FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- poznanik
#2352 Re: FK Sarajevo - Europa League
Takođe, pridružujem se iskrenim čestitkama za pobjedu u odličnoj utakmici i navijačima za extra pristojno i uredno navijanje, ne samo na utakmici, nego za čitavo popodne provedeno na sarajevskim ulicama

- Saraj`vo
#2353 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hvala svima koji su ovo veče učinili posebnim. Hvala i konama na čestitkama znam da je od srca vidio sam ih bar desetak večeras na istoku. Idemo dalje.
-
baxul
#2354 Re: FK Sarajevo - Europa League
Кошмарна вечер за българския футбол.bordo_boy wrote:http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2736931
- valterbranisarajevo
#2355 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kako pokrenuti ovo sa stolicama? Mislim da bi tu dosta posla mogli uraditi novinari sa par članaka na portalima, pa još ako bi otišao zvaničan zahtjev recimo uprave i udruženja navijača, pa da se i on vrti..ja mislim da se to ne bi moglo baš lako ignorisati. Nekoliko dana pritiska i neko će se sigurno oglasiti i popustiti..pogotovo što dolaze izbori...Sada imamo šansu i treba je iskoristiti.... 
- armin071
#2356 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jest al pitanje je "samo" ko će "pljunuti"u keš??valterbranisarajevo wrote:Kako pokrenuti ovo sa stolicama? Mislim da bi tu dosta posla mogli uraditi novinari sa par članaka na portalima, pa još ako bi otišao zvaničan zahtjev recimo uprave i udruženja navijača, pa da se i on vrti..ja mislim da se to ne bi moglo baš lako ignorisati. Nekoliko dana pritiska i neko će se sigurno oglasiti i popustiti..pogotovo što dolaze izbori...Sada imamo šansu i treba je iskoristiti....
- plejka2
#2357 Re: FK Sarajevo - Europa League
Zeta treca bila u ligi a onaj celik sto je borca izbacio uso iz druge lige kolko skontah posto ih u prvoj na tabeli ne vidim.U svakom slucaju nece bit jednostavno....quarterback wrote:Posto sam totalni levat za fudbal sad onako jedno pitanje mozda cudno, u odnosu na ovaj levski jel ova zeta bolja ili gora? Ima li Sarajevo sanse tu ?
Cestitke na pobjedi komsijama
- Kinaski
#2358 Re: FK Sarajevo - Europa League
Posbna cestitka ovom prilikom ide za naseg druga Moketa Malovcica , uz pjesmu "Ne kunem te " 
A sto se tice stolica , nema vam klub ni za hljeba kako treba . Jebiga ulozite sve pare od evrope u stolice i mi bi vam trebali pomoci .
A sto se tice stolica , nema vam klub ni za hljeba kako treba . Jebiga ulozite sve pare od evrope u stolice i mi bi vam trebali pomoci .
-
the_stick
#2359 Re: FK Sarajevo - Europa League
sa stolicama je problem sto se tender stima firmi koja nikako da na tenderu budu najbolja, pa se tender stalno obara... valjda se ide na kartu, vremenom ce vecini dobavljaca dosaditi da se prijavljuju na tender, a neki vec jesu odustali, pa ce biti 'eh vidi samo jedna firma ostala.. pa moramo njima dati'..
nemogu to kod nas biti cista posla... nazalost... jebe se njih i za Sarajevo i za Zelju i za reprezentaciju.. samo je bitno ko ce pare uzeti...
nemogu to kod nas biti cista posla... nazalost... jebe se njih i za Sarajevo i za Zelju i za reprezentaciju.. samo je bitno ko ce pare uzeti...
- poznanik
#2360 Re: FK Sarajevo - Europa League
Općina Centar, "Grad", Kanton Sarajevo, ostali donatori - pravne i fizičke osobe... Svako pomalo, samo treba iskoristiti trenutak i snažno započeti s pritiskom, upravo na način koji je @Valter predložio.armin071 wrote:Jest al pitanje je "samo" ko će "pljunuti"u keš??valterbranisarajevo wrote:Kako pokrenuti ovo sa stolicama? Mislim da bi tu dosta posla mogli uraditi novinari sa par članaka na portalima, pa još ako bi otišao zvaničan zahtjev recimo uprave i udruženja navijača, pa da se i on vrti..ja mislim da se to ne bi moglo baš lako ignorisati. Nekoliko dana pritiska i neko će se sigurno oglasiti i popustiti..pogotovo što dolaze izbori...Sada imamo šansu i treba je iskoristiti....
