60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Adriatic

#2351 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

zaluzinna wrote:
Adriatic wrote:
zaluzinna wrote:pa, vidim da nemas privatnog zivota. neko nesto po SDP-u, ti si tu. neko nesto po 60 minuta, opet ti.
ljudi ti ponude argumente, ne prihvatas, nego rafalas po njima svoje pa svoje :D

nego, zivotopis na vidjelo, lagano :P
Možda ja nemam privatnog života ali tebi kultura nije jača strana.
I o kojim argumentima je riječ? haha
De reci ti nama, s obzirom da si došla friško iz Banovića, ko si bila u prošlom životu?
ne razumijem, na sta mislis kada kazes da mi kultura nije jaca strana? jesam li te uvrijedila? nista lose, a ni vulgarno nisam napisala? u cemu je fol? kakve veze imaju Banovici sa mojim pisanjem? :shock: :?
Pa ako vidiš da neko nema privatnog života, da je provincijalac itd to o tebi dovoljno govori.
A argumenti za temu, pa čitaj malo prije.
Meni se ne da više ponavljati.
Adriatic

#2352 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

zaluzinna wrote:
Adriatic wrote:
zaluzinna wrote:ma i meni naginje ka Masicu. ima one provincijske drcnosti, da prostite :-)
da otvorimo kladionicu?
ko je pod nikom Adriatic?!
ko pogodi, Adriatik ga vodi na veceru! :D
Provincijske?
E blago nama, ako si ti urbana.
A kladionicu ćemo o tebi.
Ko si bila prije, priznaj.

da, provincijske. momak je iz Gracanice. i po njegovom ponasanju i govoru, imam osjecaj da ima kompleks provincije. da ga je malo stid rodne grude. bez razloga.
ko sam bila prije? pa, sreco moja, nisam bila, jos sam :D
prvo ti meni kazi, mozes i na PP, svoj zivotopis...pa, cu ja tebi reci ko sam. mogu te i na pice pozvati, nije problem. osim ako nisi Avdo Avdic. njega bas ne mogu ocima vidjeti, a tek slusati... gluho i daleko bilo...
Po broju postova se vidi da si tek došla.
I od mora tema, ti izabrala mene.
Zaista sam počastvovan.
Ne bih da se bavimo mojom malenkosti.
Ali ako te ja zanimam, možeš na pp, da ne morimo ostale.
Corto Maltese

#2353 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Corto Maltese »

Adriatic wrote:
Corto Maltese wrote:
zaluzinna wrote:izvinjavam se, da ovaj Adriatik nije mozda Reuf Bajrovic? Damir Masic? neko iz 60 minuta?
nevjerovatan lik, u svakom slucaju :-)
voljela bih ga upoznati! :kiss:
Reuf nije. Za Damira se ne bih mogao zakleti.
A evo i njega haha
Sve sam se pitao gdje si.
Ako ja nemam privatnog života, šta li bi ova banovićanka tek rekla za tebe?
Ne daj se zavarati! Nije sve do privatnog života, nešto je i do brzine pisanja.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2354 Re: 60 MINUTA - All about

Post by ladyblue18 »

Masala, kako ste krenuli dovest cete temu do kljucanja.
selma 83

#2355 Re: 60 MINUTA - All about

Post by selma 83 »

vi nevjerne Tome znate da niko osim 60 min ne bi se smio usuditi objaviti a kamoli OTIĆI u Gluhu Bukovicu ili Gornji Rahić ;to su senzacijske vijesti koje se u normalnom svijetu prosto objave a Ne kriju ispod tepiha jer ne pašu tom ili tom narodu ili stranci TO NA ZAPADU NEMA - prisjetimo se objave u zapadnim medijima o zlostavljanju djece od popova u Irskoj , Austriji iako se zna koliko je katolička crkva ima uticaja . MINUTAŠI čiji god da su podržavam ,jer se usuđuju raditi i objavljivati NEDODIRLJIVE I UVIJEK PRAVEDNE , BEZGRIJEŠNE. a BY THE WAY AKO SDP radi naopako neka to drugi objave ako to neće MADA pitao ga je za reket ako ste fer vidjeli ste) :-D
selma 83

