Samsung galaxy S3
Moderator: Benq
- skafiskafsnjak
#2351 Re: Samsung galaxy S3
Pa za taj te i pitam. I 4.3 sam tako.... ko ce cekati ove bht ublehase
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- Quaresma
#2352 Re: Samsung galaxy S3
onda lazu i na gsm areniMaharadza wrote:http://www.gottabemobile.com/2014/02/18 ... confirmed/Quaresma wrote:Samsung Galaxy S3 bez kitkat updatea
MUDOJED!![]()
A kome se ne čeka i ko ne voli Touchwiz, ima već riješenje:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2648217
Instalirao sinoć, telefon LETI, nisam vjerovao da se može podići brzina i performanse sa prethodnoga paranoida (JB 4.3) ali ovaj KitKat RAZVALJUJE i preporučio bi ga SVIMA, bez obzira na uređaj - požurite sa update-om, nećete se pokajati!
PS. Zasad sve stabilno ali nisam ga dovoljno dugo koristio da mogu realno reći da li radi sa svim app-ovima kako treba! Javim ovih dana kada ga temeljno isprobam, ali zasad fercera sa ovim "standardnim" app-ovima koje koristim!
- skafiskafsnjak
#2353 Re: Samsung galaxy S3
Oj jes dosadan lik.... drz se ti retardiranog windowsa i ne brini za s3 i android.
- Quaresma
#2354 Re: Samsung galaxy S3
a nek ti nisi dosadan, kako se necu drzati s3 covjece kad sam postao vlasnik istog jucer pobogu
kako su neki iskompleksirani prvo iPhoneom a sad izgleda i Windows Phone telefonima, e svasta
kako su neki iskompleksirani prvo iPhoneom a sad izgleda i Windows Phone telefonima, e svasta
-
andr0id
#2355 Re: Samsung galaxy S3
Note 3 je poceo danas sa updejtom, a s3 u martu sad.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- skafiskafsnjak
#2356 Re: Samsung galaxy S3
Dosadan si. Znas li uopste sta je kompleks ? Hahahaha. Ocigledno ne znasQuaresma wrote:a nek ti nisi dosadan, kako se necu drzati s3 covjece kad sam postao vlasnik istog jucer pobogu
- agent_zero
#2357 Re: Samsung galaxy S3
Napadoste čovjeka, a danas popodne je izašla nova lista od samog samsunga i na njoj nema S3 za kitkat.
Ono je bila najava od samsunga za američko tržište, tamo je S3 sa 2gb rama. Na zvaničnoj evropskoj (imate i na gsmareni) nema S3 za ofišl kitkat.
Ono je bila najava od samsunga za američko tržište, tamo je S3 sa 2gb rama. Na zvaničnoj evropskoj (imate i na gsmareni) nema S3 za ofišl kitkat.
- skafiskafsnjak
#2358 Re: Samsung galaxy S3
Ma bice ... preko odina ... haha.
A iako, to nista jos ne mora znaciti ... vidjet cemo vremenom
Ako ga i bude, nista prije maja
A iako, to nista jos ne mora znaciti ... vidjet cemo vremenom
Ako ga i bude, nista prije maja
- Qler
#2359 Re: Samsung galaxy S3
Nema kitkat
za S3
malo kazu RAM-a ima
samo 1GB
A Gradne ce dobiti
Ne znaju ni u Samsungu gdje su suplji...
- skafiskafsnjak
#2360 Re: Samsung galaxy S3
Koji su pacenici ovi windows zaludjenici .... pa brate dragi
I ako ga ne bude, ja cu ga na svojoj s3 imati ..zamisli to
I ako ga ne bude, ja cu ga na svojoj s3 imati ..zamisli to
- Qler
#2361 Re: Samsung galaxy S3
Svaka cast
mi pacenici a vi se snalazite za verziju OS-a koja ce dolaziti na duplo slabijim mobitelima, ali nece ne flagshipu 
Daj svega ti sto sam pacenik, sto prozivam Samsung zbog njihove gluposti, ili ti sto ga branis? Pacenik je onaj koji prihvata sve, bez obizira na gluposti. To je kao da ja sad branim MS i Nokiu sto nisu sredili WP7.8 da moze na WP8 (a glupost su i oni napravili)... I da branim, da radim isto sto ti radis ovdje, bio bi pacenik, a ti nisi... daj molim te...
