NorisCak wrote:Vidim , ovdje veselo....

..neka ,neka.. i treba...
No dobro to , nego da vidimo sta trenutno imamo ovdje...
Koliko vidim desilo se opet da je Dodik ponovo poentirao (sto je vec ,ruku na srce , vec postalo pravilo )..
Ne znam, mozda sam ja naivan, ali meni se cini da je Dodik Referendum iskoristio , bez da ga je i realizovao...
Pametno..to kosta finh para..
I taman kad su mnogi , u svojoj naivnosti, pomislili 'Gotov je !'... Dodik je , na ocigled vecine zbunjenih i inace anemicnih politicara u FBiH , i ponekih i iz RS (nebitnih)...ponovo ugurao loptu u mrezu kroz noge golmanu Lagumdziji (inace odnedavno kapitenu ekipe 'Zelenih') ..
Golmanu za koji ce ' uprava kluba' vrlo brzo( kada pocnu pljustiti golovi sa svih strana) shvatiti da covjek 'rupa ziva' i da je skroz pogresna investicija .Pa ce ga poslati ga da se sa H.Silajdzijicem zabavlja, igrajuci domino u nekoj od kafanici u sarajevskom predgradju , gdje inace svracaju penzioneri..
No, tako ti je to u sportu ...
Nova nada Federalne Ekipe je Radoncic , koji strpljivo ceka da utrci na teren...( inace je ' mali ' u poslednje vrjeme poprilicno napredovao

)..Ali on nece igrati spic igraca , kao sto su mnogi mislili, nego veznog..Sto ce svakako dobro doci da se iz svih BiH ekipa izdvoje najbolji igraci za reprezentativne utakmice koje se moraju odigrati da bi se kvalifikovali u EU takmicenje.
I ida zavrsim ovaj sportski izvjestaj konstatacijom ,da se opet pokazalo da Miletova igra ima mnogo (sasvim dovoljno) simpatizera na Zapadu .
Ko to ne vidi, taj ne zna sta je fudbal.