Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
ema_

#2351 Re: Hayat

Post by ema_ »

moonlight7 wrote:Mirza Selimović :roll:

balada po običaju da curice glasaju

Mene nervira jer zvuči k'o Hari :-)
niko_niko_kao_ja

#2352 Re: Hayat

Post by niko_niko_kao_ja »

a nije los Mirza S. ;-)
samsung456

#2353 Re: Hayat

Post by samsung456 »

ema_ wrote:
moonlight7 wrote:Mirza Selimović :roll:

balada po običaju da curice glasaju

Mene nervira jer zvuči k'o Hari :-)
Jaoo :-)
ema_

#2354 Re: Hayat

Post by ema_ »

Šta, jel sva Beiha mora voljeti iste pjevače? :roll:
karanana

#2355 Re: Hayat

Post by karanana »

gadzo ovu zadnju strofu o sandzaku za anidu otpjeva.
dobar je veceras. zadnjih par puta se nesto opustio bio i nije bio nesto. veceras je dobar.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2356 Re: Hayat

Post by Chmoljo »

plain vanilla wrote:ispade Nermin, a bas mi bio simpa..ima i gorih od njega, ali se nekako provuku..onaj pekar npr
Nermin je moj drug iz osnovne :D

njegov pjevački talent je otkriven na ekskurziji u Dubrovniku zahvaljujući nastavniku muzičkog Fahri... koje nije nikad gotivio Jana Sebastijana, ni Wolfganga, samo Sinana, Šabana i Halida :lol:

donese sintisajzer u razred, udari note ko u kafani i ka'e Fahro: pjevajte! :lol: :D
ema_

#2357 Re: Hayat

Post by ema_ »

Joj, ovu pjesmu vala u svakoj sezoni stoput provrte :zjev: :zjev:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2358 Re: Hayat

Post by Velkoski »

Ona jos nije ispala kol'ko ja upratih :-)
dusa_raskopuša

#2359 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

E molim te, ispade i Vesna, a Anisa ostade :lol: ne vjerujem
neo7

#2360 Re: Hayat

Post by neo7 »

dusa_raskopuša wrote:E molim te, ispade i Vesna, a Anisa ostade :lol: ne vjerujem
Hajd' njih dvije ali SARA!!?? Pa jebo te ona Ana nije normalna! Prije par emisija kaze nije toliko bitno vase skakanje po sceni, koliko ste zanimljivi vec KAKO PJEVATE i onda se pobije kada da Sari 10 i jos komentira da je to za 8... fuj!
dusa_raskopuša

#2361 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Ja, ba...nema gotivljenja, a svaki put Sari, tukne 10-ku...providna je...al' haj' njoj na dusu :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2362 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Chmoljo wrote:
plain vanilla wrote:ispade Nermin, a bas mi bio simpa..ima i gorih od njega, ali se nekako provuku..onaj pekar npr

njegov pjevački talent je otkriven na ekskurziji u Dubrovniku zahvaljujući nastavniku muzičkog Fahri... koje nije nikad gotivio Jana Sebastijana, ni Wolfganga, samo Sinana, Šabana i Halida :lol:

donese sintisajzer u razred, udari note ko u kafani i ka'e Fahro: pjevajte! :lol: :D
mali je bas simpa, ima specificnu boju glasa i nacin pjevanja...ali sta ce nam drugacije kad mozemo imati kopije Harija, Mirze S..
I ova Anisa i pekar :skoljka:
neo7

#2363 Re: Hayat

Post by neo7 »

Sto se Anise tice cuo sam NE PROVJERENU Informacuju da su u njenoj skoli skupljali "humanitarne" priloge koji su zavrsili kao glasovi za Anisu ;). Provjerena informacija je ta da joj mama u prodavnici ima kutiju za "donacije" na kojoj pise Za Anisu da sto duze ostane u ZMBT" :)

Eto, samo da pojasnim sto je ona jos u showu, ali iskreno i ja se omisljam da pocnem da glasam za nju, jer vala kada Ana moze gurati Saru sto ja ne bi Anisu ? Pa da vidimo ko ce duze majq joj..
ema_

#2364 Re: Hayat

Post by ema_ »

Ma nije Anisa tako loša, makar je milenijum iznad Sare :-D
karanana

#2365 Re: Hayat

Post by karanana »

guro bi i ja anisu da kako mogu. ali da nista ne placam.
dharma

#2366 Re: Hayat

Post by dharma »

Joj sto me to familijarno glasanje nervira, pa to je medvjedja usluga svima. Ko onaj sto se hvali da su mu dosli u pekaru, cevabdzinicu ili gdje vec i kao pred njim glasali. I eto pobjedi, i Hayat osigura da negdje nastupa, ko da ce mu ti dolaziti i placati nastupe. Jasta ce :-) Bolje 1 glas a da ta osoba vjeruje da treba da pobijedis, nego 1000 zato sto sam ti komsija.
A more biti da to tako i treba da se glasa, :D
neo7

#2367 Re: Hayat

Post by neo7 »

karanana wrote:guro bi i ja anisu da kako mogu. ali da nista ne placam.
Sreca pa mi je na dohvat ruke ;) Da vidis minjaka kada izadje navece..uhh :D Jos kad se pocne uvijat... :dance:
Chisum

#2368 Re: Hayat

Post by Chisum »

neo7 wrote:

Kakve su ovo telece glave, ba? Pa onda sve i jedan naglasak.... Od ovih papaka sto vode emisiju, pa do "zvijezda".... Koji odron... Pa ima li ta papanska televizijska kuca barem jednu jedinu osobu koja ce se pozabaviti ovim nesretnicima koje je neko slagao da su za novinarskog ili voditeljskog posla?