Daj svega ti sto sam pacenik, sto prozivam Samsung zbog njihove gluposti, ili ti sto ga branis? Pacenik je onaj koji prihvata sve, bez obizira na gluposti. To je kao da ja sad branim MS i Nokiu sto nisu sredili WP7.8 da moze na WP8 (a glupost su i oni napravili)... I da branim, da radim isto sto ti radis ovdje, bio bi pacenik, a ti nisi... daj molim te...
- skafiskafsnjak
#2362 Re: Samsung galaxy S3
Pa pacenik , dasta nego pacenik. Zalazite na android teme i trolate. Dobro znas da nista jos nije sigurno, tek je poceo izlaziti apdejt i ovo ne mora biti zvanicno ....
Drzi se ti svojih kockica
Drzi se ti svojih kockica
- Qler
#2363 Re: Samsung galaxy S3
A vi ne zalazite na WP temu. Pitaj Vukojebinu i maharadzu bolje od mene znaju sta se tamo desava 
Opet ti kazem, i ti bi trebao da si ljut, jer je ovo glupost. Kao sto je Sony uradio mislim da JB telefonima, tj sa ICS nisu neki dobili update na JB, a u isto vrijeme izbacili par telefona sa slabijim karakteristikama sa JB-om...
Pacenik je onaj koji nece da vidi neke stvari... Iskreno, sto se tice ovih update-a, Apple mi je tu najbolji, zadaca za sve. A ove gluposti sa andoridom, koliko god ga neko volio, mora priznati da nerviraju. I zvanicno je, nema KK za S3 sa 1GB RAM-a... a KK je optimizovan za uredjaje sa 512MB RAM-a
logika...
Opet ti kazem, i ti bi trebao da si ljut, jer je ovo glupost. Kao sto je Sony uradio mislim da JB telefonima, tj sa ICS nisu neki dobili update na JB, a u isto vrijeme izbacili par telefona sa slabijim karakteristikama sa JB-om...
Pacenik je onaj koji nece da vidi neke stvari... Iskreno, sto se tice ovih update-a, Apple mi je tu najbolji, zadaca za sve. A ove gluposti sa andoridom, koliko god ga neko volio, mora priznati da nerviraju. I zvanicno je, nema KK za S3 sa 1GB RAM-a... a KK je optimizovan za uredjaje sa 512MB RAM-a
- valter.ba
#2364 Re: Samsung galaxy S3
Zar se ne umoris vise 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- Halftime
#2365 Re: Samsung galaxy S3
S4 ce da ima, S5 izlazi sad u februaru, zasto bi bio problem na kraju kupiti sad S4 ili S5, onaj ko prati sve te update ako je kupio nov S3 i dao love, sad ce kupiti S5 ili S4 jer meni je to glavni update, mozda to malo sebicno djeluje kad se naljutis na konkretno Samsung sto nema update za S3, ali opet moraju i oni natjerati pojedince da kupe novi telefon. A ako nekome znaci i lijeci ego, sto nosa Iphone 3gs sa novim IOS.om ili nokiju onda samo vi uzivajte u ofucanim telefonima
na kraju svi ste zaboravili za sta sluzi telefon S3 to dosta dobro radi, telefonski razgovori, Viber, internet i kojekakve gluposti onda ko voli igrice S3 dobro gura i to, znaci telefon je sasvim ok. Jedino po meni sto bi trebali, ako nece vec Kit kat izaci onda malo doraditi 4.3 verziju srediti dva tri Bug.a koji postoje. Sad ce svi planuti nemozes otvoriti imenik cekas dvije tri sec. pa brate kome smeta ili ce ga razbiti ili prodati pa kupiti S4 
- skafiskafsnjak
#2366 Re: Samsung galaxy S3
Ma imat cu KitkAT na njemu... ne mora oficijelno ni izaci 
- Halftime
#2367 Re: Samsung galaxy S3
To svakako al nakon tri dana ce isfurati tako da ce ti biti svejednoskafiskafsnjak wrote:Ma imat cu KitkAT na njemu... ne mora oficijelno ni izaci
- Qler
#2368 Re: Samsung galaxy S3
Fazon je da npr. moja lumia 920 nece dobiti update na WP8.1 prvi bi vi sto se ovdje bunite, mene prozivali za to. Ali ako S3 nece dobiti update, onda nikome nista.. to je OK. All hail Samsung...
