tebe ne.
Pa trebalo bi da smo jedno bar kad je ova tema u pitanju. Ali se nekako trudimo da se razdvojimo!
Fudo387 wrote: Javite mi gdje i kad, od mene ulaznice, hotel, pice.
Ne trebas ti nista placat, samo dodji. Popij pivu sa rajom, proveseli se nakon gola Dzeke, poslije nedje da cevape pojedemo, pa u kafanu da proslavimo pobjedu. Vidjeces da nema potrebe da budes tako krut i nadmen prema nama :wink:
Hoces reci da se vi trudite da nas razdvojite.Mi Krajisnici smo uvijek bili jedno dok nisu sljegali antikrajisnici i poceli cackate mecku u p...kada su dobili po toj p...i onda im ne valja nista bosansko,nista krajisko ali nije tema.Da ne zacatavam.poz
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#23560 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote: Nisam ja ni nadmen ni krut prema vama, ti si meni napisao haj' ti Fudo dodji medju nas sa tom spikom.
U cemu je problem?
Non stop nesto provociras, hoces da se tuces, a nema potrebe. Opusti se malo. Dodji, javi se i sve 5. Ha ya
luckylaka wrote:
Hoces reci da se vi trudite da nas razdvojite.Mi Krajisnici smo uvijek bili jedno dok nisu sljegali antikrajisnici i poceli cackate mecku u p...kada su dobili po toj p...i onda im ne valja nista bosansko,nista krajisko ali nije tema.Da ne zacatavam.poz[/quote]

Momak ti si ovde zaluto izgleda. Poenta price je da nije 1995 i da utakmica nije linija fronta.
luckylaka

#23561 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote: Nisam ja ni nadmen ni krut prema vama, ti si meni napisao haj' ti Fudo dodji medju nas sa tom spikom.
U cemu je problem?
Non stop nesto provociras, hoces da se tuces, a nema potrebe. Opusti se malo. Dodji, javi se i sve 5. Ha ya
luckylaka wrote:
Hoces reci da se vi trudite da nas razdvojite.Mi Krajisnici smo uvijek bili jedno dok nisu sljegali antikrajisnici i poceli cackate mecku u p...kada su dobili po toj p...i onda im ne valja nista bosansko,nista krajisko ali nije tema.Da ne zacatavam.poz
Momak ti si ovde zaluto izgleda. Poenta price je da nije 1995 i da utakmica nije linija fronta.[/quote]
Pa kad citas citaj do kraja.napisao sam da to nije tema i da zavrsavam sa tim .Trebam li ponoviti.
Fudo387

#23562 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:Non stop nesto provociras, hoces da se tuces, a nema potrebe. Opusti se malo. Dodji, javi se i sve 5. Ha ya
Sto te provociram?
Sto kazem ako ti smetaju ljudi koji dolaze na utakmicu ogrnuti ratnim zastavama (cuj ratnim zastavama? k'o da to nije nasa zastava vec
neka ratna japanska), fino im pridjes i kazes da ti se to ne svidja.
Imas stav, stani iza toga.
Odakle ti ideja da bih ja tebe udarao?
Cak i kad bi ti bio toliko lud da mi nesta pokusas zabraniti, ja bih ti lijepo, civilizovano rekao da odjebes.
Nema u tome nista lose, tebi se ne svidja, meni se svidja, svako svojim putem, sem ako bas ne insistiras da idemo oba u zatvor.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#23563 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote: Sto te provociram?
Sto kazem ako ti smetaju ljudi koji dolaze na utakmicu ogrnuti ratnim zastavama (cuj ratnim zastavama? k'o da to nije nasa zastava vec
Cak i kad bi ti bio toliko lud da mi nesta pokusas zabraniti, ja bih ti lijepo, civilizovano rekao da odjebes.
Nema u tome nista lose, tebi se ne svidja, meni se svidja, svako svojim putem, sem ako bas ne insistiras da idemo oba u zatvor.
Govorim inace. "Znamo" se na ovom forumu mi odavno :wink:

A sto se tice ostalog pa pricao sam sa mnogim clanovima tih navijackih grupa. Mnoge sam upoznao na gostovanjima. Ima stvarno ekstra raje, ali i likova zarobljenih mentalno u 1995-toj koji se loze na neke ratne price. Ne dopire do njih.

