Otprilike je to to. Podsjeća me na prijateljsku protiv Slovenije kad se lik slično kao ovdje prošeta kao što ti reče ko nož kroz puter samo tada između Zahirovića i Pjanića. Ništa pustiše lika da prođe tačno između njih pravo između naša dva stopera koji se nađoše u čudu otkuda se lik u punom naletu ubaci među njih. Hvala Bogu pa Slovenac nije znao pa je promašio. Tu se pokazuje manjak tih formacija sa Pjanićem i Misimoviće skupa i još kad neko doda Medunjanina dođe mi da vrisnem. Ok je to protiv ekipa koje nemaju neki napad koji nisu neka prijetnja u ofenzivi. Jednostavno navedena trojica imaju def.učinak ravan nuli međutim to i nije primarni zadatak ni jednog od njih mada im se može staviti na teret neka vrsta hajd jebiga ponašanja u def. Međutim tu je Sušić zaista na mukama prvo mora staviti nekoga Zahiroviću uz bok koji će znati iznijeti loptu umjesto njega, neko ko će mu biti blizu kako ovaj ne bi morao svaki put vraćati loptu nazad stoperima. Druga stvar nema izučenog desnog krila, Stevanović je imao tešku sezonu, mlad je veliki je to teret za njega pogotovo kada ga u klubu ne ide. Da li Hajrović dolazi u obzir na tom mjestu ostaje da se vidi, Mujdža bi tu također bio zakrpa s tim da bi onda i desnog beka manje više krpili Vranješom koji je za tu poziciju realno pored Mujdže tek druga opcija. Def vezni ostaje i tu veliko pitanje Salihović poziv Cocaliću ukinuti def.veznog i igrati sa dva centralna Salihovićem i Pjanićem, šta će biti sa Kolašincem.jeza u ledja wrote:Jeste cetvrti gol Zahirovic dva puta, kasni i ispada, prvo pusta igraca da mu se izvuce, pa onda kasni da ga pricepi, pa onda ispada uklizavanjem, i to nakon sto je Sunjic uradio isto. No prije toga lijevo od Zahirovica stoji igrac (mescini Miske) koji onako nonsalantno ostavlja svog igraca da ga pretrci. Lijevo Lulic na beku ali mescini nije do njega jer nije njegov igrac pravio kurslus. Znaci Miske, Zahirovic, Sunjic, koje onda pokusava ispraviti Bicakcic, ostavljajuci svog igraca Avdiji, koji opet kasni. Mislim ko vreo noz kroz masan puter. Skolska 1-2 igra, sto mi je bas tipicno za Amere, a s druge strane nasa nonsalantnost tipicna za nas jebiga . Ali ovo je tacno to gdje treba DM da zaustavi lavinu prije nego sto ko domino popadaju igraci iza njega.
Inace Spahic bi GARANTOVANO pokosio ovog predzadnjeg.
Jednostavno, Susic izvadio Spahica - mi primili dva gola. Nakon toga imali smo terensku inicijativu. Poslije Susic vadi i Zukanovica, znaci i drugog startnog stopera, mi primamo jos dva gola.
Bicakcic cijelo vrijeme igra beka, bez krila ispred sebe, trci gore dole. Onda ga stavlja na stopera, pa naravno da je covjek crko. Inace Bicakcic , nako, nije se nisto istakao ni pozitivno ni negativno.
Ostaje tu dosta toga da se proba. Sušić je probao par stvari protiv USA i neka je ima moju punu podršku kao i svakoga ko se malo u ovu igru razumije. Prijateljske tome i služe i već su nam se razotkrile neke od slabosti koje imamo. Na Sušiću i svima u i oko repke je da rade na tome i da te slabosti pokušaju otkloniti jer moramo još toga dosta napraviti kako bi bili ono što svi mi ovdje priželjkujemo. Stvari i nisu toliko katastrofa jer imamo prilično dobrih prvi 11 koji znaju pogotovo u napadu tako da imamo na čemu graditi a aBd graditi ćemo i razvijati se dalje usavršavati se do nekog maksimuma koji se može postići.