#2356 Re: 60 MINUTA - All about

Post by selma 83 »

Adriatic wrote:
wolf07 wrote:
selma 83 wrote:Ko će glasati ponovo za SDP,pa oni koji koji su historijom i prirodom stvari, pod zaštitom SOCIJAL-DEMOKRATIJE :srednja klasa ,RADNICI obespravljeni,gradsko stanovništvo,Rudari sad kad im digne primanja ,pokoji penzioner (50%)
itd. Ne znam jel vam poznato da industijskim oblastima Njemačke (rudarska na zapadu NJemačke)nikad SPD Deutschland
ne pada ispod 60-70% na lokalnim ,regionalnim ,pokrajinskim izborima .zašto ? upravo u ovoj klasnoj i "prirodnoj" upućenosti ,zaštiti srednjeg sloja a Njemačka je zemlja između ostalog zemlja radnika i rudara .Eto ko bi mogao glasati ima tu oko 300 000 do 350 000 takvih u Bosni i Hercegovini P .S. NIKŠIĆ je bio kod radnika Šuma "herceg-bosne" koji mu je ?pa ide i u ta preduzeća. ;-)
Pod zastitom socijal-demokratije, ovakva kakva je u BiH :lol: :lol: :lol: , su samo oni koji su duboko usidreni u supak Zlatka Lagumdzije ili Milorada Dodika :evil: (jeste, i on kaze da je socijal-demokrata)!!! Jel primjecujes koliko je njihovih klonova u tim partijama, kopira se sve od kravate, odijela, govora... Osim toga, nije SDP/SNSD izmislio radnike, srednju klasu (koju je u BiH rat unistio), rudare... Da je to jedini kriterij u nas SDP ne bi nikad ni silazio s vlasti. Svako poredjenje Njemacke i BiH u politickom smislu je krajnje smijesno ili naivno. Izvorna ideja socijal-demokratije je sjajna ali na zalost to ovdje ne provodi niko, ma i ne pokusava a kamo li da provodi. Uostalom, idi na BUKU i procitaj odlican clanak zasto se Zlatko i Milorad ne slazu, valjda ce ti onda biti stvari malko jasnije.
Izjednačiti Zlatka i traktoristu može samo krajnje maliciozan čovjek ili simpatizer ovih "prošlih" koji se dobro uhljebio pa se boji za poziciju.
dodikova stranka nije socijal-demokratska nit pod razno ,to se vidi šta se sve dešava po RS-u .krčmenje državnih preduzeća ,pa šta se uradi u saradnji sa INTEGRAL-INŽENJERINGOM od giganta
,pa koliko je koštao kilometar autoputa a tek kollika je najniža penzija u RS pa koliko je istočni dio "razvijen" ma daj ti onda nisi vidio kako izgleda klasični socijal -demokrata ,ili se praviš neuk
dexi

#2357 Re: 60 MINUTA - All about

Post by dexi »

selma 83 wrote:vi nevjerne Tome znate da niko osim 60 min ne bi se smio usuditi objaviti a kamoli OTIĆI u Gluhu Bukovicu ili Gornji Rahić ;to su senzacijske vijesti koje se u normalnom svijetu prosto objave a Ne kriju ispod tepiha jer ne pašu tom ili tom narodu ili stranci TO NA ZAPADU NEMA - prisjetimo se objave u zapadnim medijima o zlostavljanju djece od popova u Irskoj , Austriji iako se zna koliko je katolička crkva ima uticaja . MINUTAŠI čiji god da su podržavam ,jer se usuđuju raditi i objavljivati NEDODIRLJIVE I UVIJEK PRAVEDNE , BEZGRIJEŠNE. a BY THE WAY AKO SDP radi naopako neka to drugi objave ako to neće MADA pitao ga je za reket ako ste fer vidjeli ste) :-D
koliko me sjecanje sluzi pricu o Gluhoj Bukovici su prvi otkrili Dani a kada se uvidilo da novine nemaju nikakav efektat, onda je 60 minuta poslije nekog vremena samo ponovila i potvrdila tu pricu.
selma 83

#2358 Re: 60 MINUTA - All about

Post by selma 83 »

Mitt_Romney wrote:
wolf07 wrote:Nista JA nisam izjednacio, samo sam htio da naglasim koliko ima socijal-demokratije u BiH. Oba pomenuta se nominalno tako predstavljaju (kao socijl-demokrati), imaju vlast, i umjesto da nam sad krene k'o nikad do sad mi smo u qrtzu. Ko to ne vidi onda neka mi kaze da sam maliciozan!

