supercali wrote:nije problem sto se gradi sto ce se graditi
problem je kako se izgradilo kako se gradi i kako ce se graditi
a ti sto si ga na neki nacin popusio s tom kupovinom pa sada sebe tjesis je druga prica
Lijepo bi bilo malo pripaziti na riječnik, prije svega.....
Drugo, odakle ti ideja da se tješim

Prije kupovine sam često čitaLA (da, žensko sam, zato te molim za riječnik) šta se piše o Tibrinim zgradama i čudila se neistinama jer imam bliske ljude koji su prije 4,5 (možda i više) godina kupili jedan takav stan. Toliko neistine je napisano da se ja ne mogu načuditi.
Dalje, meni je fkt odlično. Ili vi imate previsoke kriterije pa za, relativno, nisku cijenu po m2 stana očekujete uz stan da ćete dobiti, karikiram, i kućnu pomoćnicu. Pa prosurfajte, kad već nemate priliku uživo vidjeti, stanove koji se prodaju u Tibri.
Lijepo bi bilo da ima više parkinga, još ljepše bi bilo da ima i škola tik uz zgradu ali eto, ni O.Š. Aleksa Šantić nije daleko
Dijete mi ide u vrtić koji se nalazi u Tibrinim zgradama u Nedžaričima još iz perioda kad smo živjeli u N. Sarajevu. Nije nam bilo teško voziti do Nedžerića

A BTW u ovim zgradama ima privatni vrtić
U zgradama imamo sve na dohvat ruke: mesnica, trgovina, pekare, granapi, frizerski saloni, igraona, vrtić, voće i povrće... Tu smo već 10 mjeseci i još jednom ponavljam da NEMAM apsolutno nikakvu zamjerku i da sam opet u situaciji da biram stan izabrala bih baš ovdje i ne, nismo se pokajali jer da jesmo, ni najmnje mi ne bi bio problem reći to na glas