stari pametnjaković koji lupeta po svim temama
u iOSu preko itunesa se još lakše brišu i instališu aplikacije i sto je najvažnije upravo se iz itunesa može kopirat i arhivirat na PC stara verzija neke apk i po potrebi instaliaat stara verzija, u androidu stare verzije apk moraš tražit po netu i instalisat ih kao file, tj. ne preko play stora
ko neće da updejtuje nove verzije dovoljno je i kod iOSa i kod androida da isključi automatsko updetovanje i da nikad ni manuelno ne ode na pojedinačno updetovanje svake apk
zdruzdjo wrote:Vizionar 1985 wrote:
Hvala na odgovoru. Vec sam stavio da se automatski itd. ne azuriraju. Valjda nece kad resetujem.
U tome i jeste najveci problem androida u bih.
Nakon odredjenog vremena se moze desiti da ti out-dated aplikacije vise ne budu funkcionalne. Meni se npr desilo na jednom (ne mojem) telefonu da zbog istog problema nisam mogao koristiti viber, a sam update nije htio nadograditi ker je trebalo nadograditi play store a nije bilo mjesta.....i tako. Telefon otisao jednoj starici koja ga je koristila samo za telefoniranje.
Nazvacemo to pasivnom agresivnoscu proizvodjaca telefona da kupujemo novije.
szaru verziju apk si mogao naći na netu, download i direktna instalacija tog fajla
palystore ti i ne treba!!!
ja 80% svojih apk sam instaliso preko skinutih fajlova i playstore tek za par njih koristim, jer skinute apk sa. playstora su pune reklama, pop-upova i ostalih govana