MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
1990

#2351 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by 1990 »

http://mup.ks.gov.ba/node/10866

drago mi je sto nisam u pravu ovaj put ;)
caffeinefreak

#2352 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by caffeinefreak »

Evo izasli su rezultati za policajce
1990

#2353 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by 1990 »

:-)
Last edited by 1990 on 01/07/2013 23:47, edited 1 time in total.
Lucazode

#2354 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Lucazode »

Pa koliko je bodova prolaz? Nisi valjfa svi prosli?
1990

#2355 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by 1990 »

Lucazode wrote:Pa koliko je bodova prolaz? Nisi valjfa svi prosli?
pa na ovoj listi 150-i ima 47,2 znaci da je to za prolaza, svi ostali, koji nisu prosli,su ispod ovoj zbira.
caffeinefreak

#2356 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by caffeinefreak »

Lucazode wrote:Pa koliko je bodova prolaz? Nisi valjfa svi prosli?
A da malo procitas tekst prije liste i tako to... :run:
m8dugacijev

#2357 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by m8dugacijev »

Fino su mi skinuli bodove svaka im cast...
sporticus

#2358 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by sporticus »

Ko je primljen čestitam , ko nije više sreće drugi put :) evo već je izašao jedan konkurs u Direkciji za kordinaciju policijskih tijela BIH pa odma možete pokušati tu :bih: :bih: :bih:

http://www.dkpt.gov.ba/aktuelnosti/defa ... ageIndex=1
miki mausic

#2359 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by miki mausic »

dobro je tri hrvata po koji srbin i sve ostalo bosnjaci,multinacionalno sarajevo,treba bjezat iz ove drzavi to im i jest cilj
1990

#2360 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by 1990 »

pa sta sad treba da se daju napamet bodovi da bi se zadovoljila nacionalna struktura ili nekim cudom da se daju laksi testovi onima koji trebaju da popune taj procenat, ma smijesna ti je ta konstatacija !!!
m8dugacijev

#2361 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by m8dugacijev »

Ma ljudi dragi jebes taj nacionalni kljuc evo ja sam za to da se ne gleda, al da se gleda posteno kako je ko zasluzio onda bi bilo dobro, sve uredu, ali ne gleda se... Stele sve j*** pa evo pogledajte znaci ovo troje sto su na interview isli sve troje primljeno, odnosno predlozeno za zaposljavanje, cak ima i ispod njih jedan kandidat... pa koji kurac se interview obavljao za njih?? Nije mi to jasno nikako. Nemojte sad neko da kaze " to je zato sto su imali isti broj bodova" jes' kako nije, pa ima ljudi iznad njih koji imaju isti broj bodova po 5-6 pa opet nisu isli na interview... Ha-ha, meni su skinuli bodova dosta i svaka im cast na tome...
marshall_bug

#2362 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by marshall_bug »

miki mausic wrote:dobro je tri hrvata po koji srbin i sve ostalo bosnjaci,multinacionalno sarajevo,treba bjezat iz ove drzavi to im i jest cilj
Takvi debili i trebaju bjezati da nam ne trose zrak koji udisemo.

From Tapatalk4 Beta
caffeinefreak

#2363 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by caffeinefreak »

miki mausic wrote:dobro je tri hrvata po koji srbin i sve ostalo bosnjaci,multinacionalno sarajevo,treba bjezat iz ove drzavi to im i jest cilj
Nesposobni mogu samo ovakve gluposti da pisu.
"Jeli ti sejdic/finci opredjeljenje" treba da garantuje posao u bilo kojem gradu?
Halo ba 150 ljudi se primalo i ti nisi sposoban imati zadovoljavajuce rezultate na testovima da udjes medju 150 i nije te stid takve gluposti pricati...
jbt jedva cekamo da ti i takvi bjezite iz drzave,koji cete nam klinac :run:
1990

