Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Faraone

#2351 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Faraone »

Stevanovic je dobar,realno govoreci bolje mu je sa Seviljom plakat,nego se sa Vosom smijati,on ce se izboriti za svoje mjesto,po mom skromnom misljenju od prve minute protiv Grka u Zenici,a sto se tice stopera,Bicakcic je navodno zavrsen,a za Kolasinca ne znam,Bicakcica gledam stalno u cvajti,momak je odlican,prema kicker.de je treci najbolji stoper cvajte.... Zukanovic ni tamo ni vamo sa Gentom,Vranjes od Uniteda do Alanije,smijesno,definitivno nam treba dobar stoper uz Spahu,posebno kad se uzme da je Spahicu vec 32 i vec je star,treba njegov nasljednik... i jos bi samo rekao da nam je prijeko potreban lijevi bek,jer Lulic i Salihovic definitivno ne mogu igrati tu,Zukanovic je igrao tu poziciju onih 15,20 minuta protiv Litvanije,ali nama slijedi Grcka i pitanje moze li Zukanovic odigrati to,Salihovic bi bio puno korisniji kao svjez igrac sa klupe kao i Misimovic(koji po meni ide za parama u Kinu,i nema vise fudbala za njega).Mozemo mi ovdje pisati do sutra,al vidjecemo,vrijeme ce pokazati!

http://www.kicker.de/news/fu%20ssball/2 ... orbei.html
ja71

#2352 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ja71 »

malko ce me nasikirati ako protiv Grcke bude previse novih koji po 1. put igraju zajedno
Faraone

#2353 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Faraone »

ja71 wrote:malko ce me nasikirati ako protiv Grcke bude previse novih koji po 1. put igraju zajedno
Ima prijateljska sa janezima,valjda ce se uigrat :D
luckylaka

#2354 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

ja71 wrote:malko ce me nasikirati ako protiv Grcke bude previse novih koji po 1. put igraju zajedno
A ko bi to novi mogao zaigrati,kada novi za sada i nema osim ovog svabe.Da ono hoce pregurati ovaj januar pa da pocne euforija
MOSALJOZE

#2355 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

luckylaka wrote:
A ko bi to novi mogao zaigrati,kada novi za sada i nema osim ovog svabe.Da ono hoce pregurati ovaj januar pa da pocne euforija
Ma kakvi novi samo uigrana kombinacija protiv janeza novo uvesti protiv grka najace sto mozemo
Herr Flick

#2356 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Herr Flick »

Na kraju svega ce Stevanovic zavrsit u nekom Ukrajinskom klubu ili nekom Ruskom :-) :-) :-)
MOSALJOZE

#2357 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Herr Flick wrote:Na kraju svega ce Stevanovic zavrsit u nekom Ukrajinskom klubu ili nekom Ruskom :-) :-) :-)
evo pisu prihvatili ponudu od sevilje
Herr Flick

#2358 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Herr Flick »

MOSALJOZE wrote:
Herr Flick wrote:Na kraju svega ce Stevanovic zavrsit u nekom Ukrajinskom klubu ili nekom Ruskom :-) :-) :-)
Pisu novine svasta :lol: :lol:
ja71

#2359 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ja71 »

luckylaka wrote:
mislio sam na ovaj prijedlog koji u sustini nije los, jedino je problematican sto bi imali 2 nova igraca u odbrani
DonVito wrote:Mujdza---Spahic--Zukanovic (Bicakcic )--Kolasinac :)
Arteta

#2360 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Arteta »

Samo nam zadnji vezni fali pa da sledece sezone imamo prvi tim sastavljan od igraca iz lige Petice.
Sila smo oca mi :dance:
luckylaka

#2361 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

MOSALJOZE wrote:
Evo pise i da nisu********Butorović za SPORTAL.RS: Stevanović nije prodat Sevilji!
30 decembar 2012 | 12:11(4)
vinnie_jones

#2362 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vinnie_jones »

Ma tušnuće ga hip-hop Era Ojdanić čim izleti šta konkretno.
buzzer

#2363 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by buzzer »

Arteta wrote:Samo nam zadnji vezni fali pa da sledece sezone imamo prvi tim sastavljan od igraca iz lige Petice.
evo prve postave iz liga petice (u nadi da ce stevanovicu uspjeti transfer u januaru i da ce do grcke stici bico i kolasinac):

begovic
mujdza-bicakcic-spahic-kolasinac
salihovic
stevanovic-pjanic-lulic
ibisevic-dzeko

jos samo da bude pameti da im se obezbjede najbolje moguce rezerve, da ne bude budalastina sa zavaljivanjem na neprirodne pozicije i gomilanjem/negomilanjem igraca.

rezervna ekipa:

buric/sehic
vranjes-pandza-zukanovic-kvesic
medunjanin
visca-misimovic-husejnovic
djuric-muslimovic

