NajdraziVodjaa wrote:A Kenan Handzic i Asmir Suljic upisali nove nastupe za Union Titus Petingen i Videoton u Luksembruskoj odnosno Madjarskoj ligiganjeta wrote:Riki utrpo 13. gol sezone na asistenciju Amira.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#23526 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
- Logovan
#23527 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uz Galatasaray, kao jedan od klubova koji je pokazao interes za Gojka Cimirota sada se pominje Werder. Pojedini njemački mediji su, pozivajući se na izvore iz Grčke, objavili kako se u notesu skauta bundesligaša iz Bremena nalazi ime Gojka Cimirota, koji je već dugo vremena neizostavna karika u prvoj postavi PAOK-a. Koliko su u Werderu zapravo zainteresovani svjedoči i to što će skauti kluba biti prisutni na današnjoj utakmici između Panathinaikosa i PAOK-a, i imat će priliku na licu mjesta da se dodatno uvjere u igračke kvalitete bh. fudbalera. Cimirot (24) sa PAOK-om ima ugovor do 2019. godine i u Werderu će morati odriješiti kesu ukoliko ga budu željeli dovesti. Prema Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost se procjenjuje na 2,5 miliona eura. Budućnost bh. fudbalera u Solunu je pod znakom pitanja, upravo iz razloga što ga traže brojni timovi.
- Artest
#23528 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ako ublehas Perotti moze startat za Romu a jedini kvalitet mu je sto zna zabit penal, onda bi Duljevic tamo izgledao kao Neymar.
- MOSALJOZE
#23529 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A Dulja je izdominirao plbuh 
- Artest
#23530 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne razumis se u fudbal.
- AmiĐa_Idriz
#23531 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zabio ga Vrancic.
- Bosanski_kralj
#23532 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jadna li je ekipa kojoj on zabije.AmiĐa_Idriz wrote:Zabio ga Vrancic.
- AmiĐa_Idriz
#23533 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Seadov SalkeBosanski_kralj wrote:Jadna li je ekipa kojoj on zabije.AmiĐa_Idriz wrote:Zabio ga Vrancic.
- cyprus
#23534 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ljudi nikako da se odlijepe od ovakvog načina prosuđivanja: ako se igrač pokazao lošim u jednoj, dvije ili tri utakmice, odmah ga se proglašava klocem, ublehom i lošim fudbalerom... Isto i za Vrančića... Činjenica je da je odigrao kriminalno ove zadnje utakmice za reprezentaciju, ali to ne znači da lik inače ne zna lopte... Pa da je tako, sigurno ne bi igrao u Bundesligi, i to već nekoliko sezona...
Last edited by cyprus on 16/04/2017 23:49, edited 1 time in total.
- cyprus
- AmiĐa_Idriz
#23536 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
3 gola u zadnje 2 tekme 
- Bosanski_kralj
#23537 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da nisu u pitanju bile utakmice protiv Gibraltara i Albanije ta tvoja priča bi možda i držala vodu.
- Logovan
#23538 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Grci u strahu.AmiĐa_Idriz wrote:3 gola u zadnje 2 tekme
- shake69
#23539 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Koja saga o Kolasincu! Iako nasi portali tvrde da se otimaju oko njega najveci klubovi ispade po njegovom ocu da su ozbiljni bili jedino Milan (predugovor istekao navodno zbog kasnjenja kupovine kluba od kineskih investitora) i Arsenal!
Neobicno za mladog igraca koji ima tako dobre karakteristike, standardni reprezentativac BiH, ima sjajnu statistiku u cijeloj sezoni, igra na poziciji gdje u svijetu nema 3-4 potentna mlada igraca i opet ozbiljni samo posrnuli Milan i Arsenal?
Navijam za Arsenal i jedva cekam da dodje jer to bi bila dobra sredina za njegov razvoj, ali zanimljivo da se nisu javili jos veci klubovi za takvu grdosiju od igraca kojem sami Englezi isticu strasne sposobnosti ali i inteligenciju u igri dok mu nasi forumski ''strucnjaci'' navode da je glup, igra samo na snagu, ubi ljude i slicno. Valjda se ne zalete i odu u MIlan gdje selameta nema odavno.
