Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#2351 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

quarterback wrote:
kakva smo mi vukojebina...
ja kad to kazem odma bananu popijem :lol: :lol: :lol:
quarterback

#2352 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

ako me sutra ne vidis ovdje znas sta je :D
insomnia78

#2353 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

quarterback wrote: i tako prolazim na kant pored majmuna kad on lijepo sjedi u autu i cita knjigu, valjda dok cas zavrsi...
Steta, da nije bio tu mogo si mu retrovizor slomiti
Il da je barem bila zena, da se izgalamis ko insan
:D :D :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
quarterback

#2354 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

vidim da nesto pises jarane al zao mi je, ako meni pises moraces kakav drugi nick registrovati
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#2355 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

:lol: :lol: :lol: :lol:
zdruzdjo

#2356 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Obavezno pogledati do kraja.
ja sam se samo upitao zasto????
citroen xm

#2357 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by citroen xm »

Zato što nema pojma.
goran16v

#2358 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Primjetih prije izvjesnog vremena ali nikako da "bacim pa papir: da su na Higijenskom legalizovali da iz trake kojom ides u Kranjecevicevu mozes skrenuti desno u Alipasinu, odnosno da su ocrtali srelice pravo i desno.
Kaze mi jaran da su na drugom kraju Kranjeviceve ocrtali tako da se iz lijeve trake koja je bila samo za skreetanje lijevo u F. Lehara (pored Ambasade) sad moze pravo u Put zivota prema autobuskoj, ali se ne sjetih da pogledam... To ce smanjiti prostor papkarima iz suprotnog smijera koji iz trake za pravo u Kranjecevicevu skrecu lijevu u H. Kajtaza prema Velesicima i tunelu.
goran16v

#2359 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

quarterback wrote:danas gledam 2 imbecila kako cekaju djecu, mislim da je to prva gimnazija, kod drvenije, lole se lijepo popele na trotoar sa lijeve strane, i jos trotoara ima ukupno pola metra pa ne moze ni pjesak proci a oni u autima ih obilaze...

i tako prolazim na kant pored majmuna kad on lijepo sjedi u autu i cita knjigu, valjda dok cas zavrsi...

prava smo metropola kako u avazu cesto tepaju
Ja sam to primjetio i nisam vjerovao kakav debilizam, ali ce se naci roditelji koji ce opravdati da je takav vakat da moraju djecu autima ceka metar od skole, taman komplet trotoar zauzeli!
Better Man

#2360 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Better Man »

goran16v wrote:Primjetih prije izvjesnog vremena ali nikako da "bacim pa papir: da su na Higijenskom legalizovali da iz trake kojom ides u Kranjecevicevu mozes skrenuti desno u Alipasinu, odnosno da su ocrtali srelice pravo i desno.
Kaze mi jaran da su na drugom kraju Kranjeviceve ocrtali tako da se iz lijeve trake koja je bila samo za skreetanje lijevo u F. Lehara (pored Ambasade) sad moze pravo u Put zivota prema autobuskoj, ali se ne sjetih da pogledam... To ce smanjiti prostor papkarima iz suprotnog smijera koji iz trake za pravo u Kranjecevicevu skrecu lijevu u H. Kajtaza prema Velesicima i tunelu.

Tačno neki dan išao s autom prema Merkatoru i u traci za pravo prema autobuskoj velika kolona tj. gužva i vidim da je traka koja je bila samo za skretanje skoro prazna i vidim ocrtano da možeš pravo i prestrojim se i uštedim vremena. A ti papkari iz suprotnog smjera su idioti kojima je mrsko čekati u koloni, pa se ubacuju i ugrožavaju pošteni svijet. Jednom je jedan papak od čovjeka tako htio da uradi i ja ga zagradim i onemogučim da se ubaci ispred mene i morao je stati i čekati. Otvorio papak prozor psuje na sav glas jebe sve po spisku, a ja mrtav hladan ga potpuno ignorišem.
mirzet87sa

#2361 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

quarterback wrote:vidim da nesto pises jarane al zao mi je, ako meni pises moraces kakav drugi nick registrovati
Rece steta pa je sjedio lik u autu, da ga nije bilo mogao si ispast mangup pa odvalit ko pickica retrovizor ili izgrebat auto lakom za nokte, sta vec stavljas u torbicu. Vjerujem da je bila zena unutra, ako nista, opsovo bi joj ( u sebi ) mater.
Do tad, heroju, zali se i glumi mangupa po forumu.. i da, cisto da me postedis komentara jel mi to neki rod parkira tu ili sta vec, ne parkira, parkiram ja licno svaki dan eto.. jel ti smeta :lol:
MOSALJOZE

