Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moze li mi neko napisati kako da selleru vratim novac. Naime,kupljena stvar nije stigla na vrijeme,pa mi je on refundirao novac prosle sedmice,a danas je ipak posiljka stigla.Hvala
zuleja wrote:Moze li mi neko napisati kako da selleru vratim novac. Naime,kupljena stvar nije stigla na vrijeme,pa mi je on refundirao novac prosle sedmice,a danas je ipak posiljka stigla.Hvala
Zatrazi njegov paypal mail preko privatnih poruke. Odi na www.paypal.com, klikni na send money, ukucaj njegov mejl, iznos, klikni goods, i send. To je to.
Qler wrote:Meni samo nije dosla BT slusalica, narucio je pocetkom septembra. Evo neki dan mi dodje auto punjac za mobitel, još čekam onaj mini Android TC box da mi dođe to je malo skuplja stavka, 18 funti. A slušalice su bile oko 70KM i vratio mi je lik pare. Ako dođu nekada, dobro došle
Sta ti je ovo ? Mislim cemu sluzi ?
TV box, pardon, greska u kucanju. U principu nesto kao USB stick, spoji se na HDMI ulaz TV-a, i na njemu je android. Ima wifi 3GB memorije, moze se spojiti stick, 18 funti i dobijes smart tv
Qler wrote:Meni samo nije dosla BT slusalica, narucio je pocetkom septembra. Evo neki dan mi dodje auto punjac za mobitel, još čekam onaj mini Android TC box da mi dođe to je malo skuplja stavka, 18 funti. A slušalice su bile oko 70KM i vratio mi je lik pare. Ako dođu nekada, dobro došle
Sta ti je ovo ? Mislim cemu sluzi ?
TV box, pardon, greska u kucanju. U principu nesto kao USB stick, spoji se na HDMI ulaz TV-a, i na njemu je android. Ima wifi 3GB memorije, moze se spojiti stick, 18 funti i dobijes smart tv
Zvuci super, ali to je za vas pametne, bolje da mi manje pametni ne nabavljamo to, da nesto ne unistimo
Ja sam vec jedan narucio i stigao je neki dan, ali ne za mene nego za jednog prijatelja. On kaze da je dobar. Sutra idem u postu po svoj tablet. Nisam nikad koristio nikakav tablet, osim svog andriod telefona tako da vam ja ne mogu nista reci kakav je u odnosu na ove poznatije tablete.
Posto mi 10tog zadnji rok za podizanje case, poslao sam pruku prodavacu da cu dignuti case sutra ako ne stigne predmet, lik je odmah refundirao novac i ja i on se slazemo da nemozemo uticati na postanske servise da nam je oboje zao sto je doslo do ovog.
posteno, i ja uvijek uplatim pare ako item stigne, osim u zadnjem slucaju kada je biciklisticka kapa za dealextremea kasnila 3 mjeseca
napisali mi da su imali savez komunista kine, da su radi toga paketi provjeravani i da je moja kapa vracena posiljaocu tj njima (valjda je bila opasna po drugove, sta li) te su je ponovo zapakovali i poslali
Religious Fantastic wrote:Nakon dugo vremena, problem sa posiljkom iz Chemerike. Paket poslan iz Majamija 14 Dec Priority Mail International...
Ni traga ni glasa...to mu je bio zadnji scan. Ima li iko da je u slicnoj situaciji? Obicno priority mail international (koji nije nimalo jeftin) stize na aerodrom za 7 do 9 dana. Ok, znam...bozic, nova godina, itd...ali sto je previse, previse je...
Meni je danas stigao paket iz Amerike, doduse poslan USPS-om, trebalo mu je okruglo mjesec dana. Tracking jos uvijek pokazuje da je u Chicagu.. Strpi se jos malo.
Religious Fantastic wrote:Nakon dugo vremena, problem sa posiljkom iz Chemerike. Paket poslan iz Majamija 14 Dec Priority Mail International...
Ni traga ni glasa...to mu je bio zadnji scan. Ima li iko da je u slicnoj situaciji? Obicno priority mail international (koji nije nimalo jeftin) stize na aerodrom za 7 do 9 dana. Ok, znam...bozic, nova godina, itd...ali sto je previse, previse je...
iz amerike dosao do jamajke i tu ne mrda nigdje..tj tu je zadnji put bio..40 dana vec
prodavac vratio pare u roku 10min
Ovako naručio sam neke CD-ove sa NuclearBlasta, platio, i dostavljaju se putem DHL-a u Njemačkoj rodici pa ce mi busem proslijedit ovamo al na trackingu pise returning???? recipient Unknown
Mene samo interesuje kako se njima isplati tako s tim stvarima koje se 'lafo' zagube. On ti vrati novce, a paket dođe nakon izvjesnog perioda. Neki će ponovo platit, a neki Bgm i neće. Razumijem da je i radna snaga jeftinija, i sve to.. al opet, kao da je njih marža 300%
Vratih prodavcu novac, nije puno 10KM za robu koja je dosla nakon 3 mjeseca, i sada mi posla kupon od 10% za stranicu www.tomtop.com . Nije puno, ali mu hvala Ako kome treba kupon za ovu stranicu neka se javi, ja cisto sumnjam da ce mi trebati
adis.p wrote:Mene samo interesuje kako se njima isplati tako s tim stvarima koje se 'lafo' zagube. On ti vrati novce, a paket dođe nakon izvjesnog perioda. Neki će ponovo platit, a neki Bgm i neće. Razumijem da je i radna snaga jeftinija, i sve to.. al opet, kao da je njih marža 300%
One stravi od elektronike sto mi placamo po 3-5-7-8 $ u njih na sajtu, mislim da je to kod njih u Kini 1-2 $ sve.