Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kabal1337 wrote:Cek oni su privatizovali javni parking ?
Ma sta ca cuvaju da im ulete u sred noci sa kalasnjikovom, kao i svaki ciko sa naplatne bi reko vozi ti to
koliko znam, opstina novi grad dala dozvolu udruzenju da na nekoliko parkinga obiljeze pm i uz minimalnu naknadu, cini mi se 20-ak KM cuvaju vozila. vjerovatno je i ovaj lik neko od njih, ne znam. Ali, uzurpirati cak 4 besplatna mjesta mi je ono bas...
I da, bilo je vec kradja na svim parkinzima, rekoh vec, nije vrijedna ona crkavica gubitka glave, na ovom su cini mi se gorila i ona dva vozila u svadji onih nadrkanih influenserki.
konektovan wrote:Kod mene na mojmilu, poceli sredjivsti rasvjetu, kontam da ce neko "uletiti" sa slicnom idejom, tj. neko udruzenje blisko vladajucim...
konektovan wrote:Kod mene na mojmilu, poceli sredjivsti rasvjetu, kontam da ce neko "uletiti" sa slicnom idejom, tj. neko udruzenje blisko vladajucim...
Pa valjda cile vrijedi cvanciku mjesečno.
Vrijedi, ali kad bi te pare bile usmjerene za lijecenje djece, a ne za bogacenje ionako bogatih ratnih profitera...
I na alipasinu se radi isto, rijec je o LED rasvjeti kao sto vec ima na par mjesta po AP
kabal1337 wrote:Cek oni su privatizovali javni parking ?
Ma sta ca cuvaju da im ulete u sred noci sa kalasnjikovom, kao i svaki ciko sa naplatne bi reko vozi ti to
koliko znam, opstina novi grad dala dozvolu udruzenju da na nekoliko parkinga obiljeze pm i uz minimalnu naknadu, cini mi se 20-ak KM cuvaju vozila. vjerovatno je i ovaj lik neko od njih, ne znam. Ali, uzurpirati cak 4 besplatna mjesta mi je ono bas...
I da, bilo je vec kradja na svim parkinzima, rekoh vec, nije vrijedna ona crkavica gubitka glave, na ovom su cini mi se gorila i ona dva vozila u svadji onih nadrkanih influenserki.
Nije ovaj na liniji razgranicenja,ima jos jedan veliki kod terexa,ali on nema cuvare i nije nikad popunjen
Na jos jednom su gorili auti isto sa kontra strane preko rijeke,isto imaju cuvari al on nije skoro nikad popunjen,mislim da su na tom parkingu bila auta od kurvi
A ovaj besmisao sa gumama nije nista drugo nego iapoljavanje prosjecne budalastine bosnjanskog mentaliteta
Trebalo bi ga strpat u ove 4 gume i napenalit u rodni zavicaj pa nek tamo uziva u komociji 4 mjesta
Nepropisno parkirano auto, ali hajde kada ga vec parkiras tako, zasto desnim tockovima ne budes skroz na cosku trotoara, tako da pjesaci mogu izmedju auta i zgrade/ograde lakse proci, a time ih jos zastitis od drugih auta i izlaska na cestu.
Nepropisno parkirano auto, ali hajde kada ga vec parkiras tako, zasto desnim tockovima ne budes skroz na cosku trotoara, tako da pjesaci mogu izmedju auta i zgrade/ograde lakse proci, a time ih jos zastitis od drugih auta i izlaska na cestu.
Nije mi namjera da branim ovog vozaca koji je ocigledno parkirao pogresno, ali ova zena uvijek ide cestom, nikad ne vozi po trotoaru. Cak zna ici i u suprotnom smijeru.
Optimist wrote:Nije mi namjera da branim ovog vozaca koji je ocigledno parkirao pogresno, ali ova zena uvijek ide cestom, nikad ne vozi po trotoaru. Cak zna ici i u suprotnom smijeru.
Ova žena je jutros išla trotuarom, sišla zbog auta i morali su joj pomoći da se vrati na trotoar zbog ivičnjaka.
Pa X puta sam vozačima jebao mater kad ovako parkiraju a ja idem sa dječijim kolicima.
Optimist wrote:Nije mi namjera da branim ovog vozaca koji je ocigledno parkirao pogresno, ali ova zena uvijek ide cestom, nikad ne vozi po trotoaru. Cak zna ici i u suprotnom smijeru.
znas sta, i ja da sam ne dao bog invalid, isto bi sredinom ceste... nek se jebu. Svi parkiraju na trotoar i sto bi se ja zajebavao...
Ma samo 5 minuta.
Parkirao je pored restorana, tako da od pet minuta nema ništa.