Kako sam i obećala javljam se ponovo. Naime prije ne znam više ni koliko dana sam vas pitala za prve simptome trudnoće, i ostalo mi je da sačekam mjesečnicu koja se trebala desiti najkasnije jučer. I eto, sačekala sam da prođe i taj dan, međutim, već nekada u petak sam vidjela na toaletnom papiru neki smeđkast trag, on se pojavio i u subotu i nedjelju, u nedljelju je bio baš trag na dnevnom ulošku. U ponedjeljak i utorak sam cijelo vrijeme imala osjećaj kao da će da se desi mjesečnica, naime taj smeđi iscjedak je meni veoma često uvod u mjesečnicu, pa sam mislila da je to to, nema više dileme da sam trudna. Da, u ponedjeljak i utorak je taj trag bio više onako crn i bio je obilniji, to me iskreno malo uplašilo. Eto, danas sam odlučila da uradim i test, jer mjesečnice ipak nema. Nisam mogla više da čekam, otišla sam u apoteku i kupila neki obični GraviGnost. Eto, na kraju sam odlučila da ga radim na poslu
Eh, sad i testovi su nepouzdani, uradiću ja jedan ipak kući jedan ujutro sa prvim urinom jer tad bi trebala biti najveća koncentracija hcg hormona, a prije toga ću još jedan na poslu.
Da vas više ne smaram, javim se poslije pauze, nadam se da ću ovaj put biti u stanju da uradim test kako valja.
Da, samo ću još ovo da vas pitam, da li jemoguće da je ovaj iscjedak impantacijsko krvarenje, jeste li ga vi imale?