A zašto su ljudi u BiH ubijeđeni da je socijaldemokratija nešto sama po sebi spasonosno i savršeno.

Šta je ta socijaldemokratija uradila u Grčkoj?

Što to čak ni Skandinavci više ne podržavaju socijaldemokrate?

Kako se to Španija našla u najvećoj krizi u posljednjih nekoliko decenija upravo pod vodtsvom socijaldemokrata?

Kako to da su u samo 4 države u EU socijaldemokrati na vlasti?

Kako je to Njemačka nakon Drugog svjetskog rata postala ekonomski div i najjača sila u Evropi uglavnom pod vodstvom umjerene desnice tokom većeg dijela druge polovine dvadesetog stoljeća do danas?

Gospodo, ne pljujem ja po ljevici kao takvoj, ali ne zamišljajte da je socijaldemokratija neki spas i odgovor na sve probleme kad puše u cijeloj Evropi, a pitajte se zbog čega.
ko vlada u Danskoj,ko je premijer u Poljskoj,ko jača u Hrvatskoj poslije KING-a Sanadera ,ko je u Holandiji,Švici a ni Merkelova se neće održati sigurno itd itd
mrtva kokoš

#2359 Re: 60 MINUTA - All about

Post by mrtva kokoš »

selma 83 wrote:[
ko vlada u Danskoj,ko je premijer u Poljskoj,ko jača u Hrvatskoj poslije KING-a Sanadera ,ko je u Holandiji,Švici a ni Merkelova se neće održati sigurno itd itd
vidis li ti sta si napisala :shock: :shock:

ho`s da prodjem kroz tebe :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :oops:
selma 83

#2360 Re: 60 MINUTA - All about

Post by selma 83 »

Splinter wrote:
selma 83 wrote:[
vidis li ti sta si napisala :shock: :shock:

ho`s da prodjem kroz tebe :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :oops:
idi igraj lopte
selma 83

#2361 Re: 60 MINUTA - All about

Post by selma 83 »

ja sam svjesna da i kod ovih i onih reketa ima(normalno da sumnjam u Damira Hadžića a on ipak iz nekog razloga pobjeđuje -objasnite ...) al u osnovi sam za sdp jer želim ovoj zemlji promjenu u svakom pogledu a ako ne bude progresa i rezultata ja neću i ne moram glasat za njih,kao za prazne priče koje su prijašnji davali pa su zbačeni.(ugovor za kazahstancima kao primjer).a poslije sdp-a ostaje vam jedino Radončić,pe eto ne vjerujte da SDP nešto će raditi ,pogotovo na nezaposlenosti.al ljudi ,oni su tu poslije za+++++avanja dva HDZ-a tek uspostavili vladu u martu .Easy sa osuđivanjem. :D
zaluzinna

#2362 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zaluzinna »

Adriatic wrote:
zaluzinna wrote:
Adriatic wrote:
Provincijske?
E blago nama, ako si ti urbana.
A kladionicu ćemo o tebi.
Ko si bila prije, priznaj.

da, provincijske. momak je iz Gracanice. i po njegovom ponasanju i govoru, imam osjecaj da ima kompleks provincije. da ga je malo stid rodne grude. bez razloga.
ko sam bila prije? pa, sreco moja, nisam bila, jos sam :D
prvo ti meni kazi, mozes i na PP, svoj zivotopis...pa, cu ja tebi reci ko sam. mogu te i na pice pozvati, nije problem. osim ako nisi Avdo Avdic. njega bas ne mogu ocima vidjeti, a tek slusati... gluho i daleko bilo...
Zaista sam počastvovan.
nije valjda zabranjeno doci, odnosno, biti clan foruma?
nego, jesi li ozenjen? :-D
Adriatic

