Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- vkmiro
#23526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene u Zenici samo sat na resiveru poludio, po njemu još spavam 
- Telemach
#23527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@agent_zero
@vkmiro
Ukoliko imate poteškoća sa uslugama kompanije Telemach, zamolit ćemo vas da nam, putem privatne poruke, dostavite vaše korisničke podatke.
Vaši navodi će biti provjereni u što skorijem roku.
Srdačan pozdrav,
@vkmiro
Ukoliko imate poteškoća sa uslugama kompanije Telemach, zamolit ćemo vas da nam, putem privatne poruke, dostavite vaše korisničke podatke.
Vaši navodi će biti provjereni u što skorijem roku.
Srdačan pozdrav,
-
acer5101
#23528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ Telemach
Zašto se na uspostavu poziva čeka cca 5 sec.???
Hvala
Zašto se na uspostavu poziva čeka cca 5 sec.???
Hvala
-
mirza323
#23529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li je neko imao ovaj problem sa Hayatom ? Nema slike, nekad dođe 2 sekunde i nestane i pojavi mi se ovo. Piše "Pritisnite crveno dugme"

Kad pritisnem, pojavi mi se ovo

Prekjučer je momak došao i ugradio CI modul, potpisali Duo Net Grande, sve OK, osim što nema Hayata i samo 2 HD kanala rade.

Prekjučer je momak došao i ugradio CI modul, potpisali Duo Net Grande, sve OK, osim što nema Hayata i samo 2 HD kanala rade.
- Izlija
#23530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hod nas na HS-u te opcije kanala odavno postoje ( naravno na kanalima koji podržavaju - pretežno njemački kanali ) i to je ljepota digitalizacije i CI modula. Neki kanali imaju još 2-3 kanala iste kuće, igrice, browser, pay-per-view, filmoteke itd.
- typeOnegative
#23531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mirza323 wrote:Da li je neko imao ovaj problem sa Hayatom ? Nema slike, nekad dođe 2 sekunde i nestane i pojavi mi se ovo. Piše "Pritisnite crveno dugme"
I kod mene je tako isto otkad sam ugradio CI modul, sva sreća pa je ovaj program, j*** hayat, nikad ga ni ne gledam
-
mirza323
#23532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Super je ovo, ali nemam slike, nema signala na Hayatu.Izlija wrote:Hod nas na HS-u te opcije kanala odavno postoje ( naravno na kanalima koji podržavaju - pretežno njemački kanali ) i to je ljepota digitalizacije i CI modula. Neki kanali imaju još 2-3 kanala iste kuće, igrice, browser, pay-per-view, filmoteke itd.
Nije problem što je j***** HayattypeOnegative wrote:
I kod mene je tako isto otkad sam ugradio CI modul, sva sreća pa je ovaj program, j*** hayat, nikad ga ni ne gledam
- Telemach
#23533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@mirza323
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke, nakon čega ćete biti kontaktirani.
Srdačan pozdrav,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke, nakon čega ćete biti kontaktirani.
Srdačan pozdrav,
- avaks
#23534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo sam zvao podršku u vezi poziva za Australiju, fakat imamo besplatne minute i tamo.
Zatrebalo jbg pa mi super dođe
Nego javljaju na tri lokacije da su greške (Mostar regija) i kao ekipe su na terenu da riješe probleme... Vjerovatno je to uzrokovano ovim spajanjima ali gospoda neće da se oglasi (što im je 1000 puta rečeno). Pa zar nije lakse objaviti na stranici/forumu/facebook nego uzimati od jednog po jednog korisnika podatke i javljati im isto ccc
Btw Vinet, katastrofa brzine

Zatrebalo jbg pa mi super dođe
Nego javljaju na tri lokacije da su greške (Mostar regija) i kao ekipe su na terenu da riješe probleme... Vjerovatno je to uzrokovano ovim spajanjima ali gospoda neće da se oglasi (što im je 1000 puta rečeno). Pa zar nije lakse objaviti na stranici/forumu/facebook nego uzimati od jednog po jednog korisnika podatke i javljati im isto ccc
Btw Vinet, katastrofa brzine

- Reglan
#23535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesu vam dosli racuni? 
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#23536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni jest danas ili jučer, uglavnom stigao je(okolica Visokog)Reglan wrote:Jesu vam dosli racuni?
- semirsar
#23537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
meni dodje ima menscini vec deset danaReglan wrote:Jesu vam dosli racuni?
- Reglan
#23538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni jos nije dosao. 
- Radar71
#23539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
bas mi se nesto gleda film, ne znam sta prosjecni korisnici rade u ovakvim momentima

