Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kvic

Post by kvic »

navijac-xy wrote:Sla¾em se sa ovim Fioreom, ovo je najsmije¹nija liga. Ja¹ta se nego namje¹taju. Slavija je finalist kupa, a evo èisto na razmi¹ljanje. Pogodite koja ekipa u 27. kolu gostuje kod Slavije. Evo da natuknem malo, njihovi dresovi su bordo boje. Da se odmah razumjemo, koliko to èudno djelovalo nekome sada ne umanjujem titulu Sarajeva, a niti ih osuðujem. Èak ¹ta vi¹e Zrinjski i ©iroki (da ne govorim svojevremeno Leotar) to rade godinama, pa kad je ionako sve namje¹teno nek prvak bude neki na¹ klub, a ne oni tzv. bh klubovi koji ne ¾ele da imaju veze sa BiH, veæ samo ¹to moraju.

Nisam navijaè Sarajeva, a nisam ni uop¹te iz Sarajeva, ali vam opet ka¾em, meni æe srce puno biti kada Sarajevo bude na ljeto igralo predkola i predstavljalo BiH.Nadam se da æe ljetos biti uspije¹ni u dovoðenju igraèa i da im neæe ko zimus otiæi 2-3, za balkanske ulsove, kvalitetna igraèa. U Evropi nema ovog na¹eg ciganluka i parodije od takmièenja. Kamo sreæe da se plasiraju u 3. predkolo to bi zaista bio uspjeh i to veeeeeliki !!!

A do tada, zaista je glupo se sekirati oko rezultata Premier lige, to je apsurd da ne mo¾e biti veæi.

http://helpbhsport.blogger.ba/
trece pretkolo??? :lol: :lol: :lol: eto kluba kad im medju boljim igracima ode u najvaznijem trenutku u europski gigant medjimurje(koje se bori za opstanak u HNL-u). koga ce oni dovesti... ne budi smjesan...
kvic

Post by kvic »

nego pustimo mi ova prepucavanja, ko prvak, cije je koji klub, ovaj je ovakav onaj je onakav, ovome je stalo do BiH , ovome nije . to su sve prazne price... nego kad se vec sve namjesta dajte recite, znate li koju namjestenu dvojku ovaj vikend, u nasoj ligi su lijepe kvote na dvice... aj recite znate li sta sigurno da se okoristimo od toga namjestanja i mi obicni smrtnici, a ne samo da gazde dizu lovu na kupoprodaji... mislim da je to trenutno pametnije.... dajte samo sigurne dogadjaje....
van Basten

Post by van Basten »

Nema ovo kola 2... svi ozbiljni klubovi su domaćini a i Željo gostovao... ko će to uzeti u gostima? :D
navijač-xy... sjajan post, rijetko kvalitetan na ovoj temi, skoro 80% bih mogao potpisati
crnjak

Post by crnjak »

van Basten wrote:Nema ovo kola 2... svi ozbiljni klubovi su domaćini a i Željo gostovao... ko će to uzeti u gostima? :D
navijač-xy... sjajan post, rijetko kvalitetan na ovoj temi, skoro 80% bih mogao potpisati
celik maznuo bod u gostima zepcu a bolic nije dao premije :D salko slavimo li opstanak :D
sad cemo mi bod dati slobodi i ispada jedinstvo ako zeljo totalno ne usere do kraja
jebes ligu i drzavu
vela-ze

Post by vela-ze »

Dobro je Celik mogao osvojiti bod u gostima, ma sta bod Slobodi, ma kakvi pa da se mi onda borimo za opstanak. :D :D
Celik-ze

Post by Celik-ze »

zasto da dajemo nekom bod, kad ni mi nismo osigurali opstanak, mada poslje ove tekme cinimi se imamo 2 gostovanja!
crnjak

Post by crnjak »

Celik-ze wrote:zasto da dajemo nekom bod, kad ni mi nismo osigurali opstanak, mada poslje ove tekme cinimi se imamo 2 gostovanja!
eh zasto
zato sto ce ti trebati tri sljedece sezone da budes prvak
matematika jebiga i drzava u .urcu :D
Skoro