- Halftime
#2369 Re: Samsung galaxy S3
Zasto porediti telefone koji su totalne suprotnosti
da se poredi neki htc vs samsung vs lg pa to je ok. Al ovako totalno razliciti sistemi, totalno razliciti ljudi koriste, ja licno ne bi nikad kupio nokiju dok ne promijene neke stvari, isto tako i iPhone. Nokija je bila beton dok je bila aktuelna N96 serija ili slicno, pa dosao iPhone koji je bio svemirski brod kad pogledas druge telefone, pa su sad dosli HTC, Samsung, LG koji su uveli dosta toga u ponudi. Iphone malo po meni kasni, al od nokije vec, nista znacajno duzi niz godina, ja mislim 10 godina da je proslo kako nokija nije zadivila svijet novim proizvodom
Kome odgovara nokija nokiju ce da kupuje i to je tako. Sutra da se pojavi bolji telefon HTC, iPhone, Nokija ili slicno ja cu razmisljati da ga kupim, ali do tada Samsung radi svoj posao i svaki put kad vidim novi Samsung zelim da ga imam.
- Qler
#2370 Re: Samsung galaxy S3
Pa dobro nije da nije nista novo predstavila, pogotovo na polju kamere i audio snimanja...Halftime wrote:Zasto porediti telefone koji su totalne suprotnostida se poredi neki htc vs samsung vs lg pa to je ok. Al ovako totalno razliciti sistemi, totalno razliciti ljudi koriste, ja licno ne bi nikad kupio nokiju dok ne promijene neke stvari, isto tako i iPhone. Nokija je bila beton dok je bila aktuelna N96 serija ili slicno, pa dosao iPhone koji je bio svemirski brod kad pogledas druge telefone, pa su sad dosli HTC, Samsung, LG koji su uveli dosta toga u ponudi. Iphone malo po meni kasni, al od nokije vec, nista znacajno duzi niz godina, ja mislim 10 godina da je proslo kako nokija nije zadivila svijet novim proizvodom
Kome odgovara nokija nokiju ce da kupuje i to je tako. Sutra da se pojavi bolji telefon HTC, iPhone, Nokija ili slicno ja cu razmisljati da ga kupim, ali do tada Samsung radi svoj posao i svaki put kad vidim novi Samsung zelim da ga imam.
A inace, slazem se sa tobom 100000% Svako kupuje sta mu odgovara i treba. Meni treba jednostavan OS, uzeo WP, neko voli da cacka i probava i trazi, uzme Android.. neko voli i iOS i njegovu filozofiju.. sve ima svog kupca.. Ako bude kakvih ludih para kupit cu opet N9. To je meni beton telefon. I jos Sailfish nabacim na njega i milina
A WP ce sa 8.1 updateom dobiti bruku nekih noviteta, dodataka, poboljsanja, da je veca razlika izmedju WP8 i 8.1 nego izmedju WP7.x i WP8....
- Halftime
#2371 Re: Samsung galaxy S3
Ovo mali broj ljudi cijeni i vidi razliku, dok oni koji se i razumiju u fotografiju nece kupiti nokiju i reci ja cu sad da slikam s nokijomQler wrote:Pa dobro nije da nije nista novo predstavila, pogotovo na polju kamere i audio snimanja...Halftime wrote:Zasto porediti telefone koji su totalne suprotnostida se poredi neki htc vs samsung vs lg pa to je ok. Al ovako totalno razliciti sistemi, totalno razliciti ljudi koriste, ja licno ne bi nikad kupio nokiju dok ne promijene neke stvari, isto tako i iPhone. Nokija je bila beton dok je bila aktuelna N96 serija ili slicno, pa dosao iPhone koji je bio svemirski brod kad pogledas druge telefone, pa su sad dosli HTC, Samsung, LG koji su uveli dosta toga u ponudi. Iphone malo po meni kasni, al od nokije vec, nista znacajno duzi niz godina, ja mislim 10 godina da je proslo kako nokija nije zadivila svijet novim proizvodom
A inace, slazem se sa tobom 100000% Svako kupuje sta mu odgovara i treba. Meni treba jednostavan OS, uzeo WP, neko voli da cacka i probava i trazi, uzme Android.. neko voli i iOS i njegovu filozofiju.. sve ima svog kupca.. Ako bude kakvih ludih para kupit cu opet N9. To je meni beton telefon. I jos Sailfish nabacim na njega i milina
A WP ce sa 8.1 updateom dobiti bruku nekih noviteta, dodataka, poboljsanja, da je veca razlika izmedju WP8 i 8.1 nego izmedju WP7.x i WP8....
