nisam baMe_again wrote:
Zaboravio si na momenat umjetnickog dojma

Moderators: _BataZiv_0809, anex
nisam baMe_again wrote:

Ne moras biti bas takav, sad kao nesto da raspravljamo...ostane malo ulja u kucistu uljnog filtera ja ja praktikujem da i to izvucem vakumom.bitanga_sa_otesa wrote:ne znam sta isisavas? ako je poklopac kucista filtera prema gore kad izvuces filter svo ulje iz kucista sleti u karter,ako je poklopac sa strane ili prema dole sve izleti van..Al'din wrote: Imam obje opcije. Ispustim na karteru a iz kucista filtera isisam masinom.
Ostane u motoru jos skoro pola litra svakako....Al'din wrote:Ne moras biti bas takav, sad kao nesto da raspravljamo...ostane malo ulja u kucistu uljnog filtera ja ja praktikujem da i to izvucem vakumom.bitanga_sa_otesa wrote:ne znam sta isisavas? ako je poklopac kucista filtera prema gore kad izvuces filter svo ulje iz kucista sleti u karter,ako je poklopac sa strane ili prema dole sve izleti van..Al'din wrote: Imam obje opcije. Ispustim na karteru a iz kucista filtera isisam masinom.
ne zamjeri,ja samo pitam ,jer prvi put cujem da to neko radi. kolicina tog ulja koja ostane je minorna...vise ostane u karteru i glavi a ne mozes ga izvuci...Al'din wrote:
Ne moras biti bas takav, sad kao nesto da raspravljamo...ostane malo ulja u kucistu uljnog filtera ja ja praktikujem da i to izvucem vakumom.
Ne zamjeram, samo pitaj sta god te interesujebitanga_sa_otesa wrote:ne zamjeri,ja samo pitam ,jer prvi put cujem da to neko radi. kolicina tog ulja koja ostane je minorna...vise ostane u karteru i glavi a ne mozes ga izvuci...Al'din wrote:
Ne moras biti bas takav, sad kao nesto da raspravljamo...ostane malo ulja u kucistu uljnog filtera ja ja praktikujem da i to izvucem vakumom.
*izvlacimAl'din wrote:Ne zamjeram, samo pitaj sta god te interesujebitanga_sa_otesa wrote:ne zamjeri,ja samo pitam ,jer prvi put cujem da to neko radi. kolicina tog ulja koja ostane je minorna...vise ostane u karteru i glavi a ne mozes ga izvuci...Al'din wrote:
Ne moras biti bas takav, sad kao nesto da raspravljamo...ostane malo ulja u kucistu uljnog filtera ja ja praktikujem da i to izvucem vakumom.ja volim da izvlazim maksimalno
onda cu doci jedan dan da skines poklopce ventila i karter i izvuces maximalno ,glave su nagete u V rasporedu pa ostane vise od pola litra uljaAl'din wrote:
Ne zamjeram, samo pitaj sta god te interesujeja volim da izvlacim maksimalno
Moze nije problem, mozete popiti kafu dok cekatebitanga_sa_otesa wrote:onda cu doci jedan dan da skines poklopce ventila i karter i izvuces maximalno ,glave su nagete u V rasporedu pa ostane vise od pola litra uljaAl'din wrote:
Ne zamjeram, samo pitaj sta god te interesujeja volim da izvlacim maksimalno
ne pijem kafu,al moze sokić,samo solarno placanjeAl'din wrote:
Moze nije problem, mozete popiti kafu dok cekateplacate ziralno ili?
bitanga_sa_otesa wrote:ne pijem kafu,al moze sokić,samo solarno placanjeAl'din wrote:
Moze nije problem, mozete popiti kafu dok cekateplacate ziralno ili?
bitanga_sa_otesa wrote:nisam baMe_again wrote:
Jeep Compass, 2.2 CRD (2013, 190,000 km)liaar wrote:Koji je auto u pitanju
Bravo, ti za kovane felge kazes da ih ne koristim. svaka cast, hvala na savjetuUmaX wrote:Ja bih ti jedino preporucio da ne koristis te prstenove, kupi prave felge. Znam da nisi to htio cut, al eto...