Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
palermo

#23551 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Idemedosumom wrote:Ma naravno, treba isprobati prije nego povedes nekog na svjetsko. Nema nikome preko stele (nadam se). Ima tu mnogo imena, nije samo Hajrovic u pitanju. Samo onako mislim da bi svaki od tih mladih igraca mogao bolju partiju pruziti od Zahe/Sunjica/Vrsajevica.
Zašto misliš ? :D

Pa nisu mogli dobiti mladu selekciju Crne gore. Dva su to različita svijeta. Iako se i ja slažem da Vršajević zaista ne bi trebao biti više u kombinacijama,opet sam uvjeren da Zahirović u ovom trenutku jednostavno još uvijek mora biti tu ,a za Šunjića sam negdje već napisao, ako Pandža ne počne igrati ozbiljan fudbal, onda je Šunjić zabetoniran. Ako ništa zbog nacionalnog ključa. što je opet ok,bolje je nacionalni ključ provoditi na devetnaestom igraču nego na prvih jedanaest.Usput,iako mislim da je upitno da li Šunjić ima kvalitet da bude na klupi, nisam siguran da ovo poluvrijeme može nešto značiti. Siguran sam da bi i on sa Spahom bio bar dva puta bolji.
Idemedosumom

#23552 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

Svako ima pravo na svoje misljenje :D

Ne mogu i Pandža i Sunjic nikako. Imas Spahica, Zukanovica, Vranjesa, Bicakcica, stize aBd i Kolasinac. I jos ovih mladih koliko hoces. Necemo 10 stopera vodit :)

Isto tako na zadnjem veznom su Rahimic i Zaha tu. Rahima ostario, a Zaha je los. Treba nam novi zadnji vezni, a ti bi i ovu dvojicu zadrzao? Ne mozemo 30 igraca voditi :D
palermo

#23553 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Idemedosumom wrote:Svako ima pravo na svoje misljenje :D

Ne mogu i Pandža i Sunjic nikako. Imas Spahica, Zukanovica, Vranjesa, Bicakcica, stize aBd i Kolasinac. I jos ovih mladih koliko hoces. Necemo 10 stopera vodit :)

Isto tako na zadnjem veznom su Rahimic i Zaha tu. Rahima ostario, a Zaha je los. Treba nam novi zadnji vezni, a ti bi i ovu dvojicu zadrzao? Ne mozemo 30 igraca voditi :D
Pa kao što su i neki drugi primjetili, Šunjić ili Pandža će ići. Sviđalo se to nama ili ne.A rekoh, ja nemam problema sa tim, ako se radi o decetnaestom ili dvadesetom igraču.

Pa daj nam tog novog zadnjeg veznog, pa ne misliš zar prodavati starog golfa dok još nisi našao pare da kupiš novo auto :D
Idemedosumom

#23554 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

Evo pogledaj klip sto je kolega postavio na temi "BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3"

Prikazuje skoro svaki kontakt mladog Muhamed Besica s loptom u prijateljskoj protiv Meksika. Zasto ne, npr Besic i Rahimic da idu :D
palermo

#23555 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Idemedosumom wrote:Evo pogledaj klip sto je kolega postavio na temi "BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3"

Prikazuje skoro svaki kontakt mladog Muhamed Besica s loptom u prijateljskoj protiv Meksika. Zasto ne, npr Besic i Rahimic da idu :D
pa Bešić je tu u konkurenciji.

Ali jesi siguran da je u ovom trenutku Bešić upgrade u odnosu na Zahirovića na poziciji zadnjeg defanzivnog. Sjećam se ja i nekih lošijih Bešićevih igara.

