SSemir wrote:sad ozbiljno, spremam se za zimu pa bi mi trebao neki zimski parfem. kakvi su vasi utisci sa Dior Intense? da li biste mi preporucili?

Sent from my iPad using Tapatalk
Moderator: anex
SSemir wrote:sad ozbiljno, spremam se za zimu pa bi mi trebao neki zimski parfem. kakvi su vasi utisci sa Dior Intense? da li biste mi preporucili?

izvrstan miris. ja sam ga uzeo u Parisu prije par godina, sada trošim zadnje kapi. Nažalost, kod nas ga nisam nikad vidioJanuaryJones wrote:SSemir wrote:sad ozbiljno, spremam se za zimu pa bi mi trebao neki zimski parfem. kakvi su vasi utisci sa Dior Intense? da li biste mi preporucili?
Sent from my iPad using Tapatalk
meni odličanBJB wrote:
Nije da mi se nesto posebno svidja, al' moze proci zimi..

Inače Gucci Guilty mi je već neko vrijeme jedan od boljih...

Le Soft Perfume -STriptease flowers Top notes of Bergamot and Mandarin mellow to a warm heart of Orange Blossom and Neroli that eventually gives way to the lingering base notes of Patchouli, Amber, Caramel and Vanilla.
za ovaj link , jedno veliko hvala........... alegicna sam, i mnogo puta sam kupila parfem i tek nakon prvog nosenja bi skontala da mi ne paseBJB wrote:Utipkas mošus i dobijes ovo http://www.punmiris.com/sastav-parfema/