Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Banovićanin wrote:Ima li još neko ovdje da će utakmicu gledati u toplini svog doma ? Ipak je previše hladno za vani,a ja sam osjetljiv puno,tako da ću ostati kod kuće.Možda aBd nakon prolaza malo skoknuti do grada,iako valja raniti.
Ja. Mojih 4-5 jarana
Bitno je da je društvo dobro,pa gdje god .
@trcicu trceci
Ma i ja sam do sada gledao u gradu sve.Uvijek bude ludnica,ali ipak je previše hladno.
poostar wrote:preko cega si platila ? ako si preko banke onda vjerovatno ide sporije..ja sam danas preko paypal-a uplatio i sve je bilo uredu
I ja sam preko paypala..Prvo sam kontala hajd vikend, bice u ponedjeljak...kad jos nista. Prvi put kad sam placala balkaniyum odmah sam sve dobila...sad mi istekli mjeseci i uzmem opet i fino mi pise na paypal account da sam platila i da trebam cekati da to prodje, sta li...
Kliknete na par France - BiH, i ispod se pojavi najmanje 20 raznih linkova (do utakmice bice ih još toliko) i birate koji vam najviše odgovara....Veetle ili Ustream su najbolji, bar kod mene.
Last edited by LSD on 11/10/2011 19:57, edited 1 time in total.
1 min - Spaha se zajebava sa francuzima
22 min - Dzeko konta 'ako sad ne postanem heroj bit cu na klupi kod Mancinija'
37 min - Dzeko zabija 1:0, ja skacem
45 min prvo poluvrijeme zavrseno
45.10 min Platini zove sudiju i kaze 'de sredi da ovi moji odu na prvenstvo'
46 min drugo poluvrijeme pocinje, Spaha se opet zajebava sa francuzima
51 min Ibisevic ulazi, bosanci poludjeli na stadionu
62 min Miske konta 'ako cu se prodat moram se sad dokazat'
71 Miske zabija 2:0, pokusavam da smirim samog sebe
90 min kraj Bosna na Evropsko
90.10 Platini zove sudiju i pita ga 'i sta bi?', a sudija ce njemu 'Onaj odozgo mi zaprijetio...'...
Hladne mi ruke, hladne mi noge..isto kao nekad kad idem na ispit.
imam glup osjecaj a ne volim ovaj osjecaj.. daj boze da nas ljudi ne otresu kao slinu
pa da se 3 godine oporavljamo.
I jah, zaboravih vam reći (ovima što stanuju u zgradama i parkiraju svoje ljubimce negdje ispod)...virnite pođahkad kroz prozor za svaki slučaj, jer koliko god je večeras svima nama kao neki praznik za dušu isto tako je i šanerima i lopovima, pogotovo što se spušta magla i imaju otvorene opcije u vezi svoga posla...govorim iz iskustva jer su mi burazu klepili auto za vrijeme jedne slične tekme, a i inače kada se pogledaju crne hronike da se zaključiti o čemu
pričam .... .
moa wrote:Hladne mi ruke, hladne mi noge..isto kao nekad kad idem na ispit.
imam glup osjecaj a ne volim ovaj osjecaj.. daj boze da nas ljudi ne otresu kao slinu
pa da se 3 godine oporavljamo.
Ma da nas 20-0 poderu veceras (nedo Bog), opet treba cestitati momcima i Papetu za sve dosad i podržati ih u baražu.
Zaslužili su to itekako...ali prvo veceras pokušati obezbjediti direktan plasman.