-
bmw740i
#23540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Poštovani
Jučer sam bio u vašem showroom-u i otkazao trio grande extra pa potpisao za duo net grande. Provjerio sam sa radnicom da li će promjena ići od 1-og u mjesecu i ona mi je potvrdila.
Kad ono jutros ne radi telefon, pala brzina. Mislim, nije mi krivo, to sam tražio. Ali zašto skačete sebi u usta. Nadam se da će mi račun za uslugu od ovog mjeseca biti manji za trećinu kad ste tako zdušno poletjeli da ugasite uslugu. Da ne pominjem da mi niko nije ništa javio te da sam morao i modem i receiver restartati da bi imao uslugu.
Btw, ovo nije primjedba čisto zapažanje.
Kad treba nešto gasiti, gasite odmah, kad ste mi trebali uključiti ovaj nesretni trio grande extra trebalo vam je pa skoro mjesec.
Mjenjajte malo filozofiju poslovanja.
Poštovani
Jučer sam bio u vašem showroom-u i otkazao trio grande extra pa potpisao za duo net grande. Provjerio sam sa radnicom da li će promjena ići od 1-og u mjesecu i ona mi je potvrdila.
Kad ono jutros ne radi telefon, pala brzina. Mislim, nije mi krivo, to sam tražio. Ali zašto skačete sebi u usta. Nadam se da će mi račun za uslugu od ovog mjeseca biti manji za trećinu kad ste tako zdušno poletjeli da ugasite uslugu. Da ne pominjem da mi niko nije ništa javio te da sam morao i modem i receiver restartati da bi imao uslugu.
Btw, ovo nije primjedba čisto zapažanje.
Kad treba nešto gasiti, gasite odmah, kad ste mi trebali uključiti ovaj nesretni trio grande extra trebalo vam je pa skoro mjesec.
Mjenjajte malo filozofiju poslovanja.
- Radar71
#23541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hustler HD ima sigurnoTuborg Na Mozgu wrote:dali ovi svi kanali imaju prevode/titlove
Discovery Sci. HD, History HD, National Geographic HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Fashion TV HD, Nickelodeon HD, The Food Network HD, Travel HD, Animal Planet HD, MTV Live HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK HD, SK Golf HD, Hustler HD, Face TV HD, Viasat Nature HD/Viasat History HD, FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX Movies HD, 24Kitchen HD, Trace Sport Stars HD, Shorts HD, N1 HD
- agent_zero
#23543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta je ovo ovako prema Portu loše? Preveliki gubitak i gušenje...

- Benq
- avaks
#23545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nalože par dana ranije da se skida, zašto čekati nešto 10 minuta kada može za 2 danaRadar71 wrote:bas mi se nesto gleda film, ne znam sta prosjecni korisnici rade u ovakvim momentima
-
bubiba
#23546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poz
Prebacio sam sa Panasonic CAM modul na SAMSUNG Smart TV i tu nemam opciju izbora zemlje tipa Švedska, Austrija ili bilo koja zepadna nego samo Slo, Grčka, Litvanija, pa samim tim ne moze da nadje niti jedan digitalni kanal.
Pokusao bih ručno ali mi trebaju frekvencija, QAM modulacija i sim brzine KB/S kanala. Ako iko ima te informacije bio bih mu zahvalan
Prebacio sam sa Panasonic CAM modul na SAMSUNG Smart TV i tu nemam opciju izbora zemlje tipa Švedska, Austrija ili bilo koja zepadna nego samo Slo, Grčka, Litvanija, pa samim tim ne moze da nadje niti jedan digitalni kanal.
Pokusao bih ručno ali mi trebaju frekvencija, QAM modulacija i sim brzine KB/S kanala. Ako iko ima te informacije bio bih mu zahvalan
- MTV
#23547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prevode nemaju: nat geo HD, Fashion, nickelodeon, MTV LIVE, Hustler, trace sport , shorts. The food network na lolu, nisam korisnik TM, nekad ima a vecinu vremena nema prevod.Tuborg Na Mozgu wrote:dali ovi svi kanali imaju prevode/titlove
Discovery Sci. HD, History HD, National Geographic HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Fashion TV HD, Nickelodeon HD, The Food Network HD, Travel HD, Animal Planet HD, MTV Live HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK HD, SK Golf HD, Hustler HD, Face TV HD, Viasat Nature HD/Viasat History HD, FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX Movies HD, 24Kitchen HD, Trace Sport Stars HD, Shorts HD, N1 HD
Eurosport i sport klub samo cu te pitati: Ti to ozbiljno?!
Kanali imaju srpski audio i komentatore.
Nenabrojani imaju prevod.
-
Er0l
#23548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://www.telemach.ba/upload/document/ ... %20BiH.PDFbubiba wrote:Poz
Pretraga kanala
Na televizoru je potrebno pronaći meni za pretragu kanala i izabrati
sljedeće opcije:
• Za prijem signala potrebno je odabrati „Cable“
• Za tip signala odabrati „Digital“
• Za izbor zemlje odabrati „Other“
• Za režim pretrage izabrati “Quick”, a u polja za frekvenciju,
modulaciju i simbolsku brzinu unijeti: 610000kHz, 256QAM,
6956KS/s (polja za početnu i krajnju frekvenciju su opciona i ne
moraju biti popunjena)
• Poželjno je uključiti opciju za automatsko ažuriranje informacija,
ukoliko postoji
- crnivrag
#23549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li se još nekome danas gubi konekcija svakih nekoliko sekundi, ovo mi se dešava već treću sedmicu zaredom kad dođe vikend, pretežno u poslijepodnevnim i večernjim satima.
- shiny
#23550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aha... počne blinkati lampica na ruteru i onda počne šou... pet sekundi super, pet sekundi nema i sve tako... glupo mi ih zvati, ustabili se vrlo brzocrnivrag wrote:Da li se još nekome danas gubi konekcija svakih nekoliko sekundi, ovo mi se dešava već treću sedmicu zaredom kad dođe vikend, pretežno u poslijepodnevnim i večernjim satima.