SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
topcam
Vozim: uzbrdo

#23551 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by topcam »

walk_M-A-N wrote: 2012:
Milošević je ranije bio osuđen na tri godine zatvora jer mu je bila pronađena legalna štamparija za lažna dokumenta, ali ga je pomilovao tadašnji predsjednik RS Dragan Čavić.
:-) :lol:
Tercius

#23552 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Oni koji trebaju da zatvaraju po 20 godina boli qrac sta nosi dan a sta nosi noc, bitno je uzeti 3000 km svaki mjesec i praviti se budala i nikome ne odgovarati za svoje propuste jer svaki uticaj i sugerisanje se protumaci kao udarac na nezavisnost sudstva, bas kao i kad novinar u reziji politike nekome ugrozi zivot svojim pisanjem to protumaci kao udarac na nezavisnost medija, pa se onda desavaju ovakve stvari http://www.vecernji.ba/auto-mafijasi-pu ... ca-1033203 , smrdim/drama-u-vogosci-ukrade ... -zapucali/ .I sva se prica plasira i upakuje sto osrednji puk najlakse moze progutati, pa onda najveci problem bude sto neko ispija kafe i vrti se po kladionicama i ostavlja naloge na parkirana vozila, ili Boze moj sto je arogantan prema nekom zastupniku iz Kantona.Helem znas ti nas hebo ti nas.
supercali

#23553 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Tercius wrote:
vješalica wrote:
Tercius wrote:

Nemam vise pitanja.Hvala.Nego ebes li sta?
Postavljaš pitanje,a nemaš ga?
Evo da se preformulisam, da li vama podzahkad na sabahu cuna na pamet padne?
ako vec kopiras kopiraj do kraja
nije padne nego prahne
jbt ni zajebanciju ne mozete prepisati a hvatali bi lopove zavodili red i sl
lijek-za-sve

#23554 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by lijek-za-sve »

@respo
skontali li drot sta su mi Htio reci ili drot ostade samo drot
Tercius

#23555 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

supercali wrote:
vješalica wrote:
Tercius wrote:

Postavljaš pitanje,a nemaš ga?
Evo da se preformulisam, da li vama podzahkad na sabahu cuna na pamet padne?
ako vec kopiras kopiraj do kraja
nije padne nego prahne
jbt ni zajebanciju ne mozete prepisati a hvatali bi lopove zavodili red i sl
Naspe li se subotom za 5km na pumpi, to je pravi humor u pravu si :) Ti si ba vic na 2 noge.
wolfie

#23556 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by wolfie »

Hvala Tercius-u i walk_M-A-N-u na detaljnoj analizi. :thumbup:
Last edited by wolfie on 17/11/2015 18:55, edited 1 time in total.
jao_situacije

#23557 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

Tercius wrote:Oni koji trebaju da zatvaraju po 20 godina boli qrac sta nosi dan a sta nosi noc, bitno je uzeti 3000 km svaki mjesec i praviti se budala i nikome ne odgovarati za svoje propuste jer svaki uticaj i sugerisanje se protumaci kao udarac na nezavisnost sudstva, bas kao i kad novinar u reziji politike nekome ugrozi zivot svojim pisanjem to protumaci kao udarac na nezavisnost medija, pa se onda desavaju ovakve stvari http://www.vecernji.ba/auto-mafijasi-pu ... ca-1033203 , smrdim/drama-u-vogosci-ukrade ... -zapucali/ .I sva se prica plasira i upakuje sto osrednji puk najlakse moze progutati, pa onda najveci problem bude sto neko ispija kafe i vrti se po kladionicama i ostavlja naloge na parkirana vozila, ili Boze moj sto je arogantan prema nekom zastupniku iz Kantona.Helem znas ti nas hebo ti nas.
sve stoji, odlično
šta je bilo neku noć kad su pucali na tvoje kolege na parkingu, jesu li uzvratili ?
ja da sam bio u tom službenom autu jebi mi sve ako ne bih ispuco svih 15 metaka iz gloka, meni ne bi živi otišli s tog parkinga
wolfie

#23558 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by wolfie »

jao_situacije wrote:
Tercius wrote:Oni koji trebaju da zatvaraju po 20 godina boli qrac sta nosi dan a sta nosi noc, bitno je uzeti 3000 km svaki mjesec i praviti se budala i nikome ne odgovarati za svoje propuste jer svaki uticaj i sugerisanje se protumaci kao udarac na nezavisnost sudstva, bas kao i kad novinar u reziji politike nekome ugrozi zivot svojim pisanjem to protumaci kao udarac na nezavisnost medija, pa se onda desavaju ovakve stvari http://www.vecernji.ba/auto-mafijasi-pu ... ca-1033203 , smrdim/drama-u-vogosci-ukrade ... -zapucali/ .I sva se prica plasira i upakuje sto osrednji puk najlakse moze progutati, pa onda najveci problem bude sto neko ispija kafe i vrti se po kladionicama i ostavlja naloge na parkirana vozila, ili Boze moj sto je arogantan prema nekom zastupniku iz Kantona.Helem znas ti nas hebo ti nas.
sve stoji, odlično
šta je bilo neku noć kad su pucali na tvoje kolege na parkingu, jesu li uzvratili ?
ja da sam bio u tom službenom autu jebi mi sve ako ne bih ispuco svih 15 metaka iz gloka, meni ne bi živi otišli s tog parkinga
Ni meni u glavu nikako da stane zasto se nije pucalo u BMW kradljivaca u svrhu onesposobljavanja, i ja bih ispucao sve sto imam da su pucali na mene kao sluzbeno lice. Samim tim su dobili zeleno svjetlo iliti imunitet.
jao_situacije

