HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
zilog

#2351 Re: HS kablovska

Post by zilog »

Johnny071 wrote:
zilog wrote: Ne pise ni ovdje da je MEP vlasnik icega u BiH:
http://www.mideuropa.com/portfolio-investments.aspx

ni ovdje:
http://www.mideuropa.com/cable-broadband.aspx

ni ovdje:
http://www.mideuropa.com/news-and-media.aspx

ni ovdje:
http://www.mideuropa.com/news-and-media_2010.aspx

Pise se o promocijama nekih direktorcica, a da se ne spomenu investicije od desetina miliona Eura... Presmjesno :lol:

Nemam nista protiv da Telemach bude bilo ciji, ali mi smeta da se spominje MEP kao vlasnik, a oni to nigdje nisu ni spomenuli. :-)

Evo, da odagnamo svaku sumnju, neka MEP webmaster samo napise o akviziciji ELOB i BHCN-a u BiH, necu vise ni rijeci reci. Do tada PSSSSSSST!

http://www.youtube.com/watch?v=HXg2TMvmWjY

Eto ti tu i direktora MEP-a u tom prilogu, ( http://www.mideuropa.com/Stefan%20Tzvetkov.aspx ) zamisli u telemachu u headend-u i jos prica nesto... ko bi reko... al ne, sve je to jedna velika srpska zavjera na jadni bosnjacki narod, kako rece HS... pateticno.

A evo i TV hayatprilog: http://www.youtube.com/watch?v=t1oJWkR8hjQ

al ne, sve te TV stanice lazu i vjerovatno su ukljucene u zavjeru hahah :-) tebi nesto smeta sto se spominje MEP, mozes mislit kolko ima ljudi da im smeta tvoja ogranicenost i glupost i takvih slicnih ko ti...
TV stanice procitaju sto im se servira na presici. Da vam Enes sada posalje Hemu i Alfu, vidjeli bi kako bi ste se proveli. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sada ozbiljno.
Cvetkov se pojavio i pricao o MEP-u, a na njihovoj zvanicnoj stranici, na kojoj se objavi i kada neko prne u MEP-u :roll: , ni rijeci o tome vec pola godine. Svima normalnim nesto smrdi, a tebi ne. :roll:

Procitaj boldirano iz mog posta. Do tada PSSSSSSSSSSSSST! 8-)

BTW, u prvom prilogu se kaze "telefonija do kraja godine" (2010). Dodje i prodje kraj godine, a telefonije nigdje. Mozda je i to zbog moje ogranicenosti? :lol:
Johnny071

#2352 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

@zilog

u pravu si, podplatili su ljudi i stefana tzvetkova da dodje iz londona i laze :) sve je to jedna velika zavjera... kako si samo ti pametan, namazan i inteligentan pa si vidio kroz sve to :lol:

izvini zaboravio sam da procitam ovo tvoje svima normalnim tu nesto smrdi, eto, dosli ba ljudi iz londona srbije i sa svih strana ovdje da naprave zavjeru i da vama normalnim nesto smrdi... e jesi smjesan jebote :) sto je najgore ti si ubjedjen u to sto govoris, i to je jos zalosnije. Jel mislis da ima neko potrebu ili mora da se pravda tebi ili bilo kome drugom ??? Ja sam glup sto opste ista i pricam, zivi u svojim zabludama i cao.
Afr0maN

#2353 Re: HS kablovska

Post by Afr0maN »

Johnny071 wrote:@zilog

u pravu si, podplatili su ljudi i stefana tzvetkova da dodje iz londona i laze :) sve je to jedna velika zavjera... kako si samo ti pametan, namazan i inteligentan pa si vidio kroz sve to :lol:

izvini zaboravio sam da procitam ovo tvoje svima normalnim tu nesto smrdi, eto, dosli ba ljudi iz londona srbije i sa svih strana ovdje da naprave zavjeru i da vama normalnim nesto smrdi... e jesi smjesan jebote :) sto je najgore ti si ubjedjen u to sto govoris, i to je jos zalosnije. Jel mislis da ima neko potrebu ili mora da se pravda tebi ili bilo kome drugom ??? Ja sam glup sto opste ista i pricam, zivi u svojim zabludama i cao.
LAJKAM :P
dzeno123

#2354 Re: HS kablovska

Post by dzeno123 »

Koje budalastinje neces procitat ovdje, cuj srpska zavjera kroz kablovske operatere. Sta je sljedece, ispiranje mozga od strane Telemacha? :-)
ivannn

#2355 Re: HS kablovska

Post by ivannn »

ajd nek telemach drže srbi (sbb), ali tko je vlasnik sbb? mide europa? il ne?
i što se s tim hoće dokazati?

hotspot.adriacable.com
rooky

#2356 Re: HS kablovska

Post by rooky »

Johnny071 wrote:@zilog

staces vidis da je ovaj "zilog" ogranicen kao balkon. :lol:
zonbirile

#2357 Re: HS kablovska

Post by zonbirile »

dio prihoda Telemach-a se daje za odbranu Dabića,dio za skrivanje Mladića. :lol:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#2358 Re: HS kablovska

Post by sabina1 »

SundanceKid wrote:Sta je ovo sa video nadzorom? Cemu ovo?? Juce vidim HS oglas na haustorskim vratima, i instaliran video nadrzor ispred ulaza...kakvi su ovo folovi??