(ovo mozda moze i bolje, ali bi bilo ozbiljno imati svakom prvotimcu predvidjenu rezervu za slucaj kartona/povreda, a takodje bi se pojacanom konkurencijom podigao nivo zalaganja igraca i borbe za startersku poziciju)

besic, svraka, sesar, zahirovic (prekobrojne sestice), kao i vrsajevic, sunjic i ibricic bi trebali ostati na sirem spisku, ali s njima treba porazgovsarati i objasniti im da trenutno drugi igraci imaju prednost u timu i da nastave sa zalaganjem za mjestom u timu.
luckylaka

#2364 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

buzzer wrote:
Arteta wrote:Samo nam zadnji vezni fali pa da sledece sezone imamo prvi tim sastavljan od igraca iz lige Petice.
evo prve postave iz liga petice (u nadi da ce stevanovicu uspjeti transfer u januaru i da ce do grcke stici bico i kolasinac):

begovic
salihovic
stevanovic-pjanic-lulic
ibisevic-dzeko

jos samo da bude pameti da im se obezbjede najbolje moguce rezerve, da ne bude budalastina sa zavaljivanjem na neprirodne pozicije i gomilanjem/negomilanjem igraca.

rezervna ekipa:

buric/sehic
medunjanin
djuric-muslimovic

(ovo mozda moze i bolje, ali bi bilo ozbiljno imati svakom prvotimcu predvidjenu rezervu za slucaj kartona/povreda, a takodje bi se pojacanom konkurencijom podigao nivo zalaganja igraca i borbe za startersku poziciju)

besic, svraka, sesar, zahirovic (prekobrojne sestice), kao i vrsajevic, sunjic i ibricic bi trebali ostati na sirem spisku, ali s njima treba porazgovsarati i objasniti im da trenutno drugi igraci imaju prednost u timu i da nastave sa zalaganjem za mjestom u timu.
Kvesic,Visca,Husejnovic za sad krajnji domet Reprezentacija Kantona Sarajeva :D
samo_ti

#2365 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by samo_ti »

Posto je Sehic bez kluba, ili ce bez istog ostati...treba zvati Burica :dance:
MightyMatch

#2366 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MightyMatch »

buzzer wrote:

begovic
salihovic
stevanovic-pjanic-lulic
ibisevic-dzeko

rezervna ekipa:

buric/sehic
medunjanin
djuric-muslimovic

Rezervna ekipa,izuzev mozda par njih ti je zesca taraba,sto neko rece i za bajramski turnir a kamoli nekih kvalifikacionih duela.
Sto se prve ekipe tice Bicakcic fakticki ''proigrao''u drugoj ligi( ali samo jedan mec protiv Bundesligasa Freiburg u kupu i ovaj stigao da bude najlosiji na toj tekmi),Kolasinac u cjeloj polusezoni nema vise od trideset minuta u cjeloj BL sezoni,Salihovic bukvalno ne pamti da li je uopste igrao na poziciji zadnjog veznog i uz to sam ko od majke rodjen na toj poziciji.A mi i sa dvojicom zadnjih vezni imali uvijek problema,kamoli jedan.
I onda se ovakvi nadzu da ''kritikuju'' posao selektora :roll:
BHF_Manijak

#2367 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

Salihovic nakon sto se vratio sa suspenzije od 4 utakmice odigrao je jednu poziciji na ofanzivnom lijevom a 2 utakmice na poziciji zadnjeg veznog, stoga ne izmisljaj Corola!
buzzer

#2368 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by buzzer »

MightyMatch wrote: Rezervna ekipa,izuzev mozda par njih ti je zesca taraba,sto neko rece i za bajramski turnir a kamoli nekih kvalifikacionih duela.
Sto se prve ekipe tice Bicakcic fakticki ''proigrao''u drugoj ligi( ali samo jedan mec protiv Bundesligasa Freiburg u kupu i ovaj stigao da bude najlosiji na toj tekmi),Kolasinac u cjeloj polusezoni nema vise od trideset minuta u cjeloj BL sezoni,Salihovic bukvalno ne pamti da li je uopste igrao na poziciji zadnjog veznog i uz to sam ko od majke rodjen na toj poziciji.A mi i sa dvojicom zadnjih vezni imali uvijek problema,kamoli jedan.
pa dobro, mozda je zahirovic bolja opcija za rezervnog desnog beka, ibricic sam za dva napadaca, mozda je bolje imati 8 zadnjih veznih i nijednog lijevog beka..... ali za zebe i onoga sa francuskog biroa za zaposljavanje.... sto li je bio nezaposlen, da se insan cudom cudi.
MightyMatch

#2369 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MightyMatch »

buzzer wrote:
MightyMatch wrote: Rezervna ekipa,izuzev mozda par njih ti je zesca taraba,sto neko rece i za bajramski turnir a kamoli nekih kvalifikacionih duela.
pa dobro, mozda je zahirovic bolja opcija za rezervnog desnog beka, ibricic sam za dva napadaca, mozda je bolje imati 8 zadnjih veznih i nijednog lijevog beka..... ali za zebe i onoga sa francuskog biroa za zaposljavanje.... sto li je bio nezaposlen, da se insan cudom cudi.
Kazu internet je cudo i da se svaka tvrdnja moze u tili cas potvrditi.
De nebilo ti zapovjedjeno valjda budes pronasao u datoteki i jedan jedini dan za tog doticnog gospodina sa Francuskog biroa za zaposljavanje.
I da bez ijednog lijevog beka i sa 8 zadnjih veznih mi na prvoj poziciji,za insana dovoljno. :D
Last edited by MightyMatch on 30/12/2012 19:46, edited 2 times in total.
ja71

