muhafuca wrote:burgundy wrote:Bayern ima kesa i ako stvarno budu htjeli Dzeku onda ce ga i kupit.
Ma ima Bayern kesha nije to uptno nikad bilo
al bayern je prije svega firma a onda fudbalski klub
tako da je racunica kod njih "OK platicemo mi njega ako mislimo
da ce se investija vratiti"
u fudbalu se cesto ne vrate a bayernu a dzeko je malo preskup (po njima)
i sumnjam da ce ga dovesti
Ovo je cisto bacanje udice da vide mogu li ga dobiti za neku
po njima prihvatljivu cifru - ako Man City ne spusti cijenu znacajno
(a ja mislim da nece jer im se ne isplati) Bayern ce odustati i kupiti
nekog dosta jeftinijeg a ne puno losijeg
Bayern nije dvije godine zaredom osvojio prvenstvo,zadnjih godina su cesto u zavrsnicama LP,ono sto se kaze uvijek im boba fali.Ovaj zadnji poraz u finalu,je mozda najbolniji za njih,jer su fakat i bili bolji,a i kod kuce su igrali.Startna postava Bayerna je sjajna,ono sto im fali je nejednak kvalitet klupe i prvih 11.Kad govoris o isplativosti investicije,pa ni Gomez nije bio jeftin,30 miliona prije 3 godine,i na pocetku su sigurno mislili,koga smo ovo doveli dok se nije uklopio,isto bi bilo i sa Dzekom.Dzeko bi bio idealan za njih,jer realno drugacije je kad bi Dzeko mijenjao Gomeza,nego Olic ili Pizaro npr,a u nekim momentima Dzeko i Gomez u napadu,vjeruj mi nijednoj ekipi ne bi bilo svejedno.Iskreno ja bih volio Dzeku vidjet u Bayernu,iako navijam za Milan

ali Bayern je medju top 5 klubova na svijetu svih vremena,uvijek konstantan,jak i stabilan klub bio i bice.City mozda ima bogatije vlasnike,ali Bayern je za City institucija.