#2364 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by 1990 »

m8dugacijev wrote:Ma ljudi dragi jebes taj nacionalni kljuc evo ja sam za to da se ne gleda, al da se gleda posteno kako je ko zasluzio onda bi bilo dobro, sve uredu, ali ne gleda se... Stele sve j*** pa evo pogledajte znaci ovo troje sto su na interview isli sve troje primljeno, odnosno predlozeno za zaposljavanje, cak ima i ispod njih jedan kandidat... pa koji kurac se interview obavljao za njih?? Nije mi to jasno nikako. Nemojte sad neko da kaze " to je zato sto su imali isti broj bodova" jes' kako nije, pa ima ljudi iznad njih koji imaju isti broj bodova po 5-6 pa opet nisu isli na interview... Ha-ha, meni su skinuli bodova dosta i svaka im cast na tome...

ovi sto su isli na intervju bezveze su i isli jer im zbir nije ova dodatna ocjena promijenila, sve jasno pise !!
m8dugacijev

#2365 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by m8dugacijev »

1990 wrote:
m8dugacijev wrote:Ma ljudi dragi jebes taj nacionalni kljuc evo ja sam za to da se ne gleda, al da se gleda posteno kako je ko zasluzio onda bi bilo dobro, sve uredu, ali ne gleda se... Stele sve j*** pa evo pogledajte znaci ovo troje sto su na interview isli sve troje primljeno, odnosno predlozeno za zaposljavanje, cak ima i ispod njih jedan kandidat... pa koji kurac se interview obavljao za njih?? Nije mi to jasno nikako. Nemojte sad neko da kaze " to je zato sto su imali isti broj bodova" jes' kako nije, pa ima ljudi iznad njih koji imaju isti broj bodova po 5-6 pa opet nisu isli na interview... Ha-ha, meni su skinuli bodova dosta i svaka im cast na tome...

ovi sto su isli na intervju bezveze su i isli jer im zbir nije ova dodatna ocjena promijenila, sve jasno pise !!
pa sto su i isli onda?? hahahah koje su to mucke, hoces reci da je to sve uredu? biti pozvan na intervju i biti primljen? wtf=!
1990

#2366 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by 1990 »

m8dugacijev wrote:
1990 wrote:

pa sto su i isli onda?? hahahah koje su to mucke, hoces reci da je to sve uredu? biti pozvan na intervju i biti primljen? wtf=!
ne mislis valjda de cemo mi izvuci nesto sto oni nisu vec predvidjeli :D
m8dugacijev

#2367 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by m8dugacijev »

pa sto su i isli onda?? hahahah koje su to mucke, hoces reci da je to sve uredu? biti pozvan na intervju i biti primljen? wtf=![/quote]

ne mislis valjda de cemo mi izvuci nesto sto oni nisu vec predvidjeli :D[/quote]

ma ne mislim, nakon ovog ne znam sta da mislim, znam da sam dobro uradio, da sam trebao biti medju prvih 100 sigurno! ali to vec nije nikome ni bitno osim meni, pa cemo onda o ovome sto bi moglo ostalima da bude bitno... intervju je predvidjen kako i u zakonu i u pravilniku koji su prilozili uz oglas za one koji imaju isti br. bodova i bore se za zadnje ili neko od zadnjih mjesta. Sto znaci da ce neko biti primljen a neko ce se pozdravljati... medjutim sve troje primljeno cak ima i kandidat mjesto ispod njih (zadnje). Mislim ono ima iznad njih vise kandidata sa istim brojem bodova ( da se ogradim od ovih sto ce reci da su ovi isli na intervju radi istog broja bodova)... ocigledno je stimaljka, a sad ko se ne slaze, ne slaze, sta cu ja... ljut jesam, ljubomoran jesam, sve jesam, ali nikome necu ni probati osporiti mjesto u prvih 150... sretno svima a meni valjda vise srece drugi put, mora da je do toga :D
kurty

#2368 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by kurty »

koliko se srba i hrvata prijavilo na konkurs???
m8dugacijev

#2369 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by m8dugacijev »

kurty wrote:

kako sam ja upratio na fizicko testiranje je pristupilo 20ak hrvata i 50ak srba...
Hemera

#2370 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Hemera »

sta ba valjas gluposti,sta ti mislis da ce nekog na osnovu nacionalnog opredjeljenja po automatizmu cekati radno mjesto

treba te ukloniti odavde da ne zagadjujues forum i okolinu

glup si ko tocilo

i stvarno mislis da ce neko se javiti i reci nisam prosao dalje jer sam nebosnjak i namontirano mi je od strane "multinacionalnog sarajeva"

takvima poput tebe treba hitno,najhitnije dobro ušiti usta sa smrad iz njih ne izlazi
kurty

