Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pinokio04

#2351 Re: Horde Zla

Post by pinokio04 »

Aferim braćo, kapa do poda hordama, ova slika je za obić Evropu, otići tako daleko u ovom broju, impored 7 komada onako navijati, na gostovanje može samo ozbiljna navijačka skupina, respect

Sent from my baypas mashyne
Dinostula

#2352 Re: Horde Zla

Post by Dinostula »

Svaka cast svima koji su otisli gore i sto je najbitnije nadglasali domace navijace u pojedinim momentima,bilo je lijepo cuti navijanje nasih navijaca. Samo treba biti posten i priznati da je najvijanje prije 10-tak godina bilo puno jace i bolje ako nisita drugo nije na Kosevu bilo truba i megafona preko kojih su neki anonimusi vodili navijanje bez trunke autoriteta.
Eldinn

#2353 Re: Horde Zla

Post by Eldinn »

Bravo Horde, odlicna brojka, jos jednom smo pokazali da smo najjaci :thumbup:
Quaresma

#2354 Re: Horde Zla

Post by Quaresma »

NEEKA ME BEZ TEBE NE PROBUDE!

past-tense

#2355 Re: Horde Zla

Post by past-tense »

Image
Moze li mi neko reci jel ovo medjusobno koskanje ili sa Ultras Dynamo? Inace zbog posla nisam mogao gore ici a momcima respekt :thumbup:
al-em

#2356 Re: Horde Zla

Post by al-em »

Bilo je tu i domacih i dresdenovaca i dijaspore, uvijek neka frka bude kad se tako izmjesa raja jer ne prate svi vodje ili slikaju ili zijevaju

Samo naguravanje i deranje,nije nikakvih vecih problema bilo,smirilo se u 3 minute.

Cim su se poceli koskati medjusobno, citav nas sektor je okruzilo 200-tinjak kornjaca sa svih strana.Kamere upalili i samo prate.
past-tense

#2357 Re: Horde Zla

Post by past-tense »

@al-em ma ja, tako sam i mislio nego na jednom drugom forumu pisu da je koskanje sa dresdenovcima.. ACAB
al-em

#2358 Re: Horde Zla

Post by al-em »

ja sam odusevljen dresdenovcima
bilo ih je mnogo, trudili su se iako pola pjesama nisu znali, nisu pravili probleme iako su u gladbahu najavljivani kao opasnija grupa pa je i utakmica bila visokog rizika

ovdje pola specijalaca cine zene, i strasno su susretljive i elokventne
kod nas bi te specijalac poslao u 3pm da mu pridjes i pitas bilo sta
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2359 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

past-tense wrote:@al-em ma ja, tako sam i mislio nego na jednom drugom forumu pisu da je koskanje sa dresdenovcima.. ACAB
Nije bilo na toj relaciji. Po mojoj info neka manja frkica sa nasom dijasporom, zastave, obiljezja i sl.koji nisu prihvatljivi na sjeveru.. Kakva frka sa dresdenom, gluposti. ;-)
refffko

#2360 Re: Horde Zla

Post by refffko »

Al nam ga suknuse gladbahovci, mora se priznati :)

Image
Silent.Hunter

#2361 Re: Horde Zla

Post by Silent.Hunter »

Bambino Blu

#2362 Re: Horde Zla

Post by Bambino Blu »

refffko wrote:Al nam ga suknuse gladbahovci, mora se priznati :)

Image

A vi ih branili kad' smo ih mi skidali po gradu ccc
refffko

#2363 Re: Horde Zla

Post by refffko »

leškarenje wrote:Sta je ovdje suk,konkretno? Ne kontam......
Suk je to kao HELLCOME a osjecali su se kao da su turisticki dosli, nikakve ULTRA scene se nisu pribojavali niti su je vidjeli. Sto je realno i tacno.

A ti ako neznas prihvatiti i prepoznati kad ti neko sukne kvalitetno, onda je to tvoja stvar :)
refffko

#2364 Re: Horde Zla

Post by refffko »

leškarenje wrote:Prvo ne mozes se tako obracati drsko.
Drugo i ja sam se u Gladbachu osjecao kao turista,vjeruj....ultra,kurac,palac scena nula velika.

Sorry, ali sta je ovdje drsko? :roll:
semahz

#2365 Re: Horde Zla

Post by semahz »

refffko wrote:
Suk je to kao HELLCOME a osjecali su se kao da su turisticki dosli, nikakve ULTRA scene se nisu pribojavali niti su je vidjeli. Sto je realno i tacno.