Post by Skoro »

kvic wrote:nego pustimo mi ova prepucavanja, ko prvak, cije je koji klub, ovaj je ovakav onaj je onakav, ovome je stalo do BiH , ovome nije . to su sve prazne price... nego kad se vec sve namjesta dajte recite, znate li koju namjestenu dvojku ovaj vikend, u nasoj ligi su lijepe kvote na dvice... aj recite znate li sta sigurno da se okoristimo od toga namjestanja i mi obicni smrtnici, a ne samo da gazde dizu lovu na kupoprodaji... mislim da je to trenutno pametnije.... dajte samo sigurne dogadjaje....
Bilo bi vama dvica da se Orasje, Zepce i Posusje ne bore za opstanak. Ovako 'matrak' :lol:
kvic

Post by kvic »

Skoro wrote:
kvic wrote:nego pustimo mi ova prepucavanja, ko prvak, cije je koji klub, ovaj je ovakav onaj je onakav, ovome je stalo do BiH , ovome nije . to su sve prazne price... nego kad se vec sve namjesta dajte recite, znate li koju namjestenu dvojku ovaj vikend, u nasoj ligi su lijepe kvote na dvice... aj recite znate li sta sigurno da se okoristimo od toga namjestanja i mi obicni smrtnici, a ne samo da gazde dizu lovu na kupoprodaji... mislim da je to trenutno pametnije.... dajte samo sigurne dogadjaje....
Bilo bi vama dvica da se Orasje, Zepce i Posusje ne bore za opstanak. Ovako 'matrak' :lol:
a ti da pratis imalo ligu znao da ako zrinjski ima i skim lose odnose onda je to sa orasjem... stoga ne prosipaj se ...
Skoro

Post by Skoro »

kvic wrote:
Skoro wrote: Bilo bi vama dvica da se Orasje, Zepce i Posusje ne bore za opstanak. Ovako 'matrak' :lol:
a ti da pratis imalo ligu znao da ako zrinjski ima i skim lose odnose onda je to sa orasjem... stoga ne prosipaj se ...
Pa imali ste lose i sa listicom ali ste im dali prolaz u finale Kupa 2005. Sto li, pitam se :roll:
kvic

Post by kvic »

Skoro wrote:
kvic wrote:
Skoro wrote: Bilo bi vama dvica da se Orasje, Zepce i Posusje ne bore za opstanak. Ovako 'matrak' :lol:
Pa imali ste lose i sa listicom ali ste im dali prolaz u finale Kupa 2005. Sto li, pitam se :roll:
to ti mislis! :-)
Skoro

Post by Skoro »

halo bubuljicar, ohani malo
ili odgovori na pitanje ili suti :-?
kvic

Post by kvic »

Skoro wrote:halo bubuljicar, ohani malo
ili odgovori na pitanje ili suti :-?
vidi sto se cese gdje ga svrbi, bubuljicar :lol: :lol: :lol: :lol:

primjeni to na sebe i ti pocni odgovarati, a ne samo kada bude tada ce biti , a u ostalom ja nigdje ne vidim pitanje ni upitnika, pa nemam sta odgovoriti... samo sam dodao da ti i takvi kako ti mislite da je tako...
Skoro

Post by Skoro »

