ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

drndalo

#2351 Re: ekupon.ba

Post by drndalo »

S druge strane, u Pragu je gradski saobracaj vrlo dobro rijesen, pa ni to nije kraj svijeta, ako nekome ova ponuda odgovara... Slazem se da popust realno nije u % onoliki kolikim ga reklamiraju, ali ovo nije losa cijena za 2 osobe sa doruckom, jer u vecini hotela te kategorije prate Evropsku modu u kojoj je zadnjih godina uobicajeno da doplatis dorucak cca. 5 EUR/osoba...
madnessa

#2352 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

drndalo wrote:S druge strane, u Pragu je gradski saobracaj vrlo dobro rijesen, pa ni to nije kraj svijeta, ako nekome ova ponuda odgovara... Slazem se da popust realno nije u % onoliki kolikim ga reklamiraju, ali ovo nije losa cijena za 2 osobe sa doruckom, jer u vecini hotela te kategorije prate Evropsku modu u kojoj je zadnjih godina uobicajeno da doplatis dorucak cca. 5 EUR/osoba...
:thumbup:

Prag je divan, a 8km od središta u tako velikom gradu se može smatrati centrom.
StupskaBitanga

#2353 Re: ekupon.ba

Post by StupskaBitanga »

imam problem ljudi veliki
Naime kupih ove kupone za ćevape i pisalo mi transkacija završena a meni nikada nikakav mail nije došao
Šta da radim?
drndalo

#2354 Re: ekupon.ba

Post by drndalo »

Prag jeste divan, mada se ova lokacija pored zracne baze Kbely ne moze smatrati centrom... Ali, sa metroom to nije nikakav problem... S kraja na kraj grada si za 20-30 minuta... Plus tramvaj, plus autobus... Plus piva... Plus cehinje... Plus Skoda... :lol:
StupskaBitanga wrote:imam problem ljudi veliki
Naime kupih ove kupone za ćevape i pisalo mi transkacija završena a meni nikada nikakav mail nije došao
Šta da radim?
Posalji mail ljudima, ili ih zovni telefonom... Ja sam jutros dobio mailove za cevape...
Last edited by drndalo on 24/02/2012 12:53, edited 1 time in total.
shuma.ispod.pazuha

#2355 Re: ekupon.ba

Post by shuma.ispod.pazuha »

Prag je konza, ko god može da priušti nek ne razmišlja puno, da nemam toliko obaveza na poslu davno bi uplatio, u svakom slučaju fenomenalna ponuda ekupona :thumbup:
Moljito

#2356 Re: ekupon.ba

Post by Moljito »

StupskaBitanga wrote:imam problem ljudi veliki
Šta da radim?
i ja sam kupio kupone, nije mi dosao mail . Ali uredno mi stoje na profilu ekupona, ako ti nema tako kupona zovi ekupon
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
anestezija123

#2357 Re: ekupon.ba

Post by anestezija123 »

Ne znam, ja nisam navikla da budem tako daleko smjestena kada idem negdje. Posebno ako se moze naci smjestaj za istu cijenu puno blize centru. Po mom misljenju je gubitak vremena voznja 20-30 minuta u jednom pravcu ako ides vec samo na 3 dana. :)
drndalo

#2358 Re: ekupon.ba

Post by drndalo »

Pretezno se slazem, ali nemojmo zbog toga odvracati ljude... Mada i vozarenje nekada ima svoje prednosti, vidis dijelove grada koje malo turista vidi... Mi smo tako trazeci servis za rucni sat bili u par kafana tipa:"Krcma Sumadija", u nekom kvartu bog-te-pita, jedini ne-Cesi smo bili, kockasti stolnjaci iz '78... Interesantno... Dobra stvar ove ponude je da se mogu kombinovati kuponi za boravak >2 dana...
madnessa

#2359 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Jučer sam bila u Sovi. Kolač je fenomenalnog okusa, ali je zipovan, tj. dva su tamam veliki kao negdje jedan, a sok je došao u čaši upola manjoj nego na slikama ponude. Definitivno nikad u onakvom ambijentu ne bih dala 15KM za ovako majušnu narudžbu. Nije nikakav mliječni bar sa pet zvjezdica nego ugodno upakovan kafić, gdje većinom srednjoškolci dolaze. I ne sviđa mi se neprozračnost, jer su svi pušili i to se vidno osjetilo.

Da me ne biste pogrešno shvatili... Vjerovatno bih i bez ponude otišla na kafu kada sam u gradu, ali ponuda vrijedi onoliko koliko sam platila, jer mi se čini da su i porcije upola manje.
akcija007

#2360 Re: ekupon.ba

Post by akcija007 »

jel ko bio na cevapima u petici kako je bilo ?
vjesticanametli

#2361 Re: ekupon.ba

Post by vjesticanametli »

bila ja danas :D guzvaaaaaaaaaa sve kuponĐŽije dosle ali su super ljubazni uposleni
nas je 3 bilo i zamolili smo 2 petice i 1 desetku i tako i bi...........moras piti sok jogurt nije u ponudi :)
kemalba

#2362 Re: ekupon.ba

Post by kemalba »

Bio sam danas u meksičkom restoranu Caballero. Koja rupa od restorana...nije mi jasno zašto su sa eKuponom pravili sebi protureklamu - hrana fuj,konobarica gleda s visine, potpuna neljubaznost.
Molim Boga da se trenutni stomačni problemi koje imam ne pretvore u nešto ozbiljnije.
Moljito

#2363 Re: ekupon.ba

Post by Moljito »

kemalba wrote:Bio sam danas u meksičkom restoranu Caballero. Koja rupa od restorana...nije mi jasno zašto su sa eKuponom pravili sebi protureklamu - hrana fuj,konobarica gleda s visine, potpuna neljubaznost.
Molim Boga da se trenutni stomačni problemi koje imam ne pretvore u nešto ozbiljnije.

