Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zomri wrote: ↑05/12/2025 16:30
Pricajte mi, meni Bruno kapiten isto sam kontao da se diferenciram ali kurko, west ham nije šaša više. to što je haalčo poderao još više boli
Bruno me je unazadio s početka sezona, dva penala fuli hadalj...
Al ne krivim njega nego portugalsku trenersku prevaru, da je Bruno na samrti ovaj bi ga stavio da igra, mislio sam da nema gorih trenera od holandeza po pitanju forsiranja sunaradnjaka al i portugalci su gmazovi samo takvi...
Valjda nekadašnje svjetske sile, pa neko kurčenje s visine, užas....
Jao Arsenala, rekoh da spucam free hit i all in na Arsenal...
Iskusno sam izbjego odbranu al me zaklaše Eze i madžar propali...ma neko se zahebava, uletiće još jedna assist za kapetana Saku...
Sinoc u neka doba kad mijenjaju cijene htio uzeti Hincapieja umjesto Senesija, i ne prodje mi transfer po originalnoj cijeni. Kasnije kad su podigli cijenu odustanem… sad zasad dobro ispade.
Bio sam nedavno spremio transfere: Szoboszlai i Ekitike za Semenya i Thiaga, u bobu imao para tu noc... i onda Madjar dobije pred kraj zuti protiv Spursa, a nije mi se svidjao nijedan veznjak u tom cjenovnom rangu. I tako se spasim triplea na Liverpool, odem na Gordona i Bowena koji isto nisu bogznakakvih bodova hajrovali ali kontam da imaju jos laksih utakmica.
Pep mi danas uze 5 boba onom izmjenom O'Reillyja u 57. minuti
Bio sam ubijedjen da Thiago odmara ovu, nikad nije igrao 3 utakmice u 7 dana. Drugi igrac kola Rice, za kojeg su svi isto mislili da preskace ovu.
Meni Gordon izgubi bodove zbog par centi i O’Reilly pade sa 9 na 2 boda u sudijskom A bila spremna izmjena oko 80. minute i povrijedi se Dias i izadje on umjesto njega…
belafonte wrote: ↑05/01/2026 18:38
Koliko te O'Reily izjebo mogo bi ga i ja uvest umjesto Gvardiola...mora ti se vratit sa dva gola minimum , da i ja brke omastim na tvom pehu
Ako ti je za utjehu, sve te razumijem, ista logika za Thiaga, Rice, Gordon...tako da držimo se Gordona hebo Bruno G-ja