ERONET
Moderator: Benq
- avaks
#2351 Re: HT Eronet
Ima li ikakvih pogodnosti za stare korisnike kada se potpiše novi ugovor?
-
Cupko_
#2352 Re: HT Eronet
Ima i trenutno a za par dana će biti još nekih promjena/poboljšanja ponude.avaks wrote:Ima li ikakvih pogodnosti za stare korisnike kada se potpiše novi ugovor?
- avaks
#2353 Re: HT Eronet
Hajde pošalji na PP ako nije zvanično da ne objavljuješ javno.
-
vojopd
#2354 Re: HT Eronet
Moze i meni, ako ima nesto da valja za postpaid
-
Cupko_
#2355 Re: HT Eronet
Od 05.11. HT Eronet je uveo dodatne tarifne opcije na Super tarifama: Super minute i Super gigabajti!
Tarifna opcija Super minute se aktivira na tarifama Super 25/35/50/80 i donosi dodatni broj minuta koje je moguće potrošiti unutar mobilne ili fiksne mreže HT Eroneta. Mjesečna naknada sa PDV-om je 4,00 KM a po tarifama donosi sljedeći broj minuta;
Super 25 (2000 minuta), Super 35 (2500), Super 50 (3200) te Super 80 (4650 minuta).
Samim tim ostale minute koje uključuju same tarife mogu se koristiti prema svim ostalim mobilnim i fiksnim mrežama, dok se za pozive unutar HT Eronet mreže troše minute iz tarifne opcije koju aktivirate uz vašu tarifu.
Tarifna opcija Super gigabajti nudi 15GB dodatnog prometa po cijeni od 4,00 KM mjesečno sa uključenim PDV-om i moguće ju je aktivirati isključivo uz tarifni model Super 25 Net! Dakle, zajedno sa samim paketom, za cijenu od 33,25 KM se dobija 20GB interneta, a uz trenutnu akciju gdje se uz prijenos broja i zasnivanje ugovora dobije dupli internet promet na svim tarifama, tarifa Super 25 Net uz aktiviranu opciju Super gigabajti bi za isti iznos (33,25) nudila 25GB interneta.
Uz mogućnost uzimanja SimOnly ponude na tarifi Super 25 Net, uz prijenos broja se za 23,40 KM dobije 125 minuta prema svima unutar BiH, 1000 SMS-ova te 10GB interneta, dok bi za još 4,00 (ukupno 27,40) pored minuta i SMS-ova bilo 25GB interneta.
Tarifna opcija Super minute se aktivira na tarifama Super 25/35/50/80 i donosi dodatni broj minuta koje je moguće potrošiti unutar mobilne ili fiksne mreže HT Eroneta. Mjesečna naknada sa PDV-om je 4,00 KM a po tarifama donosi sljedeći broj minuta;
Super 25 (2000 minuta), Super 35 (2500), Super 50 (3200) te Super 80 (4650 minuta).
Samim tim ostale minute koje uključuju same tarife mogu se koristiti prema svim ostalim mobilnim i fiksnim mrežama, dok se za pozive unutar HT Eronet mreže troše minute iz tarifne opcije koju aktivirate uz vašu tarifu.
Tarifna opcija Super gigabajti nudi 15GB dodatnog prometa po cijeni od 4,00 KM mjesečno sa uključenim PDV-om i moguće ju je aktivirati isključivo uz tarifni model Super 25 Net! Dakle, zajedno sa samim paketom, za cijenu od 33,25 KM se dobija 20GB interneta, a uz trenutnu akciju gdje se uz prijenos broja i zasnivanje ugovora dobije dupli internet promet na svim tarifama, tarifa Super 25 Net uz aktiviranu opciju Super gigabajti bi za isti iznos (33,25) nudila 25GB interneta.
Uz mogućnost uzimanja SimOnly ponude na tarifi Super 25 Net, uz prijenos broja se za 23,40 KM dobije 125 minuta prema svima unutar BiH, 1000 SMS-ova te 10GB interneta, dok bi za još 4,00 (ukupno 27,40) pored minuta i SMS-ova bilo 25GB interneta.
- escobar__
#2356 Re: HT Eronet
Sranje je tarifna opcija Super gigabajti koju su vezali samo uz jednu tarifu. Ako već imam 5 GB ne treba mi dodatnih 15, ovo bi više smisla imalo na manjim tarifama ali to naravno nije poenta. 
Drugi problem, minute samo unutar HT mobilne mreže, meni lično beskorisno (kad bih imao potrebu da to uzimam).
Drugi problem, minute samo unutar HT mobilne mreže, meni lično beskorisno (kad bih imao potrebu da to uzimam).
Last edited by escobar__ on 10/11/2018 06:14, edited 1 time in total.
