N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ledenko

#2351 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ledenko »

Bubalo1 wrote: A doduse koja jos budala njegove prognoze slusa :D Sa obzirom na to da je on na Zeljinoj strani prolazimo lagano :D
Dobro si :D Kao što ste i kup osvojili :lol: :lol: :lol:
slobodni armirach

#2352 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by slobodni armirach »

Gotivnije nam je igrat finale Kupa sa Sarajevom, nego dobit tamo neki klub uz kojeg dodju sudija ko 12 igrac :D :D
Distortion

#2353 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Ne trebamo se bojati zelje ali svakako ide sav respekt prema njima. Favoriti su u ovom dvoboju i to moraju dokazati na terenu. Ako budu bolji cestitat cemo im i valjda niko nece uletit u teren :mrgreen:
Ako odigramo onako kako smo igrali u zadnje vrijeme svakako da imamo šanse. Ono sto sam vidio u sirokom je nesto novo, neki novi pozrtvovani Čelik i ako onako nastave igrati na strani rezultati nece izostati.
Ako bude sudjenje kao prosli put na grbavici onda nemamo sanse :mrgreen:
Ajatolah_

#2354 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Jebi ga, jači su od nas, ali se na jačeg svakako moralo kad-tad doći.
Bolje da se prva utakmica igrala kod nas, izvući neki pozitivan rezultat tipa 1:0, pa tamo složiti bunker...
Zaitsev

#2355 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Zaitsev »

Hej Šeki, Šeki... :D
dert

#2356 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by dert »

ta ce zeljo :D :-D red je za nasu :dance:
bosnovizija

#2357 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bosnovizija »

Burić i Štilić prošli dalje u
Kupu Poljske

Piše: O. Škundrić
Utorak, 25.10.11. 22:39.
Ekipa Lecha iz Poznana plasirala se večeras u četvrtfinale Kupa Poljske, savladavši Poloniu nakon produžetaka.
Paulista je doveo domaće u prednost u 15. minuti, a na 1:1 je izjednačio Wojtkowiak, a regularnih 90 minuta završilo je tim rezultatom.
U produžecima je Lech preuzeo kontrolu igre i sa dva gola Rudnevsa u 101. i 109. minuti prošao u četvrtfinale Kupa Poljske.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić u 74. minuti je izašao iz igre, dok je mladi Jasmin Burić na golu Lecha proveo kompletnu utakmicu.
Još jednom, bravo LIBE!
Eborg

#2358 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Je li ona zabrana gostovanja važi i za Kup BiH?
Co0l

#2359 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Eborg wrote:Je li ona zabrana gostovanja važi i za Kup BiH?
Da.
Eborg

#2360 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Znači u ilegalu. :D
Zaitsev

#2361 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Zaitsev »

Za one koji nisu znali, utakmica 12. kola, Čelik - Sloboda je odgođena za 16.11.
Distortion

#2362 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Znaci bez podrske na Grbavici u kupu ali hajd nece je ni oni imati na Bilinom polju. Željo je favorit, u to nema sumnje i ta uloga im je prepustena. Nadam se da nece biti ofirno sudjenje kakvo smo imali na Grbavici zadnja 2 gostovanja htjeli to neki priznat ili ne. (valjda navikli pa im normalno)

S obzirom da nismo igrali ovo kolo i da smo odmorni ocekujem dobru i otvorenu utakmicu s obje strane pa nek pobjedi bolji. Ide nam mozda i u prilog cinjenica za igraju gradski derbi sa FCS za vikend. Mislim da se necemo branit jer nam je odbrana losa a i nismo ekipa koja se brani. Sva gostovanja smo igrali otvoreno pa ne vidim zasto nebi bi zelju napali. Ako ponove igru iz drugog poluvremena protiv sirokog ja zadovoljan!!!!
Šibicar

#2363 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Šibicar »

Distortion wrote:Znaci bez podrske na Grbavici u kupu ali hajd nece je ni oni imati na Bilinom polju. Željo je favorit, u to nema sumnje i ta uloga im je prepustena. Nadam se da nece biti ofirno sudjenje kakvo smo imali na Grbavici zadnja 2 gostovanja htjeli to neki priznat ili ne. (valjda navikli pa im normalno)

S obzirom da nismo igrali ovo kolo i da smo odmorni ocekujem dobru i otvorenu utakmicu s obje strane pa nek pobjedi bolji. Ide nam mozda i u prilog cinjenica za igraju gradski derbi sa FCS za vikend. Mislim da se necemo branit jer nam je odbrana losa a i nismo ekipa koja se brani. Sva gostovanja smo igrali otvoreno pa ne vidim zasto nebi bi zelju napali. Ako ponove igru iz drugog poluvremena protiv sirokog ja zadovoljan!!!!
Eto nek su nas u Zenici mazili. :wink:
ultima_palabra

#2364 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ultima_palabra »

Distortion wrote:Znaci bez podrske na Grbavici u kupu ali hajd nece je ni oni imati na Bilinom polju. Željo je favorit, u to nema sumnje i ta uloga im je prepustena. Nadam se da nece biti ofirno sudjenje kakvo smo imali na Grbavici zadnja 2 gostovanja htjeli to neki priznat ili ne. (valjda navikli pa im normalno)

Nemoj te priče fakat... hajd ako je u prvenstvenoj utakmici (2:1) i bilo blago domaćinsko suđenje, na finalu kupa bilo je skroz neutralno.

