svaka cast....
ja danas konto odigrat
na bordeaux
na arsenal
i na herthu...
imal ko jos kakav dobar prijedlog?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
mirzazmaj wrote:hoffenheim oba daju go
bayern oba daju go
kvota 2,30
eto care uzmi pare

pirmin wrote:Sutra bi se mogao gadjati 1 LASK-a protiv Kapfenberga.
Zar i ti brate Brute?karanana wrote:stvarno se moglo dobiti ali ja ipak nisam. zasto odigrah bosnu kad apsolutno nikad ne mogu pogoditi nas par igro za ili protiv njih?

Pa ovo ja cijenim svaka cast...Ma samo stavljaj drugi put..Samo moje ovo 1.06 ili 1.12Zwanziger wrote:
mislio sam postaviti u petak, al kontam nece me niko poslusati
pa hajde....gadjaj ovdje na forumu svaki dan tu kvotu...3 ili 4...ako pogodis 5 od 7 dana, svaka cast. Lijepo je od 3 KM napraviti 100...i meni se desi s vremena na vrijeme pa mi bude bas drago sto sam ni iz cega napravio mnogo, ali ovo gadjanje sitnih kvota je puno sigurnija varijanta, naravno uz veci ulog.....a pogoditi nije lako.....ja bih licno bio sretan da mogu svaki dan od 10 KM napraviti 20, ali ne moze svaki dan da ga jebes...ne moze ni svaki drugi....Ovaj stripi je koliko vidim jedini koji na ovom forumu konstantno dobija...ne znam koliki su mu ulozi, ali sigurno je da je covjek u plusu....rado_vidjen wrote:i meni je smijesno. mislim, kakva je mudrolija pogodit ukupnu kv. 3 ili 4., bez obzira sto se stavljaju veliki ulozi.
eto, ja sam danas na 3 marke dobio 100 KM.