A sto se tuce tice, na sake s kim god, nikakav problem :evil:
Fudo387

#23564 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote: Sto te provociram?
Govorim inace. "Znamo" se na ovom forumu mi odavno :wink:

A sto se tice ostalog pa pricao sam sa mnogim clanovima tih navijackih grupa. Mnoge sam upoznao na gostovanjima. Ima stvarno ekstra raje, ali i likova zarobljenih mentalno u 1995-toj koji se loze na neke ratne price. Ne dopire do njih.

A sto se tuce tice, na sake s kim god, nikakav problem :evil:
Bezveze prica.
Moj ti je savjet, ako ti sve to toliko smeta nemoj ici na utakmice, prije ili kasnije naces sebi konflikt.
Tebe ne poznajem, mozda si ti stvarno lud kakvim se predstavljas, al' na osnovu nekih licnih prijateljstava i poznanstava sa ekipom na koju
se zalis, razbice te neko bezveze.
Sjedi kuci, upali televizor, otvori pivu, i polako.
luckylaka

#23565 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Prica vam je bezze .Svi smo najaci kada smo iza ekrana,ja bi recimo povaljao pola foruma.kada stanes ljudima pred oci(jer mnoge sam upoznao)druga je prica.Popiti,pojesti ,proveseliti se ok.Prijetnje su za djecu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#23566 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote: Bezveze prica.
Moj ti je savjet, ako ti sve to toliko smeta nemoj ici na utakmice, prije ili kasnije naces sebi konflikt.
Tebe ne poznajem, mozda si ti stvarno lud kakvim se predstavljas, al' na osnovu nekih licnih prijateljstava i poznanstava sa ekipom na koju
se zalis, razbice te neko bezveze.
Sjedi kuci, upali televizor, otvori pivu, i polako.
Drug, to je moje iskustvo. Ne smeta mi, nek svako radi sta mu je kurcu cejf dok mene ne dira. Opet imam svoje misljenje o tome i iznio sam ga. I na forumu i uzivo.

P.S. Nisam konfliktan tip, ne rjesavam probleme nasiljem, ali ako me se napadne i vise sam nego kvalifikovan da se branim :wink:

P.P.S. Odavno mi je veci cejf gledati tekme na velikom projektoru, na terasi vikendice, uz termicki obradjen les domace zivotinje i jedno milijardu piva :wink: Bujrum :wink:
It_is_a_Leclerc

#23567 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Jeste, brate mili. Stav i inteligencija se ničim bolje ne pokazuje od suprostavljanja polupismenoj, polupijanoj, i bogtepita čime naoružanoj rulji koja kad se udruži ne zna sastaviti proširenu rečenicu na bosanskom jeziku. Evo, aplauz od mene.
Ti takvi nisu publika kojom bih ja diskutirao, ili kojoj bih se ja obraćao. Jednostavno - nikad ne potcjenjujem glupe ljude u velikim grupama. I to je sve ;)

A što se tiče mog pokazivanja stava, meni je dovoljno da se ja, kad se zateknem na tribini s takvima, lagano udaljim, jer ne želim da me neko, ne daj Bože, zamijeni sa fašističkim pokretom Ljutih Krajišnika koji vrijeđa i provocira reprezentativca BiH na ime ubijenog oca.
Bosanski_kralj

#23568 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bosanski_kralj »

Jestel se pobili? :mrgreen:
Fudo387

#23569 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

It_is_a_Leclerc wrote:A što se tiče mog pokazivanja stava, meni je dovoljno da se ja, kad se zateknem na tribini s takvima, lagano udaljim,
Pametno.
:D
Point.

#23570 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Jos se nije rodio onaj ko je Le Klerku ugodio. Ne valja bhf, ne valjaju ovi ljuti krajisnici, ne valjaju ono iz Austrije, ne valja ovo, ne valja ono. Mozda jedino valjaju oni VIP-ovce i tatini sinovi. Ja sam odavno shvatio i vidio da na utakmice dolazi svavakva mraka i to treba prihvatiti, tako ce biti uvijek. Kako ces zabraniti ljudima da dodju na utakmicu? Nemozes, jebiga. Meni je recimo bezveze da sad imamo pun kurac nekih navijackih grupica koja svaka svoje pici i to ni na sta ne lici. Te neke legije te neki belay boysi te sejtani te ljuti te ovi te oni. Vise sam zato da se svi utope u bhf recimo, jer su fakat najbrojniji i najorganizovaniji i onda bi to bilo puno bolje. Al kad smo mi podjeljeni na sve moguce sfere, zasto bi to drugacije bilo i na tribini?
Tito_i_Partija

#23571 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tito_i_Partija »

Ma nema od utopljavanja nista.

