Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Not My Idea

#2351 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Not My Idea »

zasto od white collar?
ne bih odustala da je najgora serija na svijetu, samo zbog matt bomera se isplati gledat :evil: :D
a i ozbiljno, nove epizode su :thumbup:

evo preporuka- trust me http://www.imdb.com/title/tt1104002/
lagana, opustena serija. :)
alica.k

#2352 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alica.k »

white collar sam ustvari ove nove skinula, al mi se ne da sjest i pregledat...
a da, i once upon a time odustala. i grimm isto...ispocetka su mi fino legle, al poslije :S ma nikako...
DON_eARL

#2353 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by DON_eARL »

alica.k wrote:ja sam haman od svega odustala

alcatraz LAAAAME. prva epizoda zanimljiva, ostale sve iste :S
river, upalila, pregledala 15tak minuta, ugasila.

odustala sam i od nikite, glee, white collar, ringer nisam nijednu noviju epizodu pogledala. ni revenge.
SG1 kreneš iz početka gledat, pređeš na Atlantis onda, pa Universe. Dok pregledaš opet 17 sezona pojaviće se nešto vrijedno gledanja. :D

Edit: Znam da si sve pregledala, ti me i "nagovori" da gledam Atlantis i Universe. :D
Last edited by DON_eARL on 16/02/2012 15:12, edited 2 times in total.
alica.k

#2354 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alica.k »

stargate sam sve pregledala :D

ma nije da mi treba, nakupilo mi se filmova i serija...i skinula sam ponovo carnivale (preporuka ponovo!)
alibaba_i_30_godina

#2355 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alibaba_i_30_godina »

odustala sam i od nikite, glee, white collar, ringer nisam nijednu noviju epizodu pogledala. ni revenge.
U Revenge su konacno pocele ponovo interesantne stvari da se desavaju, mogla si opet pogledati koju epizodu .... a u Ringeru se polako zahuktava ... samo cu reci da je jedan od glavnih likova saznao da imaju dvije iste osobe, tj. vidio ih. :D
jastuk1

#2357 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by jastuk1 »

DON_eARL wrote:

SG1 kreneš iz početka gledat, pređeš na Atlantis onda, pa Universe. Dok pregledaš opet 17 sezona pojaviće se nešto vrijedno gledanja. :D

Edit: Znam da si sve pregledala, ti me i "nagovori" da gledam Atlantis i Universe. :D

Alcatraz je bezze. River, već sam rekao - nek se u grobu treskaju sa treskajućom kamerom. Stvarno nema ništa da valja.

Sad samo gledam Spartacus i The Walking Dead, a evo kreno je i Survivor, a u nedelju i The Amazing Race. Isto gledam i The Voice i The Amercan Idol. Joj na šta sam spao kad su loše serije. :lol: Filma se nikako ne mogu natjerat da gledam. Sve bezze.

Pogledo sam ponovo SG 1 i stigao do Atlantisa pola četvrte sezone. Sad se malo od toga odmaram.

Gledao bih Revenge, ali mi se ne da cjepkat, možda kad se cijela sezona skupi. Isto se odnosi i na Person of Interest i A gifted man.

Ali, definitivno ću pogledat Suits opet. :thumbup:

Probo The Amarican horror story i rikne mi disk, sad mi se ne da to ponovo skidat. Uglavnom to je to. Teška suša. :lol:

Svi fale taj Carnivale. Možda se natjetam na to.
alibaba_i_30_godina

#2358 Re: Gledate seriju - preporucite je

jastuk1 wrote: Alcatraz je bezze. River, već sam rekao - nek se u grobu treskaju sa treskajućom kamerom. Stvarno nema ništa da valja.

Sad samo gledam Spartacus i The Walking Dead, a evo kreno je i Survivor, a u nedelju i The Amazing Race. Isto gledam i The Voice i The Amercan Idol. Joj na šta sam spao kad su loše serije. :lol: Filma se nikako ne mogu natjerat da gledam. Sve bezze.

Pogledo sam ponovo SG 1 i stigao do Atlantisa pola četvrte sezone. Sad se malo od toga odmaram.

Gledao bih Revenge, ali mi se ne da cjepkat, možda kad se cijela sezona skupi. Isto se odnosi i na Person of Interest i A gifted man.

Ali, definitivno ću pogledat Suits opet. :thumbup:

Probo The Amarican horror story i rikne mi disk, sad mi se ne da to ponovo skidat. Uglavnom to je to. Teška suša. :lol:

Svi fale taj Carnivale. Možda se natjetam na to.
Ma nije ni Revenge nista posebno, ali u moru dosadnih serija se izdvaja iscekivanjem sta ce se sljedece desiti.
Person of Interest mi je od pocetka bila interesantna, valjda jer volim takav tip serija.

River skinuo one prve 2 epizode i jos uvijek nisam pogledao ... a Alcatraz nisam ni skidao, citajuci vase komentare nemam za cim ni zaliti.
karanana

#2359 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

vidim hvalite ovog spartacusa, pa otidjoh na imdb da vidim malo kako to izgleda i sad se malo zbunih. postoje neka dva spartacusa. jedan je spartacus:vengeance, pise da su bile dvije sezone 2010 i sada ide u 2012. i ima neki drugi spartacus:gods of the arena, mini series 2011.
jeli ovo povezano jedno sa drugim? po kojem redosljedu gledam? jeli prvo ovu sezonu iz 2010, onda ovaj gods of the arena 2011 pa onda se vratim na vengeance za epizode u ovoj godini?
alibaba_i_30_godina

#2360 Re: Gledate seriju - preporucite je

karanana wrote:vidim hvalite ovog spartacusa, pa otidjoh na imdb da vidim malo kako to izgleda i sad se malo zbunih. postoje neka dva spartacusa. jedan je spartacus:vengeance, pise da su bile dvije sezone 2010 i sada ide u 2012. i ima neki drugi spartacus:gods of the arena, mini series 2011.
jeli ovo povezano jedno sa drugim? po kojem redosljedu gledam? jeli prvo ovu sezonu iz 2010, onda ovaj gods of the arena 2011 pa onda se vratim na vengeance za epizode u ovoj godini?
Tako je i i bilo prikazivano u USA. Medjutim, ovaj drugi dio, Gods of the Arena je prica prije prve sezone iz 2010. i ove godine, stoga ne bi bilo lose kada bi prvo odgledao nju pa onda ove ostale.