-
vojopd
#2357 Re: HT Eronet
Dobra je ponuda, samo sto je Eronet u prijedoru slab, na par mjesta 3g je dobar, ostalo slabo.
- avaks
#2358 Re: HT Eronet
A mora biti neka cakaescobar__ wrote:Sranje je tarifna opcija Super gigabajti koju su vezali samo uz jednu tarifu. Ako već imam 5 GB ne treba mi dodatnih 15, ovo bi više smisla imalo na manjim tarifama ali to naravno nije poenta.
Doduše dođe ti kao flat u mreži onda jer valja prekucat 2000 minuta jbt...
- Fudo Bosna
#2359 Re: ERONET
Da li je neko od ovih koji koriste Eronet usluge , mob ultra ili pretplatu imao losa iskustva ili zna nekoga ko je imao?
Pisao sam na topicu "Pravo".
Od 2014 me tuze, a nikad nisam bio njihov korisnik, nikad potpisao ugovor, nikad imao njihov mob.
Naime , tvrde da sam 2010 kao "potpisao" pretplatnicki ugovor uz mobitel i traze placanje nekih racuna sa kamatama , preko 500 km , i to bez sudskih troskova i kamata, znaci, moze na milju izaci?
Taj koji je se kao predstavio kao ja, je vjerovatno imao / ukrao , neke moje podatke, ime i prezime i maticni ali mi nije znao adresu pa mi ti racuni nisu ni dolazili godinama, a ganjaju me, zbog onog sto nisam ni potpisao, ni koristio , niti dobio od 2010, a od 2011 tuze, ali tek sam 2014 saznao da me neko dobro "zagrebao" jer su me tek tada iz suda nasli , posto je taj koji se predstavio u moje ime, vjerovatno neki balavac djak ili ucenica srednje skole, im dao skroz pogresne podatke izuzev imena.
On je vjerovatno nasao mozda moju iskaznicu ili licnu koju sam te 2010 izgubio pa zloupotrijebio, ali ako su na osnovu toga potpisali sa nekim djetetom ugovor, pa valjda su vidjeli, po fotografiji dokumenta da mi nije 18/15 god, vec da sam dobrano, srednjovjecan covjek, koji ima djecu tih godina? Ili je to ono bezobrazno; "samo potpisuj a firma ce svakako tuziti, bitno je nabiti procenat za novi ugovor" ?
Je li moguce da ti uhljupi od volontera koji presrecu ljude po BIH gradovima i nude pretplatnicke ugovore, potpisu ugovor a bez da utvrde identitet osobe koja se kao kupac pogresno predstavlja i onda, svijet ,ni kriv ni duzan, tuze...?
Citao sam da na nekim forumima, da su se djeca / srednjoskolci ,"zezala", posudjivala medjusobno u razredu na dan dva , dokumente od roditelja i onda dizali jedan drugom mob uz zasnivanje laznog, pretplatnickog odnosa...
Od 2014 me tuze, a nikad nisam bio njihov korisnik, nikad potpisao ugovor, nikad imao njihov mob.
Naime , tvrde da sam 2010 kao "potpisao" pretplatnicki ugovor uz mobitel i traze placanje nekih racuna sa kamatama , preko 500 km , i to bez sudskih troskova i kamata, znaci, moze na milju izaci?
Taj koji je se kao predstavio kao ja, je vjerovatno imao / ukrao , neke moje podatke, ime i prezime i maticni ali mi nije znao adresu pa mi ti racuni nisu ni dolazili godinama, a ganjaju me, zbog onog sto nisam ni potpisao, ni koristio , niti dobio od 2010, a od 2011 tuze, ali tek sam 2014 saznao da me neko dobro "zagrebao" jer su me tek tada iz suda nasli , posto je taj koji se predstavio u moje ime, vjerovatno neki balavac djak ili ucenica srednje skole, im dao skroz pogresne podatke izuzev imena.
On je vjerovatno nasao mozda moju iskaznicu ili licnu koju sam te 2010 izgubio pa zloupotrijebio, ali ako su na osnovu toga potpisali sa nekim djetetom ugovor, pa valjda su vidjeli, po fotografiji dokumenta da mi nije 18/15 god, vec da sam dobrano, srednjovjecan covjek, koji ima djecu tih godina? Ili je to ono bezobrazno; "samo potpisuj a firma ce svakako tuziti, bitno je nabiti procenat za novi ugovor" ?
Je li moguce da ti uhljupi od volontera koji presrecu ljude po BIH gradovima i nude pretplatnicke ugovore, potpisu ugovor a bez da utvrde identitet osobe koja se kao kupac pogresno predstavlja i onda, svijet ,ni kriv ni duzan, tuze...?
Citao sam da na nekim forumima, da su se djeca / srednjoskolci ,"zezala", posudjivala medjusobno u razredu na dan dva , dokumente od roditelja i onda dizali jedan drugom mob uz zasnivanje laznog, pretplatnickog odnosa...
