Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
juventus wrote:Nastupamo 2. po redu. Bezveze mi to.
Zar ne nastupamo treći po redu!
Estonia (Running order position in the Final:
Romania (Running order position in the Final: 17)
Moldova (Running order position in the Final: 15)
Ireland (Running order position in the Final: 6) Bosnia & Herzegovina (Running order position in the Final: 2)
Denmark (Running order position in the Final: 3)
Austria (Running order position in the Final: 18)
Ukraine (Running order position in the Final: 23)
Slovenia (Running order position in the Final: 20)
Sweden (Running order position in the Final: 7)
Je li se iko usudio prognozirati da uzimamo u subotu...haaa?
ovi što povazdan pljuju po Merlinu i ekipi i strovaljuju nešto vizavi izgleda nekih u ekipi nek malo prošeću do ogledala i zraknu se malkice....
niko nam nikad nije ugodio....joj da samo hoće uzet vizavi ovih vječitih negativaca..uhhhhhh...
pitanje za ove negativce:
Znate li kako se kaže mala zmija ?
Ein weiterer Rückkehrer schaffte hingegen den Einzug ins Finale. Und das war für viele eine Überraschung. Der Charles Aznavour aus Bosnien-Hercegovina, Dino Merlin, war allerdings bereits zweimal an einem Grand Prix beteiligt: 1993, als sein gerade gegründetes Land erstmals am ESC teilnahm, schrieb er für Fazla das Lied „Sva bol svijeta“, und 1999 trat er mit Beatrice Poulot und dem von ihm geschriebenen „Putnici“ in Jerusalem an.
Das Duo erreichte Platz sieben, das bislang zweitbeste Ergebnis für Bosnien-Hercegovina. Nun versucht sich Dino Merlin, der auf dem ganzen Balkan ein Star ist, an der weitgehend englischen, sehr eingängigen Popnummer „Love In Rewind“.
Dino Merlin, der mit fast 50 Jahren längst nicht älteste Teilnehmer des Abends, musste als erster auf die Bühne, die Iren von Jedward, gerade mal 19, waren die letzten. Zwischen ihnen liegen wirklich Welten. Doch darf man sich auf den ergrauten Mr. Bojangels im karierten Sakko genauso im Finale freuen wie auf die überdrehten Zwillinge.
i to u FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung - Najjaci denvni list u mackuNje)
mrsko mi prevest, uglavnom su happy sto je prosao, i da je sasvim drugi svijet od onih hajvana iz irske i uporedjuju ga sa nekim Charles Aznavour ??? ko mu je taj??
a meni i dalje zao Bugarske i smrshalog aziza.....
juan wrote:
mrsko mi prevest, uglavnom su happy sto je prosao, i da je sasvim drugi svijet od onih hajvana iz irske i uporedjuju ga sa nekim Charles Aznavour ??? ko mu je taj??
Ein weiterer Rückkehrer schaffte hingegen den Einzug ins Finale. Und das war für viele eine Überraschung. Der Charles Aznavour aus Bosnien-Hercegovina, Dino Merlin, war allerdings bereits zweimal an einem Grand Prix beteiligt: 1993, als sein gerade gegründetes Land erstmals am ESC teilnahm, schrieb er für Fazla das Lied „Sva bol svijeta“, und 1999 trat er mit Beatrice Poulot und dem von ihm geschriebenen „Putnici“ in Jerusalem an.
Das Duo erreichte Platz sieben, das bislang zweitbeste Ergebnis für Bosnien-Hercegovina. Nun versucht sich Dino Merlin, der auf dem ganzen Balkan ein Star ist, an der weitgehend englischen, sehr eingängigen Popnummer „Love In Rewind“.
Dino Merlin, der mit fast 50 Jahren längst nicht älteste Teilnehmer des Abends, musste als erster auf die Bühne, die Iren von Jedward, gerade mal 19, waren die letzten. Zwischen ihnen liegen wirklich Welten. Doch darf man sich auf den ergrauten Mr. Bojangels im karierten Sakko genauso im Finale freuen wie auf die überdrehten Zwillinge.
i to u FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung - Najjaci denvni list u mackuNje)
a meni i dalje zao Bugarske i smrshalog aziza.....
Pa ovi u FAZ-u su mesCini samo prepisali sto je komentator sinoc pricao pred Dininu najavu.
Inace falio ga je Njemacki komentator i posle nastupa i kad je prosao u finale,
ali ne sad u fazonu da je naj naj naj nego vise ono da je OK
just principe wrote:ewo brzinski koliko ocekujem od koga bodova
Albania 12
Armenia 2
Austria 8
Azerbaijan 8
Belarus 3
Belgium 5
Bosnia & Herzegovina -----
Bulgaria 10
Croatia 12
Cyprus 6
Denmark 10
Estonia 5
F.Y.R. Macedonia 12
Finland 8
France 8
Georgia 5
Germany 10
Greece 4
Hungary 4
Iceland 2
Ireland 2
Israel 2
Italy 10
Latvia 2
Lithuania 2
Malta 8
Moldova 2
Norway 10
Poland 6
Portugal 6
Romania 10
Russia 4
San Marino 8
Serbia 12
Slovakia 10
Slovenia 12
Spain 6
Sweden 8
Switzerland 8
The Netherlands 6
Turkey 10
Ukraine 10
United Kingdom ( zbog Dzeke 2 boda
u totalu ocekujem oko 300 bodova sad imamo 290...jel to dovoljno za pobjedu
sta vi mislite koliko cemo osvojiti
Ako bi ovako bilo, onda bi mi vec mogli poceti slaviti. Ali...10 bodova iz Ukrajine, Spanije 6, SM 10, Portugal 6... Iz Holandije cemo garant dobiti 10 ili 12.
juventus wrote:Nastupamo 2. po redu. Bezveze mi to.
Zar ne nastupamo treći po redu!
Estonia (Running order position in the Final:
Romania (Running order position in the Final: 17)
Moldova (Running order position in the Final: 15)
Ireland (Running order position in the Final: 6) Bosnia & Herzegovina (Running order position in the Final: 2)
Denmark (Running order position in the Final: 3)
Austria (Running order position in the Final: 18)
Ukraine (Running order position in the Final: 23)
Slovenia (Running order position in the Final: 20)
Sweden (Running order position in the Final: 7)
Po Briselu se suska da smo trebali dobit sutra, te da je Dodik pristao na odlaganje referenduma u zamjenu za odluku clanica EU da Dino M. ne pobijedi. Time je celnik kriminalne hobotnice iz Laktasa, laktaski vozd ispunio i drugi cilj: prvi je da Turska nije u finalu, a drugi je da Dino M. nece pobijediti.
Gda. Ashton ce o tome danas informirati celnike Predsjednistva BiH.
PS Zamolio je takoder gdu. Ashton da mu preko bosnjackog clana Predsjednistva proba dogovorit nastup Mahira i BHP na imanju u Laktasima.
Ja ocekujem od Svicarske i Austrije takodjer 12. Od njih smo cesto znali dobiti po 12 bodova. Od Sveda isto ocekujem 12 bodova jer je nasa pjesma bila najpopularnije u njihovoj drzavi. Od Svaba takodjer 12 ocekujem.