#2370 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ja71 »

da repliciram samom sebi :D posto me jos nesto sikira:
Grci imaju onog PapaNdopulusa i Samarasa, obojica visoki i dobro skacu.
Bojim se da smo tu slabiji.
Vec ko vidim pada go iz kornera.
Sta cemo tu ?
Da posaljemo Dzeku u odbranu ?
buzzer

#2371 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by buzzer »

MightyMatch wrote:
buzzer wrote:
Kazu internet je cudo i da se svaka tvrdnja moze u tili cas potvrditi.
De nebilo ti zapovjedjeno valjda budes pronasao u datoteki i jedan jedini dan za tog doticnog gospodina sa Francuskog biroa za zaposljavanje.
I da bez ijednog lijevog beka i sa 8 zadnjih veznih mi na prvoj poziciji,za insana dovoljno. :D
nakon uspjesnog dvomjesecnog vodjenja antalijaspora u proljece 2008, pa do dolaska na kormilo reprezentacije bih. :) i orgazmickog transa objektivnih obozavatelja....

samo da gekas nastavi mashiti zicere.... jebo rezerve, daj da se malo i buraza pogura
MOSALJOZE

#2372 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

ja71 wrote:
da repliciram samom sebi :D posto me jos nesto sikira:
Grci imaju onog PapaNdopulusa i Samarasa, obojica visoki i dobro skacu.
Bojim se da smo tu slabiji.
Vec ko vidim pada go iz kornera.
Sta cemo tu ?
Da posaljemo Dzeku u odbranu ?
nije papandopulos nego papastoteipjeipojgipojeKOSTOLOMOS tanki smo imamo dzeku visokog moze vedo,spaha,ognjen skocit naravno asmir da ne pričam al smo stvarno tanki u ovoj skok igri vidjelo se i protiv litvanije(ili latvija sve isto) kad smo primili gol
luckylaka

#2373 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Koliko kod neki pjenili ovdje nema njima druge nego prihvatiti realnost a to je za sada PAPE -najbolji selektor,PAPE-najbolji igrac.Ako PAPE kaze,igrace Miske a ne Pjanic ili igrace Vedo a ne Dzeko,,to ima da se ispostuje jer trenutno prvo mjesto govori sve.Idemo dalje.Grcka(kom opanci,kom obojci)ali poznavajuci selektora ne sumnjam u tricu :bih: :bih:
MightyMatch

#2374 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MightyMatch »

buzzer wrote:
nakon uspjesnog dvomjesecnog vodjenja antalijaspora u proljece 2008, pa do dolaska na kormilo reprezentacije bih. :) i orgazmickog transa objektivnih obozavatelja....

samo da gekas nastavi mashiti zicere.... jebo rezerve, daj da se malo i buraza pogura
Do koje godine, od koje,sta koga cega.De ti to jos jednom provjeri a ako nemas skenera sa French biroa za zaposljavanje da ti posudimo.Nebi li nam malo tocnije docarao to sto pises.
Jer kako na forumu izricito pise,svako namjerno izricanje i sirenje dezinformacija i neistina moze da podlijeze sankcijama.Hvala lijepa @buzzer i do citanja i naravno u zelji da ces nam se sav sretan vratiti sa tim povjerljivim stankama.
U protivnom tvoje pisanje je bas pisanje ali uz vjetar.
Usput reci da na BP dignu malo precku protiv Grka,da to Miske nakon rize uvalja.
buzzer

#2375 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by buzzer »

MightyMatch wrote:
buzzer wrote:

Do koje godine, od koje,sta koga cega.De ti to jos jednom provjeri a ako nemas skenera sa French biroa za zaposljavanje da ti posudimo.Nebi li nam malo tocnije docarao to sto pises.
Jer kako na forumu izricito pise,svako namjerno izricanje i sirenje dezinformacija i neistina moze da podlijeze sankcijama.Hvala lijepa @buzzer i do citanja i naravno u zelji da ces nam se sav sretan vratiti sa tim povjerljivim stankama.
U protivnom tvoje pisanje je bas pisanje ali uz vjetar.
Usput reci da na BP dignu malo precku protiv Grka,da to Miske nakon rize uvalja.
jest samo sto cete morati vi iz propagandne sluzbe dokazati da to nije istina. :) ....da je, recimo, dao, a ne dobio otkaz u antaliji, jer su mu iz psg poslali ponudu koju se ne moze odbiti, a koju trener njegovih kvaliteta i zasluzuje. :)
... inace pisate u vjetar.
Post Reply