Dobro dosao u Gunnerse, Seade!

Neobicno za mladog igraca koji ima tako dobre karakteristike, standardni reprezentativac BiH, ima sjajnu statistiku u cijeloj sezoni, igra na poziciji gdje u svijetu nema 3-4 potentna mlada igraca i opet ozbiljni samo posrnuli Milan i Arsenal?
Dobro dosao u Gunnerse, Seade!
- Logovan
#23540 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Novi gol Kenana Kodre. 
- NajdraziVodjaa
#23541 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa cekaj sta fali Arsenalu? Ne kontam sta ocekujete transfer u Real Madrid ili Barcelonu? Najbolji klubovi su dobro popunjeni na toj poziciji, Real ima Marcela, Barcelona Albu, Chelsea Alonsa, United Shawa kojeg su masno platili i koji je odlican bek ali ima problema sa ozlijedama, Atletico Felipe Luis, Bayern Alaba, Juventus Alex Sandro.
Dakle najbolje ekipe u koje moze ici su City, Arsenal, Liverpool, Milan sasvim dobar izbor i po meni najbolja opcija je Arsenal, tim koji je velik i finansijski jak da ako otjeraju Wengera u dvije godine mogu biti konkurentni na svim frontovima konkurencija u vidu Monreala i Gibbsa presmiejsna..kod Guardiole ublehasa bogzna kako bi se uklopio taj lik ima neku svoju viziju koja je samo njemu jasna a ja u toj viziji ne vidim Kolasinca...
Dakle najbolje ekipe u koje moze ici su City, Arsenal, Liverpool, Milan sasvim dobar izbor i po meni najbolja opcija je Arsenal, tim koji je velik i finansijski jak da ako otjeraju Wengera u dvije godine mogu biti konkurentni na svim frontovima konkurencija u vidu Monreala i Gibbsa presmiejsna..kod Guardiole ublehasa bogzna kako bi se uklopio taj lik ima neku svoju viziju koja je samo njemu jasna a ja u toj viziji ne vidim Kolasinca...
-
SSemir
#23542 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Et vise nam nije dovoljno dobar igrac za kojeg se arsenal i milan zanimaju. Jbt
- shake69
#23543 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vas dvojica posljednjih, nije zgoreg ponovo procitati sta sam napisao. Podvukao sam da po tvrdnjama njegovog oca jedino su ozbiljni bili MIlan, i to dugo i konkretno, a znamo da ga ozbiljno u Evropi nema vec godinama, tu je i bio potpisan predugovor sto bi znacilo u najboljem slucaju igranje EL da je doslo do toga sto je mizerno za Seada. On zasluzuje igru na najvisem nivou i stalno igranje CL jer je pokazao da moze. Drugi aspirant na njegov potpis je tek odnedavno Arsenal i tome se radujem jer je top klub za kojeg navijam.
Gdje su ostali top klubovi kako tvrde nasi portali koji mu navodno nude velike ugovore? Njegov otac fino rece da to nije istina. Meni nije jasno da najspremniji mladji igrac na lijevoj poziciji beka s strasnim statistikama za lijevog bocnog ove sezone u Njemackoj nije vec potpisao za nekoga iz vrha liga petice. Dobro mu je otac progovorio jer bismo jos uvijek zivjeli u zabludi.
Iako sam Gunner, mislim da je bolje za Seada igrati u Shity kod Spanjolca, zajedno s klasama kao De Bruyne, Da Silva, Aguero i slicni, ali izgleda nista od toga. Samo da se ne izjalovi ovo s Arsenalom.
Gdje su ostali top klubovi kako tvrde nasi portali koji mu navodno nude velike ugovore? Njegov otac fino rece da to nije istina. Meni nije jasno da najspremniji mladji igrac na lijevoj poziciji beka s strasnim statistikama za lijevog bocnog ove sezone u Njemackoj nije vec potpisao za nekoga iz vrha liga petice. Dobro mu je otac progovorio jer bismo jos uvijek zivjeli u zabludi.