- Lafo.Mamone
#2361 Re: FK Sarajevo - Europa League
Valjalo bi zatalasati definitivno.valterbranisarajevo wrote:Kako pokrenuti ovo sa stolicama? Mislim da bi tu dosta posla mogli uraditi novinari sa par članaka na portalima, pa još ako bi otišao zvaničan zahtjev recimo uprave i udruženja navijača, pa da se i on vrti..ja mislim da se to ne bi moglo baš lako ignorisati. Nekoliko dana pritiska i neko će se sigurno oglasiti i popustiti..pogotovo što dolaze izbori...Sada imamo šansu i treba je iskoristiti....
Mene zanima jedna stvar. Sta i kad bi postavili stolice na zapad ? Da li bi vec iducu tekmu mogli iskoristiti zapadnu tribinu ili se tu okasnilo ? Pitam jer kontam da bi u slucaju postavljanja stolica morao doci neko iz UEFE da pogleda nove stolice i to sto je uradjeno. Imaju li tu neki striktni rokovi ili ne ?
- splend
#2362 Re: FK Sarajevo - Europa League
nije likCe levskiKoshpa wrote:Nego kad je utakmica s Celikom
odlicna utakmica, jebiga, imate najboljeg igraca lige, imate najboljeg i napadaca u ligi i kao sto sam prije prve evropske tekme saraj'va rekao - odigrat cete dobro u evropi
- Kinaski
#2363 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bit ce im jednostavnije nego protiv levskog , ali smanjiti malo euforiju prije svega .plejka2 wrote:Zeta treca bila u ligi a onaj celik sto je borca izbacio uso iz druge lige kolko skontah posto ih u prvoj na tabeli ne vidim.U svakom slucaju nece bit jednostavno....quarterback wrote:Posto sam totalni levat za fudbal sad onako jedno pitanje mozda cudno, u odnosu na ovaj levski jel ova zeta bolja ili gora? Ima li Sarajevo sanse tu ?
Cestitke na pobjedi komsijama
- necko_hz
#2364 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ivan Sesar.splend wrote:onaj lik, zadnji vezni, broj 5, strasan igrac - jel moze neko reci kako se zove,
-
iceman2010
#2365 Re: FK Sarajevo - Europa League
splend wrote:nije likCe levskiKoshpa wrote:Nego kad je utakmica s Celikom![]()
![]()
odlicna utakmica, jebiga, imate najboljeg igraca lige, imate najboljeg i napadaca u ligi i kao sto sam prije prve evropske tekme saraj'va rekao - odigrat cete dobro u evropionaj lik, zadnji vezni, broj 5, strasan igrac - jel moze neko reci kako se zove, jer nisam upratio sastave a tekmu sam u kafani u zenici gledao, pa nije bilo tona. i jah, tu gdje sam gledao, bilo nas je 20 i svi smo 'podupirali' saraj'vo
![]()
Ivan Sesar.
- ruud
#2366 Re: FK Sarajevo - Europa League
LUDILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
iceman2010
#2367 Re: FK Sarajevo - Europa League
Uze mi mustuluknecko_hz wrote:Ivan Sesar.splend wrote:onaj lik, zadnji vezni, broj 5, strasan igrac - jel moze neko reci kako se zove,
- Opetja033
#2368 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma ne znam sta da napisem. Srce mi je k'o Trebevic, ne pamtim kada mi je bio sretniji dan u zivotu. Nakon treceg gola i nakon sto je debil odsvirao kraj - pogled na tribinu, na bracu koja su godinama prolazila kroz sranja vezana za nas klub i grupu te njihove suze radosnice, jebeni momci placu kao mala djeca. Taj trenutak, te sekunde su mi bile dovoljne da shvatim kako je sve vrijedilo i kako bukvalno vrijedi umrijeti za ovaj klub i grad. Pisem ovo i suze teku........ Neopisiv osjecaj ponosa.
