Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
klixober

#2351 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

callmethebreeeze wrote:
hz__semir wrote:Obzirom da je i Štilin otac fudbalski radnik, vrlo lako bi se moglo desiti da se nekome zamjerio i da je to problem, mada ne bih rekao da bi ni Ćiro, a ni Pape, dopustili da im neki mahalci brane da zovu izuzetno kvalitetnog igrača. Možda je problem do nas, možda obojica, kao stručnjaci, baš i ne vide u njemu neki kvalitet, za razliku od raje...
mozda je kvaka u tome da na toj poziciji ima trojicu-cetvoricu igraca koji su kvalitetniji i koji ce ga huraz zvati da zauzima mjesto i da sjedi u tribinama, ja stilica ni u jednoj nisam gledao, pa ne mogu suditi o njegovim kvalitetima.
ali ako su pozivani zec, alispahic, mogao bi i on krenuti bar na prijateljsku kakvu, cisto da se vidi.
Ali cudno je da Stilic nije pozivan cak ni u u-21 reprezentaciju,a u svojoj generaciji je bio ubjedljivo najbolji igrac.
jeza u ledja

#2352 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Vala bas, al ono BAS, smoriste vise sa Stilicem.

Ima puno vise stvari u repki koje ne stimaju, dolazak Stilica bi vrlo malo promjenio.
burek_in_space

#2353 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

@Impavidus, spasio si me kucanja :mrgreen: Svaka chast :thumbup:
klixober

#2354 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

jeza u ledja wrote:Vala bas, al ono BAS, smoriste vise sa Stilicem.

Ima puno vise stvari u repki koje ne stimaju, dolazak Stilica bi vrlo malo promjenio.
Ima jos par mjeseci do utakmica,sasvim dovoljno vremena da se o svemu prica,za sto i sluzi forum.
young_ax

#2355 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by young_ax »

eh da su vahida nominirali na poziciju selektora
Obuca9

#2356 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

young_ax wrote:eh da su vahida nominirali na poziciju selektora
Eh da Vahid u ta doba već nije bio selektor, ali Obale slonovače...
Corola

#2357 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

young_ax wrote:eh da su vahida nominirali na poziciju selektora
Jel to onaj Vahid koji se digao protiv Cire prvu rundu.
Pa dobismo Baku koji osim repke ni Dragovoljac nije uspio da trenira prije toga.
Da bi u drugoj rundi ''blagoslovio''Ciru jer je i ovaj bio u prici da bude selektor.
Ciro je pravi selektor za BIH rece Vaha i ode kod Slonova. :-) :run:
Imamo mi plaho puno Vahida okolo ali samo okolo.
HarnagaHarnaga

#2358 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

Mislim da je selektor pogrjesio sto nije pozvao Stilica : :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HarnagaHarnaga

#2359 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

Inace se nadam da je pogresno intepretirana izjava kako ce u slucaju da ne bude kako ocekuje podnijeti osavku posle tri utakmice... Ostalo za peticu...
Corola

#2360 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

U vezi Stile.Dobro ga Pape nasapunja.
Lewandowski u Borusiu
Peszko u Wolfsburg skoro pa sigurno.
Stilic u Lech :-) :lol:
Garant do Papeta,zaklanja vidik skautima.
A u vezi Barbe oplakah :lol:
klixober

#2361 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

Corola wrote:U vezi Stile.Dobro ga Pape nasapunja.
Lewandowski u Borusiu
Lewandowski i Peszko su reprezentativci Poljske.Niko ne daje 3 mil. € za bh igraca koji nije reprezentativac.Ali ovo je tema o Papetu.
Obuca9

#2362 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

komeba wrote:
Lewandowski u Borusiu
Lewandowski i Peszko su reprezentativci Poljske.Niko ne daje 3 mil. € za bh igraca koji nije reprezentativac.Ali ovo je tema o Papetu.
Kako se Mujdža proda u Bundesligaša Freibruga, a nikad nije bio ničiji reprezentativac, čak ni potencijalni?
Kako se Medunjanin proda u Primeru u Valladolid, a nikad nije bio ničiji reprezentativac, čak ni potencijalni?
Richard Peti

#2363 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Richard Peti »

Onda je do menadjera.. a menadjer Stilicu je njegov otac (ako se ne varam)
e sad, haj budi pametan..
ili je fakat nesposoban, ili od silne zelje da sinu pomogne ne zna ni sam dje bi ga i sta bi
klixober

#2364 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

hz__semir wrote:
komeba wrote:
Lewandowski u Borusiu
Kako se Mujdža proda u Bundesligaša Freibruga, a nikad nije bio ničiji reprezentativac, čak ni potencijalni?
Kako se Medunjanin proda u Primeru u Valladolid, a nikad nije bio ničiji reprezentativac, čak ni potencijalni?
Medunjanin je dva puta postao prvak Evrope sa mladom reprezentacijom Holandije i vazio za najveceg talenta holandske lige,a Mujdza je bio reprezentativac Hrvatske do 21 godinu,sto ipak mnogo vecu tezinu nego biti reprezentativac BiH do 21 godine,a iz Zagreba u Freiburg je otisao za samo 500 000€,sto je 6 puta manje u odnosu na 3 mil. € koliko Lech trazi za Stilica.
Ali rekoh,tema je Safet Susic.
Obuca9