-
getriba
#2360 Re: ERONET
Pa valjda za ove stvari služi sud. Ako je bila zloupotreba izgubljene lične lako se može ustanoviti kada je ugovor potpisana a kada je lična izgubljena (moralo se prijaviti da je lična izgubljena). Analiza potpisa itd itd.Fudo Bosna wrote:Da li je neko od ovih koji koriste Eronet usluge , mob ultra ili pretplatu imao losa iskustva ili zna nekoga ko je imao?
-
Cupko_
-
Ammarzinho
#2362 Re: HT Eronet
POzdrav,
Da li je možda neko imao problema sa online dopunom računa ? Dopunim račun sa 10 KM, dođe mi potvrda mailom da je obavljena transakcija, međutim na računu stoji da je i dalje iznos 0.00 KM. Do sada je to obično bilo ekspresno u roku od minut ... Neko sa sličnim iskustvom ?
Da li je možda neko imao problema sa online dopunom računa ? Dopunim račun sa 10 KM, dođe mi potvrda mailom da je obavljena transakcija, međutim na računu stoji da je i dalje iznos 0.00 KM. Do sada je to obično bilo ekspresno u roku od minut ... Neko sa sličnim iskustvom ?
-
getriba
#2363 Re: HT Eronet
Samo se javi njima i ponovi online dopunu.Ammarzinho wrote:POzdrav,
-
vojopd
#2364 Re: HT Eronet
Koliko vazi ova ponuda za internet 15 GB za 4 KM? Negdje procitah samo za vrijeme praznika ovih?
-
getriba
#2365 Re: HT Eronet
To je stalna ponuda, nije nikakva akcijavojopd wrote:Koliko vazi ova ponuda za internet 15 GB za 4 KM? Negdje procitah samo za vrijeme praznika ovih?
-
dejang93
#2366 Re: HT Eronet
https://www.hteronet.ba/upload/doc_libr ... 112256.pdfgetriba wrote:To je stalna ponuda, nije nikakva akcijavojopd wrote:Koliko vazi ova ponuda za internet 15 GB za 4 KM? Negdje procitah samo za vrijeme praznika ovih?
Ovde piše da promotivna akcija traje do 05.12.2018.godine. Šta će biti poslije... ili će ukinuti opciju ili će povećati cijenu.
Takođe, isti datum stoji i za opciju dokupa SUPER minuta. Ima li neko da je dokupio ove SUPER minute? Baš me zanima kada se pozove Eronet korisnik, da li se troše ove SUPER minute ili minute iz pretplate prema svim mrežama?
-
getriba
#2367 Re: HT Eronet
Uvijek je tako. Prvo promotivno pa onda ostane ponuda kao redovna opcija.dejang93 wrote:https://www.hteronet.ba/upload/doc_libr ... 112256.pdfgetriba wrote:To je stalna ponuda, nije nikakva akcijavojopd wrote:Koliko vazi ova ponuda za internet 15 GB za 4 KM? Negdje procitah samo za vrijeme praznika ovih?
Ovde piše da promotivna akcija traje do 05.12.2018.godine. Šta će biti poslije... ili će ukinuti opciju ili će povećati cijenu.
Takođe, isti datum stoji i za opciju dokupa SUPER minuta. Ima li neko da je dokupio ove SUPER minute? Baš me zanima kada se pozove Eronet korisnik, da li se troše ove SUPER minute ili minute iz pretplate prema svim mrežama?
Kada zoveš unutar Eronet mreže troši se prvo bonus (to je uvijek slučaj - prvo bonus minute ili megabajti pa onda uključeno u tarifi) tako da minute uključene u paket ostaju samo za pozive prema drugim mrežama.
-
kakavdanakneiskustvu
#2368 Re: HT Eronet
Moze li se sa eronetovog broja prebaciti kredit na broj bh telecoma?
- Radar71
#2369 Re: HT Eronet
ne možekakavdanakneiskustvu wrote:Moze li se sa eronetovog broja prebaciti kredit na broj bh telecoma?
- cobe_fks
#2371 Re: HT Eronet
Jel ova akcija 15gb za 4 KM znaci da ukupno imas 20gb mjesecno interneta, jer je ukljuceno u super 25 net 5 gb???
Hvala!
Hvala!
- cobe_fks
#2373 Re: HT Eronet
E hvala, planiram se prebaciti na pretplatu. Odlicna ponuda 
- avaks
#2374 Re: HT Eronet
JOš kada bi ovu akciju, 4KM flat u mreži ubacili u stalnu ponudu bilo bi ekstra 
-
Cupko_
#2375 Re: HT Eronet
Stalna jeavaks wrote:JOš kada bi ovu akciju, 4KM flat u mreži ubacili u stalnu ponudu bilo bi ekstra