Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bijeli_sa

#2351 Re: FK Sarajevo

Post by Bijeli_sa »

Mrze me i pljuju, jer sam tu, rodjen u Saraj'vu :dance:

http://www.youtube.com/watch?v=qiSro24MHbk
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2352 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

1987 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=ey7sBGqd ... re=related
Naleti na zanimljiv video
Alen Skoro :dance:
glasajte za alena sportsport ba/izbor_fudbalera.php
Baltazar_khan

#2353 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Bio sam večeras u novim prostorijama UNFKS na ciglanama. Jao šta je bilo raje na otvorenju :shock:

Kako je bilo lijepo biti u društvu braće bordo boje 8-)

Malo se i cugalo :oops:

Prodavali su se kalendari, šalovi, razne naljepnice sa logom hordi zla, majice itd...

Prostorije su šminka prava, vidi se da momci rade punom parom. I dalje ostajemo najorganizovanija navijačka grupacija u ovoj državi ;-)
Magarece_godine

#2354 Re: FK Sarajevo

Post by Magarece_godine »

Imao sam priliku prisustvovati dogadjaju dok je jedan samoprozvani menadzer razgovarao na tel. Razgovor je isao ovako:

Ja, Ja ... Za njega imam ponudu od Sarajeva i Slobode ... Stavit cemo u ugovor da mora ispostovati odredjene stvari .. NA pocetku prvenstva u Modrici je bio igrac utakmice ...

Eh sad o kome se radi ... ili je suplja ovog samprozvanog menadzera, ne znam ...
Gusztav

#2355 Re: FK Sarajevo

Post by Gusztav »

Magarece_godine wrote:Imao sam priliku prisustvovati dogadjaju dok je jedan samoprozvani menadzer razgovarao na tel. Razgovor je isao ovako:

Ja, Ja ... Za njega imam ponudu od Sarajeva i Slobode ... Stavit cemo u ugovor da mora ispostovati odredjene stvari .. NA pocetku prvenstva u Modrici je bio igrac utakmice ...

Eh sad o kome se radi ... ili je suplja ovog samprozvanog menadzera, ne znam ...
Kada smo izgubili u Modriči 3:0 , strijelac dva gola i igrač utakmice Duško Stajić.
On je već bio kod nas i pokazao NIŠTA.
Nije valjda opet........
Magarece_godine

#2356 Re: FK Sarajevo

Gusztav wrote:
Magarece_godine wrote:Imao sam priliku prisustvovati dogadjaju dok je jedan samoprozvani menadzer razgovarao na tel. Razgovor je isao ovako:

Kada smo izgubili u Modriči 3:0 , strijelac dva gola i igrač utakmice Duško Stajić.
Nije valjda opet........
Ne vjerujem da je on ... kako sam skontao igrac je neke druge ekipe, koja je na pocetku prvenstva gostovala u Modrici ...
Gusztav

#2357 Re: FK Sarajevo

Post by Gusztav »

Magarece_godine wrote:
Gusztav wrote:

Nije valjda opet........
Ne vjerujem da je on ... kako sam skontao igrac je neke druge ekipe, koja je na pocetku prvenstva gostovala u Modrici ...
Na početku prvenstva pored nas, u Modriči gostovali Leotar, Široki i Zrinjski.
Možda je riječ o Selimoviću iz Zrinjskog.
Magarece_godine

#2358 Re: FK Sarajevo

Selimovic bi bio dobar za Sarajevo, i onaj Zadro :)
Mr Hiccup

#2359 Re: FK Sarajevo

Post by Mr Hiccup »

Baltazar_khan wrote:Bio sam večeras u novim prostorijama UNFKS na ciglanama. Jao šta je bilo raje na otvorenju :shock:

Kako je bilo lijepo biti u društvu braće bordo boje 8-)

Malo se i cugalo :oops:

Prodavali su se kalendari, šalovi, razne naljepnice sa logom hordi zla, majice itd...

Prostorije su šminka prava, vidi se da momci rade punom parom. I dalje ostajemo najorganizovanija navijačka grupacija u ovoj državi ;-)
ako ti je sinoc bilo dobro, tek ces vidjeti kako ce biti u subotu u kinu bosna...

koncert visosti hz, upad 3 markice, od 20:30h

gori hala :dance: :evil: :mrgreen:
Ripicipi

#2360 Re: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

...
slucajan

#2361 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

E kad danas ne zaplakah (da li od tuge ili od smijeha ni sam ne znam) kad pročitah da je Menso Bašić od Ulija Henesa tražio Luku Tonija na posudbu :!: I zajebala ga Roma, jbg :-?

I, citiram: "Možda sam taj posao i mogao završiti prije odluke da ga Bavarci puste bez odštete".

Jadan ne bio, nisi sposoban dovesti poluretardiranog igrača već godinama, osim onih koji nemaju gdje, pa sami sebe dovedu u klub, a ne da dovedeš Tonija.

Nadam se da će u narednom broju izaći demant ili obrazloženje da se Menso baš dobro zajebavao sa ovom izjavom. Šta god da je, zalužio je nagradu za "šalu i pošalicu godine".
ecstase

#2362 Re: FK Sarajevo

Post by ecstase »

slucajan wrote:E kad danas ne zaplakah (da li od tuge ili od smijeha ni sam ne znam) kad pročitah da je Menso Bašić od Ulija Henesa tražio Luku Tonija na posudbu :!: I zajebala ga Roma, jbg :-?