Zelim se zahvaliti svima koji su bili uz nas i koji su nam davali podrsku od komsija, preko RA pa do Torcide Sandzak (i svima ostalim, da sada ne pominjem pojedinacno)
. Jebali smo im majku za sve. Parole su bile mangupske, do jaja.
Posebno se zelim zahvaliti komsijama na cestitkama ovdje. Bilo je ovo vise od utakmice i nadmudrivanja dvije navijacke grupe, to nam je svima jasno.
Zelim se zahvaliti svima koji su bili uz nas i koji su nam davali podrsku od komsija, preko RA pa do Torcide Sandzak (i svima ostalim, da sada ne pominjem pojedinacno)
Posebno se zelim zahvaliti komsijama na cestitkama ovdje. Bilo je ovo vise od utakmice i nadmudrivanja dvije navijacke grupe, to nam je svima jasno.
- ruud
#2369 Re: FK Sarajevo - Europa League
ruud wrote:Kad god je kiša padala, padali su i protivnici![]()
braćo po boji, nek nam je sretno i da prođemo aBd, red je više
SAMO DA SE CITIRAM
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2370 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sesar Ivan, nasa zakletva. Momak pretrci za dvojicu i protiv Kozare i protiv Levskog, njemu je svejedno tako on igra..fajter pravi.splend wrote: onaj lik, zadnji vezni, broj 5, strasan igrac - jel moze neko reci kako se zove
-
bosnjo89
#2371 Re: FK Sarajevo - Europa League
Opetja033 wrote:Ma ne znam sta da napisem. Srce mi je k'o Trebevic, ne pamtim kada mi je bio sretniji dan u zivotu. Nakon treceg gola i nakon sto je debil odsvirao kraj - pogled na tribinu, na bracu koja su godinama prolazila kroz sranja vezana za nas klub i grupu te njihove suze radosnice, jebeni momci placu kao mala djeca. Taj trenutak, te sekunde su mi bile dovoljne da shvatim kako je sve vrijedilo i kako bukvalno vrijedi umrijeti za ovaj klub i grad. Pisem ovo i suze teku........ Neopisiv osjecaj ponosa.
Zelim se zahvaliti svima koji su bili uz nas i koji su nam davali podrsku od komsija, preko RA pa do Torcide Sandzak (i svima ostalim, da sada ne pominjem pojedinacno). Jebali smo im majku za sve. Parole su bile mangupske, do jaja.

- plejka2
#2372 Re: FK Sarajevo - Europa League
Volio bih da hoce i drago bi mi bilo pravo da daleko doguraju.187 wrote: Bit ce im jednostavnije nego protiv levskog , ali smanjiti malo euforiju prije svega .
Al uvjek su bile zajbane utakmice kad se sastaju nasi iz bivse drzave.Nekad je lakse igrat sa jacim strancem...
-
Bugar-BiH
#2373 Re: FK Sarajevo - Europa League
4estitam, Sarajevo je pobedio bez iakavih problema. Al opet ponavlajm da nije bilo nikad noz, zica... internet je druga stvar, tam zbod anonimnoscu svaki moze sve. Ratko i arkan je bila glupa stvar, al se radujem da su momci iz Sarajeva pokazali na6im manekenima kako se igra do smrti. Nadam se da ce savladati Zetu, jer da vidim i stvarni timovi ovdje kod grupe. Pozdravljam jo6 jednom i opet izvinite.
- necko_hz
#2374 Re: FK Sarajevo - Europa League
iceman2010 wrote:Uze mi mustuluk![]()
![]()
- bosnianidiot
#2375 Re: FK Sarajevo - Europa League
.splend wrote:nije likCe levskiKoshpa wrote:Nego kad je utakmica s Celikom![]()
![]()
odlicna utakmica, jebiga, imate najboljeg igraca lige, imate najboljeg i napadaca u ligi i kao sto sam prije prve evropske tekme saraj'va rekao - odigrat cete dobro u evropionaj lik, zadnji vezni, broj 5, strasan igrac - jel moze neko reci kako se zove, jer nisam upratio sastave a tekmu sam u kafani u zenici gledao, pa nije bilo tona. i jah, tu gdje sam gledao, bilo nas je 20 i svi smo 'podupirali' saraj'vo
![]()
Last edited by bosnianidiot on 27/07/2012 00:52, edited 1 time in total.