Ja stvarno ne znam sta kviki i micun rade ovdje na forumu. Sta god im covjek kaze, sta god ih pita ne dobije odgovor. Sta vi onda hocete? Hocete da vas smatramo normalnim navijacima? Hocete da sa vama normalo pricamo?
Shvatite jednom da mi iz Sarajeva, bez obzira radi li se o navijacima FKS ili NKZ, nemamo problema prihvatiti neki tim ili nekog navijaca taman on dolazio i iz Listice, Sirokog, Brotnja ili nekog tamo Glognja... To nama apsolutno nije problem i zato je smjesno govoriti da mi spram vas 'odatle' imamo nekakve komplekse, frustracije, dvice-trice... Problem nastaje kada vi, i 'vasi' timovi u zelji da ostvarite uspijeh i time bezbeli skrenete paznju na sebe kako i vi postojite apsolutno ne birate nikakva sredstva da do toga dodjete. Tako je nama siroki u prvoj utakmici koju je ikada odigrao na Kosevu, umjesto da dodje da se normalno nadigrava na sta im niko ne bi rijec ruznu rekao da i pobjede, od cetiri gola dao tri iz cistih ofsajda koje su sudije naravno pustile. I sta je onda bilo? Skocila raja da ih bije u lozi, ufatili njihovg direktora i zamalo ga udavili. Odmah su uslijedile reakcije u smislu - vi mrzite sve sto nije iz Sarajeva, mrzite nas hercegovce, hrvate, bla, bla, bla. Ne znam sta su ocekivali? Pa normalno je da ljudi tako reagiraju, sudije ih kradu ispred nosa u sred Sarajeva. Dodji majstore pobjedi normalno i nema problema, ja cu prvi cestitati a i vecina navijaca iz Sarajeva ce uciniti isto. Orasje (2003) i Troglav (2000) su nas pobjedili usred Koseva i sa stadiona su ispraceni pljeskom, ljudi bili bolji pobjedili, pa sta? Boze moj, idemo dalje, to je sport. Ali na
Slučaj Brotnja koji je bio godinu dana ranije sam vec spomenuo, opet cista otimacina. Najsmjesniji ikada dosudjen penal u BiH dogodio se u Mostaru na utakmici Zrinjski - Sarajevo kada je nas trebalo zaustaviti kako bi Siroki dobio titulu, itd... Ima milion primjera, oko stimanja utakmica, licenciranja da ne nabrajam sve. Poenta je ista. Kada vasi timovi posteno nastupe i budu se posteno borili, nece vam niko nista spocitavati i svak ce sa vama normalno pricati i diskutirati o svemu. Ali, dok god vi budete podrzavali petljavine vasih klubova i sve nas ovdje zatupljivali svojim 'realnim' pogledima na zbivanja u sportu ko da smo mi nekakve budale koje pojma nemaju, uvjek cete dobivati iste i slicne odgovore i reakcije - ma sikter i
odj.....us u skokovima.
miki22

Post by miki22 »

Skoro wrote:Ja stvarno ne znam sta kviki i micun rade ovdje na forumu. Sta god im covjek kaze, sta god ih pita ne dobije odgovor. Sta vi onda hocete? Hocete da vas smatramo normalnim navijacima? Hocete da sa vama normalo pricamo?
Shvatite jednom da mi iz Sarajeva, bez obzira radi li se o navijacima FKS ili NKZ, nemamo problema prihvatiti neki tim ili nekog navijaca taman on dolazio i iz Listice, Sirokog, Brotnja ili nekog tamo Glognja... To nama apsolutno nije problem i zato je smjesno govoriti da mi spram vas 'odatle' imamo nekakve komplekse, frustracije, dvice-trice... Problem nastaje kada vi, i 'vasi' timovi u zelji da ostvarite uspijeh i time bezbeli skrenete paznju na sebe kako i vi postojite apsolutno ne birate nikakva sredstva da do toga dodjete. Tako je nama siroki u prvoj utakmici koju je ikada odigrao na Kosevu, umjesto da dodje da se normalno nadigrava na sta im niko ne bi rijec ruznu rekao da i pobjede, od cetiri gola dao tri iz cistih ofsajda koje su sudije naravno pustile. I sta je onda bilo? Skocila raja da ih bije u lozi, ufatili njihovg direktora i zamalo ga udavili. Odmah su uslijedile reakcije u smislu - vi mrzite sve sto nije iz Sarajeva, mrzite nas hercegovce, hrvate, bla, bla, bla. Ne znam sta su ocekivali? Pa normalno je da ljudi tako reagiraju, sudije ih kradu ispred nosa u sred Sarajeva. Dodji majstore pobjedi normalno i nema problema, ja cu prvi cestitati a i vecina navijaca iz Sarajeva ce uciniti isto. Orasje (2003) i Troglav (2000) su nas pobjedili usred Koseva i sa stadiona su ispraceni pljeskom, ljudi bili bolji pobjedili, pa sta? Boze moj, idemo dalje, to je sport. Ali na
Slučaj Brotnja koji je bio godinu dana ranije sam vec spomenuo, opet cista otimacina. Najsmjesniji ikada dosudjen penal u BiH dogodio se u Mostaru na utakmici Zrinjski - Sarajevo kada je nas trebalo zaustaviti kako bi Siroki dobio titulu, itd... Ima milion primjera, oko stimanja utakmica, licenciranja da ne nabrajam sve. Poenta je ista. Kada vasi timovi posteno nastupe i budu se posteno borili, nece vam niko nista spocitavati i svak ce sa vama normalno pricati i diskutirati o svemu. Ali, dok god vi budete podrzavali petljavine vasih klubova i sve nas ovdje zatupljivali svojim 'realnim' pogledima na zbivanja u sportu ko da smo mi nekakve budale koje pojma nemaju, uvjek cete dobivati iste i slicne odgovore i reakcije - ma sikter i
odj.....us u skokovima.
Skoro ti si blago je reći glup, brate zaostao si skroz jedno duže liječenje dobro bi ti došlo. Ipak nadam se najboljem. Pozdrav.
Skoro