#2363 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

zaluzinna wrote:
Adriatic wrote:

Zaista sam počastvovan.
nije valjda zabranjeno doci, odnosno, biti clan foruma?
nego, jesi li ozenjen? :-D
Nadam se da će te moderator spremiti odakle si došla.
Očigledno da je začatavanje i trolanje najbolje što znaš.
zaluzinna

#2364 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zaluzinna »

covjece, u cemu je tvoj problem? ne vidim razlog zbog kojeg bi moderator trebao mene da sankcionise. da me vrati odakle sam dosla? blago tebi.

p.s.
a, ti bi, inace malo i moderatoru da odredujes posao?
fidoremilienko

#2365 Re: 60 MINUTA - All about

Post by fidoremilienko »

Dajte ljudi vratimo se na temu.

Činjenica je da vlada na čelu sa SDP-om ništa do sada nije uradila, a evo godina prođe :D

Drugo, 60 min uvijek je bio i ostat će u funkciji samo jedne stranke, SDP.

Treće, da sačekamo, još 3 godine i da vidimo rezove aktuelne vlasti. Treba ljudima dati priliku ;)
zonbirile

#2366 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zonbirile »

fidoremilienko wrote:Dajte ljudi vratimo se na temu.

Činjenica je da vlada na čelu sa SDP-om ništa do sada nije uradila, a evo godina prođe :D

Treće, da sačekamo, još 3 godine i da vidimo rezove aktuelne vlasti. Treba ljudima dati priliku ;)
------------------------------------------
poenta je što priliku koriste i ostali-drpaju lovu kao plačeni qurcipalci prošle vlasti,zato je moguće da idiot Sven Alkaj još harda po svijetu u ime Bosne,a za stranku mu se ni ne zna.
fidoremilienko

#2367 Re: 60 MINUTA - All about

Post by fidoremilienko »

zonbirile wrote:
fidoremilienko wrote:Dajte ljudi vratimo se na temu.

------------------------------------------
poenta je što priliku koriste i ostali-drpaju lovu kao plačeni qurcipalci prošle vlasti,zato je moguće da idiot Sven Alkaj još harda po svijetu u ime Bosne,a za stranku mu se ni ne zna.
:D Slažem se ;)
So What!

#2368 Re: 60 MINUTA - All about

Post by So What! »

Jedno pitanje za sve prisutne ovdje:

Je li Bakiru bilo pametnije da se držao pjevanja?

Moj odgovor:

Iteakako!
zaluzinna

#2369 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zaluzinna »

on je i fizicko grohn'o!
jel bolestan? glava mu se uspicila...ofalio...
smoki_choko

#2370 Re: 60 MINUTA - All about

Post by smoki_choko »

ovo je snimak iz 1994. godine :-) :lol: :lol: :lol:
cuj grohno eno ga ko krme se udebljo :lol: :lol:
Corto Maltese

#2371 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Corto Maltese »

Pretpostavljam da će se ovo pretplatom pokrit:
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110808123
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#2372 Re: 60 MINUTA - All about

Post by dr.gog »

Corto Maltese wrote:Pretpostavljam da će se ovo pretplatom pokrit:
Pretpostavka je ubila mačku :D
smoki_choko

#2373 Re: 60 MINUTA - All about

Post by smoki_choko »

Corto Maltese wrote:Pretpostavljam da će se ovo pretplatom pokrit:
ne nego ce onim parama sto je dobio na sudu za optuzbe protiv dodika
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2374 Re: 60 MINUTA - All about

Post by KatarinaKosaca »

U ambasadi u Rimu ili u vašem stanu ponedeljkom? Ili više nema razlog postojanja? Ili nije bila gledana?
seln

#2375 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

KatarinaKosaca wrote:U ambasadi u Rimu ili u vašem stanu ponedeljkom? Ili više nema razlog postojanja? Ili nije bila gledana?
Ili sa Haretom u Istanbulu? :D
Locked