http://www.youtube.com/watch?v=qiSro24MHbk
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2352 Re: FK Sarajevo
glasajte za alena sportsport ba/izbor_fudbalera.php1987 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=ey7sBGqd ... re=related
Naleti na zanimljiv video
Alen Skoro
- Baltazar_khan
#2353 Re: FK Sarajevo
Bio sam večeras u novim prostorijama UNFKS na ciglanama. Jao šta je bilo raje na otvorenju
Kako je bilo lijepo biti u društvu braće bordo boje
Malo se i cugalo
Prodavali su se kalendari, šalovi, razne naljepnice sa logom hordi zla, majice itd...
Prostorije su šminka prava, vidi se da momci rade punom parom. I dalje ostajemo najorganizovanija navijačka grupacija u ovoj državi
Kako je bilo lijepo biti u društvu braće bordo boje
Malo se i cugalo
Prodavali su se kalendari, šalovi, razne naljepnice sa logom hordi zla, majice itd...
Prostorije su šminka prava, vidi se da momci rade punom parom. I dalje ostajemo najorganizovanija navijačka grupacija u ovoj državi
- Magarece_godine
#2354 Re: FK Sarajevo
Imao sam priliku prisustvovati dogadjaju dok je jedan samoprozvani menadzer razgovarao na tel. Razgovor je isao ovako:
Ja, Ja ... Za njega imam ponudu od Sarajeva i Slobode ... Stavit cemo u ugovor da mora ispostovati odredjene stvari .. NA pocetku prvenstva u Modrici je bio igrac utakmice ...
Eh sad o kome se radi ... ili je suplja ovog samprozvanog menadzera, ne znam ...
Ja, Ja ... Za njega imam ponudu od Sarajeva i Slobode ... Stavit cemo u ugovor da mora ispostovati odredjene stvari .. NA pocetku prvenstva u Modrici je bio igrac utakmice ...
Eh sad o kome se radi ... ili je suplja ovog samprozvanog menadzera, ne znam ...
- Gusztav
#2355 Re: FK Sarajevo
Kada smo izgubili u Modriči 3:0 , strijelac dva gola i igrač utakmice Duško Stajić.Magarece_godine wrote:Imao sam priliku prisustvovati dogadjaju dok je jedan samoprozvani menadzer razgovarao na tel. Razgovor je isao ovako:
On je već bio kod nas i pokazao NIŠTA.
Nije valjda opet........
- Magarece_godine
#2356 Re: FK Sarajevo
Ne vjerujem da je on ... kako sam skontao igrac je neke druge ekipe, koja je na pocetku prvenstva gostovala u Modrici ...Gusztav wrote:Kada smo izgubili u Modriči 3:0 , strijelac dva gola i igrač utakmice Duško Stajić.Magarece_godine wrote:Imao sam priliku prisustvovati dogadjaju dok je jedan samoprozvani menadzer razgovarao na tel. Razgovor je isao ovako:
Nije valjda opet........
- Gusztav
#2357 Re: FK Sarajevo
Na početku prvenstva pored nas, u Modriči gostovali Leotar, Široki i Zrinjski.Magarece_godine wrote:Ne vjerujem da je on ... kako sam skontao igrac je neke druge ekipe, koja je na pocetku prvenstva gostovala u Modrici ...Gusztav wrote:Kada smo izgubili u Modriči 3:0 , strijelac dva gola i igrač utakmice Duško Stajić.Magarece_godine wrote:Imao sam priliku prisustvovati dogadjaju dok je jedan samoprozvani menadzer razgovarao na tel. Razgovor je isao ovako:
Nije valjda opet........
Možda je riječ o Selimoviću iz Zrinjskog.
- Magarece_godine
#2358 Re: FK Sarajevo
Selimovic bi bio dobar za Sarajevo, i onaj Zadro 
-
Mr Hiccup
#2359 Re: FK Sarajevo
ako ti je sinoc bilo dobro, tek ces vidjeti kako ce biti u subotu u kinu bosna...Baltazar_khan wrote:Bio sam večeras u novim prostorijama UNFKS na ciglanama. Jao šta je bilo raje na otvorenju![]()
Kako je bilo lijepo biti u društvu braće bordo boje![]()
Malo se i cugalo![]()
koncert visosti hz, upad 3 markice, od 20:30h
gori hala
- slucajan
#2361 Re: FK Sarajevo
E kad danas ne zaplakah (da li od tuge ili od smijeha ni sam ne znam) kad pročitah da je Menso Bašić od Ulija Henesa tražio Luku Tonija na posudbu
I zajebala ga Roma, jbg
I, citiram: "Možda sam taj posao i mogao završiti prije odluke da ga Bavarci puste bez odštete".
Jadan ne bio, nisi sposoban dovesti poluretardiranog igrača već godinama, osim onih koji nemaju gdje, pa sami sebe dovedu u klub, a ne da dovedeš Tonija.
Nadam se da će u narednom broju izaći demant ili obrazloženje da se Menso baš dobro zajebavao sa ovom izjavom. Šta god da je, zalužio je nagradu za "šalu i pošalicu godine".
I, citiram: "Možda sam taj posao i mogao završiti prije odluke da ga Bavarci puste bez odštete".
Jadan ne bio, nisi sposoban dovesti poluretardiranog igrača već godinama, osim onih koji nemaju gdje, pa sami sebe dovedu u klub, a ne da dovedeš Tonija.