#2362 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Sinoć se vraćam sa Igmana,baš gusta magla bila.Vidljivost prilično smanjena max na nekim dijelovima 5 metara ništa više.I idem ja sve lagano kad frajer stao na putu sa golfom 6.Ma ni svjetla ništa,sreća,pa sam imao one dzidze uključene i sklonih se nekako.Onda se fino zaustavim,krenem da mu jebem sve po spisku,kad neki dedo dioptrija +15 ne vidi frajer ništa.Šta ću prvo mu kazem jes ti normalan,a onda hajd za mnom,valjda uspijemo sići
citroen xm

#2363 Re: Odg: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by citroen xm »

mirzet87sa wrote:
quarterback wrote:vidim da nesto pises jarane al zao mi je, ako meni pises moraces kakav drugi nick registrovati
Rece steta pa je sjedio lik u autu, da ga nije bilo mogao si ispast mangup pa odvalit ko pickica retrovizor ili izgrebat auto lakom za nokte, sta vec stavljas u torbicu. Vjerujem da je bila zena unutra, ako nista, opsovo bi joj ( u sebi ) mater.
Do tad, heroju, zali se i glumi mangupa po forumu.. i da, cisto da me postedis komentara jel mi to neki rod parkira tu ili sta vec, ne parkira, parkiram ja licno svaki dan eto.. jel ti smeta :lol:
Ti baš neki zajeban tip?
mirzet87sa

#2364 Re: Odg: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

citroen xm wrote: Ti baš neki zajeban tip?
Sto posto. Ne znam koji se qrac mijesas kad ne znas ni o cemu se radi.
quarterback

#2365 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

mirzet87sa wrote:
smetaju mi papci, ako si se tu svrstao - da, smetas mi
pridruzi se jaranu iz francuske
mirzet87sa

#2366 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

quarterback wrote: smetaju mi papci, ako si se tu svrstao - da, smetas mi
pridruzi se jaranu iz francuske
Bolje bit papak nego capi u dusi, pasha moj zapamti ove rijeci ;)
quarterback

#2367 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

dzaba pises decko
zdruzdjo

#2368 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

mirzet87sa wrote: Bolje bit papak nego capi u dusi, pasha moj zapamti ove rijeci ;)
"Pasa" to su izmislili papci da bi pravdali svoje papanluke i primitivluke.
A imas totalno pogresnu predstavu o rijeci "capi".
Sudeci po nick-u predpostavljam da si relativno mlad. Stoga si "naucio" pogresne definicije i objasnjenja nekih osobina u ovom gradu.
Nije mi cilj svadja ili rasprava sa nekim ko ima ovakvo vrijednovanje "stvari" ali ne sutim.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
citroen xm

#2369 Re: Odg: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by citroen xm »

mirzet87sa wrote:
citroen xm wrote: Ti baš neki zajeban tip?
Sto posto. Ne znam koji se qrac mijesas kad ne znas ni o cemu se radi.
Samo pitam pošto vidim da papanišeš i glumiš zajebanog tipa koji radi onako kako on hoće.
BadBoy

#2370 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Same i gospodo evo razloga što nam je država otišla u tačku.
insomnia78

#2371 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

A kako bi vi hljeba vam nazvali to sto liku slomis retrovizor il isparas auto dok ovaj nije tu il se izderes na zenu?
Jel to mangup, raja, sta je?
Ako ti vec toliko smeta sacekaj lika pa pred njim slomi retrovizor, izgalami se na njega il sta vec
Doduse nekad ciko i naleti u pravom momentu pa bude svega :D :D

citroen xm

#2372 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by citroen xm »

Ne valja ni lomiti, ali ni biti tolika papčina i gledati samo svoje dupe.
BadBoy

#2373 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

insomnia78 wrote:A kako bi vi hljeba vam nazvali to sto liku slomis retrovizor il isparas auto dok ovaj nije tu il se izderes na zenu?
Jel to mangup, raja, sta je?
Ako ti vec toliko smeta sacekaj lika pa pred njim slomi retrovizor, izgalami se na njega il sta vec
Doduse nekad ciko i naleti u pravom momentu pa bude svega :D :D

Papci i jedan i drugi. Nema tu da je iko "prav".
insomnia78

#2374 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

Pa ovdje se masovno svrsavalo na upise dvojice koji su se dicili lomljenjem retrovizora i maltretiranjem zena

BadBoy

#2375 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Ja koliko vidim u ovom slučaju quarterback je samo napisao da se papci parkiraju na trotoar kada dovoze djecu u školu ujutro, i kako se on mora provlačiti pored njih. Nikakvo lomljenje retrovizora niti psovanje nije spomenuo.
Post Reply