moonlight7 wrote:Mirza Selimović![]()
balada po običaju da curice glasaju
Mene nervira jer zvuči k'o Hari
Moderator: anex
moonlight7 wrote:Mirza Selimović![]()
Jaooema_ wrote:moonlight7 wrote:Mirza Selimović![]()
Mene nervira jer zvuči k'o Hari
Nermin je moj drug iz osnovneplain vanilla wrote:ispade Nermin, a bas mi bio simpa..ima i gorih od njega, ali se nekako provuku..onaj pekar npr
Hajd' njih dvije ali SARA!!?? Pa jebo te ona Ana nije normalna! Prije par emisija kaze nije toliko bitno vase skakanje po sceni, koliko ste zanimljivi vec KAKO PJEVATE i onda se pobije kada da Sari 10 i jos komentira da je to za 8... fuj!dusa_raskopuša wrote:E molim te, ispade i Vesna, a Anisa ostadene vjerujem
mali je bas simpa, ima specificnu boju glasa i nacin pjevanja...ali sta ce nam drugacije kad mozemo imati kopije Harija, Mirze S..Chmoljo wrote:Nermin je moj drug iz osnovneplain vanilla wrote:ispade Nermin, a bas mi bio simpa..ima i gorih od njega, ali se nekako provuku..onaj pekar npr![]()
njegov pjevački talent je otkriven na ekskurziji u Dubrovniku zahvaljujući nastavniku muzičkog Fahri... koje nije nikad gotivio Jana Sebastijana, ni Wolfganga, samo Sinana, Šabana i Halida![]()
donese sintisajzer u razred, udari note ko u kafani i ka'e Fahro: pjevajte!![]()
Sreca pa mi je na dohvat rukekaranana wrote:guro bi i ja anisu da kako mogu. ali da nista ne placam.
neo7 wrote:
Chmoljo wrote:Nermin je moj drug iz osnovneplain vanilla wrote:ispade Nermin, a bas mi bio simpa..ima i gorih od njega, ali se nekako provuku..onaj pekar npr![]()
njegov pjevački talent je otkriven na ekskurziji u Dubrovniku zahvaljujući nastavniku muzičkog Fahri... koje nije nikad gotivio Jana Sebastijana, ni Wolfganga, samo Sinana, Šabana i Halida![]()
donese sintisajzer u razred, udari note ko u kafani i ka'e Fahro: pjevajte!![]()