#23559 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

wolfie wrote:
jao_situacije wrote:
sve stoji, odlično
Ni meni u glavu nikako da stane zasto se nije pucalo u BMW kradljivaca u svrhu onesposobljavanja, i ja bih ispucao sve sto imam da su pucali na mene kao sluzbeno lice. Samim tim su dobili zeleno svjetlo iliti imunitet.
policija je nesposobna i ne zna raditi svoj posao
ovo nije prvi put da pucaju na njih i da oni ne uzvraćaju onaj ih je razoružao na vilsu, djeca im se smiju
Tercius

#23560 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Ma ja kao u Call of duty , Q, G,i R i samo rokaj, uzmes perkove Steady aim,Sleight of hand i Stopping power i uzmes 15 killova po kradji vozila, da ne spominjem dron i to znaci sta ti je, rijesis kriminal u gradu za noc.

shandrprcSA

#23561 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

jao_situacije wrote: policija je nesposobna i ne zna raditi svoj posao
ovo nije prvi put da pucaju na njih i da oni ne uzvraćaju onaj ih je razoružao na vilsu, djeca im se smiju
pucali su na lopove
archi_a

#23562 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by archi_a »

Podrška policiji da bar u trećoj smjeni nose duge cijevi, jer kradljivci uredno u krađu vozila nose automatsko naoružanje.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#23563 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

Pravi CoD je dvica!

Bez perkova i gluposti. Rifle only. :mrgreen:
supercali

#23564 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Tercius wrote:
Naspe li se subotom za 5km na pumpi, to je pravi humor u pravu si :) Ti si ba vic na 2 noge.
na tvoju zalost naspe se vise ;)
vidis bolan da nemas smisla za humor ni da si postavljen u komediji da glumis
ti si ... na biciklu :)
jao_situacije

#23565 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

shandrprcSA wrote:
pucali su na lopove
bravo, svaka čast
supercali

#23566 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

jao_situacije wrote:
shandrprcSA wrote:
pucali su na lopove
bravo, svaka čast
pucali u vazduh vjerovatno
treba ih pitati jesu li pogodili vazduh
Daryl Dixon

#23567 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

Napraviti fejsbuk stranicu, pokaciti slike sa imenima, da narod zna sa kim ima posla. Jedino ostaje da se narod digne na noge pa da im stane u kraj, nema smisla, ali polahko u nasoj domovini svakako ima i vecih budala od njih pa kad neko jednom smjesti metak među oci, razmislit ce ostatak ekipe je li vrijedno zbog 5-10k ili vise rizikovati zivot...
julisiz es grant

#23568 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

supercali wrote:
Tercius wrote:
na tvoju zalost naspe se vise ;)
vidis bolan da nemas smisla za humor ni da si postavljen u komediji da glumis
ti si ... na biciklu :)
...a 101 opravdanje da ne rade svoj poso. Čuj ne pucati na kriminalce u bijegu...pa imaš pištolj za te stvari jarane, a ne da se kurčiš pred trebicama.
shandrprcSA

#23569 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

supercali wrote: pucali u vazduh vjerovatno
treba ih pitati jesu li pogodili vazduh
bravo :thumbup: sve si rekao :wink:
jao_situacije

#23570 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

šta da očekuješ
vjerovatno ni nemaju redovne vježbe gađanja
Tercius

#23571 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Daryl Dixon wrote:
Napraviti fejsbuk stranicu, pokaciti slike sa imenima, da narod zna sa kim ima posla. Jedino ostaje da se narod digne na noge pa da im stane u kraj, nema smisla, ali polahko u nasoj domovini svakako ima i vecih budala od njih pa kad neko jednom smjesti metak među oci, razmislit ce ostatak ekipe je li vrijedno zbog 5-10k ili vise rizikovati zivot...
Nema potrebe da se ubija bilo ko da bi se necemu stalo u kraj.Zivot je zivot i treba ga stiti pa makar to bio i neko ko nosa automatsku pusku i krade auta.Najlakse najbezbolnije i po meni najispravnije je u 5 ujutru ovnom pokucati gospodi na vrata,svezati,i dati nekome da ih zatvori pa bar 10 god.
jao_situacije

#23572 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

:lol:
U_kost

#23573 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by U_kost »

Dobro uzjahaste čovjeku na bubrege.
gnjev

#23574 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by gnjev »

Od strebera do policajca u 5 koraka