Dok ne počne prvi tvoj odabrani par.Topla voda wrote:imal neko pravilo do kad se mogu mijenjat rezultati
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#2351 Re: Sa-x liga, komentari
-
elSaik
#2352 Re: Sa-x liga, komentari
Sad sam skontao da ovo pravilo ima rupu.cyprus wrote:Dok ne počne prvi tvoj odabrani par.Topla voda wrote:imal neko pravilo do kad se mogu mijenjat rezultati
U slučaju da neka tekma počinje 2 sata prije ostalih, može se promijeniti nakon završetka meča, dodati neki kasniji par, i niko ne bi skontao.
- Neelix
#2353 Re: Sa-x liga, komentari
pa nakon sto se par izmijeni (a vidjecemo da je izmijenjen na postu) treba objasniti koji par je zamijenjen kojim i zasto.
- abondanzieri
#2354 Re: Sa-x liga, komentari
Najbolje bi bilo uvesti pravilo da se ne smije nista mijenjati nakon npr 10 sati ujutro na dan odigravanja prve utakmice iz ponude.Do tada svako uvijek ima dovoljno vremena da postavi svoje prognoze i da ako zeli nesto da promijeni
ili da igrac ako postavi prognoze na dan odigravanja utakmica(kao sto cu ja sada uraditi)ne smije editovati post ako je napisan poslije odredjenog roka do kada se mogu mijenjati prognoze

ili da igrac ako postavi prognoze na dan odigravanja utakmica(kao sto cu ja sada uraditi)ne smije editovati post ako je napisan poslije odredjenog roka do kada se mogu mijenjati prognoze
- cyprus
#2355 Re: Sa-x liga, komentari
Ma meni je najbolje pravilo bilo da se ništa ne može mjenjat
.
A sad prijedlog, da se ništa ne smije mjenjat poslije prvog para iz ponude.
A sad prijedlog, da se ništa ne smije mjenjat poslije prvog para iz ponude.
- cyprus
#2356 Re: Sa-x liga, komentari
Precjenih ihcyprus wrote:POR-DEN
FRA-SRB
You must be kidding![]()
Kvote predpostavljam ne veće od 1.60
- abondanzieri
#2357 Re: Sa-x liga, komentari
Ja mislim da je kec na Hrvatima sigurniji nego na ta dva para,ali opet to je samo moje misljenjecyprus wrote:Precjenih ihcyprus wrote:POR-DEN
FRA-SRB
You must be kidding![]()
Kvote predpostavljam ne veće od 1.60
. Obe kvote 1,55
- cyprus
#2358 Re: Sa-x liga, komentari
Ah vidim po tvojoj prognozi, ali ne bih se baš složio 
-
elSaik
#2359 Re: Sa-x liga, komentari
Ja mislim da je danas BiH najsigurnija. 
- darius_maximus
#2360 Re: Sa-x liga, komentari
Ja se iskreno nadam ad je BiH najsigurnija jer ulazem pare na nas... 
Strah me je da ne bude previse iznenadjenja...
Portugal sumnjam da ce se prosetati pored Danske; Francuska-Srbija, ne znam ko je trenutno u goroj formi; Hrvati bi mogli komotno uzeti engleze koji se i nisu bas nesto pokazali...
Ma bice sta bude, hajd' nek' je svima sretno i nek' moj protivnik pogodi barem jedan par manje od mene...

Strah me je da ne bude previse iznenadjenja...
Portugal sumnjam da ce se prosetati pored Danske; Francuska-Srbija, ne znam ko je trenutno u goroj formi; Hrvati bi mogli komotno uzeti engleze koji se i nisu bas nesto pokazali...
Ma bice sta bude, hajd' nek' je svima sretno i nek' moj protivnik pogodi barem jedan par manje od mene...