Uostalom, Safet će odlučiti, šta god odluči, ja ću ga podržati. Ne vidim samo baš neki veliki razlog da se Zahirović toliko tjera, ali to je već toliko puta na ovom forumu ispričana priča da stvarno ja ne bih opet u nju ulazio
Idemedosumom

#23556 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

Sta fali, da imamo pametnijeg posla ne bismo visili po forumu :D :D :D (šala)

Ja sam bio jako zadovoljan sa Zahirovicem kada je debitovao i prvih nekoliko utakmica odigrao odlicno. Međutim, vec od one utakmice s francuzima Zaha se sve manje isticao u mojim ocima. U ovim kvalifikacijama je on po meni nasa najslabija karika.

Ja ne insistiram da Besic bude nas novi def vezni, ali bih zaista volio da se isprobaju barem 2 druga igraca na toj poziciji, pa ako se niti jedan ne pokaze bolje od Zahe, onda neka ostane kako jest. Mogli bismo PROBATI: Besica, Hajrovica, Zukanovica ili Kolasinca kad sredi papirologiju ili cak neki drugi. Uvjeren sam da bi jedan od ovih bolje odgovorio zahtjevima def veznog od Zahe.
Mikady

#23557 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Image
Cabadahija

#23558 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Cabadahija »

Nije mi JASNO - ZASTO Pape ne zove ovog Cocalica???

Decko igra pravo dobro, gledo sam na live prenosu preksinoc, pa lik je BETON vjerujte, u top formi !!!

Uglavnom za Zahiragica, Sunjica i Avdukica IZMISLIO fudbal....

da li to stvarno ima veze POZIV i PAPETOV BRAT Sead MENANDJER????? ovo "DJ" namjerno :D

http://sportsport.ba/ino_fudbal/cocalic ... ope/112023
Mikady

#23559 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Jeste i Astra neki tim :lol: mozda je bolji od Sunjica ali.. pitanje je tu su oni ista klasa vjerovatno.
Nasem narodu bi se i Kolasinac zgadio kad bi ga vidjeli u bh dresu koliko je ogranicen u off. po boku.
Papetov brat da gura igrace gurno bi sina odma..
PeppermintSA

#23560 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by PeppermintSA »

Kako ljudi ubijaju s tim Cocalićem, to je strašno... :roll: Miki maus igrač :roll:
Logovan

#23561 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

Bilo je i vrijeme da ga neko spomene, nije se dugo o njemu pisalo. :D :lol:
jeza u ledja

#23562 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Ja mislim da treba Cocalica umjesto ZahirAGica pozvati.
BHF_Manijak

#23563 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

_terminaš_ wrote:Bilo je i vrijeme da ga neko spomene, nije se dugo o njemu pisalo. :D :lol:
Nije Maldini, nije Stam, ali sam siguran da je Beckenbauer za Sunjica, Zahirovica i ostale kvaziigrace! Decko koji igra Evropa ligu, mora imati mjesta na sirem spisku!
IlijaLadin

#23564 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IlijaLadin »

jeza u ledja wrote:Ja mislim da treba Cocalica umjesto ZahirAGica pozvati.
slazem se 100% ali mozda nam zahiragic i zatreba pa ga treba zvati umjesto avdukica :thumbup: :bih: ipak je on za njega izmislio fudbal.
Mikady

#23565 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

IlijaLadin wrote:
jeza u ledja wrote:Ja mislim da treba Cocalica umjesto ZahirAGica pozvati.
slazem se 100% ali mozda nam zahiragic i zatreba pa ga treba zvati umjesto avdukica :thumbup: :bih: ipak je on za njega izmislio fudbal.
Da strucnjaci Avdukica igra istu poziciju kao Zahirovic a Cocalic na poziciji :roll: Zahirovica.
IlijaLadin

#23566 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IlijaLadin »

Mikady wrote: Da strucnjaci Avdukica igra istu poziciju kao Zahirovic a Cocalic na poziciji :roll: Zahirovica.
stručnjak, šta ima u drvaru? kako je prošao desant? :)
Cabadahija

#23567 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Cabadahija »

ZAHIRAGIC nije odigrao NITI MINUTE za ZVEJTELIGAS Bochum !!!!
MOSALJOZE

#23568 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

Cabadahija wrote:ZAHIRAGIC nije odigrao NITI MINUTE za ZVEJTELIGAS Bochum !!!!
:lol: :lol:
Cabadahija

#23569 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Cabadahija »

svi labrnjaju bezze o Ibisevicu i Dzeki, a sta je sa OSTALIMA ?????????

