A ako se zanemari ovaj aspekt, bilo bi shege ....
Cuj mrtva šapa mačke
Kakva je živa šapa mačke
Ili kaže čovjeku da iskopa žice koje je neko zakopao oko kuće ili zgrade
Moderator: anex
AAA, to sam zbaoravila.... puse vjetar, sve sumi i huci, oluja, orkan, hurikan, uragan, tornado... nekoliko minuta....Ghita wrote:banovan ali zato ga ja gledam svaku veče. sad mu je fora da šalje energiju kroz ekran. da vidiš kako pada u trans hihihi
Maloprije.Loulou wrote:Mali OT
lady, kad si, bona, pozelenila?
Morace burek da zove Milana i provjeri da li mu je to neko bacio urokeLoulou wrote:Mali OT
lady, kad si, bona, pozelenila?
Edin H. wrote:Morace burek da zove Milana i provjeri da li mu je to neko bacio urokeLoulou wrote:Mali OT
lady, kad si, bona, pozelenila?![]()
Pa znas i samaladyblue18 wrote:Edin H. wrote:Morace burek da zove Milana i provjeri da li mu je to neko bacio urokeLoulou wrote:Mali OT
lady, kad si, bona, pozelenila?![]()
![]()
![]()
![]()
kakve veze burek ima?
![]()
Pojma ja nemam da se on trudio da pozeleni, nije mi to prijavio.Edin H. wrote:
Pa znas i sama![]()
Trudio se da pozeleni, a nista
![]()
Ali siguran sam da Milan ima rjesenje i za ovaj problem
ladyblue18 wrote:Pojma ja nemam da se on trudio da pozeleni, nije mi to prijavio.Edin H. wrote:
Pa znas i sama![]()
Trudio se da pozeleni, a nista
![]()
Ali siguran sam da Milan ima rjesenje i za ovaj problem![]()
![]()
![]()
Ali rjesit ce to Milan sve, zakazat cu mu ja privatnu seansu sa magom.![]()
cls wrote:jel ovdje mogu prijaviti Milanu da sam primo energiju ??![]()
![]()
Po čemu sada Milan Tarot treba jedini da izaziva ovakvu reakciju, a svako jutro kada se probudim na istoj toj novoj TV me dočekuju oni pravi providni šarlatani, Theo Tarot, Jasmina što gleda u neke Sibila karte, i ostala ekipa sa "EzoTV"?amrica wrote:Ja samo znam da neki jadni, uglavnom bolesni i jako nesrecni ljudi (osim onih placenih) zovu i ostavljaju pare njemu i slicnim spodobama. Zato to nikad ne gledam, bude mi zlo od ljudske gluposti, s jedne strane, i pohlepe, s druge strane. On je providni sarlatan, ali ljudi placaju da cuju njegove kretenizme. Zato![]()
![]()
tranquil wrote:Po čemu sada Milan Tarot treba jedini da izaziva ovakvu reakciju, a svako jutro kada se probudim na istoj toj novoj TV me dočekuju oni pravi providni šarlatani, Theo Tarot, Jasmina što gleda u neke Sibila karte, i ostala ekipa sa "EzoTV"?amrica wrote:Ja samo znam da neki jadni, uglavnom bolesni i jako nesrecni ljudi (osim onih placenih) zovu i ostavljaju pare njemu i slicnim spodobama. Zato to nikad ne gledam, bude mi zlo od ljudske gluposti, s jedne strane, i pohlepe, s druge strane. On je providni sarlatan, ali ljudi placaju da cuju njegove kretenizme. Zato![]()
![]()
Čudno je to da niko nikada nije prigovorio zbog takvih pljačkaša i smradova, a eto svi se dižu protiv Milana, kao "on je očiti prevarant", a eto ovi koje sam nabrojao nisu? Kako to da samo u Milanu, koji je očita zajebancija, ljudi prepoznaju prevaranta, a onima koje on parodira niko ništa ne prigovara?
Milan Tarot, i niko drugi, je upravo zahvaljaujući svom izmotavanju pretjeranom toliko da i najnaivniji prepoznaju da se radi o zajebanciji, isposlovao da se u Srbiji ZABRANI slično TV šarlatanstvo - to je jednom prilikom i sam izjavio, i sam on govori o tome kao o "zasluzi" prema tome on dobro zna šta je prevara a šta je zabava, i to i govori. Da barem kao u Srbiji zabrane to New Age astrološko smeće u svim državama gdje se Milan Tarot emituje, pa onda fino da mu svi zajedno sagradimo spomenik jer bi nas riješio pravih pijavica koje trenutno legalno imaju dozvolu da ljudima uzimaju pare ljude bez i jednog dokaza da ono što prodaju pomaže ljudima.