Kako bi nazvao suđenje na BP na prvenstvenom meču uoči 1.maja?
Distortion

#2365 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Necemo se sad prepucavat oko sudjenja, bezveze se palite na moj post. Ja ako sam rekao da je ofirno sudjenje na Grbavici to je valjda sto sam vidio. Nije nista bilo bolje ni ponasanje u svecanoj lozi prema ljudima iz Zenice, a to su mi rekli ljudi koji su gore bili. To se desavalo u kup utakmici.

Ne kazem da je na Bilinom neko dobro sudjenje ali se kladim da ste u zadnjih 5 utakmica imali bolje sudjenje kod nas nego mi kod vas.
Gandalf

#2366 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Ako želimo proći dalje, svako dizanje tenzija može biti kontraproduktivno - Željezničar je bar 50% kvalitetnija ekipa od nas i aktuelni su osvajači Kupa BiH - Naravno nisu nepobjedivi, a mi smo danas sigurno, mnogo bolja ekipa nego proljetos - Oni su favoriti a na nama je da pokušamo iznenadit' . I da, u slučaju poraza ne treba praviti frku, već sportski čestitati pobjedniku - Navijački naravno, prognoziram trijumf Čelika - biće rutavo, dramatično i haotično ali što da ne vjerujem u pobjedu nad jačom ekipom.
ganjeta

#2367 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ganjeta »

Gandalf wrote:Ako želimo proći dalje, svako dizanje tenzija može biti kontraproduktivno - Željezničar je bar 50% kvalitetnija ekipa od nas i aktuelni su osvajači Kupa BiH - Naravno nisu nepobjedivi, a mi smo danas sigurno, mnogo bolja ekipa nego proljetos - Oni su favoriti a na nama je da pokušamo iznenadit' . I da, u slučaju poraza ne treba praviti frku, već sportski čestitati pobjedniku - Navijački naravno, prognoziram trijumf Čelika - biće rutavo, dramatično i haotično ali što da ne vjerujem u pobjedu nad jačom ekipom.
:thumbup:

Mudro zboriš, konačno ste se i vi opametili, bar pojedini.
ultima_palabra

#2368 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ultima_palabra »

Gandalf wrote:Ako želimo proći dalje, svako dizanje tenzija može biti kontraproduktivno - Željezničar je bar 50% kvalitetnija ekipa od nas i aktuelni su osvajači Kupa BiH - Naravno nisu nepobjedivi, a mi smo danas sigurno, mnogo bolja ekipa nego proljetos - Oni su favoriti a na nama je da pokušamo iznenadit' . I da, u slučaju poraza ne treba praviti frku, već sportski čestitati pobjedniku - Navijački naravno, prognoziram trijumf Čelika - biće rutavo, dramatično i haotično ali što da ne vjerujem u pobjedu nad jačom ekipom.
:thumbup: Ne treba praviti koridu od utakmica između dva velika kluba (u bh.uslovima). Ibraković i još neki iz uprave Čelika su to pokušali, pa su danas nezaposleni :-D Neka pobijedi bolji...
slobodni armirach

#2369 Re: N.K. Čelik Zenica

procitajte najnoviju slobodnu bosnu, pa se mozda neki i od vas konacno dodje pameti :D

za Gandalfa :D nemoj mi se predavat prije vremena :D

Distortion

#2370 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Kao treba da pisemo onako kako vama odgovara da bi bilo ok :mrgreen:

Ako dodje neka kritika na sudjenje, ponasanje vasih celnih ljudi iz kluba onda to prihvatite kao kritiku. Ne opravdavam Ibrakovica za ono sto je govorio, bilo je sasvim nepotrebno i to mu se poslije osvetilo. Mislim da nisam nista slagao kada sam spomenuo stvari vezane za sudjenje ali sam isto tako rekao i za ono na Bilinom polju. Dakle ne gledam samo iz jednog ugla.
Gosti ove sezone u Zenici imaju sasvim normalno sudjenje, ne sjecam se da se neko pozalio nakon utakmica pa ni Željo koji je uzeo bod. S druge strane mi bas nemozemo reci da smo imali neke uslove na strani. Nismo ocekivali da ce sudija pomagat Širokom koji je imao igraca vise 60 minuta na domacem terenu ali smo svjesni da ih se gura da uzmu titulu.
Ako nas dobijete i prodjete u kupu, cestitat cemo i idemo dalje. Bitno je da sve bude fer i korektno ofirnog sudjenja u bilo ciju korist...
Gandalf

#2371 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

slobodni armirach wrote:procitajte najnoviju slobodnu bosnu, pa se mozda neki i od vas konacno dodje pameti :D

za Gandalfa :D nemoj mi se predavat prije vremena :D

dobra :thumbup:
Co0l

#2372 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Imal se gdje na netu pogledat danasnja utakmica?
BHF_Manijak

#2373 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by BHF_Manijak »

Aha aha, samo se vi sprdajte sa Adilovicem, zabi vam ga Eldin! :mrgreen:
motorola01

#2374 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by motorola01 »

BHF_Manijak wrote:Aha aha, samo se vi sprdajte sa Adilovicem, zabi vam ga Eldin! :mrgreen:
Danas ce tricu primiti :( i bye bye cup
slobodni armirach

#2375 Re: N.K. Čelik Zenica

da je valjo otiso bi u bolji klub :D
Post Reply