Mada meni nije smetalo sto sam prvo pregledao sezonu iz 2010. godine, pa onda ovu drugu.
jastuk1

#2361 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by jastuk1 »

Ma ništa, sve teška talašika. Jedostavno nekako isišu svu dušu iz serije. Nemaš se za šta uhvatit. (mislim na serije sad generalno) The Walking Dead gledam jer je atmosfera, scenografija i gluma super. Kod mene ono priča nemora biti nešto posebno, ako scenografija i gluma vade stvar. Spartacus je mnogima pregroteskan, meni je i više nego ok.

karanana, upravo tako. Mada moš i kako je NeyDan preporučio. To je ispalo tako jer se glavni glumac razbolio i kasnije umro od raka.
SirOliver1

#2362 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SirOliver1 »

NeyDan wrote:
karanana wrote:vidim hvalite ovog spartacusa, pa otidjoh na imdb da vidim malo kako to izgleda i sad se malo zbunih. postoje neka dva spartacusa. jedan je spartacus:vengeance, pise da su bile dvije sezone 2010 i sada ide u 2012. i ima neki drugi spartacus:gods of the arena, mini series 2011.
Tako je i i bilo prikazivano u USA. Medjutim, ovaj drugi dio, Gods of the Arena je prica prije prve sezone iz 2010. i ove godine, stoga ne bi bilo lose kada bi prvo odgledao nju pa onda ove ostale.

Mada meni nije smetalo sto sam prvo pregledao sezonu iz 2010. godine, pa onda ovu drugu.
ja sam teski ljubitelj Spartacuse i znam za dvije sezone a to su Blood And sand i Gods of The arena,za Vengeance ne znam i nisam cuo...
uglavnom i ja sam prvo gledao nekoliko epizoda iz Gods Of The arena pa sam onda vidio malo vise epizoda Blood and sand i onda uzeo sve i pregledao natenane...moje skromno misljenje je da ipak pogledas kao sto ti je i preporuceno prvo GOTA pa zatim BAS,iako su snimljene drugim redoslijeodm...ali kako god neces se pokajati...ja sam par zadnjih epizoda pregledao stojeci...ma to je NEVJEROVATNA serija... :thumbup:
alica.k

#2363 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alica.k »

vengeance ti je nova sezona koja sad ide. nasli su zamjenu za andyja whitfielda (RIP).
dassa

#2364 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dassa »

Image

:thumbup:
zamzija

#2365 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zamzija »

alica.k wrote:white collar sam ustvari ove nove skinula, al mi se ne da sjest i pregledat...
a da, i once upon a time odustala. i grimm isto...ispocetka su mi fino legle, al poslije :S ma nikako...
Haj živa bila pogledaj Awake - mislim da su izašle neke epizode, pa javi kakva je :D
Živo me zanima da li je iko pogledao, čini mi se zanimljiva :)
Bitte_Halt_ja_ja

#2366 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

awake je 1.mart ako se ne varam.
alica.k

#2367 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alica.k »

zamzija wrote:Haj živa bila pogledaj Awake - mislim da su izašle neke epizode, pa javi kakva je :D
Živo me zanima da li je iko pogledao, čini mi se zanimljiva :)
ne svidja mi se uopste opis awake :S
johnnykola

#2368 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by johnnykola »

pazarih boardwalk empire, kompletnu prvu sezonu za nevjerojatnu 1 km u unitic-u.
nake strankinje organizirale rasprodaju.
:-D
SirOliver1

#2369 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SirOliver1 »

alica.k wrote:vengeance ti je nova sezona koja sad ide. nasli su zamjenu za andyja whitfielda (RIP).
znaci to je vec krenulo...odlicno,hvala ti...cekacu da se ispuca sezona,pa onda lijepi torrent...:) :mrgreen:
jastuk1

#2370 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by jastuk1 »

johnnykola wrote:pazarih boardwalk empire, kompletnu prvu sezonu za nevjerojatnu 1 km u unitic-u.

Uh vidio sam i ja. Al čini mi se da bi i mučenje radije trpio nego gledo potpuno šuplju i vapidnu glumu Steve Buscemija. :x On mi je ubjedljivo najgori, najbezvezniji i najneinteresantniji glumac. :x
alica.k

#2371 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alica.k »

nevjerovatno.
jastuk1

#2372 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by jastuk1 »

Šta ću kad mi je maksimalno odvratan. Spartacus nova epi. :mrgreen: Odo gleat.
DON_eARL

#2373 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by DON_eARL »

johnnykola wrote:pazarih boardwalk empire, kompletnu prvu sezonu za nevjerojatnu 1 km u unitic-u.
Ko, šta, gdje, kad, koliko? :D

Ja sam pogledao i 2 epizode 2. sezone i sad čekam slobodno vrijeme da preostalih 10 pogledam. SB kralj. :D
nermin9200

#2375 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by nermin9200 »

THE BIG BANG THEORY!!!!
Post Reply