A ti ako neznas prihvatiti i prepoznati kad ti neko sukne kvalitetno, onda je to tvoja stvar :)
Smijesan si refko.
north

#2366 Re: Horde Zla

Post by north »

Refko lupaš gluposti...koreografija na Koševu je bila fantastična, a gledao sam neka izdanja na sjeveru i prije rata ko klinac, a poslije rata niko nikad u ovoj državi nije ništa slično napravio... da švabe nije malo pecnulo ne bi ni reagovali nego bi samo iskulirali o što to rade veliki navijači..ali ti si neki kontraš očito, jer si i neki dan nešto palamudio u kontru i s dozom podbadanja...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2367 Re: Horde Zla

Post by Velkoski »

Pa šta su naši trebali, pobit' se sa drotovima, koji nas inače vole, da bi stigli do ovih kobasičara?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2368 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Mogu oni pisati parole, il sta hoce vec. Al odprilike su navijacki dvomec izgubili, priblizno rezultatu kako su to nasi uradili na terenu. :D
34sf4drgu67d25

#2369 Re: Horde Zla

Post by 34sf4drgu67d25 »

refffko wrote:Al nam ga suknuse gladbahovci, mora se priznati :)

Image
Bas simpaticno.
semahz

#2370 Re: Horde Zla

Post by semahz »

refffko wrote:

Aj objasni sta smo to trebali uraditi da budemo ultra ?
Da ih napadnemo na skenderiji ?
To da se nisu pribojavali su price za malu djecu. Nisi upucen pa nemoj pisati gluposti. Pozz
nema me tamo

#2371 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

refffko wrote:

Šuk nije..

Mada si upravu sto se tice toga da su se osjecali kao turisti..
A njihovi svi ultrasi su bili u fan zoni citav dan, a ovi sto su " imali " muda prošetat skinuti su..

Za naše tamo ne znam da li su hodali po gradu bez policije..
Uglavnom švabe slabe pravo svega mi..
Onaj prvi red sa slika na sport sport je smješan..
Što neko rece na temi to su sve normala momci, a ne klošari kao kod nas..

A što se tice mase tu su tip - top.
refffko

#2372 Re: Horde Zla

Post by refffko »

north wrote:Refko lupaš gluposti...koreografija na Koševu je bila fantastična, a gledao sam neka izdanja na sjeveru i prije rata ko klinac, a poslije rata niko nikad u ovoj državi nije ništa slično napravio... da švabe nije malo pecnulo ne bi ni reagovali nego bi samo iskulirali o što to rade veliki navijači..ali ti si neki kontraš očito, jer si i neki dan nešto palamudio u kontru i s dozom podbadanja...
Mjesas kruske i jabuke :roll:

A iskreno, sto se navijanja na toj utakmici tice (a to nije tema onog transparenta sa slike), najiskrenije ne znam cime se imas hvaliti osim koreografijom i punom tribinom. Navijanje samo je bilo jako lose. Citavo vrijeme, gledajuci sa Istoka, izgledalo je kao ima slike nema tona. Onaj sto je urlikao na razglas i sto je navijao preko huka navijaca je odron.
Protiv Atrimitosa je recimo navijanje bilo tri puta bolja.

Htjeli mi to priznati ili ne, ova postava HZ je limunada obicna.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2373 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Ljuti se ili ne, ti pojma nemas sa tematikom onda.
Ok, ako je prva utakmica na Kosevu bila limunada na tribinama, sta su to ovi 'dizaci parole' priredili fanaticno i ultras u revansu?

Zapravo, nema potrebe da odgovaras. Ocito si tanak, bez uvrede, sa ovom tematikom. Sto je ok. :thumbup:
nebitan lik

#2374 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

Reffko jesil i ti jedan od onih sto sa sjevera odu u navijacku penziju sa 21 godinom i kritikuju sa istoka? Dodji pokazi tu svoju limunadu,kad su tolike mudonje oni sto nisu napali,imaju ok ekipu za to al nista nisu pokusali
nebitan lik

#2375 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

nema me tamo wrote:
refffko wrote:

Šuk nije..

Mada si upravu sto se tice toga da su se osjecali kao turisti..
A njihovi svi ultrasi su bili u fan zoni citav dan, a ovi sto su " imali " muda prošetat skinuti su..

Za naše tamo ne znam da li su hodali po gradu bez policije..
Uglavnom švabe slabe pravo svega mi..
Onaj prvi red sa slika na sport sport je smješan..
Što neko rece na temi to su sve normala momci, a ne klošari kao kod nas..

A što se tice mase tu su tip - top.
to je razlika sto nismo kkao nekad sto je sve manje navijaca a sve vise klosara
Post Reply