Nadam se da će u narednom broju izaći demant ili obrazloženje da se Menso baš dobro zajebavao sa ovom izjavom. Šta god da je, zalužio je nagradu za "šalu i pošalicu godine".
- ecstase
#2362 Re: FK Sarajevo
ja jos uvijek mislim da je ono neka zajebancijaslucajan wrote:E kad danas ne zaplakah (da li od tuge ili od smijeha ni sam ne znam) kad pročitah da je Menso Bašić od Ulija Henesa tražio Luku Tonija na posudbuI zajebala ga Roma, jbg
![]()
-
Fordas
#2363 Re: FK Sarajevo
slucajan wrote:E kad danas ne zaplakah (da li od tuge ili od smijeha ni sam ne znam) kad pročitah da je Menso Bašić od Ulija Henesa tražio Luku Tonija na posudbuI zajebala ga Roma, jbg
![]()
To Menso kingu, toooooooooooooooooooooooooooooo
koji krampon majko mila
a i ona Roma, stvarno joj nije fazon, mislim odbiti takvu ponudu mense
- burek_in_space
#2364 Re: FK Sarajevo
Neka mi neko kazhe da se shalio, molim vas!
- aerosa
#2365 Re: FK Sarajevo
Pa majke im ga kretenske i lopovske, oni izgleda šprdanciju sa nama tjeraju....

- Baltazar_khan
#2366 Re: FK Sarajevo
Ma ovakve idiotizme može jedino da napiše avazov sport.
Čuj Luka Toni
Čuj Luka Toni
-
Ripicipi
#2367 Re: FK Sarajevo
Ti mislis da je ovaj idiotizam izmislio Sport??Baltazar_khan wrote:Ma ovakve idiotizme može jedino da napiše avazov sport.
Čuj Luka Toni
Pa vidis da je idiot Basic "dobar" sa Uliem, cak mu i Bozic cestita
-
Andaluzijski pas
#2368 Re: FK Sarajevo
A taman je mogo Jahovića zamijeniti.
- dobar_ti?
#2369 Re: FK Sarajevo
Naisao sam na ovaj clanak na netu gdje se Toni zaista spominje u istom kontekstu sa Sarajevom
Talijanski mi nije bas jaca strana, ali koliko vidim spominje se Sarajevo i neki njegovi igraci.Ho voluto giocare per FC Sarajevo da quando ero un bambino. Una volta, quando ero un bambino, i miei genitori mi portarono a Sarajevo e ho provato i fagioli a Popeye, famoso ristorante di proprietà di Mucho. Da allora ho un sentimento speciall su quella città e club. Il mio amico di Basic mi ha contattato qualche settimana fa a venire a giocare per Sarajevo. Sono ancora thinkig a tale proposito. Mi piacerebbe giocare con Skoro, Maksumic, Pliska e il resto del mondo, giocatori famosi. Una cosa che mi piace citare è che Alen Avdic non era in posizione di fuorigioco in bosniaco play off finale contro Zeljo.
-
Fordas
#2370 Re: FK Sarajevo
dobar_ti? wrote:Naisao sam na ovaj clanak na netu gdje se Toni zaista spominje u istom kontekstu sa Sarajevom
Talijanski mi nije bas jaca strana, ali koliko vidim spominje se Sarajevo i neki njegovi igraci.Ho voluto giocare per FC Sarajevo da quando ero un bambino. Una volta, quando ero un bambino, i miei genitori mi portarono a Sarajevo e ho provato i fagioli a Popeye, famoso ristorante di proprietà di Mucho. Da allora ho un sentimento speciall su quella città e club. Il mio amico di Basic mi ha contattato qualche settimana fa a venire a giocare per Sarajevo. Sono ancora thinkig a tale proposito. Mi piacerebbe giocare con Skoro, Maksumic, Pliska e il resto del mondo, giocatori famosi. Una cosa che mi piace citare è che Alen Avdic non era in posizione di fuorigioco in bosniaco play off finale contro Zeljo.
Ti fakat nisi dobar, ali eto oprosticemo ti ovaj simpatican pokusaj zaista
-
Chairman
#2371 Re: FK Sarajevo
Hahahaha kako sam se danas ismijao kad sam procitao tekst .... Cuj Luca Toni...hahahah... treba ga odmah poslati psihijatru!!!
- CR9
#2372 Re: FK Sarajevo
hahahahahahahha Basic idol hihihihihihihiihih

-
Fordas
#2373 Re: FK Sarajevo
Skoro hvala ti, Skoro hvala ti.....
E jos da je ensara, vuleta i jos jednog veznjaka dovesti to bi pravi Buuuum
- dobar_ti?
#2374 Re: FK Sarajevo
Ili da Basic vidi sa Benitezom kakav je Mascheranov status. Pise se po britanskim medijima da je nesto nezadovoljan. S obzirom da je propao transfer Luce Tonija, mislim da bi uprava trebala probati dovesti Huntelara ili Pavlicenka. Lijepo bi bilo vidjeti u bordo dresu i Asmira Begovica koji bi bio alternativa Alaimu.Fordas wrote:Skoro hvala ti, Skoro hvala ti.....
-
lolo_lolo
#2375 Re: FK Sarajevo
sevap bi bio razbiti ovog basica
koje je to govno
koje je to govno