ZAHIRAGIC NULA

SUNJIC NULA

STEVANOVIC NULA

BICAKCIC (lose odigrao)

VRSAJEVIC ODRON

nemamo KLUPU tj roster, pa ti vidi..... :roll:
MOSALJOZE

#23570 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

Kao prvo nije Zahiragić nego Zahirović.Niko ovde ne labrnja mi pišemo.Zahirović će sigurno dobiti šansu duga je sezona,Stevanović nije igrao zbog povrede i nije NULA.Bičakčić kao i ekipa jako loše,ne sreća je ono bila.Ovu dvojicu ne treba spominjati
IlijaLadin

#23571 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IlijaLadin »

vrsajevic je jedan od boljih igraca hajduka i u puli je jucer odigrao pristojno. to ne znaci da je za reprezentacije ali to je druga tema. braunsvajg je nacisto zatecen bundesligom. kao da su na glavu pali. ici ce to bolje kroz sezonu. podsjecaju na augsburg.
Mikady

#23572 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Tesko da oni podsjecaju i na Furth.
Cabadahija

#23573 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Cabadahija »

MOSALJOZE wrote:Kao prvo nije Zahiragić nego Zahirović.Niko ovde ne labrnja mi pišemo.Zahirović će sigurno dobiti šansu duga je sezona,Stevanović nije igrao zbog povrede i nije NULA.Bičakčić kao i ekipa jako loše,ne sreća je ono bila.Ovu dvojicu ne treba spominjati
za mene je ZAHIR-AGA ZAHIRAGIC ADIMIR i TACKA !!! :D

Jesi li ti GLEDAO Zahirovica Zahiragu koji NE ZNA u KOJEM SMIJERU treba trcati prema protivnickom golu, a kamoli sta vise !!!! Pa imao je SIJASET GRESAKA u SVIM tekmama koje smo odigrali, OSIM prijateljske protiv GRCKE na Kosevu (0:0),a sve ostalo je za ZABORAVITI !!! Pa nije ga dzaba Pape ostavio na klupi protiv Latvije !!!

Zahiraha NIJE ODIGRAO niti minute u Bochumu CVAJTELIGASHU, vec cijelu tekmu PRELEZAO na klupi za rezerve !!! Garant su se u Bochumu GRRDNOOOO POKAJALI sto su ga doveli, on je NAJLOSIJI nas igrac, i svi znamo da je u repki samo zahvaljujuci SEJI SUSICU "menadjeru" one Gemania agenture za igrace !!!

PS.
Stevanovic je bio NULA cim nije igrao NITI MINUTE, a NIJE POVRIJEDJEN ne lazi
omega369

#23574 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by omega369 »

Ko ono rece da sunjic i vrsajevic vise nece dobiti sansu. nece malo sutra :lol: :lol: :lol: e moj pape...
ali dobro, sve dok ima rezultata ok je, sto se mene tice
north

#23575 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

Nije sad mogao radikalno povući neke poteze, tipa odmah odstrani hirurški tri igrača, sada kad je mir najpotrebniji, ne vjerujem da je toliki tokmak pa da shvati da nema kosriti od Avdije, Šunjić i sl. krampi....neka je pozvao Hajrovića...mene više malo čudi pozivanje igrača koji nemaju kluba, a nije se tako ranije pričalo, tipa Ibričić ili Pandža, ali i to vjerovatno ima neku pozadinu svoju....neka rezultat ne trpi, ostalo manje-više....samo da se mi plasiramo na SP, a vjerujem da Pape neće tamo zvati ove pobrojane ašove igrače koji nemaju kluba...
Locked