Prije ce se pobit medjusobno nego utopit' u jednu grupu. :D
Edin H.

#23572 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:
Plati ti sebi konacno, Edin zavuce ruku u dzep i stoji iza onoga sto govori, u ovim kvalifikacijama vec bio na nekoliko utakmica, ukljucujuci i zadnju u Zenici.
Vidio i Ljute, tacno je ovo sto Le Klerk prica, ali nisu svi "zelenu beretku sijem, od svoje majke krijem, brat mi je pogino mlad, osvvetnik zovu me sad", ima i normalnih momaka. Medjutim nesto je drugo zabrinjavajuce :? , prodjose pored one kafane gdje se cugalo, ne smije ni jedan na pivu da svrati. :D
luckylaka

#23573 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
Fudo387 wrote:
Plati ti sebi konacno, Edin zavuce ruku u dzep i stoji iza onoga sto govori, u ovim kvalifikacijama vec bio na nekoliko utakmica, ukljucujuci i zadnju u Zenici.
Vidio i Ljute, tacno je ovo sto Le Klerk prica, ali nisu svi "zelenu beretku sijem, od svoje majke krijem, brat mi je pogino mlad, osvvetnik zovu me sad", ima i normalnih momaka. Medjutim nesto je drugo zabrinjavajuce :? , prodjose pored one kafane gdje se cugalo, ne smije ni jedan na pivu da svrati. :D
Prvo.Svi su normalni momci a ne ,,da ima normalnih momaka"
Drugo.Zabrinjavajuce bi bilo da su dosli uz Ramazan pijani ,pravili belaj(sto se neki octi ocekivali da mogu likovati) i glumili,,ljute"Krajisnike.Mirno dosli mirno otisli.tesko je to nekome ukapirati .
Edin H.

#23574 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: Prvo.Svi su normalni momci a ne ,,da ima normalnih momaka"
Drugo.Zabrinjavajuce bi bilo da su dosli uz Ramazan pijani ,pravili belaj(sto se neki octi ocekivali da mogu likovati) i glumili,,ljute"Krajisnike.Mirno dosli mirno otisli.tesko je to nekome ukapirati .
Nisu svi normalni lucky, zna se sta je prihvatljivo, a to zasigurno nije isticanje bilo kakvih vjerskih i nacionalnih simbola, ukljucujuci i zastave islamske zajednice, dok god se nasa reprezentacija zove BiH. Zbog toga ja i volim BHF, jer ljudi su uvijek iskljucivo isticali bosanske i navijacke simbole.

To samo ima u BiH, kao mozes biti musliman i u isto vrijeme konzumirati alkohol, ali ne i tokom Ramazana. :-) I onda si kao OK.

E nisu mirno dosli, mirno otisli :D , napisah ranije da je bio belaj na njihovim tribinama nakon zavrsetka utakmice, samo ne skontah jesu li se posshutali sa obezbjedjenjem ili sa Robijasima.
It_is_a_Leclerc

#23575 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Point. wrote:Jos se nije rodio onaj ko je Le Klerku ugodio. Ne valja bhf, ne valjaju ovi ljuti krajisnici, ne valjaju ono iz Austrije, ne valja ovo, ne valja ono. Mozda jedino valjaju oni VIP-ovce i tatini sinovi. Ja sam odavno shvatio i vidio da na utakmice dolazi svavakva mraka i to treba prihvatiti, tako ce biti uvijek. Kako ces zabraniti ljudima da dodju na utakmicu? Nemozes, jebiga. Meni je recimo bezveze da sad imamo pun kurac nekih navijackih grupica koja svaka svoje pici i to ni na sta ne lici. Te neke legije te neki belay boysi te sejtani te ljuti te ovi te oni. Vise sam zato da se svi utope u bhf recimo, jer su fakat najbrojniji i najorganizovaniji i onda bi to bilo puno bolje. Al kad smo mi podjeljeni na sve moguce sfere, zasto bi to drugacije bilo i na tribini?
Pa eto - tolike grupe, vama omiljene i obljubljene, i opet atmosfera goli k, samo urlaju gluposti tipa - Bosna je šampion (iako ni u čemu živom nismo nikad ni među prve tri ekipe bili, a kamoli šampioni), Bosnom behar probeharao, i ono što su ukrali od Slovenaca "Ko ne skače mrzi Bosnu"

Pa bolje tatini sinovi i VIP-ovci onda. Makar da lijepo izgledaju u kožnjacima i s iPhone-ima, a ne ovi što se vješaju po ogradama goli do pasa.
Post Reply