#2365 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Ako ljudi u njemu prepoznaju kvalitet, ne treba njima pet minuta nastupa u "A" repki da ga dovedu. Čak štaviše, to bi mu samo bespotreno diglo cijenu.
klixober

#2366 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

hz__semir wrote:Ako ljudi u njemu prepoznaju kvalitet, ne treba njima pet minuta nastupa u "A" repki da ga dovedu. Čak štaviše, to bi mu samo bespotreno diglo cijenu.
Zasto Wolfsburg nije Dzeku doveo prije nego sto je dao gol za reprezentaciju protiv Turske?
A da Lech Dzeku prodaje za pola miliona,kao sto je Zagreb Mujdzu,ovaj bi davno igrao u Bundesligi.
HarnagaHarnaga

#2367 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

dzemmo wrote:Onda je do menadjera.. a menadjer Stilicu je njegov otac (ako se ne varam)
ili je fakat nesposoban, ili od silne zelje da sinu pomogne ne zna ni sam dje bi ga i sta bi
A mozda je do vas??? Mozda stavljate covjeka gdje ne pripada, ko da je on sada Messi pa se analizira sto je jos u poljskoj ligi, sto nije pozvan u reprezentaciju...i tome slicno. Pa covjek je imao DVIJE asistencije za sezonu, a treba da glumi nekakvoga Misimovica?????? U svakom slucaju bolesno je reci da bi neko trebao biti pozvan u reprezentaciju zbog toga da se bolje proda.
klixober

#2368 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

HarnagaHarnaga wrote:
dzemmo wrote:Onda je do menadjera.. a menadjer Stilicu je njegov otac (ako se ne varam)
A mozda je do vas??? Mozda stavljate covjeka gdje ne pripada, ko da je on sada Messi pa se analizira sto je jos u poljskoj ligi, sto nije pozvan u reprezentaciju...i tome slicno. Pa covjek je imao DVIJE asistencije za sezonu, a treba da glumi nekakvoga Misimovica?????? U svakom slucaju bolesno je reci da bi neko trebao biti pozvan u reprezentaciju zbog toga da se bolje proda.
Mislis DVANAEST ?
veljaca

#2369 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:
veljaca wrote:Da li ce F/NSBIH finansirati odlazak i prisustovanje selektoru na Svjetskom prvenstvu u JAR ?
NSBiH mu nije finansirao odlazak i praćenje naših reprezentativaca u februaru i martu (Džeko, Misimović, Pjanić, Salihović, Ibišević, Spahić), NSBiH mu ne finansira ni službeni telefon kao svim dosadašnjim selektorima (izjavio ja da neće da koristi, nego da je novinarima dostupan na svom privatnom telefonu, čak i po cijenu roaminga), pa onda ne vidim zbog čega bi mu finansirali odlazak na SP.

A sve i da mu finansira, pa šta? Ako su godinama na račun Saveza po SP i EP mogli putovati Dominkovići, Jelići, Čolakovići, Ušanoviću i bodriti susjedne i komšijske nam zemlje, što ne bi najveći fudbaler BiH svih vremena imao plaćen put na SP?
Ne znam zasto si nervozan :D

Ja sam postavio sasvim normalno pitanje i ocekivao sam da ce odgovor biti potvrdan. Zasto ? Pa on je uposlenik N/FSBiH i normalno je da mu oni snose sve troskove u svezi reprezenatcije ... Ipak je on nas selektor. A to da li je najveci fudbaler BiH svih vremena- dalo bi se o tome diskutirati ....Ti mislis jedno - neki drugi drugacije ....

:sax:
fosil

#2370 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fosil »

veljaca wrote: A to da li je najveci fudbaler BiH svih vremena- dalo bi se o tome diskutirati ....Ti mislis jedno - neki drugi drugacije ....

:sax:
Upravo, hiljadu ljudi, jedno ime :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Jubilee_Awards
http://www.rsssf.com/miscellaneous/uefa-awards.html#52g

:lol:
elSaik

#2371 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Što se ovi pitari upale čim počneš kritikovati Safeta, malo je reći. :lol:
Rookie

#2372 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Rookie »

hz__semir wrote:Ako ljudi u njemu prepoznaju kvalitet, ne treba njima pet minuta nastupa u "A" repki da ga dovedu. Čak štaviše, to bi mu samo bespotreno diglo cijenu.
Pa mnogi ga ni ne stignu pogledati kad ne igra za reprezentaciju. Ovo gore što si rekao bi trebalo da znači da igranje za reprezentaciju odmaže igračima da se prodaju? :-)
Dokle ste sve spremni ići...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#2373 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

elSaik wrote:Što se ovi pitari upale čim počneš kritikovati Safeta, malo je reći. :lol:
:lol: izjavi jedan od onih prema kojima u prvoj postavi bh. reprezentacije moraju igrati Šehić, Cocalić, Štilić i Bekrić :lol:
fosil

#2374 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fosil »

1946 wrote:
elSaik wrote:Što se ovi pitari upale čim počneš kritikovati Safeta, malo je reći. :lol:
:lol: izjavi jedan od onih prema kojima u prvoj postavi bh. reprezentacije moraju igrati Šehić, Cocalić, Štilić i Bekrić :lol:
I jos Osim brko iz galaksije X da bude selektor.

:lol:
elSaik

#2375 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

1946 wrote:
Pa ne moraju. Možemo mi još jedno veliko takmičenje da propustimo što se mene tiče. Nije da nismo navikli.
Locked