Post by Skoro »

Pa vjerujem da tvoja mama ima lijek, sigurno :roll:
miki22

Post by miki22 »

Skoro wrote:Pa vjerujem da tvoja mama ima lijek, sigurno :roll:
Ima ali zna se da si ti zatvoren u svojoj rupi nigdje nesmiješ, ali zato kad Bosna uđe u EU doći će tvoje vrijeme. Do tada istrpi jebi ga biti će bolje, nisi ni ti valjda osuđen cijeli život da hodaš pognute glave....
Skoro

Post by Skoro »

Ja bio tri puta 'kod tebe' dole i sva tri puta sa obiljezjima svog kluba pjeske prolazio do stadiona, koliko si ti puta djete drago bio u SA ili negdje drugo - izuzev Listice ili Gruda?
miki22

Post by miki22 »

Skoro wrote:Ja bio tri puta 'kod tebe' dole i sva tri puta sa obiljezjima svog kluba pjeske prolazio do stadiona, koliko si ti puta djete drago bio u SA ili negdje drugo - izuzev Listice ili Gruda?
Pa šta si radio kod paščadi iz zapadnog Mostara kako voliš reći. Nisam neki ekstremist niti me politika previše zanima ali tebe Skoro sa zadovoljstvom bi počastio i uživao.Zaboli me briga što si ti tri puta izašao iz svoje rupe što te policija mora u maricama dovodit na stadion, tebi mjesto nije na njemu nego u kakvom dobrom sanatoriju. Još napiši da si nešto razbio jadniče mali. TIŠU..
Skoro

Post by Skoro »

Micune sine, ti ni citat ne znas, gdje tamo pise 'marice' :lol:
crnjak

Post by crnjak »

Skoro wrote:Micune sine, ti ni citat ne znas, gdje tamo pise 'marice' :lol:
reci mu skoro reci mu :D
kvic

Post by kvic »

Skoro wrote:Ja bio tri puta 'kod tebe' dole i sva tri puta sa obiljezjima svog kluba pjeske prolazio do stadiona, koliko si ti puta djete drago bio u SA ili negdje drugo - izuzev Listice ili Gruda?
jesi mozda sanjao da si prosao... mozda si prosao ali dobro zamotan do vrata... ali kad smo vas poceli skidati idresove i salove uzimati... a tek baklje kad smo gasili na vama i onda ste sa kolima hitne otisli da se ne mucite pjeske... mi smo u sarajevo dosli u 10 sati i zvali vas, a vama je trebalo do 4 sata da vas se nekih 200-tinjak okupi... ma daj ne seri, eto tako ste mobilizirani...
Skoro

