Gdje se one imaju kupiti?Koliko su?alica.k wrote:imas farmerice sto dignu guzu, od salse i od miss sixty
A gacice jel imaju?
Moderator: anex
Gdje se one imaju kupiti?Koliko su?alica.k wrote:imas farmerice sto dignu guzu, od salse i od miss sixty
Mogu misliti kolika je cijena pa zato i ne pitam za farmericealica.k wrote:salsine u salsi u bbi, a miss sixty bas iz te linije imaju na asosu, al cijena oboje je...
probaj spanx, mozda oni imaju sta
Asos?alica.k wrote:isto na asosu, i isto im je cijena....
*mima* wrote:U Robotu
*mima* wrote:U Robotu
pa vjerovatno mogu, al kod nas sumnjam...idealnolosa wrote:Ma ne mislim na online kupovinu imaju li se te cagice kupiti gdje u radnjama
za one koji ne kupuju preko interneta a nemaju ni priliku, kao jaidealnolosa wrote:Ma ne mislim na online kupovinu imaju li se te cagice kupiti gdje u radnjama
trazi wonderbra u traziliciboracha wrote:evo me na lingerie, a dosad nisam ulazila tamoali ne mogu da naletim na taj, mada ne bih sad narucivala, al da makar gledam
Carape sto dizu guzu?Gdje to?A mogu pogledati u LindexuPartizzanka wrote:tih gacica (ustvari imaju carape prije nego gacice) bi moglo biti u lindexu koliko ja znam ... pa probaj tamo
a lindex je u onom importane centru na m.dvoru
a u salsi farmerke kostaju oko 140km a nedavno je bilo snizenje 70% ... ja vikala ovdje ko luda
alica.k wrote:moj je stigao sa asosapoklon od sestre
velicinu uzela sto i kod nas nosim 75C tj. 34C.
mislim da ne bi bio bas dobar na vece kosarice od C jer i tako ih nekako poveca i digne...
ev reklame sto sam govorila