Iako sam Gunner, mislim da je bolje za Seada igrati u Shity kod Spanjolca, zajedno s klasama kao De Bruyne, Da Silva, Aguero i slicni, ali izgleda nista od toga. Samo da se ne izjalovi ovo s Arsenalom.
- Edin H.
#23544 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa dobro shake69 zavisi koliko novaca trazi za platu.
Ni za Dzeku niko nije bio svojevremeno spreman da izdvoji trazene pare osim Manchinija.
Ni za Dzeku niko nije bio svojevremeno spreman da izdvoji trazene pare osim Manchinija.
- shake69
#23545 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tacno, tada su Dzeku jedino arapski novci mogli kupiti i kupili su ga zbog ogromne otkupne klauzule iz Wolsfburga. Ali ovo sa Seadom je savrsena opcija za transfer u veliki klub jer kupac dogovara samo platu jer po Bosmanovom pravilu Schalke nece dobiti ni jedan cent i tada je platni razred uvijek veci u novom klubu, ali eto nesto opet zapinje.Edin H. wrote:Pa dobro shake69 zavisi koliko novaca trazi za platu.
- zg1911
#23546 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Samo da izrazim zadovoljstvo što je moj susjed i potencijalni bih reprezentativac potpisao za hajduk. Gledao sam ga kao dijete, ima 10ak godina, i bilo je smiješno gledati koliko je bolji bio od ostalih
http://www.nogometplus.net/index.php/do ... din-sehic/
http://www.nogometplus.net/index.php/do ... din-sehic/
- Muhamed Đakmić
#23547 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Je l' ti stvarno tvrdiš da su to tvrdili naši portali?shake69 wrote:Vas dvojica posljednjih, nije zgoreg ponovo procitati sta sam napisao. Podvukao sam da po tvrdnjama njegovog oca jedino su ozbiljni bili MIlan, i to dugo i konkretno, a znamo da ga ozbiljno u Evropi nema vec godinama, tu je i bio potpisan predugovor sto bi znacilo u najboljem slucaju igranje EL da je doslo do toga sto je mizerno za Seada. On zasluzuje igru na najvisem nivou i stalno igranje CL jer je pokazao da moze. Drugi aspirant na njegov potpis je tek odnedavno Arsenal i tome se radujem jer je top klub za kojeg navijam.
http://www.football-italia.net/96967/ju ... -kolasinac
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 53736.html
https://www.mancity.com/news/first-team ... 9369888249
http://gianlucadimarzio.com/en/chelsea- ... -the-table
Eto ti nekoliko relevantnijih izvora od naših medija, mada ovaj di Marzio recimo živi od špekulacija.
I šta znači da su samo Arsenal i Milan bili ozbiljni? Šta znači biti ozbiljan? Možda ozbiljan znači to da su mu samo oni ponudili mjesto prvog lijevog beka?
Pošto Juventus 100% jeste bio zainteresovan, ali on vjerovatno nije htio sjediti na klupi Alex Sandru, koji je u ovom trenutku klasa iznad njega?
- shake69
#23548 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kako ti znas za interes Juvea a Seadov otac tvrdi da su samo dva ozbiljna tima dosli s ponudom ili predugovorom? Pusti mi medije, ovdje vise vjerujem prostodusnom Sandzakliji.
- Edin H.
#23549 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Postoji razlika izmedju raspitivati se, biti zainteresovan i biti speman da zainteresovanost pokrijes novcem.
Mene iznenadjuje Klopp, zasto ne vidi Seu kao zamjenu za Milnera.
Mene iznenadjuje Klopp, zasto ne vidi Seu kao zamjenu za Milnera.
- shake69
#23550 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kakav gol Amira Hadziahmetovica u polufinalu kupa Turske za KOnyaspor. Assist Rijad Bajic. Zeljina skola, da se zna!