I, citiram: "Možda sam taj posao i mogao završiti prije odluke da ga Bavarci puste bez odštete".

Jadan ne bio, nisi sposoban dovesti poluretardiranog igrača već godinama, osim onih koji nemaju gdje, pa sami sebe dovedu u klub, a ne da dovedeš Tonija.

Nadam se da će u narednom broju izaći demant ili obrazloženje da se Menso baš dobro zajebavao sa ovom izjavom. Šta god da je, zalužio je nagradu za "šalu i pošalicu godine".
ja jos uvijek mislim da je ono neka zajebancija :roll:
Fordas

#2363 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

slucajan wrote:E kad danas ne zaplakah (da li od tuge ili od smijeha ni sam ne znam) kad pročitah da je Menso Bašić od Ulija Henesa tražio Luku Tonija na posudbu :!: I zajebala ga Roma, jbg :-?

To Menso kingu, toooooooooooooooooooooooooooooo :thumbup:

koji krampon majko mila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a i ona Roma, stvarno joj nije fazon, mislim odbiti takvu ponudu mense :roll: :roll: :lol:
burek_in_space

#2364 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neka mi neko kazhe da se shalio, molim vas! :-?
aerosa

#2365 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Pa majke im ga kretenske i lopovske, oni izgleda šprdanciju sa nama tjeraju.... :x :x
Image
Baltazar_khan

#2366 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Ma ovakve idiotizme može jedino da napiše avazov sport.

Čuj Luka Toni :lol:
Ripicipi

#2367 Re: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

Baltazar_khan wrote:Ma ovakve idiotizme može jedino da napiše avazov sport.

Čuj Luka Toni :lol:
Ti mislis da je ovaj idiotizam izmislio Sport??
Pa vidis da je idiot Basic "dobar" sa Uliem, cak mu i Bozic cestita :lol: :lol:
Andaluzijski pas

#2368 Re: FK Sarajevo

Post by Andaluzijski pas »

A taman je mogo Jahovića zamijeniti.
dobar_ti?

#2369 Re: FK Sarajevo

Post by dobar_ti? »

Naisao sam na ovaj clanak na netu gdje se Toni zaista spominje u istom kontekstu sa Sarajevom
Ho voluto giocare per FC Sarajevo da quando ero un bambino. Una volta, quando ero un bambino, i miei genitori mi portarono a Sarajevo e ho provato i fagioli a Popeye, famoso ristorante di proprietà di Mucho. Da allora ho un sentimento speciall su quella città e club. Il mio amico di Basic mi ha contattato qualche settimana fa a venire a giocare per Sarajevo. Sono ancora thinkig a tale proposito. Mi piacerebbe giocare con Skoro, Maksumic, Pliska e il resto del mondo, giocatori famosi. Una cosa che mi piace citare è che Alen Avdic non era in posizione di fuorigioco in bosniaco play off finale contro Zeljo.
Talijanski mi nije bas jaca strana, ali koliko vidim spominje se Sarajevo i neki njegovi igraci.
Fordas

#2370 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

dobar_ti? wrote:Naisao sam na ovaj clanak na netu gdje se Toni zaista spominje u istom kontekstu sa Sarajevom
Ho voluto giocare per FC Sarajevo da quando ero un bambino. Una volta, quando ero un bambino, i miei genitori mi portarono a Sarajevo e ho provato i fagioli a Popeye, famoso ristorante di proprietà di Mucho. Da allora ho un sentimento speciall su quella città e club. Il mio amico di Basic mi ha contattato qualche settimana fa a venire a giocare per Sarajevo. Sono ancora thinkig a tale proposito. Mi piacerebbe giocare con Skoro, Maksumic, Pliska e il resto del mondo, giocatori famosi. Una cosa che mi piace citare è che Alen Avdic non era in posizione di fuorigioco in bosniaco play off finale contro Zeljo.
Talijanski mi nije bas jaca strana, ali koliko vidim spominje se Sarajevo i neki njegovi igraci.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti fakat nisi dobar, ali eto oprosticemo ti ovaj simpatican pokusaj zaista :D
Chairman

#2371 Re: FK Sarajevo

Post by Chairman »

Hahahaha kako sam se danas ismijao kad sam procitao tekst .... Cuj Luca Toni...hahahah... treba ga odmah poslati psihijatru!!!
CR9

#2372 Re: FK Sarajevo

Post by CR9 »

hahahahahahahha Basic idol hihihihihihihiihih :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Fordas

#2373 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Skoro hvala ti, Skoro hvala ti.....

E jos da je ensara, vuleta i jos jednog veznjaka dovesti to bi pravi Buuuum :D
dobar_ti?

#2374 Re: FK Sarajevo

Post by dobar_ti? »

Fordas wrote:Skoro hvala ti, Skoro hvala ti.....

E jos da je ensara, vuleta i jos jednog veznjaka dovesti to bi pravi Buuuum :D
Ili da Basic vidi sa Benitezom kakav je Mascheranov status. Pise se po britanskim medijima da je nesto nezadovoljan. S obzirom da je propao transfer Luce Tonija, mislim da bi uprava trebala probati dovesti Huntelara ili Pavlicenka. Lijepo bi bilo vidjeti u bordo dresu i Asmira Begovica koji bi bio alternativa Alaimu.
lolo_lolo

#2375 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

sevap bi bio razbiti ovog basica
koje je to govno
Locked