MaksprotivMarksa wrote:_Reds_ wrote:Moj Marks,
Ako je cija prica ovdje botovska, onda je tvoja. Nisam ja nikad Srbiju u zvijezde kovao, nisam ja ovu ministricu hvalio, kad su je SDAovci napadali, branio na sva zvona, ali zna se ko jeste. Zna se ko jedan dan prica jedno, a sutra drugo. Zna se ko je 15 godina i vise u SDA bio.
A ni fakultete za 11 dana zavrsavao. Ustvari to i nisu fakulteti.
Moj CV je sigurno bolji od nove ministrice koju je bio predložio, pazi opet iz SDA.
Pa receno ti je kako je ministrica postala to, Kemo doveo zenu svog prijatelja, a Dino ne bi mogao nista bez Keme, previse moci mu je ipak dao, licno sam slusao ljude bliske Kemi kako ocekuju promjene na kongresu, oni su samo cekali to da se vrate u SDA, a Kemo im je sa Sisicem udijelio ozbiljne funkcije, ljudima bez biografije i bez nekog belikog iskustva, za ministricu znam kako je imenovana, odakle potice ta veza, a znam i za vezu iz Kemine tekije i postavljanje Hadziahmetovica iz Breze, taj covjek, kako cujem, radi odlicno i ima veliko iskustvo, ali opet se radi o cistom SDA kadru zbog kojeg su izigrani neki ljudi iz NiP-a koji po mom sidi vrijede vise, ali to nije moja briga jer nisam clan, Dinu podrzavam jer on sistemski urusava SDA, na sve im je udario, od odbora do IZ, ko to ne vidi ja mu ne mogu pomoci.
Izvini druze, ali nismo mi ovdje bas djeca.
Sad pricas o tome iz Breze kako je dobar, sutra da bilo sta kaze protiv hadzije, bilo bi odmah, taj je Sebijin.
I kakvo veliko iskustvo majketi, lik vodio vodovdom u jednoj Brezi koja ima manji vodovod od Hrasnice.
Dino je jedna veliki manipulator, on se bori za sebe i svoje interese, teski egocentrik.
Danas se bori protiv SDA, sutra ce poritv ovih sa kojima je danas u koaliciji.
Kadrovi NIP-a?
Kakvi kadrovi, oni imaju najgore kadrove, pa i ove lafo nestranacke koji nadju odrni teski.
Evo jedan Irfan Dzaltur, Dino ga prelozio, progooglaj malo lik, vjerovatno neki strucnjak iz prakse.

.
Drugo vidim upucen si u te tekije i ostalo, ocigledno je da si involviran u stranku, i radis za stranku pa te razumijem. Pos'o je pos'o.
P.S. Znaci mozes sa hadzijom na poligraf. A da se u NIP-u ve imenuje sa rodjackom-prijateljskim odnosima, to sma znao, i to ti vjerum.
Kifli je strucnjak za obrazovenje lik koji radi u Vladi Srbije, toliko o tome.
I obrazovanje bi da nam kroje ljudi koji ni DIF regularno zavrsiti nisu mogli, da mu nije bilo stranke nikad ni to zavrsio ne bi. Zemljo otvori se.
I onda mi neko kaze, ma dobar je on, znas on je protiv SDA. Ustvari je protiv, bilo koga ko ne mksli kao on, a ova petorka mu sada treba, cim mu ne bude, osuce i na njih.