- shalla
#2361 Re: Sa-x liga, komentari
Na forumu na kojem sam šutao prije bilo je pravilo da se smije postirati ili editovati do subote u 12h, sve poslije toga se nije priznavalo i mislim da je to super pravilo. Ko edituje iza nekih 13-14h u subotu (ili srijedu) ja to ne bih priznavao. El-Saik razmotri da ovo bude pravilo jer je ovako regularnije takmičenje 
- cyprus
#2362 Re: Sa-x liga, komentari
Al tako će biti više izostanaka. Vazda bude minimalno jedno ili dvoje koje svoje parove postavi nakon početka prve utakmiceshaqqa wrote:Na forumu na kojem sam šutao prije bilo je pravilo da se smije postirati ili editovati do subote u 12h, sve poslije toga se nije priznavalo i mislim da je to super pravilo. Ko edituje iza nekih 13-14h u subotu (ili srijedu) ja to ne bih priznavao. El-Saik razmotri da ovo bude pravilo jer je ovako regularnije takmičenje
- darius_maximus
#2363 Re: Sa-x liga, komentari
Mislim da bi najbolje i najpostenije bilo da se ne moze prepravljati nakon sto pocne prva utakmica sa prognoze... Do tada nek' radi ko sta hoce, nema nikavih problema sto se mene tice... 
Posto sam sad procitao cyprusov komentar da naglasim "prepravljati"!
Ako si znaci postavio prognozu i pocne prva utakmica, onda masi usima...

Posto sam sad procitao cyprusov komentar da naglasim "prepravljati"!
Ako si znaci postavio prognozu i pocne prva utakmica, onda masi usima...
- srpanj
#2364 Re: Sa-x liga, komentari
ako danas postoji ista sigurno...onda je to.... onih, ulozenih 10-tak kaemcica......sve ostalo je nesigurno 
- abondanzieri
#2365 Re: Sa-x liga, komentari
Nesto slicno sam i ja predlozio i mislim da je to najbolje rjesenjeshaqqa wrote:Na forumu na kojem sam šutao prije bilo je pravilo da se smije postirati ili editovati do subote u 12h, sve poslije toga se nije priznavalo i mislim da je to super pravilo. Ko edituje iza nekih 13-14h u subotu (ili srijedu) ja to ne bih priznavao. El-Saik razmotri da ovo bude pravilo jer je ovako regularnije takmičenje
- abondanzieri
#2366 Re: Sa-x liga, komentari
vjecnobordo wrote:Izbaci Portugal-Danska, baš očit fiks. Ubaci Litvanija-Austrija.abondanzieri wrote:Eh eto ga,parovi su postavljeni.Ako imate neke primjedbe kada su u pitanju bonus parovi recite odmah,pa da ih mijenjamo
Pa čak mi se ni ovaj Francuska-Srbija ne sviđa, tako da bi bilo korisno da i taj zamijeniš![]()
Možeš ga mjenjati sa nečim poput ovog Island-Škotska ili ovim Latinoamerikancima, pa ja se čak ne bih naljutio ni na Makedonija-Holandija, ali to većini mislim ne odgovara,pa..
Opet navlačiš domaćinski
- darius_maximus
#2367 Re: Sa-x liga, komentari
Rekao sam ja da ce biti kikseva veceras, Njemci iznenadili, Rumuni jedva uzeli Farska Ostrva, Svica zijanila od Luksemburga, a evo i Portugal je lagano dotucen, Ceska slaba, Turska slaba...
P.S. Mislim da nisam nista pogodio...

P.S. Mislim da nisam nista pogodio...
-
elSaik
#2368 Re: Sa-x liga, komentari
cyprus, gledaj i uči.elSaik wrote:Ja mislim da je danas BiH najsigurnija.
PS Jebala vas Hrvatska.
FORZA ITALIA
Koliko ja vidjeh, jedini sam u prvoj ligi sa 2 pogođena (bez bonus para, ma čim su to svi igrali, naravno da ne valja), ispravite me ako griješim.
- Lakat Jebić
#2369 Re: Sa-x liga, komentari
Shaqqa 2:2 Lakat J...
spanija : armenija 4:0
evo izjednacenja u zadnjim minutama
shaqqa se nada jos urugvaju...