U subotu isto sam bio u meksičkom , loša hrana do bola !!! :x
drndalo

#2364 Re: ekupon.ba

Post by drndalo »

Nego sta se radi s ovih kupona sa uplacenom pomoci...? Nije valjda da ih moram negdje nositi, to mi nema nikakve logike... Znam da je glupo pitanje... :roll:
Abu FEED el-Castro

#2365 Re: ekupon.ba

Post by Abu FEED el-Castro »

Ne moras nigdje nositi koliko znam, a i gdje bi?

Ne gocu dime da ra jani je nava lila na ovaj Bristol, konta mda jeovo jedna dobra i sigu rnapo nuda, da. :D
Misli osam pućiće dode setsa ti.
sary

#2366 Re: ekupon.ba

Post by sary »

kemalba wrote:Bio sam danas u meksičkom restoranu Caballero. Koja rupa od restorana...nije mi jasno zašto su sa eKuponom pravili sebi protureklamu - hrana fuj,konobarica gleda s visine, potpuna neljubaznost.
Meni je Caballero super.
Obozavam njihov fajitas :thumbup:
Doduse bila sam zadnji put prije par mjeseci, nadam se da se nije nista drasticno promijenilo.
Ma.Le.Na

#2367 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

polugodisnja za FK Sarajevo :)
da imam drustvo za utakmica, kupila bih fkt
tamo gdje srce vuče

#2368 Re: ekupon.ba

Post by tamo gdje srce vuče »

Bar na utakmicama mozes uvijek naci dobro drustvo ;)
akcija007

#2369 Re: ekupon.ba

Post by akcija007 »

kad se na e kuponu placa kreditnim karticama pise mi da sam u podgorici platio, imam visa kreditnu turkish ziraat banke i kaze mi izvod da sam u podgorici placao i oni cevapi od 20 KM su me dosli 20,80 KM zbog kursnih razlika
karanana

#2370 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

Ma.Le.Na wrote:polugodisnja za FK Sarajevo :)
iako "rodjeni" i pripadnik red army indijanaca, ipak sam spreman da se zrtvujem i da presjedim s tobom 90 minuta na kosevu uz los fudbal ali dobro drustvo. onda poslije mozemo i na cevape, one ispred stadiona ili one kod ferhatovica, nebitno. a mozemo ponekad odletiti brzinski i do prelijepog suncanog mostara i pogledati kako se igra pravi fudbal.

ma sve sam organizovo. mogo bih staviti ovu svoju ponudu na ekupon:

"dame, uzivajte u dobrom drustvu, cevapima i nogometnim predstavama u sarajevu i mostaru. platite samo 1KM za dan pun uzbudjenja. noc puna uzbudjenja dolazi gratis."
Ma.Le.Na

#2371 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

:lol: :D
awwww karanana to je bas romanticno :oops: :D
ali hairlija mi u mene bi to jako tesko primio...sto iz razloga sto sam na utakmici bordo tima :oops: :D a i zbog tako sarmantnog drustva :wink: :D
Comrad

#2372 Re: ekupon.ba

Post by Comrad »

karanana wrote:
Ma.Le.Na wrote:polugodisnja za FK Sarajevo :)
iako "rodjeni" i pripadnik red army indijanaca, ipak sam spreman da se zrtvujem i da presjedim s tobom 90 minuta na kosevu uz los fudbal ali dobro drustvo. onda poslije mozemo i na cevape, one ispred stadiona ili one kod ferhatovica, nebitno. a mozemo ponekad odletiti brzinski i do prelijepog suncanog mostara i pogledati kako se igra pravi fudbal.

ma sve sam organizovo. mogo bih staviti ovu svoju ponudu na ekupon:

"dame, uzivajte u dobrom drustvu, cevapima i nogometnim predstavama u sarajevu i mostaru. platite samo 1KM za dan pun uzbudjenja. noc puna uzbudjenja dolazi gratis."
Pa drug izgleda da su ovi sa ekupona vidjeli potecijala, vec uspjela ponuda... :shock:
Image

:D
karanana

#2373 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

svaka cast ekuponu sto slusa i potrebe korisnica pretvara u ponudu.
auuuu, pa i za ove kupljene kupone trebace mi najmanje 2-3 mjeseca da ih ispostujem. a prodaja tek pocela. ovo ce biti popularnije od malikovih torti.
ja1977

#2374 Re: ekupon.ba

Post by ja1977 »

:lol: :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2375 Re: ekupon.ba

Post by plain vanilla »

karanana wrote:svaka cast ekuponu sto slusa i potrebe korisnica pretvara u ponudu.
auuuu, pa i za ove kupljene kupone trebace mi najmanje 2-3 mjeseca da ih ispostujem. a prodaja tek pocela. ovo ce biti popularnije od malikovih torti.
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
Post Reply