Usput, izgleda da ovi iz HSa nikad ne procitaju ni jedan oglas koji objave, pa je taj iznad pisan "201." godine. Uz to je svaki oglas napisan tako profesionalno, da se uvijek pitam koji im je bravar to srocio...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
shlauf

#2359 Re: HS kablovska

Post by shlauf »

SundanceKid wrote:Sta je ovo sa video nadzorom? Cemu ovo?? Juce vidim HS oglas na haustorskim vratima, i instaliran video nadrzor ispred ulaza...kakvi su ovo folovi??

Usput, izgleda da ovi iz HSa nikad ne procitaju ni jedan oglas koji objave, pa je taj iznad pisan "201." godine. Uz to je svaki oglas napisan tako profesionalno, da se uvijek pitam koji im je bravar to srocio...

Naplatiće Enes i videonadzor. Pustiće koji mjesec džabalesku pa onda udariti po ušima. :D
Tiger 033

#2360 Re: HS kablovska

Post by Tiger 033 »

Ko je na Telemach-u moze vidjeti da se Srpske reklame neprestano vrte na TV1000,Disney xd,V.History,Fishing and H,V.explorer,malo im to pa su uveli i TOP SHOP Srbija itd...valjda je sve "slucajnost"...Telemach je EngleJski isto onoliko koliko je Coca Cola u Hadžičima "BOSANSKA"!!! :bih:
nellington

#2361 Re: HS kablovska

Post by nellington »

Posljednjih dana dolazi do neosnovanih napada u medijima na kompaniju Telemach, operatora digitalne i kablovske televizije i interneta.
Nakon početka rada kompanije Telemach i kampanje oglašavanja povećao se broj poziva i građana koji žele Telemachove servise, a posebno stanara sarajevskog naselja Grbavica zbog čega je Telemach započeo proces priključenja kablovske televizije i interneta u tom dijelu grada.

Telemach je kompanija u Bosni i Hercegovini koji zapošljava domaće stručnjake, posjeduju svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za priključenje korisnika, a u skladu sa zakonskom regulativom i procedurama koristeći sva pravna sredstva, kako najavljuju, branit će se od neosnovanih napada.

"Tržište Bosne i Hercegovine je slobodno, te u skladu sa tim svako ima pravo da djeluje kao i mi u skladu sa zakonom. Ulogu tehnološkog lidera prate kako finansijske, tako i tehnološke investicije. Naši vlasnici iz Londona koje su predstavnici medija imali prilike upoznati tokom predstavljanja naše kompanije naglasili su da će Telemach investirati u nove tehnologije i razvijati tržište u Bosni i Hercegovini. Žao nam je što neki ne razumiju pojam konkurentnost", rekao je Husejin Jusić, generalni direktor kompanije Telemach.
http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/110130012/
koma

#2362 Re: HS kablovska

Post by koma »

Tiger 033 wrote:Ko je na Telemach-u moze vidjeti da se Srpske reklame neprestano vrte na TV1000,Disney xd,V.History,Fishing and H,V.explorer,malo im to pa su uveli i TOP SHOP Srbija itd...valjda je sve "slucajnost"...Telemach je EngleJski isto onoliko koliko je Coca Cola u Hadžičima "BOSANSKA"!!! :bih:
Vrte se i na HSu, na FoXovima, ES i sl. Sta cemo sad?
kakaljin

#2363 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Tiger 033 wrote:Ko je na Telemach-u moze vidjeti da se Srpske reklame neprestano vrte na TV1000,Disney xd,V.History,Fishing and H,V.explorer,malo im to pa su uveli i TOP SHOP Srbija itd...valjda je sve "slucajnost"...Telemach je EngleJski isto onoliko koliko je Coca Cola u Hadžičima "BOSANSKA"!!! :bih:

Konstatacja je smijesna i jadna.

Prava nate kanale su kupile firme iz Srbije pa je zato reklame vecnom iz srbije. Ali jeu planu posto su rasprostranjeni u regionu da idu i reklame iz ostalih drzava
Hunkar

#2364 Re: HS kablovska

Post by Hunkar »

cuj serbzke reklame :D:D:D

pa ljudi pa pogledajte sta pisete :D evo na xd imamo i serpske i turske, za ravnopravnu ugrozenost :D

(haj sada, imamo i sprske titlove na history i tv1000 .... ugrozenoost! :-) :lol: naravno imamo alternativu na rumunskom i turskom :D)
dzeno123

#2365 Re: HS kablovska

Post by dzeno123 »

Pojma pojedinci nemaju na kojem principu rade FOX-ovi npr., pa Eurosportovi ali eto najlakse je okrenut na taj nacionalizam, zato smo tu gdje smo.
neki

#2366 Re: HS kablovska

Post by neki »

rooky wrote:Image
jebo ga ja nepismenog ko je pravio ovaj letak
nellington

#2367 Re: HS kablovska

Post by nellington »

neki wrote: jebo ga ja nepismenog ko je pravio ovaj letak
Nije bio na času kad se obrađivala nastavna jedinica "upotreba zapete".
zonbirile

#2368 Re: HS kablovska

Post by zonbirile »

kakaljin wrote:

Konstatacja je smijesna i jadna.