evo izjednacenja u zadnjim minutama
- J.P.Montoya
#2370 Re: Sa-x liga, komentari
novi poraz u gostima pored dobre igre i sanse u 90 minuti. Cestitke el saiku na zasluzenoj 2:1 pobjedi
-
elSaik
#2371 Re: Sa-x liga, komentari
Iskreno. Mislio sam da je 1:1 i sve sam sam sebe yebavao što sam igrao na Portugal i 1:1 Slovenija - Slovačka. Tek sam onda naknadno vidio da sam zapravio promijenio na 2:1 što mi je i donijelo 3 boda.J.P.Montoya wrote:novi poraz u gostima pored dobre igre i sanse u 90 minuti. Cestitke el saiku na zasluzenoj 2:1 pobjedi
- shalla
#2372 Re: Sa-x liga, komentari
Ma kakav Urugvaj, ostaje ovo 2:2. Dobra tekma, pravi derbiLakat Jebić wrote:Shaqqa 2:2 Lakat J...
evo izjednacenja u zadnjim minutama![]()
Sad se moram u gostima kod nekog vaditi
- striker
#2373 Re: Sa-x liga, komentari
Striker - Topla voda 2:3
Izvještaj s tekme:
Nakon hlađenja Tople vode u prvoj minuti (Rusija - Wels 2:1) voda je izjednačio na 1:1(U.A.E. 1 - 2 Saudi Arabia).
Ponovo sam poveo sa 2:1(Makedonija- Holandija 1:2), ali voda uzvraća (Slovenija- Slovačka 2:1). Onda se utakmica lomi u korist Tople vode kad su "žabari" zabili u 90 min za 2:0 protiv Gruzije i već sam gubio sa 2:3.
Imao sam nade da izjednačim bonus parom (kec na Portugal)ali...
Izdvojio bih šansu kod prognoze Finska -Njemačka 1:1, ali se nisam nadao da će biti toliko golova na ovoj tekmi (3:3)
Takođe i voda je imo šansu da me dotuče sa parom Španija - Armenija , ali su domaćini zabili viška gol pred kraj utakmice.
Sve u svemu zaslužena pobjeda Tople vode i čestitke na odličnoj igri.
Pozz do revanša!
P.S Samo me zanima šta li je prepravio u svojoj prognozi i da li je to bio ključ pobjede?
Izvještaj s tekme:
Nakon hlađenja Tople vode u prvoj minuti (Rusija - Wels 2:1) voda je izjednačio na 1:1(U.A.E. 1 - 2 Saudi Arabia).
Ponovo sam poveo sa 2:1(Makedonija- Holandija 1:2), ali voda uzvraća (Slovenija- Slovačka 2:1). Onda se utakmica lomi u korist Tople vode kad su "žabari" zabili u 90 min za 2:0 protiv Gruzije i već sam gubio sa 2:3.
Imao sam nade da izjednačim bonus parom (kec na Portugal)ali...
Izdvojio bih šansu kod prognoze Finska -Njemačka 1:1, ali se nisam nadao da će biti toliko golova na ovoj tekmi (3:3)
Takođe i voda je imo šansu da me dotuče sa parom Španija - Armenija , ali su domaćini zabili viška gol pred kraj utakmice.
Pozz do revanša!
P.S Samo me zanima šta li je prepravio u svojoj prognozi i da li je to bio ključ pobjede?
-
vjecnobordo
#2374 Re: Sa-x liga, komentari
CAMPA 0-0 VJECNOBORDO
Po nekoliko stativa i dobrih prilika na obje strane, može se reći da je domaćin bio bliže pobjedi, ali stamena odbrana je izdržala sve nalete i ostali smo neporaženi
Još uvijek u ligi bez poraza, odigrane utakmice protiv 3 starosjedioca, nekadašnja velikana i sada se lagano okrećemo novim prvenstvenim pobjedama koje će prvo obezbjediti opstanak, a zatim vrh tabele 
Po nekoliko stativa i dobrih prilika na obje strane, može se reći da je domaćin bio bliže pobjedi, ali stamena odbrana je izdržala sve nalete i ostali smo neporaženi
- Topla voda
#2375 Re: Sa-x liga, komentari
prepravio ono sto smo imali istu prognozustriker wrote:Striker - Topla voda 2:3![]()
Izvještaj s tekme:
Imao sam nade da izjednačim bonus parom (kec na Portugal)ali...![]()
Pozz do revanša!
promijenio rusiju iz 2-1 u 2-0
i sloveniju iz 1-1 u 2-1
i dodao gol na s.irska -ceska ,umjesto 0-2..1-2
znaci to je to otprilike