Je li ovo cerka onog polupedera Arifovica postala novinarka? :lol:

Moze li nize od ovog Hayata? :lol:

Sreca pa mi je kanal na TV-u negdje u pizdi materinoj, pa ne mogu da ga nadjem na daljincu i da hocu.

Ovo dodje kao onaj prekodrinski nuklearni otpad zvani Pink i one njegove Zvezde Granda.
CoCoBryce

#2369 Re: Hayat

Post by CoCoBryce »

hahahaah najsmjeshnije mi je kad ovi sa hayata podju pljuvat neke tipa oni seljaci ovo ono nisu urbani a na hayatu su urbani oni ovo ono to emisije ala onaj red carpet i te gluposti pljuju sve redom puna im usta shunda kicha i tih sranja a ako je ko prjestolnica toga od medija u bosni oni su mislim smjeshni su ogavni i jadni majkemi u biti tv ko tv propada lagano al sigurno sve to globalizam melje al su prvaci supljoglavosti kod nas ovi sa hayata sigurno :)
luckylaka

#2370 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Ovo na sve lici(seoski vasar)nego na ,,probrat zvijezdu,,Cuj one ane,,uvijek ce Sara dobiti visoku ocjenu,,Pa picko jedna jel to pravis budalom one koji se trude telefonom pogurati svoje favorite ili koji svojim znanjem pokusaju proci dalje.Koji je ovo odron od shou-a.Jebote neki dan prijavim neki servis reklamiraju 4 programa Hayat-a rekoh hajd nasi jebo $ 37 mjesecno a ono nijedan ni za qrac.Ne znam je li Enes Begovic suvlasnik ovog Hayat-a ili Selma B. svaka druga pjesma Enes-Selma-Nihad-Hanka.Hocu svoje pare nazad necu Hayat da gledam zbog Igora,Ane,(moram dodati i jednog naseg da me ne bi proglasili ..)necu da gledam ni Sheilu
citadela

#2371 Re: Hayat

Post by citadela »

Zanimljivo kako nase "TV- stanice" nekako imaju slican scenario propadanja, neke dekadencije .. Mislim, da bi nesto propadalo treba biti na nekom nivou, ali recimo da su bile na tom nekom nivou s obzirom na opcenito stanje u medijima na ovim prostorima ...

Recimo OBN -- prije nekih pa recimo 7-8 godina, jedno je vrijeme licio na jednu koliko-toliko solidnu tv- kucu, tek pocelo ono nesto kao music talenti i slicno, bilo je tu i solidnih nazovimo novinara (iako je to misaona imenica u BiH) bez obzira sto je to po citavom programu bila hrvatska tv vise od samog HRT-a...eh, kad se vidjelo da takvi reality programi imaju vise nego dobrog prolaza, pocelo se to nenormalno "furati", sve se podredilo tome..Pri tome su otisli i neki ljudi -koji barem imaju diplomu sa zurnalistike, dosla "lijepa lica"(i samo to) , skoro pa neke djevojcice, tek zavrsile srednju skolu i sve se preorijentisalo na stvaranje programa koji moze samo da zadovolji intelekt tinejdzera (mozda veci akcenat neka bude na tinejdzerica), pubertetlija i ljudi koji su intelektualno i duhovno na tom nivou...Dalje znate --OBN je dosao do ovog nivoa na kojem je sad --to ne treba posebno ni opisivati...

Slicno se desava Hayatu ...kao TV-kuca na nesto su i licili prije recimo 3-4 godine.. Poceli i oni sa ovim svojim "zvijezdama", vidjeli da se narod "lozi" na to i evo --cini mi se (ne pratim mnogo, ali..) da je skoro citava programska shema podredjena i napravljena oko toga, a rupe su ispunjene razlicitim turskim sapunicama i slicnim...

Odavno vec, Hayat je dosao do nivoa da masovno "fura" sund i kic -u zadnje vrijeme posebno kroz ove "zvijezde, talente" (ali pri tome izgleda da pokusavaju da se deklasiru protiv istoga -paradoks), medjutim, kao sto je bio i slucaj sa OBN-om, za ne povjerovati je da to ima tolikog prolaza kod naroda --- mislim, ljudi moji, jesmo li mi, opcenito, toliko osiromaseni duhom i intelektom ? Jesmo li toliko duhovno propali, potonuli, izgubili se? Ako su ove razne sitnice, izmedju kojih je i karakter programa pravljen za siroke narodne mase, pravo ogledalo stanja duha naroda --pa blago nama...

Eh, eto, sad mi je lakse .. :D :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2372 Re: Hayat

Post by KatarinaKosaca »

Kao u prošlom stoljeću... tehničke greške. Večeras se ne može ni vidjeti ni čuti prilog
Samo čekam da kao birvaktile izađe titl... IZVINJAVAMO SE ZBOG SMETNJI.
Jel imaju oni tonca? Daju li mu plaću? :roll:
nuki_cika

#2373 Re: Hayat

Post by nuki_cika »

Chmoljo wrote:

:lol: :lol:
Znam i ja nermina dok sam prije stanovao na alipašinom.Igrali cesto košarke onde ispred fatime gunić,ali davno je to bilo :D
Možda i tebe znam,a fahro je legenda bio :D :-D
mrtva kokoš

#2374 Re: Hayat

Post by mrtva kokoš »

kakav je ono novi vidoviti milan na hayatu u kasne sate :mrgreen: tacno se trude da sustignu obn, vjerujem da im ne treba mnogo. :-)
neo7

#2375 Re: Hayat

Post by neo7 »

Nije novi, svaki dan iza 1h uzimaju signal od neke TV kuce koliko sam ja primjetio...Svaku noc je neki drugi vidovnjak..
Post Reply