Prava nate kanale su kupile firme iz Srbije pa je zato reklame vecnom iz srbije. Ali jeu planu posto su rasprostranjeni u regionu da idu i reklame iz ostalih drzava
----------------------------------------------------
ne kontam zašto se služite internetom,sem za drvenje po forumu

Re: HS kablovska

PostPostao/la zonbirile dana 21/01/2011 14:17
nekako mi ipak žao papka slušao savjetnike,malo mačku goveđa glava.E moj Hajdare da pročita ovo valjda bi pametnije postupio,sada si usro motku,ode sve đaba.

Slovenski kabelski sistem Telemach ponovo u rukama starih vlasnika
19.05.2009 0 komentara

UPC - najveći kabelski sistem u Europi, a koji je u vlasništvu američkog Liberty Globala prodao je svoju slovensku podružnicu UPC Telemach natrag starom vlasniku - investicijskom fondu Mid Europa Partners. Zanimljivo je upravo to da je Mid Europa Partners bio vlasnik Telemacha do prije četiri godine kada su svoj vlasnički udio prodali UPC-u. Nakon četiri godine poslovanja u Sloveniji, UPC se sa tog tržišta odlučio povući zbog zasad nepoznatih razloga.
Iznos koji će Mid Europa Partners isplatiti za UPC Telemach zasad nije poznat no špekulira se da je riječ o pozamašnoj svoti između 130-150 milijuna Eura za otkup 100%-tnog udjela u vlasništvu. UPC Telemach je vodeći analogni i digitalni kabelski operater u Sloveniji koji drži gotovo 40% pay tv kućanstava u toj zemlji. Osim kabelske televizije, UPC nudi i širokopojasni kabelski internet. Procjenjuje se da UPC Telemach ima oko 140.000 korisnika kabelske televizije.
Ova akvizicija nebi bila toliko zanimljiva da Mid Europa Partners nije također i vlasnik najveće kabelske televizije u Srbiji SBB (Serbia BroadBand) te regionalne DTH (Direct-To-Home) platforme Total TV iz Srbije, a koja posluje i u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercergovini. Kupnjom UPC Telemacha, Mid Europa Partners je značajno učvrsila (bolje rečeno ukopala) svoju poziciju u Sloveniji pošto je sada zajedno sa Total TV-om kao DTH platformom postala najkrupniji igrač barem što se pay tv distribucije tiče.
Direktor UPC Telemacha Vojko Rovere za slovenski list Delo izjavio je da promjena vlasničke strukture zasad neće značiti nikakve veće promjene za krajnje korisnike. Ipak, u budućnosti bi kabelski sistem Telemach zajedno sa Total TV-om mogao iskoristiti svoju vodeću poziciju u Sloveniji za dovođenje novih, atraktivnih tv kanala.
theprodigy

#2369 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

imal kakvih novih programa kako na digitali tako i na analognoj? dosadno ste vise sa telemachom, boli me neka stvar iz koje je on zemlje i ko je vlasnik. pustitte nas, koji nemamo alternativu da se patimo sa hs-om
neki

#2370 Re: HS kablovska

Post by neki »

nellington wrote:
Jesil siguran da je samo to? :-) :D
nellington

#2371 Re: HS kablovska

Post by nellington »

neki wrote:
nellington wrote:
Jesil siguran da je samo to? :-) :D
Dobro, i ono "se potpišu ugovor" - to nije nepismenost, čovjek je krenuo da piše jednu rečenicu, pa se predomislio i završio drugu - ne zamjerim ja njemu nego onom ko je odobrio što ide u štampu :D
fluidni

#2372 Re: HS kablovska

Post by fluidni »

Jel ko s foruma "bombardovao" Telemach?? :run:

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 110131023#
Toshe 4ever

#2373 Re: HS kablovska

Post by Toshe 4ever »

pa vi sad vidite ko ce da se odjavljuje od enesa :lol:
afannedim

#2374 Re: HS kablovska

Post by afannedim »

HS :bih: tako to rade patriote. :lol: :lol: :lol: :lol:
hoggarr

#2375 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

Ovo već prevazilazi granice dobrog ukusa i prelazi u ludost. Ne mogu da vjerujem da je ovo način za pokoravanjem konkurencije. Očito da pojedinci u svojim glavama ne razumiju šta znači zdrava konkurencija, nego na ovako primitivan i bahat način se ponašaju, ugrožavajući na prvom mjestu živote i zdravlje ljudi. Zamislite kakve je posljedice mogla prouzročiti ova glupost samo da je nako slučajno prošao ovuda ni kriv, ni dužan da nastrada. Ovo je za svaku osudu!
Locked