Post by Skoro »

kvic wrote:
Skoro wrote:... mozda si prosao ali dobro zamotan do vrata... ali kad smo vas poceli skidati idresove i salove uzimati... a tek baklje kad smo gasili na vama i onda ste sa kolima hitne otisli da se ne mucite pjeske... mi smo u sarajevo dosli u 10 sati i zvali vas, a vama je trebalo do 4 sata da vas se nekih 200-tinjak okupi... ma daj ne seri, eto tako ste mobilizirani...
U Sarajevu ste dobili batina od 26 momaka, od kojih NIKO nije stariji od 22 godine i koji brat bratu spadaju u 'nasu' trecu ekipu (malo upuceniji znaju o cemu pricam). Ostale stvari su vjerovatno dio nekog crtanog filma i nisu se dogodile nikada kada smo mi gostovali u Mostaru.
Last edited by Skoro on 17/04/2007 14:25, edited 1 time in total.
kvic

Post by kvic »

Skoro wrote:Ja stvarno ne znam sta kviki i micun rade ovdje na forumu. Sta god im covjek kaze, sta god ih pita ne dobije odgovor. Sta vi onda hocete? Hocete da vas smatramo normalnim navijacima? Hocete da sa vama normalo pricamo?
Sluèaj Brotnja koji je bio godinu dana ranije sam vec spomenuo, opet cista otimacina. Najsmjesniji ikada dosudjen penal u BiH dogodio se u Mostaru na utakmici Zrinjski - Sarajevo kada je nas trebalo zaustaviti kako bi Siroki dobio titulu, itd... Ima milion primjera, oko stimanja utakmica, licenciranja da ne nabrajam sve. Poenta je ista. Kada vasi timovi posteno nastupe i budu se posteno borili, nece vam niko nista spocitavati i svak ce sa vama normalno pricati i diskutirati o svemu. Ali, dok god vi budete podrzavali petljavine vasih klubova i sve nas ovdje zatupljivali svojim 'realnim' pogledima na zbivanja u sportu ko da smo mi nekakve budale koje pojma nemaju, uvjek cete dobivati iste i slicne odgovore i reakcije - ma sikter i
odj.....us u skokovima.
a j ne seri za sudjenje.. ako imas igdje najpostenije i najrealnije sudjenje, to je onda u mostaru ali samo pod bijelim brijegom, uvijek bilo i biti ce... a sto ste u saraajevu popusili od sirokog , pa tko ce vas krasti u sarajevu, bola da vas kradu gore, ti nisi normalan... pa kojim ti ocima gledas utakmicu... to neznam ali nevjerujem...jel to peljto rekao za zaledja.. evo vidite ovaj igrac ide, onaj igrac mu prilazi itd... samo vi peljti vjerujte... zrinjski je imao najbolju ekipu kad je osvojio i najbolji nogomet igrao pa ti sad mozes pricati sta god hoces... pozdrav... smiri se, bolje bi bilo da uprava vam bude malo agilnija pa da vam pokusa sastaviti malo bolju momcad, pa onda pricajte nesto...
kvic

Post by kvic »

Skoro wrote:
kvic wrote:
Skoro wrote:... mozda si prosao ali dobro zamotan do vrata... ali kad smo vas poceli skidati idresove i salove uzimati... a tek baklje kad smo gasili na vama i onda ste sa kolima hitne otisli da se ne mucite pjeske... mi smo u sarajevo dosli u 10 sati i zvali vas, a vama je trebalo do 4 sata da vas se nekih 200-tinjak okupi... ma daj ne seri, eto tako ste mobilizirani...
U Sarajevu ste dobili batina od 26 momaka, od kojih NIKO nije stariji od 22 godine i koji brat bratu spadaju u 'nasu' trecu ekipu (malo upuceniji znaju o cemu pricam). Ostale stvari su vjerovatno dio nekog crtanog filma i nisu se dogodile nikada kada smo mi gostovali u Mostaru.
mozda ti tada nisi isao... ipak je miki upravu... :razz:
Post Reply