Vecini ljudi sto je potrebno od kamere je da ima solidne fotografije koje moze pokazati prijateljima dok nesta prepricava, a za to je sasvim dovoljno i 4 mpixela. Mislim da grijesis i na razmisljanju da android koriste ljudi koji samo cackaju. Svaki android telefon je odlican kad ga izvadis iz kutije i koristis normalno a onaj koji ima vremena da cacka on vecinom i ima problema sa telefonom. Ustvari ima vise problema sam sa sobom jer nema pojma sta zeli od tog telefona. Android je jedini plus za te ljude jer imaju malo otvoreniji i jednostavniji nacin da cackaju, ali da je pod moranje kako bi radio telefon da sad ti ubacujes neke rom.ove i nije.
- vukojebina
#2372 Re: Samsung galaxy S3
E bas mi je drago sto s3 nece dobit KK, samo radi ovih pacenika, jer vidi bolan kakvu im to srecu predstavlja u zivotu...hahahahahaha... e moji pacenici...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
brazzo19
#2373 Re: Samsung galaxy S3
Joj oko cega se vi raspravljate , hocete li mi vjerovati ako vam kazem da sam jos prije mjesec dana nabacio Kit Kat na svoj "stari" Galaxy s1 , gura koliko gura zbog slabijih karakteristika telefona ali opet fino ide , dok recimo na s4.ci koji sam kupio nedavno i dalje stoji JB i ne pada mi na pamet da ga jos zadugo updatujem cak i kad izadje "oficijalni" kit kat . Zasto ? zato sto radi i ovaj odlicno telefon leti , sve otvara u sekundi , evo imam ga vec mjesec dana i jos ne znam sta to znaci lag ili stopanje ili "not responding" , da kucnem u drvo
Sta hocu reci , ko da je bitno jel izaso oficijalni za s3 ili ne , ko hoce nabacice ga svakako na ovaj ili onaj nacin a cak i ovi "kuhani" romovi poput cm 11 i tako to , nekad bolje rade nego ovi "pravi" , kad sam ja mogo na samsung galaxy s1 nabacit kit kat dok ga jos 95% ljudi u BiH nema ili ne zna uopste sta je to , onda mogu svi ko god hoce

Sta hocu reci , ko da je bitno jel izaso oficijalni za s3 ili ne , ko hoce nabacice ga svakako na ovaj ili onaj nacin a cak i ovi "kuhani" romovi poput cm 11 i tako to , nekad bolje rade nego ovi "pravi" , kad sam ja mogo na samsung galaxy s1 nabacit kit kat dok ga jos 95% ljudi u BiH nema ili ne zna uopste sta je to , onda mogu svi ko god hoce
- Qler
#2374 Re: Samsung galaxy S3
Jesi li pisno od srece?vukojebina wrote:E bas mi je drago sto s3 nece dobit KK, samo radi ovih pacenika, jer vidi bolan kakvu im to srecu predstavlja u zivotu...hahahahahaha... e moji pacenici...
- Maharadza
#2375 Re: Samsung galaxy S3
Liječi se bolesni čovječe.Qler wrote:Jesi li pisno od srece?vukojebina wrote:E bas mi je drago sto s3 nece dobit KK, samo radi ovih pacenika, jer vidi bolan kakvu im to srecu predstavlja u zivotu...hahahahahaha... e moji pacenici...
PS. Što će ikome touchwiz njesra (nikad ga ni hvalio nisam) kad može imati 'pure' android:

Kraj Priče.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Last edited by Maharadza on 21/02/2014 11:44, edited 1 time in total.