sta ja mogu
priroda evolucija
vocke koje su najcvrsce opstaju
Moderator: _BataZiv_0809
Black swan wrote:Da
Meni je bio ok
Mislim 8/10
Ja gledo sva tri i nije strasan. Ali je zato gluprodjeni_95 wrote:Ko je gledao "Human centipede" ne treba mu drugi horror
Zaboravio si i gadantriconja wrote:Ja gledo sva tri i nije strasan. Ali je zato gluprodjeni_95 wrote:Ko je gledao "Human centipede" ne treba mu drugi horror
I nemojBlack swan wrote:nisam gledao centepidu
niti me zanima
niti vidim smisao
rodjeni_95 wrote:Ko je gledao "Human centipede" ne treba mu drugi horror
Ti kratki su mi ponekad i bolji od ovih "normalnog trajanja"dezurni_ucenik wrote:
onda nisi gledao seriju japanskih kratkih filmova "guinea pig". Charlie Sheen prijavio FBI misleci da je rijec o pravom snuffu.
rodjeni_95 wrote:Ti kratki su mi ponekad i bolji od ovih "normalnog trajanja"dezurni_ucenik wrote:
onda nisi gledao seriju japanskih kratkih filmova "guinea pig". Charlie Sheen prijavio FBI misleci da je rijec o pravom snuffu.![]()
Inače japanci su ludi što se horrora tiče, a tek kad počnu prankove praviti na osnovu njih... Ludilo
Koji je sljedeci?Black swan wrote:
Dobar pravo, prepade me. Nisam imao gori jumpscare od onog kineskog filma pa do sadrodjeni_95 wrote:Jeste kratak, al' lično me dobro skenjao jedan dio![]()
Dark Water, odličan...dezurni_ucenik wrote: da japanci imaju bas lude horore. marebito, audicija, ichie the killer, onda onaj kad zena doseli u novi stan sa cerkicom pa joj prokapava od stana iznad, zaboravio sam kako se taj zove.
dragma wrote:Dark Water, odličan...dezurni_ucenik wrote: da japanci imaju bas lude horore. marebito, audicija, ichie the killer, onda onaj kad zena doseli u novi stan sa cerkicom pa joj prokapava od stana iznad, zaboravio sam kako se taj zove.![]()
![]()
Baca na ovoBlack swan wrote:Get.Out.2017.HC.HDRip.XviD.AC3-EVO