ne bih odustala da je najgora serija na svijetu, samo zbog matt bomera se isplati gledat
a i ozbiljno, nove epizode su
evo preporuka- trust me http://www.imdb.com/title/tt1104002/
lagana, opustena serija.
Moderator: _BataZiv_0809
SG1 kreneš iz početka gledat, pređeš na Atlantis onda, pa Universe. Dok pregledaš opet 17 sezona pojaviće se nešto vrijedno gledanja.alica.k wrote:ja sam haman od svega odustala
alcatraz LAAAAME. prva epizoda zanimljiva, ostale sve iste :S
river, upalila, pregledala 15tak minuta, ugasila.
odustala sam i od nikite, glee, white collar, ringer nisam nijednu noviju epizodu pogledala. ni revenge.
U Revenge su konacno pocele ponovo interesantne stvari da se desavaju, mogla si opet pogledati koju epizodu .... a u Ringeru se polako zahuktava ... samo cu reci da je jedan od glavnih likova saznao da imaju dvije iste osobe, tj. vidio ih.alica.k wrote:ja sam haman od svega odustala
odustala sam i od nikite, glee, white collar, ringer nisam nijednu noviju epizodu pogledala. ni revenge.
DON_eARL wrote:SG1 kreneš iz početka gledat, pređeš na Atlantis onda, pa Universe. Dok pregledaš opet 17 sezona pojaviće se nešto vrijedno gledanja.alica.k wrote:ja sam haman od svega odustala
Edit: Znam da si sve pregledala, ti me i "nagovori" da gledam Atlantis i Universe.
Ma nije ni Revenge nista posebno, ali u moru dosadnih serija se izdvaja iscekivanjem sta ce se sljedece desiti.jastuk1 wrote: Alcatraz je bezze. River, već sam rekao - nek se u grobu treskaju sa treskajućom kamerom. Stvarno nema ništa da valja.
Sad samo gledam Spartacus i The Walking Dead, a evo kreno je i Survivor, a u nedelju i The Amazing Race. Isto gledam i The Voice i The Amercan Idol. Joj na šta sam spao kad su loše serije.Filma se nikako ne mogu natjerat da gledam. Sve bezze.
Pogledo sam ponovo SG 1 i stigao do Atlantisa pola četvrte sezone. Sad se malo od toga odmaram.
Gledao bih Revenge, ali mi se ne da cjepkat, možda kad se cijela sezona skupi. Isto se odnosi i na Person of Interest i A gifted man.
Ali, definitivno ću pogledat Suits opet.![]()
Probo The Amarican horror story i rikne mi disk, sad mi se ne da to ponovo skidat. Uglavnom to je to. Teška suša.![]()
Svi fale taj Carnivale. Možda se natjetam na to.
Tako je i i bilo prikazivano u USA. Medjutim, ovaj drugi dio, Gods of the Arena je prica prije prve sezone iz 2010. i ove godine, stoga ne bi bilo lose kada bi prvo odgledao nju pa onda ove ostale.karanana wrote:vidim hvalite ovog spartacusa, pa otidjoh na imdb da vidim malo kako to izgleda i sad se malo zbunih. postoje neka dva spartacusa. jedan je spartacus:vengeance, pise da su bile dvije sezone 2010 i sada ide u 2012. i ima neki drugi spartacus:gods of the arena, mini series 2011.
jeli ovo povezano jedno sa drugim? po kojem redosljedu gledam? jeli prvo ovu sezonu iz 2010, onda ovaj gods of the arena 2011 pa onda se vratim na vengeance za epizode u ovoj godini?
ja sam teski ljubitelj Spartacuse i znam za dvije sezone a to su Blood And sand i Gods of The arena,za Vengeance ne znam i nisam cuo...NeyDan wrote:Tako je i i bilo prikazivano u USA. Medjutim, ovaj drugi dio, Gods of the Arena je prica prije prve sezone iz 2010. i ove godine, stoga ne bi bilo lose kada bi prvo odgledao nju pa onda ove ostale.karanana wrote:vidim hvalite ovog spartacusa, pa otidjoh na imdb da vidim malo kako to izgleda i sad se malo zbunih. postoje neka dva spartacusa. jedan je spartacus:vengeance, pise da su bile dvije sezone 2010 i sada ide u 2012. i ima neki drugi spartacus:gods of the arena, mini series 2011.
jeli ovo povezano jedno sa drugim? po kojem redosljedu gledam? jeli prvo ovu sezonu iz 2010, onda ovaj gods of the arena 2011 pa onda se vratim na vengeance za epizode u ovoj godini?
Mada meni nije smetalo sto sam prvo pregledao sezonu iz 2010. godine, pa onda ovu drugu.
Haj živa bila pogledaj Awake - mislim da su izašle neke epizode, pa javi kakva jealica.k wrote:white collar sam ustvari ove nove skinula, al mi se ne da sjest i pregledat...
a da, i once upon a time odustala. i grimm isto...ispocetka su mi fino legle, al poslije :S ma nikako...
ne svidja mi se uopste opis awake :Szamzija wrote:Haj živa bila pogledaj Awake - mislim da su izašle neke epizode, pa javi kakva je![]()
Živo me zanima da li je iko pogledao, čini mi se zanimljiva
znaci to je vec krenulo...odlicno,hvala ti...cekacu da se ispuca sezona,pa onda lijepi torrent...alica.k wrote:vengeance ti je nova sezona koja sad ide. nasli su zamjenu za andyja whitfielda (RIP).
johnnykola wrote:pazarih boardwalk empire, kompletnu prvu sezonu za nevjerojatnu 1 km u unitic-u.
nake strankinje organizirale rasprodaju.
Ko, šta, gdje, kad, koliko?johnnykola wrote:pazarih boardwalk empire, kompletnu prvu sezonu za nevjerojatnu 1 km u unitic-u.
nake strankinje organizirale rasprodaju.