#2371 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by kurty »

m8dugacijev wrote:
kurty wrote:

kako sam ja upratio na fizicko testiranje je pristupilo 20ak hrvata i 50ak srba...
ok...
koliko je bosnjaka bilo???
pogledaj malo statistiku svega toga pa vidi jel sve ok proslo???
miki mausic

#2372 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by miki mausic »

ma ovo je teheran zivi!treba vas priseli u irak pa tamo patrolirajte!
Zekowild

#2373 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Zekowild »

Zar je bitno kako se policajac zove ?? Zar nije bitnija sposobnost, znanje i profesionalnost ?? Svi hrvati, srbi, pigmejci su imali priliku da uce, nauce, urade i pokazu koliko znaju. Na osnovu toga su i rangirani na odredjena mjesta. Problem pojedinaca je sto misle da imaju prednost samo zato sto se zovu ''Kunto'' , ''Panto''... Slazem se sa tobom... nama i jeste cilj sposobnost i profesionalnost, a ti i takvi kao ti bolje je da na vrijeme i ''bjeze'' iz ovakve drzave .... jer nacionalna demagogija nema primat u odnosu na profesionalnost :bih:
m8dugacijev wrote: pa sto su i isli onda?? hahahah koje su to mucke, hoces reci da je to sve uredu? biti pozvan na intervju i biti primljen? wtf
Intervju se obavljao sa ciljem rangiranja kandidata koji od njih ce zauzeti pojedino mjesto na bodovnoj listi ( 146, 147, 148...). Oni su zadrzali isti broj bodova sto jasno pise i u listi, dakle nisu im nametani bodovi na intervjuu. Ovi kandidati bi bili primljeni i bez intervjua s tim da se ne bi znalo ko i koje mjesto zauzima na listi. Intervju nije uticao na bodovnu listu. Kako rangirati kandidate ukoliko 4 kandidata dijele 146. mjesto ?? Ko je onda 147, 148, 149 i 150 mjesto ? Ukoliko bi ih postavili sva 4 na 146 mjesto onda bi morali primiti vise od 150 kandidata jer bi 147 mjesto bio neko drugi... :D
m8dugacijev

#2374 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by m8dugacijev »

m8dugacijev wrote: pa sto su i isli onda?? hahahah koje su to mucke, hoces reci da je to sve uredu? biti pozvan na intervju i biti primljen? wtf
Intervju se obavljao sa ciljem rangiranja kandidata koji od njih ce zauzeti pojedino mjesto na bodovnoj listi ( 146, 147, 148...). Oni su zadrzali isti broj bodova sto jasno pise i u listi, dakle nisu im nametani bodovi na intervjuu. Ovi kandidati bi bili primljeni i bez intervjua s tim da se ne bi znalo ko i koje mjesto zauzima na listi. Intervju nije uticao na bodovnu listu. Kako rangirati kandidate ukoliko 4 kandidata dijele 146. mjesto ?? Ko je onda 147, 148, 149 i 150 mjesto ? Ukoliko bi ih postavili sva 4 na 146 mjesto onda bi morali primiti vise od 150 kandidata jer bi 147 mjesto bio neko drugi... :D[/quote]

ajde ti onda meni pametni reci zasto na intervju nisu isli oni od 139og mjesta do 146og? pametni...
Zekowild

#2375 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Zekowild »

m8dugacijev wrote:ajde ti onda meni pametni reci zasto na intervju nisu isli oni od 139og mjesta do 146og? pametni...
Zato sto je sasvim dovoljan broj kandidata - 4 kandidata da imaju u pricuvi kao potencijalne osobe koje mogu ispasti sa liste ako se eventualno u zalbenom postupku utvrdi da neko ima veci broj bodova a ne nalazi se na listi za zaposlenje. Tada ispada kandidat sa najmanjim brojem bodova koji se nalazi trenutno na listi. Iz tog razloga moralo se uraditi rangiranje ovih zadnjih kandidata jer ako se nekom utvrdi naknadno da ima 47,5 bodova moraju skinuti zadnjeg po broju bodova i tako redom..
Post Reply